50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afferin kuzum yaaa ne guzel kullanmıssın yapmıssın sen de bı seyler kaydirigubbakcemile5

valla ıstıyorum canım yaw ben de ekleyecegım ınsallah da evdekı bılgısayar da pek resım yok malsef :ecrin_bebek:

bak şimdi bu cevaba sendendemi korksamohaoldumsmileeyvahedigeldismile

:roflol: :roflol: Şenizuyyyy nerelerdesin sen dersler çok mu yoğun canımyerimseniben

Canım artık ben fazla giremiyorum KPSS çalışıyorum bütün gün Sabah erken kalkıp akşam erken yatmaya alıştırıyorum bir de kendimi, erken kalkıp ders çalışabilmek için
Çok az kaldı sınava ben çok az çalıştım yoğunlaştırmam lazım.

Ben de gözükmüyor resmin

çok pahalı olanlar var ama şu an fiyatı 50 ile 100 arasında değişiyor içinde 60 tane falan oluyor.
hmmmmCADIARZUbiraz fazla geldi bana

ben birde kahve ve aspirin duydum aynı etkiyi yapıyormuş diye havalar soğuk diye gitmiyorum koşuya biraz daha ısınsın stada gitçem yürüyüşle başlarım
bi hafta sonra hızlı yürüyüşe dönerim
kaydirigubbakcemile2

Hımm onu duymamıştım nasıl sade kahve yapıp aspirinle mi karıştırıyosun??

Çok hoşsunuz canım ya... Mutlu mesut uzuuun ömürler dilerim :Saruboceq: Ama sen cidden ayrı bi hoşsun akannehir Şeniz

O balığı siz mi tuttunuz akannehir

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Gözleri çok yordum bugün. Öptüm.

Son düzenleme:
bu saatte biraz fazla mı kaçtı acaba bir ceviz,2kayısı yedim,1 çb süt içtim. ara öğün yapmayı unuttum spordan sonra şimdi aklıma geldi.

canım benim sağol o güzel dileklerin için
eh işte form kaybetmemek için her şekilde uğraşıyorum
evet biz tuttuk eşimn balıkçılık merakı çok fazla
bende öptüm canımŞeniz

tatlım biraz okudum harika bu siteyi bir iki defa daha hatırlat bizim kızlara
bende yerimlerine kaydedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…