50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ağır ağır yürü ,ısınınca geçer belki,denedin mi bunu??

Kızlar ben de bu aralar tekrar almayı düşünüyorum size de diyim.

Madem spor yapıyoruz o zaman yağ yakımını arttırmak için l-carnitine kullanabiliriz. Spor yapmadan yaklaşık 1 saat önce alınıyor ve hücreye yağ girişini sağlayarak enerjini yağdan karşılamana yardımcı oluyor geçtiğim senelerde koşu yaparken kullanıyordum çok işe yaradı.

Herşeyden önemlisi zorlama daha fazla sensewitchcim . Kaslardan mı kaynaklanıyor yoksa kemiklerden, eklem yerinden falan mı.. ?

ağır ağır yürü ,ısınınca geçer belki,denedin mi bunu??

pazartesi salı üzerine yürüdüm ama öyle yavaş yavaş değildi sanırım ondan bugün aşağı eğilince fena ağrıdı ondan beridir daha da ağrıyo üfff sakatlandım zayıflama yolunda gazi oldummmmmm (acıtasyon nasıl???)zemuszemus

Genelde buz iyi geliyor bu durumlarda canım ama tabi hissettiğin an uygulanıyor genelde. Belki özellikle o bölgede hamlık falan kalmıştır. Yürüyebildiğine göre o olaydan sonra çok da ciddi bişi değildir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun canım.

Teşekkür ederim tatlım yaaa açmam lazım ama bilmiyorum 1-2 mil indirebilirsem onunla yürüyim sonra açıyim bari biraz kası ( böyle de olmaz ki ya alsanaalsanasmile

o jeller varya onlardan günde 4 kere falan sür canım
ben ip atladığım 2 yada 3 gün ağrımıştı ama ip atlamaya başladımmı çok ağrıdı
geçmiş olsun canım olmadı dr gösterirsina.s.

senden niye korksun yaa fıstık gibisin fıstık bayanssulusmile şaka yaptı o şaka koy şöyle resimlerinide gözümüz gönlümüz açılsın canım benim

ay canım benim, o senin fıstıklığın, öpüyorum çokkk olumunekankayizsmile

canım ücreti nedir tahminen
bende koşuya başlıyorum yakındahihoyyyt

o jeller varya onlardan günde 4 kere falan sür canım
ben ip atladığım 2 yada 3 gün ağrımıştı ama ip atlamaya başladımmı çok ağrıdı
geçmiş olsun canım olmadı dr gösterirsina.s.

Sağol cnm bakıcam artık voltaren falan var onla sıcak sıcak azcık masaj yapıyim bari ...

kızlarr yesa resim istiyo bende profilden gizliliğe girdik kontak gibi bişey çıktı şimdi benim albüme bakarmısınız görüntü nasıl gizlilik gibi bişey yada özel falan diyormu
ammada sordum haasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…