50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelelım banaaa

1 saat spor
yaptım

ustune de 1 bardak sut ıctım ohh yarasın :içelim:

ebruyla pilatesimi de yaptım. bugün pilates yapan var mı, cuma günleri bant günü diyor. pilates bandı kullanan var mı?? almayı düşünüyorum da, bantla kol çalıştıracakmış daha çok.

annemın spor salonunda da (lafa bak sankı annem sahıbı haaa kaydirigubbakcemile3 ) orda da var bı ara kullandırmıs hocaları annem pek sevmıs ama ben daha tadına bakamadım kaydirigubbakcemile3

bu arada ben tartıldım ama muhtemelen yanlıstır -tatlicadiarzu-

aksam aksam spordan sonra o kılo dogru degıldır dıye yazmayıp sabah tartılacagım canlar burcucum benı de lısteye ekle de (sabah tartılacakmıs hanım artıst mı ney yaz yanına kaydirigubbakcemile3 =)

ebruyla pilatesimi de yaptım. bugün pilates yapan var mı, cuma günleri bant günü diyor. pilates bandı kullanan var mı?? almayı düşünüyorum da, bantla kol çalıştıracakmış daha çok.

Ben bugün yapcam diye erkenden kalktım arkadaşım aradı, yapamadım :gitme: Cuma topla yapacam demişti başta bi de chemes cim. Yarın kesin yapcam platesi :lepi: Hiç kullanmadım ama daha önceleri kullandığı zamanlarda izlemiştim. Kola faydasını bilmiyorum ama hareketleri baya bi kolaylaştırıyor gibi gözüküyordu.

Hoşgeldin yesacım. Maşallahın var, 1'er saat 1'er saat döktürüyon hihoyyyt

Yesaya da sormuştum sana da soram, nasıl ölçüldü? Şu ana kadar duyduğum yöntemler bana saçma geldiydi de...

Canım benimki hassas tartı ile ölçüldü cinsiyet, yaş ve boy girdi sanırım kız ... Hatta su oranım çok çıkmıştı bayağı su içip gittiğim için demek ki doğru demiştim ama bilmiyorum tabiboshayallersmile

yok bebeğim senden korkarmıyım ben hiç yesadan korktum çenem düşünce şimdi o anlatır ben anlamam oklavayı kafama yerim diye:mymeka:

annem gitmişti diyetisyene , ellerine bişey vermiş, böylecebütün vucuttan elektrik akımı geçiyormuş, geçerken de yağ ve kas oranını ölçüyormuş.

Evet benim ölçüldüğüm hassas tartıda da metal plakalar vardı ayağını tam oraya getiriyordun kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin yesacım. Maşallahın var, 1'er saat 1'er saat döktürüyon hihoyyyt

hosbuldum kuzum aklinialirimsmile hergun 1 saat yapıyoruz valla super oluyor pazarları harıc ama tam 1 saatı bulmadıgı da oluyor 45dk falan da olabılır ama 1 saat yazınca daha havalı oluyor sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 bı de asırı terletıyor yaaa alsanaalsanasmile

canım benim de öyle bir tartım var,%31 yağ,%38 kas gösteriyor:-( baya kötü yani

yok bebeğim senden korkarmıyım ben hiç yesadan korktum çenem düşünce şimdi o anlatır ben anlamam oklavayı kafama yerim diye:mymeka:

bebegım benden nıye korktun yaa melek gıbı kızım kaydirigubbakcemile3:roflol: kaydirigubbakcemile3

hay masallahhhhhhhh 21 ney yawww ben 30lu gordummm şakkıdı kusuratını salla gıtsın -tatlicadiarzu-

Canım ben önceki yıllarda 2-3 sene düzenli koşu yaptım günde 8-10 km. sonra ilaçlar hareketsizlik böyle oldu sanırım onlardan kalıntı yağ ve kas oranları ama simitlerim gayet yanlara çöreklenmiş duruyor...bilmiyorumkismile

Evet benim ölçüldüğüm hassas tartıda da metal plakalar vardı ayağını tam oraya getiriyordun kaydirigubbakcemile2

aa bızımkınde de elının orda metal plakalar var bas parmagını oraya getırıyorsun kaydirigubbakcemile

anladım sensewitchigim cok ıyıymıs valla gider bence su gitsin dedigin yerler de ınsallah :)) ben yeniden olcuyum yarın yaa yanlıslık olmasın :)) valla benım de ısım gucum yanlıslık haa tartı yanlıs mezura yanlıs olcum aletı yanlıs bı ben dogruyum haaaa :))

Gözün aydın kaslı kız guclubacismile yerimseniben kaydirigubbakcemile5

Yesacım ben sabah yazmıştım, benim sanki su içmekten ( 6-7 sefer :kedi: ) 30 dk oluyo mu sanıyorsun tam. Helal olsun sana 15 dk olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 deli kaydirigubbakcemile3

Yesacım ben sabah yazmıştım, benim sanki su içmekten ( 6-7 sefer :kedi: ) 30 dk oluyo mu sanıyorsun tam. Helal olsun sana 15 dk olumunekankayizsmile

cok saoalsın canım benımm guclubacismile

meleğim benim yapmış 1 saat sporunuda gelmişşş:lepi:

ayyy yısın senı melegın Şeniz

ee sen naptın anlat bakalım kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

@sensewitcigime saolasın canım benımmm :)))))

@burcuhayalcıgıme ayy keske sabah hazırlasa lısteyı yaaa :)

Pazar günü parktaki spor aletlerinde debelendim ya biraz ters bi hareket yaptım herhalde üzerine bikaç gün de yürüdüm bugün feci ağrıyo yaa özellikle sağ üst bacağım (4 bacaklıyım ya 2 üstte 2 altta lafa bak peh) üst kısmı işte spor da yapmak istiyorum napıyim ben yaaa akıl verin

canım kas gevsetıcı sur valla ıse yarıyor benım de sag alt bacagım :)))) cok fenaydı ama gectı neysekııı :=)

@yasemcıgıme canım nerdesın spora mı gıttın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…