ebruyla pilatesimi de yaptım. bugün pilates yapan var mı, cuma günleri bant günü diyor. pilates bandı kullanan var mı?? almayı düşünüyorum da, bantla kol çalıştıracakmış daha çok.
ebruyla pilatesimi de yaptım. bugün pilates yapan var mı, cuma günleri bant günü diyor. pilates bandı kullanan var mı?? almayı düşünüyorum da, bantla kol çalıştıracakmış daha çok.
Yesaya da sormuştum sana da soram, nasıl ölçüldü? Şu ana kadar duyduğum yöntemler bana saçma geldiydi de...
Niye korkuyorsun benden ya, çok mu öcüyüm mafoldumben
Albüm ekle diyorsun önce sonra ayar çıkıyor ordan yapıyorsun
-Herkese Açık
-Özel - Sadece irtibatlarınıza ve yöneticilere görünür
Alttakini seçiyorsun, eski albümünün nasıl değiştirileceğini bilmiyorum ama yeni albüm ekleyip yapabilirsin hayatım:)
annem gitmişti diyetisyene , ellerine bişey vermiş, böylecebütün vucuttan elektrik akımı geçiyormuş, geçerken de yağ ve kas oranını ölçüyormuş.
Hoşgeldin yesacım. Maşallahın var, 1'er saat 1'er saat döktürüyon hihoyyyt
Canım benimki hassas tartı ile ölçüldü cinsiyet, yaş ve boy girdi sanırım kız ... Hatta su oranım çok çıkmıştı bayağı su içip gittiğim için demek ki doğru demiştim ama bilmiyorum tabiboshayallersmile
yok bebeğim senden korkarmıyım ben hiç yesadan korktum çenem düşünce şimdi o anlatır ben anlamam oklavayı kafama yerim diye:mymeka:
hay masallahhhhhhhh 21 ney yawww ben 30lu gordummm şakkıdı kusuratını salla gıtsın -tatlicadiarzu-
Evet benim ölçüldüğüm hassas tartıda da metal plakalar vardı ayağını tam oraya getiriyordun kaydirigubbakcemile2
Evet benim ölçüldüğüm hassas tartıda da metal plakalar vardı ayağını tam oraya getiriyordun kaydirigubbakcemile2
canım benim de öyle bir tartım var,%31 yağ,%38 kas gösteriyor:-( baya kötü yani
aa bızımkınde de elının orda metal plakalar var bas parmagını oraya getırıyorsun kaydirigubbakcemile
anladım sensewitchigim cok ıyıymıs valla gider bence su gitsin dedigin yerler de ınsallah :)) ben yeniden olcuyum yarın yaa yanlıslık olmasın :)) valla benım de ısım gucum yanlıslık haa tartı yanlıs mezura yanlıs olcum aletı yanlıs bı ben dogruyum haaaa :))
Spora devam edersek azalıcak canımm ama tartıya nasıl yansır bilemem
Yesacım ben sabah yazmıştım, benim sanki su içmekten ( 6-7 sefer :kedi: ) 30 dk oluyo mu sanıyorsun tam. Helal olsun sana 15 dk olumunekankayizsmile
meleğim benim yapmış 1 saat sporunuda gelmişşş:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?