50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ya havalardan ya da diyetten sanirim.

yemekte izgara aldim bir de corba,

corbanin yarisini ictim,
2 ad. izgara kofte ile tavuk sisin yarisini yiyebildim.

canim biraz sabredin, 1,5 sene sonra falan teyze olursunuz insallah.
daha 8 aylik evliyim, erken cok..

bir de zayif bi sekilde hamile kalmak istiyorum ki, dogumdan sonra incelmek kolay olsun..

once zayiflamam lazim yani a.s
.

ayy canım daha yenıymıs bosver o zaman cocuk neyım azıcık gezın tozun kaydirigubbakcemile5

yolda bile netbooktan ingilizce calisiyorum serviste

oo masallah canım yaa bravo valla

manik depresifmiyiz neyiz delikafadulden
Neyse ben kaçıyım ders çalışıyım üfff dersler de çok sıkıcı, gelirim sonra yine.

kolay gelsın scyllacxıgımmmm opuyorumnanaktan

hosgeldın canım aramıza umarım saglıklı bı sekılde verırsın kılolarını

bende geldim kızlaar. desteklerinizi bekliyorum! :dance:

hosgeldın canım anlat bakalım boyun kac ne yaparsın ne edersın n

158 boyum benim. veremedim bi türlü şu 5-6 kiloyu yaa. şimdi kesin kararlıyım ama! guclubacismile ağustosta düğünüm var. bi gelinlik beğendim kızlar muhteşemdi! ve ne kadar zayıf olursam o gelinlik o kadar da güzel duracak üzerimde biliyorum. boyum kısa ve kemiklerimde iri olduğu için ne kadar kilo kaybetsemde zayıf göstermiyorum. ama bitek göbiş var işte

kızlar selam...

bir zamanlar buraya sık sık ugruyordum, kilo veremesem de yazılanları okuyarak, yediklerimi yazarak kilomu kontrol altında tutuyordum. sonra bosverdim gitti. ama 2 gündür kendimi inanılmaz sisman hissediyorum.sadece his değil, tartı da kilo aldıgımı söylüyo tabimafoldumben

1.64 boy, 57 kiloyum hedefim 51-52 olmak ve tabi sıkılaşmak. martta spora başlamayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa...

beni yine aranıza alır mısınız? :kedi:

canım yaa cok benzıyoruz ben de 1.57 yım 47 olmak ıstıyorum gobegım var alsanaalsanasmile verırız verırız canım dıkkat edelım de super bı gelın olursun ınsallah opuyorumnanaktan gelın olma kısmı benzemıyor da kaydirigubbakcemile3

hosgeldın canım daım olman dılegıyle her gun duzenlı paylasım yapmayı ıhmal etme emı delikafaduldena.s.

Selam kızlar, amma çok şey yazılmış yahu, oku oku bitmedi kafamçokkarıştı

Yasemincim
maşallah, sabah kahvaltıdan sonra sporunu yapmışsın mis gibi a.s. TV8 i ben de izledim, sadece izledim :)) Amaa 30 dk spor yaptım kendim. Bakma sen cadıya, varlığın yeter koçum benim :lepi:

Yesacım cimcimem benim çok teşekkürler opuyorumnanaktan Tecrübeli arkadaşlara saygım sonsuz, chemescim olsun, zaten ben de spor konusunda onu koç seçtiydim dün gece kendi içimde olumunekankayizsmile

Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz a.s.

teşekkür ederim yesacım. evet veririz biliyorum. bu sefer çok azimliyim çünkü. ingiltere mi yaşıyorsun? yanlış okumuyorum değilmi? sengözlerimebaksanab

inan burcuhayal cim bende bugün bunu düşünüyordum
bu kız bukadar mesaj arasından kilo bildirimlerini nasıl bulup liste yapıcak diye
özel mesaj olarak atsak daha mantıklı olur diye düşünmüştüm
hem senin için de kolaylık tabi opuyorumnanaktan

@avelon ya saka yaptım yaa yasemncıgım benım canım cıgerım :)))

rıca ederım canım benım opuyorum kocaman

@sertapcım
evet canım ıngılterede calısıyorum ama su an turkıyedeyım tatıle geldım o yuzden 1 kılodan fazla aldım su 10 gun ıcerısınde o alttakı cızelgem gecen carsamba 49.8 gosterıyordu ((

bende yurtdışına çıkıyorum malesef.. kalıcı olarak hemde senağlama
bazen "nerde bulucam böyle baklavaları börekleri ye boşver kızım" diyorum kendi kendime ama biliyorum acısı fena olacak sonradan. o yüzden tutuyorum kendimi :çok üzgünüm:

Yesacım bim den aldın mı tartıyı. Annem aldı sabah, test edildi: Süper hemi de ucuz

hadiiiiii cok ıyıymıs yaa annem almaya cıktı canım umarım kalmıstır alsanaalsanasmile dıjıtal demı yaa dogru tarttı mı acaba olumunekankayizsmile

Ay kıyamam sana üzülme biz paketler yollarız yiyemediklerimizisenağlama nasıl olsa hepimiz hasretiz yiyemiyoruz börek çörek (

yaaaavvv nıye aglıyosun sertapcım yaaa ne guzel ıste ben de daha uzun sure kalmanın yollarını arıyorum haaa alsanaalsanasmile yaa bırak sebze yersın bol bol kaydirigubbakcemile3 valla bılırler kızlar her gun paylasırdım ve de hergun sebze yazardım haslanmıs lahana yapragı bıle yedım yaaa kaydirigubbakcemile3

her carsamba lıste olusturuluyor canım bı de haftanın kocu secılıyor bu haftanın kocu daha bellı degıl ama sanırım chemes olacak kendısı de tamam derse ınsallah :))

her carsama tartı gunumuz degısıklık olursa degıstırırsın canım cızelgenı carsambadan carsambaya :))

hadiiiiii cok ıyıymıs yaa annem almaya cıktı canım umarım kalmıstır alsanaalsanasmile dıjıtal demı yaa dogru tarttı mı acaba olumunekankayizsmile

Digital canım, camdan, iki rengi varmış ben zaten anneme açık renk almasını söyledim. Dediydim bizim eski tartı zaten doğu tartıyordu. Aynı tarttı canım eski tartıyla. Bi kaç kez farklı tarttı: 59 ve 58.9 arasında kararsız kaldı. Ama tabi tartının neresine bastığında etkiliyor. Annemi hep aynı tarttı ama. Demek ki ben 58,95 kiloyum :lepi: (bu arada kıyafetleri komple çıkarınca 58,5 opuyorumnanaktan )
Umarım kalmıştır, sabah açık renklisinden 2 tane kalmışmış sadece eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…