50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

scylaacigim 1-2 gun sonra oglen ugricam alisveris merkezine, kalmis olursa alirim o zamana kadar
15 tl miydi neydi fiyati
sana ben soyledim ama ben unuttum simdi )

tamamdır canım bı daha olmasın haaa klava:

ben de gıttım spor salonuma sporumu yaptım da geldım gıtmeden once de selulıt yagımı surdum bugun aynada baktım da selulıtlerımde gozle gorulur azalma var yahuuu :lepi: sempatiksalakcinni

bı ben de dayanamadım bu sabah tartıldım azalma var umarım yetecek kadar olur carsambaya trufu gecmeye :))))

Valla bu hafta birinci belli ikincilik için yarışın bence :hooray:

Ya kızlar bravo vallahi...Hızına yetişilmiyor..Sayfaları oku oku,bitmedi..

Ben de dün gayet uygun beslendim..
Dışarıdaydım,fakat yarım porsiyon ızgara ile atlattım çok şükür gezmeyi..
Kotondan bluzlar aldım kendime,ay bir güzel durdular,bir güzel durdular üstümde..zemuszemus
Daha bir motive oldum vallahi...

Bu arada buzdolabım bozuldu..Serviz gelecek biraz sonra...

Hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile3

kızlar bravo valla nasıl zayıfsınız tebrik ediyorum tek tek kilolarınızdan ve azminizden dolayı ...umarım bende59 olunca gelirim yanınıza..ama sizi okuyunca çoook merak ettiğim bişey oldu sormadan duramıycam :)
sensewich cnm 46 kilo çok az değil mi?? boyuna uygun kilonun o olduğunu düşündüğün içinmi?

güle güle giy cnm nasıl süper bi his di mi o kıyafteler güzel durunca tüm emelerinin karşılığını almak :)
ben arada sizi okuyayım bari daha da gaza geleyim ama bişey sorucam 11 kilo vermişsin büyük başarı..ne kadar zamanda verdin?

ayyy yırım senı yırımmmŞeniz su yazının guzellıgıne bakın hele Şeniz

canımmmm gule gule kullan aldıklarını afferın valla dısarıda da kacırmamıssın hıc tebrık edıyorumm alkisalkisalkis

en kısa zamanda aramızda gormek dılegıyle canım benım zemuszemus sensewıtcıgım 1.55 ondan 46 olmak ıstıyor ben de 1.57 yım 47 olayım dıyorum arada 10 fark hesabından canım :sm_confused: :smiley-cool: a.s.

scylaacigim 1-2 gun sonra oglen ugricam alisveris merkezine, kalmis olursa alirim o zamana kadar
15 tl miydi neydi fiyati
sana ben soyledim ama ben unuttum simdi )

20 tl canım, ama dediğim gibi çok profosyonel bişey değil ama o paraya iyi bence:)
Ben adımölçer olarak kullanıyorum, dışarı çıktığımda falan ne kadar kalori yaktığımı öğreniyorum:) O açıdan eğlenceli ama yağ-su ölçeri çok kesin bilgi vermiyor, zaten içinde de yazıyor fikir verir diye.

Kız niye saçmalık diyorsun onaalmaz:...Ben inanıyorum ammmaaaa...opuyorumnanaktan

Ben 1 ay uyguladım onu sabah da diyetime devam ediyordum akşam tamamen durdu metabolizmam midemden bağırsaklarımdan hiç ses gelmiyodu yahu kal gelmişti

hiç kilo veremedim o dönemde

bana hiç iyi gelmedi açıkçası hem bu kadar uzun süre birşey yemiyerek kan şekerini düşürmek iyi değil diye düşünüyorum ...yasakkelime

Kalktığımda bir ceviz bir avuç kuru üzüm yedim.

Sabah kahvaltıda da:
Yarım simit
bir kibrit kutusu kadar labne
1 dilim sebzeli tavuk jambon
1 biber, maydanoz
5-6 zeytin
Şekeriz çay içtim.

Şimdi de adaçayı içicem:)

cnm boyum 154 - 155 civarı o yüzden tabi o en uç hedef önce 50 nin altına düşmek sonra 48 en son 46 :)

Geri kalan hayatımıza minyatür manken olarak devam edeceğimiz için 46-47 lerde olmak istiyozzzzzzzzzz haydin hoppa kaydirigubbakcemile2

1- göndersende adrese iade yaparım yine yemem bu 15 gün çok kritik hiç bi şekilde taviz vermem veremem.
2-suyla doymaya başladım desem yeridir
3-yok canım biyere gideceğim yok zaten burdayım 49 a düşene kadar. 49 olunca yeni bi toppic açacaktıkya

trufcum yaa eger 1.57 ıse boydasız canım yaa-tatlicadiarzu- cok sevındım duyduguma laelaelaelaelae

inşallah öyle değilizdir yaş ilerledikçe çökermi insan (gerçi yaşım henüz 25,9 ama. 20 gün sonra 26 olucam)

Çok kızmış eyvahh bilmiyorumkismile

1 ay sonraya randevu verdi gitmedim. verdiği diyete de hiç uymadım oh canıma değsin.

dambıl yerine su şişesi veya başka ne gibi ağırlık olabilir

bence bu hafta çok birinci çıkar

günaydın kızlar nöbetten çıktım 8 de ve eve yeni geldim
çok yorgun ve uykusuzum kızımı bile almadım annemden
yatıyorum kahvaltı olarakta 750 lt su ve 1 dilim kızarmış ekmek 100 gr peynir yiyebildim
bilgisayarın başında uyumadan yatayım. 1-2 saat sonra görüşürüz
sakın yaramazlık yapmayın
yesa sen hariç canım.

Geri kalan hayatımıza minyatür manken olarak devam edeceğimiz için 46-47 lerde olmak istiyozzzzzzzzzz haydin hoppa kaydirigubbakcemile2

he he :roflol:

1-yok ole cok bırıncı tek bırıncı var o da ben :roflol:
2-afferın valla canım yaaa o zaman bos yere gondermeyım boshayallersmile ya da yasemcıgıme mı gondersem o gerı ıade etmez :roflol:
3-aynen yaa sureklı bı seyler ıcıyorum bı de sırf su da degıl bır suru bır suru bı seyler hepsı bıtsın yıne yazarım ınsallah hihoyyyt
4- acarız valla yaaa kımse tutamaz bızı delikafadulden şakkıdı
5-valla sankı ben bı kac yerde olcturmustum de bı de sankı hanı su 1 mılyona ustune cıkıyosun da boyunu kılonu yag bılmem nenı soyleyen aletler olur ya sankı ben onlara da cıkmıstım da yıne 1.57 demıslerdı -tatlicadiarzu-

canım bence bu yorgunlugun ustune ne ıyı gıder bılıyomusun dur soylemeyım resmını gonderıyım :roflol: :roflol:
koc benı keser sıleyım de ozelden yollayım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…