peki canimmm
ama kotu bisey deildir dimi korkudan yorum;lara bakamadim nettenn gulumm
ben pek bilmem canım kötü değildir
nette tüm benzerleri birleştirir hangisi mantıklıysa ona yorarım genelde
cannımmmm bende koccaaamaaan öptümmmopuyorumnanaktanŞenizAaaay bu tepkin bana sevdicemi hatırlattı :asigim: Kahvaltıdan sonra yaparsın :dilcikar: olumunekankayizsmile
(boynum kıldan ince kısmı değil ama, estağfurullah canım benim, ablamsın mucuk mucuk)
Kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama malum gözlere kırmızı pek yakışmaz. sengözlerimebaksanab Hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan İyi geceler.
Gripincim ben de lahanaya bayılırım kaydirigubbakcemile5 Suyu yerine yemeğini yapsak az yağlı, yine işe yarar di mi?
lahana cok gaz yapiooo bendee bu ara gaz yapici gidalar yasak( lahana dolmasida guzel oluoo valla cokkk severimde
prensesim sen şimdi böyle yemek yemeyi çok seviyorsun yaa
((bende çok severim ayrıca lahana sarmasını))
bizde sana hayııııırrrlmaz:cıııs o dicez yok sen yaramazlık yapıyonn yoksaaa:umursamaz:
tamam canimmin ici cisss diyinnn ama zatenn ciss hele su sira az once sut ictimm dokundu gulum karnim sisti gaz olduuu gorme bebegimm
hayy allah yaa yudum yudum süt iyi gelir oysa ama 2 yada 3 yudum tekrarlayınca bi daha canım sen kesin üşüttün bak bitanem bu ara hep ılık su iç midene iyi gelir midende ağrıyormu canım
iyi geceler balımmmmmopuyorumnanaktan
kizlar ben izninizi isteyimm uykummm geldii cokkk
alllah rahatlik versinn tatli ruyalar fistiklarrr
günaydın canım arkadaşlarım, kahvaltımı hazırladım şimdi, 1 yumurta haşladım,2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,maydonoz, 5 zeytin yiyeceğim.
bahar gelse bir an önce,yürüyüşe başlayacağım, akşam da sabah da hava karanlık oluyor yürüyemiyorum, sabahları az da olsa biraz yürürüm en azından, erken kalkıyorum baya, hatta artık saatle değil,ezan sesiyle uyanıyorum.alışkanlık oldu.
sanada günaydın canııııııım mmmmmmmccccccuuukŞenizgünaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize kucak dolusu sevgiler ve mucuklar opuyorumnanaktan
sanada günaydın canııııııım mmmmmmmccccccuuukŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?