50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu ara et ve et ürünlerine ağırlık ver canım korkma kilo aldırmazzz aksine kendine gelirsin
ben öyle oldumda:ecrin_bebek:

merhaba,bende 1,60 boyunda ve 59 kiloyum.ben 55 kg olmak istiyorum.alında 50 olmam lazım ama o zaman çok zayıf oluyorum ve bana yakışmıyor.geçen senede 60 a kadar çıkmıştım ama kendi çapımda yapığım akşamları aç yatma diyetiyle,akşamları sadece domates salatalık ve meyve yiyerek 55 kiloya düşmüştüm ama kış boyunca tekrar 59 oldum.şimdide lahana çorbası yaptım kendime.merak ettiğimse şu:acaba bu çorbadan sadece öğlenleleri yesem,akşamda ekmek falan yemeden az miklktarda yemek yesem yine kilo verebilirmiyim?

ben bu sabah bir kase corba iki kepekli poğaca
5 zeytin az miktarda peynir reçel azıcık:
ara öğün bir çikolata biraz önce bir kase corba bir dilim ekmek üç kaşık et sote
akşama Allah kerim

ben de cikiyorum kizlar,
gorusuruz.

yemege gidicem, izgara kofte falan yi,yeyim bari,
ama midem de almiyor ki:-(

Aynı durum bende de var pepperciğim baş dönmesi ağrısı yok ama midem hiç bişiy istemiyo ıspanak var sebze yemeği diye atladım öğle yemeğinde 3 çatal aldım doydum resmen yaaa 2-3 gündür böyle gibi nolduk yaaa çikolata bile canım istemiyoooo :sinifsinif:

Yazıyorum tatlım yok neeerdeeeeeee benim gibi alzheimer bi insan tutsun aklında bu kadar şeyi sempatiksalakcinni
heeeee tammaaamm ben oturuyorum ydiklerimi yazmak için alaallah unutmuşum yaaa
diyorum bide kendime gülüyorum:roflol:bende yazayım bariiiisempatiksalakcinni
:1shok: sen yakında hızını alamayıp buralara da gelir süpürürsün her biriciğimizi alsanaalsanasmile
bende ondan korkuyorum dicemde diyemiyom nolur nolmaz oklavalarklava: klava: klava:havada uçuşur mazallah:mymeka:

salata mı yedim geldim
yavaş yavaş az yemeye alışıyorum sanki
artık canım pek fazla bişey çekmiyo
yada önce canım çekiyo sonrasında düşününce midem bulanıyo hemen o yemekten soğuyorum

Arkadaşlar spor sonrası sütümüzün önüne bir meyve ya da kesme şeker ekleyelim diyorum nedeni de;

Antremandan sonra:
- 5-10 dk icinde basit seker (ufak bir cikolata, seker veya meyva suyu) (kan şekerini yükseltmek ve kasların onarılmasını tetiklemek için)
- 30-45 dk icinde protein (hayvansal) + kompleks karbonhidrat (nişastalı birşeyler).(kasları beslemek için)

bununda sebebi antremanın bitiminde kaslar hemen kendini yenilemeye ve tamir etmeye başliyor ve karbonhidrata ihtiyaç var özellikle antreman sonrası yükselen insulin cok daha mukkemmel derecede kasların yenilenmesine olanak sağliyor.

Alıntıdır...

Fakat akşam spor yapanlar nişastalık karbonhidrata dikkat!!!

O yüzden en iyi spor sabah yapılan ki ben yapamıyorummmm senağlama

Son düzenleme:
heeeee tammaaamm ben oturuyorum ydiklerimi yazmak için alaallah unutmuşum yaaa
diyorum bide kendime gülüyorum:roflol:bende yazayım bariiiisempatiksalakcinni

bilgisayarda günlük tuttum iyi zayıflarsam yanlışlarımı kitap yapıcam :))) Kiloyu paraya dönüştürmenin yolu :1ninca:

ben de yapamıyorum maalesef:-( akşamları sporumu yaptıktan hemen sonra meyve ve süt yiyordum, doğru yapıyormuşum demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…