50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence yarar bende suyunu falan pek sevmem şimdi aklıma getirdiniz bende bi lahana pişireyim hazım bende bitti en son wc salı günüydü :sinifsinif:
bide afedersiniz senağlamaşimdi

Hint yağııııııııııııııııı senin ilacın hint yağı + incirrrr + sıcağa yakın ılık su....

Başka türlü tartıda düştüğünü göremezsinnn ...

gunaydin kizlarrr,
hep gece giriyorsunuz topige,
biraz da gunduzleri girin yaaa..

yalniz kaldim :-((

dun aksam yayla corbasi
3 kasik taze fasulye yedim.

sonra cayin yaninda sutlu bir tatli yedim az.
dun rejimim guzzeldi ama genel olarak.
ara ogunler ana ogunler tamdi.

bu sabah da
bir kucucuk kepek ekmegi sandwich ile sekersiz cay ictim.

arada sutum var,
elmam , muzum var;
secerim artik birini.
;-)

Hint yağııııııııııııııııı senin ilacın hint yağı + incirrrr + sıcağa yakın ılık su....

Başka türlü tartıda düştüğünü göremezsinnn ...
bebeğim şimdi boşuna para vermeyeyim dedim annemde var galibaaa yoksa kesin alıcammm:sm_confused:
incirli suyun tadı çok kötüüüüükafamçokkarıştı

Koşu kadar harika bir spor ben daha bilmiyorum yani bu kadar mı kısa sürede verdirir yaaa Ben de 2 sene koşu yaptım uzun mesafe sabahları... Mükemmeldi vücudum tabi fitness desteği de lazım... Şimdi yine sar başa sempatiksalakcinni

Çok doğru demişsin, spordan sonra insan daha enerjik ve mutlu oluyor. Ama yorgunken bunu gel de kendine anlat :mymeka:

Spor çok garip bişiy aveloncum yaa başlayamıyosun üşeniyosun başlayınca zevk alıyosun şunu da yapıyim bunu da yapıyim diyosun yaaa çok garip...laelaelaelaelae

arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum buraya daha önce zayıflama hapları ile ilgili hep burdan araştırma yapmıştım ben hamilelikte 26 kilo aldım 7 kilo doğumda gitti 15 kiloya yakın diyet ve sporla verdim şuanda 5-6 kilo fazlam var. tayinimin çıkması nedeniyle farklı bir şehre taşındım bir anda tekrar kilo almaya başladım burda spor yapma olasılığımda yok diyette yapamıyorum akşamları aburcubur yemeden duramıyordum aklımda hep yemek vardı ama dün lida zayıflama hapı aldım yine çok araştırdım daha önce elma krom almıştım hiç bir işe yaramamıştı herhangi bir sağlık problemim olmadığı için lidayıda bir umut aldım son kez diye ama gerçekten işe yaradı hiç iştahım kalmadı inanın ben de inanamıyorum dün sabah 1 simit yedim öğle arası 1 bardak süt içtim öğlen sadece elma yedim öğleden sonra çok acıkırım diye düşündüm ama hiç acıkmadım sadece su içtim eve gittiğimde herzaman hemen aburcubura saldırırdım hiç birşey canım istemedi ama lidayı araştırırken mutlaka yemek yemek gerekiyor diye biraz tavuk ve yoğurt yiyebildim ve gece benim hiç bir zaman dayanamadığım aburcuburu canım istemedi inanamadım sabah dedim hemen bunu yazmalıyım bir yerlere dedim. kadınlar durdan araştırıyor gerçekten çok işe yaradı hiç bir yan etki yaşamadım. bu kadar uzun yazmamın nedeni ben burdan araştırma yaparken hep kötü niyetli düşündüm ilaç firmaları adına birilerinin girip yalan yanlış insanları kandırmak için kar için yazdıklarını düşünüyordum sizde böyle düşünmeyin diye yazdım!
iştahı çok olan ,aburcubura dayanamayan ve spor yapma imkanı olmayan insanlar için çok iyi valla bende çok işe yaradı dün 3,5 litre su içtim bugün yine sabah 1 simit yedim zaten lidayı kullanırken sbah iyi bir kahvaltı yapmak gerekiyor yine canım istemedi ama yinede yedim ve 1 lt. su içtim. ve sadece 45 liraya aldım ama hangi siteden aldığımı da unuttum inanın sahteler varnış dikkat etmek gerekiyor kimseyi zor duruma düşürmek istemem ama bende çok işe yaradı

kızlar biraz önce yarım greyfurt yedim
greyfurtun yağ yakıcı özelliği varmış
iyimi ettim bilmiyorum bu saatte ama neyse

