Digital canım, camdan, iki rengi varmış ben zaten anneme açık renk almasını söyledim. Dediydim bizim eski tartı zaten doğu tartıyordu. Aynı tarttı canım eski tartıyla. Bi kaç kez farklı tarttı: 59 ve 58.9 arasında kararsız kaldı. Ama tabi tartının neresine bastığında etkiliyor. Annemi hep aynı tarttı ama. Demek ki ben 58,95 kiloyum :lepi: (bu arada kıyafetleri komple çıkarınca 58,5 opuyorumnanaktan )
Umarım kalmıştır, sabah açık renklisinden 2 tane kalmışmış sadece eyvahedigeldismile
hımmkoç nasıl belirleniyo peki? en çok kim kilo vermişse o mu oluyo?
Kızlar merhaba sızden bı rıcam var oncellkle onu belirteyım
kılo bıldırmını çarşamba gunu bana özel msj ıle gondermenızı istiyorum.burada paylasın tabı ama bana ozel msj gecersenız sevenırım.
ıkıncı olarak gecen hafta koçluk yapan arkadasıma emeği için cok tşk ederim.
ıs yerımdekı bılgısayarda program olusturuldugu ıcın gıremedım
Selam kızlar, amma çok şey yazılmış yahu, oku oku bitmedi kafamçokkarıştı
Yasemincim maşallah, sabah kahvaltıdan sonra sporunu yapmışsın mis gibi a.s. TV8 i ben de izledim, sadece izledim :)) Amaa 30 dk spor yaptım kendim. Bakma sen cadıya, varlığın yeter koçum benim :lepi:
hoşgeldin canım evet yaptım valla 300 ip atladım 10 dk platess kendi çapımda bugün top günüymüş sürekli takip edersem 2 hafta sonra bu iş tamam 10 şınav artıkın yapabiliyorum
20 yarım mekik toplamda 1 saat sürdü ama hep mola verdimakannehir
yesam benim canım o uğraşsın benle çok hoşuma gidiyor bende şakayı çok severim doğrusu hele bu ara bayyaaaa biii
valla gözüm yollarda kaldı neredesin sen bakiiiimm ohaoldumsmile
hoşgeldin canım evet yaptım valla 300 ip atladım 10 dk platess kendi çapımda bugün top günüymüş sürekli takip edersem 2 hafta sonra bu iş tamam 10 şınav artıkın yapabiliyorum
20 yarım mekik toplamda 1 saat sürdü ama hep mola verdimakannehir
yesam benim canım o uğraşsın benle çok hoşuma gidiyor bende şakayı çok severim doğrusu hele bu ara bayyaaaa biii
valla gözüm yollarda kaldı neredesin sen bakiiiimm ohaoldumsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Canımcım zaten geç yapılan kahvaltıdan sonra telde konuşmak, spor, çiçeklerimi sulamak derken bu saate kaldım. Burayı okumak da baya vaktimi aldı tabi geldikten sonra da.
Esneme hareketlerini de aksatma canım kaydirigubbakcemile5 Ben takmış durumdayım esnekliğe, açıldım ama biraz bu hafta :lepi:
Sensewitchcim bacağın nasıl, daha iyi misin??
hay yaşa. benimde aklıma gelmişti özelden sana mesaj atmak teker teker sayfaları okumak çok zor çünkü
hatta benim aklıma şu geldi çarşamba günleri kişisel iletimize yazalım kiloları nasıl fikir
[
Süper canım, iyi yapmışsın. Zaten sporun en eğlenceli yanı esneme kısmı bence. Dün azcık karın hareketleri yaptıydım da tv8 de, dünden beri ham durumda o kısım ve maşallah taş gibin oldu. Ah o üsteki tabaka bi kalksa :))
Gündüz uykusu da iyi oluyor, zaten senin evde uyuyan var. İnsanın canı çekiyor valla ama yemekle aran olsun baya. Ben uyku düzenimi düzeltmeye çalıştığımdan uyumuyorum (5 e geliyordu yattığımda)
ayy canım daha yenıymıs bosver o zaman cocuk neyım azıcık gezın tozun kaydirigubbakcemile5
oo masallah canım yaa bravo valla
:
5 veyaa 10 dk yaptım esneme hareketlerini bakalım yarın belli olur kaslların hali :uhm:şu an iyiler gibi sadece uykum geldiimirmirmirmir
Peppermentcim çooooook az kalmış hedefine, sporu da yaptın mı gelsin mis gibi tatil :))
Merhabalar...
Ben 60-69 'un müdavimlerinden biri olarak artık 50-59'a terfi olmam gerektiğini düşünüyorum.Çünkü müthiş bir motivasyon problemi içindeyim..mafoldumben
Bayağı bir kilo verdikten sonra her an kiloları geri alacakmışım gibi hissediyorum fakat bu düşünce beni iyice yemeğe yöneltiyor.Biliyorum sorun psikolojik..benneyaptımki
Kendi kilo aralığımdaki grupla paylaşımlar sanırım bana iyi gelecek..Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım..:enbuyukkk:
tamam canım sporun sonundada yaparım bugün spor sonu yapmadım galibaCADIARZUkizlar gecen gun yazmistim ya size;
spordan sonra kaslarda laktik asit birikmesi ve siskinligi onlemenin yolu streching yani esneme hareketleri yapmakmis.
tekrar hatirlatayim da talamayin aman canlarimmm
Yasemincim bu düzelmiş halim, bi ara sabah 8 de falan yatıyordum. Ama öyle de yeme düzeni iyice bi saçma oluyor. Hangi öğünü yediğimi anlamıyordum. Tabi çoook da geç kalkmış oluyorum öyle olunca. Yazı okumak gözlerimi kızartıyor ama çok şükür film izlerken bi problemim yok hihoyyyt
waaaavvv supersin;
11 kg vermissin.
ne kadar surede verdin?
hosgeldin canim aramiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?