gunaydin tatlı cadılar...
pazartesilerden nefret ediyorum :)
ben daha yeni katılmıstım aranıza, haftasonu ailem geldi yedirdiler icirdiler bol bolo yuzden diyete bugun basladıgımı farzediyorum olar mı? söz size çok uslu bir öğrenci olucambilmiyorumkismile
tamamdır canım bı daha olmasın haaaklava:
ben de gıttım spor salonuma sporumu yaptım da geldım gıtmeden once de selulıt yagımı surdum bugun aynada baktım da selulıtlerımde gozle gorulur azalma var yahuuu :lepi: sempatiksalakcinni
bı ben de dayanamadım bu sabah tartıldım azalma var umarım yetecek kadar olur carsambaya trufu gecmeye :))))
Çok sağol cnm :kedi:
6 dan sonra birşey yememe saçmalığına inanmıyorum denedim gördüm 1 gr vermişliğim yoktur akşam iyice duruyo metabolizmam yemeyince ben de dedim yatana kadar devam ...
Ya kızlar bravo vallahi...Hızına yetişilmiyor..Sayfaları oku oku,bitmedi..
Ben de dün gayet uygun beslendim..
Dışarıdaydım,fakat yarım porsiyon ızgara ile atlattım çok şükür gezmeyi..
Kotondan bluzlar aldım kendime,ay bir güzel durdular,bir güzel durdular üstümde..zemuszemus
Daha bir motive oldum vallahi...
Bu arada buzdolabım bozuldu..Serviz gelecek biraz sonra...
Hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile3
Valla bu hafta birinci belli ikincilik için yarışın bence :hooray:
Ya kızlar bravo vallahi...Hızına yetişilmiyor..Sayfaları oku oku,bitmedi..
Ben de dün gayet uygun beslendim..
Dışarıdaydım,fakat yarım porsiyon ızgara ile atlattım çok şükür gezmeyi..
Kotondan bluzlar aldım kendime,ay bir güzel durdular,bir güzel durdular üstümde..zemuszemus
Daha bir motive oldum vallahi...
Hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile3
kızlar bravo valla nasıl zayıfsınız tebrik ediyorum tek tek kilolarınızdan ve azminizden dolayı ...umarım bende59 olunca gelirim yanınıza..ama sizi okuyunca çoook merak ettiğim bişey oldu sormadan duramıycam :)
sensewich cnm 46 kilo çok az değil mi?? boyuna uygun kilonun o olduğunu düşündüğün içinmi?
scylaacigim 1-2 gun sonra oglen ugricam alisveris merkezine, kalmis olursa alirim o zamana kadar
15 tl miydi neydi fiyati
sana ben soyledim ama ben unuttum simdi)
Kız niye saçmalık diyorsun onaalmaz:...Ben inanıyorum ammmaaaa...opuyorumnanaktan
kızlar bravo valla nasıl zayıfsınız tebrik ediyorum tek tek kilolarınızdan ve azminizden dolayı ...umarım bende59 olunca gelirim yanınıza..ama sizi okuyunca çoook merak ettiğim bişey oldu sormadan duramıycam :)
sensewich cnm 46 kilo çok az değil mi?? boyuna uygun kilonun o olduğunu düşündüğün içinmi?
en kısa zamanda aramızda gormek dılegıyle canım benım zemuszemus sensewıtcıgım 1.55 ondan 46 olmak ıstıyor ben de 1.57 yım 47 olayım dıyorum arada 10 fark hesabından canım :sm_confused: :smiley-cool: a.s.
canım ayıp edıon sana da takılıyım ıstersen :roflol: ya da ozel mesajla bı seyler mı gondersem -tatlicadiarzu- ya trufun adresını bılen var mı :roflol: boyle bı sepet yaptırcam da canım arkadısıma :roflol:
masallah ben de 2.5 ıctım kaydirigubbakcemile2zemuszemus
yok yok aman gıtme sen bı yere canım benım senın yerın bura olumunekankayizsmile
trufcum yaa eger 1.57 ıse boydasız canım yaa-tatlicadiarzu- cok sevındım duyduguma laelaelaelaelae
Çok kızmış eyvahh bilmiyorumkismile
Sarkmaların yanında kollar için damble çalışmak vücudu dik tutuyor kızlar 1-2 gün çalışsan bile farkı farkediyorsunuz kamburunuz düzeliyo valla (benim çok vardı oturunca çökerdim bi süre sonra öne doğru eğim verirdim :)))
Valla bu hafta birinci belli ikincilik için yarışın bence :hooray:
dambıl yerine su şişesi veya başka ne gibi ağırlık olabilir
bence bu hafta çok birinci çıkar
Evet su şişesi de olur
Trufçum ortalığı karıştırır gördüm seni sempatiksalakcinni
Hüleeeynnn çarşı karışıyo da lülülülülülü
Geri kalan hayatımıza minyatür manken olarak devam edeceğimiz için 46-47 lerde olmak istiyozzzzzzzzzz haydin hoppa kaydirigubbakcemile2
1- göndersende adrese iade yaparım yine yemem bu 15 gün çok kritik hiç bi şekilde taviz vermem veremem.
2-suyla doymaya başladım desem yeridir
3-yok canım biyere gideceğim yok zaten burdayım 49 a düşene kadar. 49 olunca yeni bi toppic açacaktıkya
inşallah öyle değilizdir yaş ilerledikçe çökermi insan (gerçi yaşım henüz 25,9 ama. 20 gün sonra 26 olucam)
bence bu hafta çok birinci çıkar
günaydın kızlar nöbetten çıktım 8 de ve eve yeni geldim
çok yorgun ve uykusuzum kızımı bile almadım annemden
yatıyorum kahvaltı olarakta 750 lt su ve 1 dilim kızarmış ekmek 100 gr peynir yiyebildim
bilgisayarın başında uyumadan yatayım. 1-2 saat sonra görüşürüz
sakın yaramazlık yapmayın
yesa sen hariç canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?