50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadıı ıyıymıs canım yaa ben de arayım da acık renk al deyım barıı anneme umarım kalmıstır valla kafamçokkarıştı

hımm koç nasıl belirleniyo peki? en çok kim kilo vermişse o mu oluyo?

yok canım en cok kılo veren degıl duzenlı paylasım yapan herkeslere yardım eden duzenlı sporunu hareketını yapan nacızane bı arkadasımız secılıyor olumunekankayizsmile

hay yaşa. benimde aklıma gelmişti özelden sana mesaj atmak teker teker sayfaları okumak çok zor çünkü
hatta benim aklıma şu geldi çarşamba günleri kişisel iletimize yazalım kiloları nasıl fikir

[

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Canımcım zaten geç yapılan kahvaltıdan sonra telde konuşmak, spor, çiçeklerimi sulamak derken bu saate kaldım. Burayı okumak da baya vaktimi aldı tabi geldikten sonra da.
Esneme hareketlerini de aksatma canım kaydirigubbakcemile5 Ben takmış durumdayım esnekliğe, açıldım ama biraz bu hafta :lepi:

Sensewitchcim bacağın nasıl, daha iyi misin??

5 veyaa 10 dk yaptım esneme hareketlerini bakalım yarın belli olur kaslların hali :uhm:şu an iyiler gibi sadece uykum geldiimirmirmirmir

Süper canım, iyi yapmışsın. Zaten sporun en eğlenceli yanı esneme kısmı bence. Dün azcık karın hareketleri yaptıydım da tv8 de, dünden beri ham durumda o kısım ve maşallah taş gibin oldu. Ah o üsteki tabaka bi kalksa :))
Gündüz uykusu da iyi oluyor, zaten senin evde uyuyan var. ınsanın canı çekiyor valla ama yemekle aran olsun baya. Ben uyku düzenimi düzeltmeye çalıştığımdan uyumuyorum (5 e geliyordu yattığımda )

maşşallah diyelim canım
evet sessiz bir ortam var oda beni sıkıyor sabah 5 e kadar oturdunmuuu kafamçokkarıştı
ama sen benim şaşırmama bakma bende severim gece oturmalarını :jeyyar:
artık yapamıyorum yoksa çocuklar okula gidemezler lmaz:
ama yinede gece 1 den önce aslaaa-tatlicadiarzu- illaaki bişeylerle oyalanıyorum:hulya:

Yasemincim bu düzelmiş halim, bi ara sabah 8 de falan yatıyordum. Ama öyle de yeme düzeni iyice bi saçma oluyor. Hangi öğünü yediğimi anlamıyordum. Tabi çoook da geç kalkmış oluyorum öyle olunca. Yazı okumak gözlerimi kızartıyor ama çok şükür film izlerken bi problemim yok hihoyyyt

ayy canım daha yenıymıs bosver o zaman cocuk neyım azıcık gezın tozun kaydirigubbakcemile5

oo masallah canım yaa bravo valla

:

evet canim azicik gezip tozalim.
bu yaz bir guzel tatil yapip soyle kisin yorgunlugunu atalim insallah.

bu arada kizlar haziranin ilk haftasi cikiyoruz tatile;
zayiflamak icin,
3,5 ayim var..

yusuf yusuf smilysi ))

5 veyaa 10 dk yaptım esneme hareketlerini bakalım yarın belli olur kaslların hali :uhm:şu an iyiler gibi sadece uykum geldiimirmirmirmir

kizlar gecen gun yazmistim ya size;
spordan sonra kaslarda laktik asit birikmesi ve siskinligi onlemenin yolu streching yani esneme hareketleri yapmakmis.

tekrar hatirlatayim da talamayin aman canlarimmm

Merhabalar...

Ben 60-69 'un müdavimlerinden biri olarak artık 50-59'a terfi olmam gerektiğini düşünüyorum.Çünkü müthiş bir motivasyon problemi içindeyim..mafoldumben

Bayağı bir kilo verdikten sonra her an kiloları geri alacakmışım gibi hissediyorum fakat bu düşünce beni iyice yemeğe yöneltiyor.Biliyorum sorun psikolojik..benneyaptımki

Kendi kilo aralığımdaki grupla paylaşımlar sanırım bana iyi gelecek..Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım..:enbuyukkk:

Peppermentcim çooooook az kalmış hedefine, sporu da yaptın mı gelsin mis gibi tatil :))

canim aslinda 53 e inince 52yi de dusunebilirim.

ama 53 e inersen artik kendimi zorlamam daha fazla...

insallah dedigin gibi tatile kadar inerim 53 'e

ama 300 gr 300 gr verince insan emin olamiyor iste

waaaavvv supersin;
11 kg vermissin.
ne kadar surede verdin?

hosgeldin canim aramiza.

kizlar gecen gun yazmistim ya size;
spordan sonra kaslarda laktik asit birikmesi ve siskinligi onlemenin yolu streching yani esneme hareketleri yapmakmis.

tekrar hatirlatayim da talamayin aman canlarimmm
tamam canım sporun sonundada yaparım bugün spor sonu yapmadım galibaCADIARZU
zaten toplamda yarım saatir benim spor hep dinlendim vücut soğumadan yine başladımkaydirigubbakcemile2sağolasın canımopuyorumnanaktan

Bugün yediklerim

Sabah kalktığımda bir ceviz ve bir 4-5 kuru üzüm yedim,
1 saat sonra bir kaşık yoğurt yedim
11:30 gibi 3 dilim ekmek, ezme, peynir ve zeytin yedim.
Daha sonra 1 stick çikolata yedim. Yeşil çay içtim
Öğlen de yarım tabak salata yedim.
Akşama da bakla yapmayı düşünüyorum.

dün gece gözlerim kızarık deyince bende aynaya bir baktım:1ninca:kıpkırmızı:roflol:

ben de yazayim

sabah
kepek ekmegine kucuk sandwich

ara
200 ml sut
yarim avuc findik ceviz
ogle
yarim kase corba-ezogelin
2 ad izgara kofte
yarim pors.tavuk sis

yemegin uzerine
turk kahvesi2 kare madlen

yesil cay ictim az once

ara
1 kucuk kepekli sandwichim daha var, biraz acikinca yicem.

bu benim midemin hasta hali yaiiiii, cok yemisim yine :-((

waaaavvv supersin;
11 kg vermissin.
ne kadar surede verdin?

hosgeldin canim aramiza.

Hoşbulduk canım..

Yaklaşık 4 ay'da..
Nisan sonu-Mayıs başı gibi 64'düm ,Eylülde 52 kiloya kadar indim..Şimdi 53-54 arası gidip geliyorum...Daha aşağısına inemiyorum..senağlama

Bu arada boyum da 1.64

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…