yaa ben 6.30 kalkıyorum saat 9 da ev süpürülmüş oluyo bu benmiyim dedim bugünkafamçokkarıştıAynen ya, havaların güzelliği bize enerji verdi, pepperım tatlımı da çarptı mı acaba
bu ara et ve et ürünlerine ağırlık ver canım korkma kilo aldırmazzz aksine kendine gelirsincanim biraz sabredin, 1,5 sene sonra falan teyze olursunuz insallah.
daha 8 aylik evliyim, erken cok..
bir de zayif bi sekilde hamile kalmak istiyorum ki, dogumdan sonra incelmek kolay olsun..
once zayiflamam lazim yani a.s
yediklerime gelince onceden sebze-meyve- et bunlari hep dengeli tuketiyordum da, son hafta hic dikkat edemedim;
biraz rastgele yedim yani.
ama gunde 1 ad. meyve yedim
200 ml sut ictim mutlaka
salata da yedim
hatta gunde yarim avuc findik-ceviz yedim
yesil cayi da ihmal etmedim.
bikac aksamdir da suda bekletip kayisi yiyorum 2 ad.
:uhm:
evet gidecektim ama isyerinde ki calisma arkadaslarimdan 2 si rahatsiz,
gelemiyorlar ise kac gundur, ben de izin alamadim o yuzden canim.
haftaya insallah giderim.
yaa ben 6.30 kalkıyorum saat 9 da ev süpürülmüş oluyo bu benmiyim dedim bugünkafamçokkarıştı
tamam tatlım kolay gelsinnnŞenizmanik depresifmiyiz neyiz delikafadulden
Neyse ben kaçıyım ders çalışıyım üfff dersler de çok sıkıcı, gelirim sonra yine.
bu ara et ve et ürünlerine ağırlık ver canım korkma kilo aldırmazzz aksine kendine gelirsin
ben öyle oldumda:ecrin_bebek:
yavv bu kadar şeyi nasıl aklında tutuyon maşşallahmenün çok iyi bu arada
yaa ben 6.30 kalkıyorum saat 9 da ev süpürülmüş oluyo bu benmiyim dedim bugünkafamçokkarıştı
ben de cikiyorum kizlar,
gorusuruz.
yemege gidicem, izgara kofte falan yi,yeyim bari,
ama midem de almiyor ki:-(
sensewitch cim boy kaç
heeeee tammaaamm ben oturuyorum ydiklerimi yazmak için alaallah unutmuşum yaaaYazıyorum tatlım yok neeerdeeeeeee benim gibi alzheimer bi insan tutsun aklında bu kadar şeyi sempatiksalakcinni
bende ondan korkuyorum dicemde diyemiyom nolur nolmaz oklavalar:1shok: sen yakında hızını alamayıp buralara da gelir süpürürsün her biriciğimizi alsanaalsanasmile
heeeee tammaaamm ben oturuyorum ydiklerimi yazmak için alaallah unutmuşum yaaa
diyorum bide kendime gülüyorum:roflol:bende yazayım bariiiisempatiksalakcinni
Arkadaşlar spor sonrası sütümüzün önüne bir meyve ya da kesme şeker ekleyelim diyorum nedeni de;
ANTREMAN SONRASI BESLENME
Antremandan sonra:
- 5-10 dk icinde basit seker (ufak bir cikolata, seker veya meyva suyu) (kan şekerini yükseltmek ve kasların onarılmasını tetiklemek için)
- 30-45 dk icinde protein (hayvansal) + kompleks karbonhidrat (nişastalı birşeyler).(kasları beslemek için)
bununda sebebi antremanın bitiminde kaslar hemen kendini yenilemeye ve tamir etmeye başliyor ve karbonhidrata ihtiyaç var özellikle antreman sonrası yükselen insulin cok daha mukkemmel derecede kasların yenilenmesine olanak sağliyor.
Fakat akşam spor yapanlar nişastalık karbonhidrata dikkat!!!
O yüzden en iyi spor sabah yapılan ki ben yapamıyorummmm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?