Pazar günü parktaki spor aletlerinde debelendim ya biraz ters bi hareket yaptım herhalde üzerine bikaç gün de yürüdüm bugün feci ağrıyo yaa özellikle sağ üst bacağım (4 bacaklıyım ya 2 üstte 2 altta lafa bak peh) üst kısmı işte spor da yapmak istiyorum napıyim ben yaaaakıl verin
ağır ağır yürü ,ısınınca geçer belki,denedin mi bunu??
Herşeyden önemlisi zorlama daha fazla sensewitchcim . Kaslardan mı kaynaklanıyor yoksa kemiklerden, eklem yerinden falan mı.. ?
Kızlar ben de bu aralar tekrar almayı düşünüyorum size de diyim.
Madem spor yapıyoruz o zaman yağ yakımını arttırmak için l-carnitine kullanabiliriz. Spor yapmadan yaklaşık 1 saat önce alınıyor ve hücreye yağ girişini sağlayarak enerjini yağdan karşılamana yardımcı oluyor geçtiğim senelerde koşu yaparken kullanıyordum çok işe yaradı.[/QUOTE
ben olsam onun yerine hangi bitkiler, meyve ve sebzeler işe yarıyorsa onları yerim, hem vitamin hem besin hem de lif olur. yapay şeylerin yan etkisi olucakmış gibi geliyor. doktorun verdiği ilacı bile sorgulayarak kullanan bir insan olarak pek tasvip ettiğim bişey değil. ama tabiçok da bilgim yok bu konuda , gıd mühendisi ,bu işin piri sensin
Genelde buz iyi geliyor bu durumlarda canım ama tabi hissettiğin an uygulanıyor genelde. Belki özellikle o bölgede hamlık falan kalmıştır. Yürüyebildiğine göre o olaydan sonra çok da ciddi bişi değildir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun canım.
Madem spor yapıyoruz o zaman yağ yakımını arttırmak için l-carnitine kullanabiliriz. Spor yapmadan yaklaşık 1 saat önce alınıyor ve hücreye yağ girişini sağlayarak enerjini yağdan karşılamana yardımcı oluyor geçtiğim senelerde koşu yaparken kullanıyordum çok işe yaradı.[/QUOTE
ben olsam onun yerine hangi bitkiler, meyve ve sebzeler işe yarıyorsa onları yerim, hem vitamin hem besin hem de lif olur. yapay şeylerin yan etkisi olucakmış gibi geliyor. doktorun verdiği ilacı bile sorgulayarak kullanan bir insan olarak pek tasvip ettiğim bişey değil. ama tabiçok da bilgim yok bu konuda , gıd mühendisi ,bu işin piri sensin
Canım bu zaten aminoasit %100 protein yani ondan dedim o zaman çok çok yemek lazım o besinleri o da biraz diyeti bozuyor ...
Spordan önce ve sonra esneme hareketleri yapıyor musun????
o jeller varya onlardan günde 4 kere falan sür canımcok saoalsın canım benımmguclubacismile
ayyy yısın senı melegın Şeniz
geldim canım oğluşum geçti pc ye bende stepeerla hasret giderdik 4 saatte özlemiştir benihihoyyyt
QUOTE=sensewitch;11645029]Pazar günü parktaki spor aletlerinde debelendim ya biraz ters bi hareket yaptım herhalde üzerine bikaç gün de yürüdüm bugün feci ağrıyo yaa özellikle sağ üst bacağım (4 bacaklıyım ya 2 üstte 2 altta lafa bak peh) üst kısmı işte spor da yapmak istiyorum napıyim ben yaaaakıl verin
senden niye korksun yaa fıstık gibisin fıstık bayanssulusmile şaka yaptı o şaka koy şöyle resimlerinide gözümüz gönlümüz açılsın canım benim
Madem spor yapıyoruz o zaman yağ yakımını arttırmak için l-carnitine kullanabiliriz. Spor yapmadan yaklaşık 1 saat önce alınıyor ve hücreye yağ girişini sağlayarak enerjini yağdan karşılamana yardımcı oluyor geçtiğim senelerde koşu yaparken kullanıyordum çok işe yaradı.
Sensewitchcim netten baktım, o bölgeye sıcak banyo uygulamalı ve dinlenmeliymişsin a.s.
o jeller varya onlardan günde 4 kere falan sür canım
ben ip atladığım 2 yada 3 gün ağrımıştı ama ip atlamaya başladımmı çok ağrıdı
geçmiş olsun canım olmadı dr gösterirsina.s.
yok bebeğim senden korkarmıyım ben hiç yesadan korktum çenem düşünce şimdi o anlatır ben anlamam oklavayı kafama yerim diye:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?