Aynı durum bende de var pepperciğim baş dönmesi ağrısı yok ama midem hiç bişiy istemiyo ıspanak var sebze yemeği diye atladım öğle yemeğinde 3 çatal aldım doydum resmen yaaa 2-3 gündür böyle gibi nolduk yaaa çikolata bile canım istemiyoooo:sinifsinif:
canim biraz sabredin, 1,5 sene sonra falan teyze olursunuz insallah.
daha 8 aylik evliyim, erken cok..
bir de zayif bi sekilde hamile kalmak istiyorum ki, dogumdan sonra incelmek kolay olsun..
once zayiflamam lazim yani a.s
.
yolda bile netbooktan ingilizce calisiyorum serviste
manik depresifmiyiz neyiz delikafadulden
Neyse ben kaçıyım ders çalışıyım üfff dersler de çok sıkıcı, gelirim sonra yine.
merhaba,bende 1,60 boyunda ve 59 kiloyum.ben 55 kg olmak istiyorum.alında 50 olmam lazım ama o zaman çok zayıf oluyorum ve bana yakışmıyor.geçen senede 60 a kadar çıkmıştım ama kendi çapımda yapığım akşamları aç yatma diyetiyle,akşamları sadece domates salatalık ve meyve yiyerek 55 kiloya düşmüştüm ama kış boyunca tekrar 59 oldum.şimdide lahana çorbası yaptım kendime.merak ettiğimse şu:acaba bu çorbadan sadece öğlenleleri yesem,akşamda ekmek falan yemeden az miklktarda yemek yesem yine kilo verebilirmiyim?
bende geldim kızlaar. desteklerinizi bekliyorum! :dance:
158 boyum benim. veremedim bi türlü şu 5-6 kiloyu yaa. şimdi kesin kararlıyım ama! guclubacismile ağustosta düğünüm var. bi gelinlik beğendim kızlar muhteşemdi! ve ne kadar zayıf olursam o gelinlik o kadar da güzel duracak üzerimde biliyorum. boyum kısa ve kemiklerimde iri olduğu için ne kadar kilo kaybetsemde zayıf göstermiyorum. ama bitek göbiş var işte
kızlar selam...
bir zamanlar buraya sık sık ugruyordum, kilo veremesem de yazılanları okuyarak, yediklerimi yazarak kilomu kontrol altında tutuyordum. sonra bosverdim gitti. ama 2 gündür kendimi inanılmaz sisman hissediyorum.sadece his değil, tartı da kilo aldıgımı söylüyo tabimafoldumben
1.64 boy, 57 kiloyum hedefim 51-52 olmak ve tabi sıkılaşmak. martta spora başlamayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa...
beni yine aranıza alır mısınız? :kedi:
Kızlar merhaba sızden bı rıcam var oncellkle onu belirteyım
kılo bıldırmını çarşamba gunu bana özel msj ıle gondermenızı istiyorum.burada paylasın tabı ama bana ozel msj gecersenız sevenırım.
ıkıncı olarak gecen hafta koçluk yapan arkadasıma emeği için cok tşk ederim.
ıs yerımdekı bılgısayarda program olusturuldugu ıcın gıremedım
@avelon ya saka yaptım yaa yasemncıgım benım canım cıgerım :)))
rıca ederım canım benım opuyorum kocaman
@sertapcım evet canım ıngılterede calısıyorum ama su an turkıyedeyım tatıle geldım o yuzden 1 kılodan fazla aldım su 10 gun ıcerısınde o alttakı cızelgem gecen carsamba 49.8 gosterıyordu((
Yesacım bim den aldın mı tartıyı. Annem aldı sabah, test edildi: Süper hemi de ucuz
bende yurtdışına çıkıyorum malesef.. kalıcı olarak hemde senağlama
bazen "nerde bulucam böyle baklavaları börekleri ye boşver kızım" diyorum kendi kendime ama biliyorum acısı fena olacak sonradan. o yüzden tutuyorum kendimi :çok üzgünüm:
bende yurtdışına çıkıyorum malesef.. kalıcı olarak hemde senağlama
bazen "nerde bulucam böyle baklavaları börekleri ye boşver kızım" diyorum kendi kendime ama biliyorum acısı fena olacak sonradan. o yüzden tutuyorum kendimi :çok üzgünüm:
çizelgeler her çarşamba günümü yenileniyo kızlar?
hadiiiiii cok ıyıymıs yaa annem almaya cıktı canım umarım kalmıstır alsanaalsanasmile dıjıtal demı yaa dogru tarttı mı acaba olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?