Canım başka bir ilaç kullanıyorsan greyfurt yeme derim... başka ilaçla beraber kullanılmıyor çünkü... Greyfurtun kalorisi : 50kcal cnm rahat olabilirsin sabaha kadar vücudun onu öğütmek için uğraşacak bence kötü bişiy yapmamışsın

Günaydın kızlarrrrr:) Daha kahvaltı yapmadım birazdan yaparım,
chemessss sen zaman 57.9 oldun yahu, insan bir bekler koşma yetişemiyorum:) :sinifsinif:

kızlar tv 8 de ebru şallı hala plates yapıyormu bilen varmı şu an tv 8 açık bekliyorumkaydirigubbakcemile2

Anam yazmadan nasıl gördün beni aha okuyodum yeni geldim son sayfaya bu ne ya çeneniz düşmüş yine dün yahuuuu laelaelaelaelae

Yasemn im gel öpen seni ben deeee muaaahhh
:roflol: :roflol:yaaa işte ben görürüm sayfayı sürekli tazeliyorum o zaman kim gelmiş kim gitmiş görüyorum Şeniz
bu ara enerjim tavan yaptı hadi hayırlısı şimdi ısınma hareketleri yapıyorum inşallah ip atlıcam oda eşim evde işten geldi uyuyo
uyanmassa iyiiii gürültüdenkaydirigubbakcemile3

Canlarım tekrardan günaydınnnn

Dünkü yediklerimi paylaşıyim sizle...

Sabah 07:00 de 2 ç.kaşığı hint yağı 1 brdk ılık su 1 incir eze eze yedim

09:00 light süt ile hazırlanmış 1 kaseden biraz az müsli

10:00 gibi light sütlü şekersiz neskafe

11:00 Yeşil çay ve 3 etiform bisküvi

12:20 1 büyük fırın balık 1 kase az yağlı tuzsuz salata

13:15 1 şişe soda (gazı alınmış)

15:30 2 mandalina

16:30 şekersiz light sütlü neskafe

17:20 yarım kase mercimek çorbası ve 1 kase az yağlı tuzsuz marul salatası

19:00 – 20:00 tempoli yürüyüş & koşu

20:00 yarım elma

20:30 1 bardak light süt

21:00 detox içeceği 3-4 bardak

22:00 2 çörek otlu etiform bisküvi

(eski koşu günlerime geri dönmek istiyorum bi yerleşik düzene geçsem beni kimse tutamıycak guclubacismile ... koşu kadar harika bi spor var mı yaaa)

gunaydın canlar nasılsınız bakalım ben bugun yıne tartıldım yıne aynı cıktı 51.2 demek kı tartıda bı yanlıslık yok ama dıger her bı sey de var bence yanlıslık daha kahvaltı yapmadım o yuzden spora da gıtmedım annem gıttı de gelecek hatta bugun evde kendı capımda yapsam keske demı??

yavv bu kadar şeyi nasıl aklında tutuyon maşşallah menün çok iyi bu arada

sanada günaydınnn a.s.
hadi oyalanma alsanaalsanasmilebak ben hem yazıyom hem yapıyomsempatiksalakcinnihihoyyyt

sanada günaydınnn a.s.
hadi oyalanma alsanaalsanasmilebak ben hem yazıyom hem yapıyomsempatiksalakcinnihihoyyyt

afferın valla kusum valla sımdı elımde ıcecek var onu bıtıreyım sonra da kahvaltı yapayım sonra da spor sonra da dus alıp sac bas duzeltcem aksama canlı muzıge gıtcez ne yesem orda acaba kaydirigubbakcemile3

afferın valla kusum valla sımdı elımde ıcecek var onu bıtıreyım sonra da kahvaltı yapayım sonra da spor sonra da dus alıp sac bas duzeltcem aksama canlı muzıge gıtcez ne yesem orda acaba kaydirigubbakcemile3

oooooh hh sen iyi alıştın mamalara :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…