eeee kem küm hhhhmmm fisfisfisbilmiyorumkismile
Şeniz cokacimcoook
ohhh yarasinnnn canimm su ictikce kilolar sislikler gitsinnn tatlimmmopuyorumnanaktan
ınsallah canımmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:
Bi cıs ı yukarıda yazdım, devamı da var bugün o cıslarınAmaaaaaa tartldım 59 um hala, hatta 58 e kaymış hafiften. :lepi: Şey kızlar aşkam abartı tatlı yediğim için acıkmadım, acıkmayınca da akşam yemeği yememiş oldum. Ama zaten ben gece çoooooook geç yattığım için genelde, 2 öğün yemeğe alışkınım ve akşam yemeğiyle uyku saati arasında çoooook vakit farkı olur hep. Öyle işte eyvahedigeldismile
kac tane cıss yazdın yaw bı de cogul yapmıs cıslar dıyeee Allah ıyılıgını vermesın emı alsanaalsanasmile bı de kırmızı yapmıs marıfetmıs gıbı :roflol: yaw guzel bı sey yapınca renklı yapacaz kuzum sen sasırdın -tatlicadiarzu- mesela 1 saat spor gibi lülülülülülü
hadi ben yatarooo aşkam aşkam yemeyin daha bi sey emi optum kocamannn delikafadulden naniknanik
sırnaşık şey sırnaşık şey Ben de sana özel bi yicek demek istiyom ama CADIARZU CADIARZU :sm_confused: Bu konuda acemiyimafiyet seker olsunnnn tatlimmmm su gibi yok valla kuzumm
bi anneme aliskanlik edindiremedim o malesef cola icioo cok kiziorumm alsanaalsanasmile
galiba benim sekerpare icime dogmus balim kaymagimm yirim seni:)opuyorumnanaktan
bende minik bir cıs yedim şimdi küçücük amaaaa:kedi:
sırnaşık şey sırnaşık şey Ben de sana özel bi yicek demek istiyom ama CADIARZU CADIARZU :sm_confused: Bu konuda acemiyimSanırım yiceklere saldırıyom ya, o yüzden kimseye yicek ismiyle hitap etmiyom aklinialirimsmile Sen ne sporu yapacaksın söyle bakalım prensesim???
Bi de kaçamak yapmıyom dediydin :1closedeyes: Afiyet olsun, uykuda yeseydin alsanaalsanasmile :roflol:
kac tane cıss yazdın yaw bı de cogul yapmıs cıslar dıyeee Allah ıyılıgını vermesın emı alsanaalsanasmile bı de kırmızı yapmıs marıfetmıs gıbı :roflol: yaw guzel bı sey yapınca renklı yapacaz kuzum sen sasırdın -tatlicadiarzu- mesela 1 saat spor gibi lülülülülülü
hadi ben yatarooo aşkam aşkam yemeyin daha bi sey emi optum kocamannn delikafadulden naniknanik
Bi de kaçamak yapmıyom dediydin :1closedeyes: Afiyet olsun, uykuda yeseydin alsanaalsanasmile :roflol:
Değişik spor dedi tüm arkadaşlar canım, destekliyorum :lepi:canimm bisiklete devam ediorum ama yarin hava guzel olursa disarda yuruyumm diyorumm balli kaymagimmm opuyorumnanaktan
ama onu yazdığımda yapmadım :sinifsinif:su molasındaa hemde kalorisi azzzmafoldumben
kizlar hayir olsun dun gece anneannemde ruyamda bi suru olu fare gordumm
tamam canım sana boynum kıldan ince şincik gidip oklavamı yapayımDeğişik spor dedi tüm arkadaşlar canım, destekliyorum :lepi:
Aaaaaa buldum: "şekerim" olumunekankayizsmile
ne buldunn:1ninca:
Yaaa :1hug: Hep böyle başlar o kaçamaklar, sonra büyür yasemincim. kaydirigubbakcemile Gözüm üstünde dediydim napam aklinialirimsmile
tamam canım sana boynum kıldan ince şincik gidip oklavamı yapayım
bu saattemirmirmirmir
iyi gceler bebeğim tatlı rüyalar opuyorumnanaktanKızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama malum gözlere kırmızı pek yakışmaz. sengözlerimebaksanab Hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan İyi geceler.
hayır olsun bitanem istersen yarın konuşalım gece iyi değil yorum yapmak gündüz aydınlık ya ondan bitanemboshayallersmile
ahhhhh aşşşkkkk :asigim: ne güzelAaaay bu tepkin bana sevdicemi hatırlattı :asigim: Kahvaltıdan sonra yaparsın :dilcikar: olumunekankayizsmile
Değişik spor dedi tüm arkadaşlar canım, destekliyorum :lepi:
Aaaaaa buldum: "şekerim" olumunekankayizsmile
Yaaa :1hug: Hep böyle başlar o kaçamaklar, sonra büyür yasemincim. kaydirigubbakcemile Gözüm üstünde dediydim napam aklinialirimsmile
sekerin seni yer bitirir ona gore balli kaymagimm benimm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?