50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet seker olsunnnn tatlimmmm su gibi yok valla kuzumm
bi anneme aliskanlik edindiremedim o malesef cola icioo cok kiziorumm alsanaalsanasmile
galiba benim sekerpare icime dogmus balim kaymagimm yirim seni:)opuyorumnanaktan
sırnaşık şey sırnaşık şey Ben de sana özel bi yicek demek istiyom ama CADIARZU CADIARZU :sm_confused: Bu konuda acemiyim Sanırım yiceklere saldırıyom ya, o yüzden kimseye yicek ismiyle hitap etmiyom aklinialirimsmile Sen ne sporu yapacaksın söyle bakalım prensesim???
bende minik bir cıs yedim şimdi küçücük amaaaa:kedi:

Bi de kaçamak yapmıyom dediydin :1closedeyes: Afiyet olsun, uykuda yeseydin alsanaalsanasmile :roflol:

canimm bisiklete devam ediorum ama yarin hava guzel olursa disarda yuruyumm diyorumm balli kaymagimmm opuyorumnanaktan

Ay cimcimem benim ya, bu saatte koptum burda :roflol: Şeniz Ben sen demeden önce karar vermiştim canım zaten spora. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

canimm bisiklete devam ediorum ama yarin hava guzel olursa disarda yuruyumm diyorumm balli kaymagimmm opuyorumnanaktan
Değişik spor dedi tüm arkadaşlar canım, destekliyorum :lepi:
Aaaaaa buldum: "şekerim" olumunekankayizsmile
ama onu yazdığımda yapmadım :sinifsinif:su molasındaa hemde kalorisi azzzmafoldumben

Yaaa :1hug: Hep böyle başlar o kaçamaklar, sonra büyür yasemincim. kaydirigubbakcemile Gözüm üstünde dediydim napam aklinialirimsmile

tamam canım sana boynum kıldan ince şincik gidip oklavamı yapayım

bu saattemirmirmirmir

Kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama malum gözlere kırmızı pek yakışmaz. sengözlerimebaksanab Hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan İyi geceler.

tamam canım sana boynum kıldan ince şincik gidip oklavamı yapayım

bu saattemirmirmirmir

Aaaay bu tepkin bana sevdicemi hatırlattı :asigim: Kahvaltıdan sonra yaparsın :dilcikar: olumunekankayizsmile
(boynum kıldan ince kısmı değil ama, estağfurullah canım benim, ablamsın mucuk mucuk)

sekerin seni yer bitirir ona gore balli kaymagimm benimm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…