bence yarar bende suyunu falan pek sevmem şimdi aklıma getirdiniz bende bi lahana pişireyim hazım bende bitti en son wc salı günüydü :sinifsinif:
bide afedersiniz senağlamaşimdi
bebeğim şimdi boşuna para vermeyeyim dedim annemde var galibaaa yoksa kesin alıcammm:sm_confused:Hint yağııııııııııııııııı senin ilacın hint yağı + incirrrr + sıcağa yakın ılık su....
Başka türlü tartıda düştüğünü göremezsinnn ...
arkadaşlar yazın yazın 58-59 falandım öss yüzünden almştm 42 kiloykensabahları ve akşamları 1 bçk saat falan yürüdüm koştum . hiç aç kalmadım ekmek sdc sabah yedim. acıktığımda yoğurt meyve yedim. 51-51 olmştum çabucak ama şimdi yine 55 üstündeydim yine rejimdeyim
Çok doğru demişsin, spordan sonra insan daha enerjik ve mutlu oluyor. Ama yorgunken bunu gel de kendine anlat :mymeka:
kızlar biraz önce yarım greyfurt yedim
greyfurtun yağ yakıcı özelliği varmış
iyimi ettim bilmiyorum bu saatte ama neyse
ammanınnn kim gelmiiişşş sensewithctim gelmişşşşşş senide öpeyimmmm gellllŞeniz
bebeğim şimdi boşuna para vermeyeyim dedim annemde var galibaaa yoksa kesin alıcammm:sm_confused:
incirli suyun tadı çok kötüüüüükafamçokkarıştı
:roflol: :roflol:yaaa işte ben görürüm sayfayı sürekli tazeliyorum o zaman kim gelmiş kim gitmiş görüyorum ŞenizAnam yazmadan nasıl gördün beni aha okuyodum yeni geldim son sayfaya bu ne ya çeneniz düşmüş yine dün yahuuuu laelaelaelaelae
Yasemn im gel öpen seni ben deeee muaaahhh
Canım inciri ye üzerine ılık su için diğer türlü berbat oluyo tadı biliyorum ben de içemiyorum.
Canlarım tekrardan günaydınnnn
Dünkü yediklerimi paylaşıyim sizle...
Sabah 07:00 de 2 ç.kaşığı hint yağı 1 brdk ılık su 1 incir eze eze yedim
09:00 light süt ile hazırlanmış 1 kaseden biraz az müsli
10:00 gibi light sütlü şekersiz neskafe
11:00 Yeşil çay ve 3 etiform bisküvi
12:20 1 büyük fırın balık 1 kase az yağlı tuzsuz salata
13:15 1 şişe soda (gazı alınmış)
15:30 2 mandalina
16:30 şekersiz light sütlü neskafe
17:20 yarım kase mercimek çorbası ve 1 kase az yağlı tuzsuz marul salatası
19:00 – 20:00 tempoli yürüyüş & koşu
20:00 yarım elma
20:30 1 bardak light süt
21:00 detox içeceği 3-4 bardak
22:00 2 çörek otlu etiform bisküvi
(eski koşu günlerime geri dönmek istiyorum bi yerleşik düzene geçsem beni kimse tutamıycak guclubacismile ... koşu kadar harika bi spor var mı yaaa)
gunaydın canlar nasılsınız bakalım ben bugun yıne tartıldım yıne aynı cıktı 51.2 demek kı tartıda bı yanlıslık yok ama dıger her bı sey de var bence yanlıslık daha kahvaltı yapmadım o yuzden spora da gıtmedım annem gıttı de gelecek hatta bugun evde kendı capımda yapsam keske demı??
sanada günaydınnn a.s.
hadi oyalanma alsanaalsanasmilebak ben hem yazıyom hem yapıyomsempatiksalakcinnihihoyyyt
afferın valla kusum valla sımdı elımde ıcecek var onu bıtıreyım sonra da kahvaltı yapayım sonra da spor sonra da dus alıp sac bas duzeltcem aksama canlı muzıge gıtcez ne yesem orda acaba kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?