Canımcım çok doğru diyon, bilek olayı benim aklıma gelmemişti olumunekankayizsmilesağol şekercim okudum yinede dikkatli seçmeliymişim ayakkbıyı ama ayak bileğini sarması lazım en azından tban nası olucak birde o var tabiiiiakannehir
net gitti aniden yav sinir oldum
Ben zaten canım ne istiyorsa yiyorum cimcimem, bana takılırsan sen zararlı çıkarsın benden söylemesi aklinialirimsmilecanım ayıp edıon sana da takılıyım ıstersen :roflol: ya da ozel mesajla bı seyler mı gondersem -tatlicadiarzu- ya trufun adresını bılen var mı :roflol: boyle bı sepet yaptırcam da canım arkadısıma :roflol:
Yasemincim sen çaktırmadan önde gidiyon kaydirigubbakcemile5 yesaaaaaaa dikkat et bu kıza şutarafagittigünaydın fıstıklaaaar Şeniz Şeniz
akşam yatarken sirkeli su
sabah kalkınca sirkeli su
yarım saat sonra 1 bardak soğuk bir bardak ılık su
yarım saat sonra
yarım dilim ekmek
bir parça peynir
bunu kahvaltı saymıyorum sempatiksalakcinniçünkü ebruyla tv 8 de plates yapıcam:lepi:
Bunu bilmiyordum canım, bi taşla iki kuş :lepi:Sarkmaların yanında kollar için damble çalışmak vücudu dik tutuyor kızlar 1-2 gün çalışsan bile farkı farkediyorsunuz kamburunuz düzeliyo valla
Peppermintcim ağzını kolaya temas ettirip yarım bardakta durabilmek de bi başarı olumunekankayizsmiledun
yarim bardak kola ***** (olmadi ama)
Denizcim, 59 u beklemeye gerek yok, hoşgeldin a.s.kızlar bravo valla nasıl zayıfsınız tebrik ediyorum tek tek kilolarınızdan ve azminizden dolayı ...umarım bende59 olunca gelirim yanınıza..ama sizi okuyunca çoook merak ettiğim bişey oldu sormadan duramıycam :)
:roflol: :roflol:Geri kalan hayatımıza minyatür manken olarak devam edeceğimiz için 46-47 lerde olmak istiyozzzzzzzzzz haydin hoppa kaydirigubbakcemile2
Canım sadece ip atlamanın hızından bahsetmiş, dakikada 125 ip nasıl atlanır o da ayrı bi soru tabiıp Atlamak (125 atlama/dak) 664 ıp Atlamak (70 atlama/dak) 607,5 ıp Atlamak (80 atlama/dak)
kızlar bir sitede bunu buldum pek ayrıntılı değildi anlayamadım
siz anladınızmı
kahvaltı olarakta 750 lt su
Gerek yok canım, hareketi anladım diye düşünüyorum sadece oklava kolumu acıtmasın diye şey ettim, biraz fazla sıkı sarılıyorum da ben kaydirigubbakcemile2canımcım ben sana net açıklamayı yapıcam oklavala alkalı resimli bişey arıyorum birde misafir var direk cevap veremiyebilirim
sende bir bak istersen bir bakbilmiyorumkismile
canım bence bu yorgunlugun ustune ne ıyı gıder bılıyomusun dur soylemeyım resmını gonderıyım :roflol: :roflol:
koc benı keser sıleyım de ozelden yollayım :))
Ben zaten canım ne istiyorsa yiyorum cimcimem, bana takılırsan sen zararlı çıkarsın benden söylemesi aklinialirimsmile
Sporunu da yapmışsın efferim sana Şeniz
Yasemincim sen çaktırmadan önde gidiyon kaydirigubbakcemile5 yesaaaaaaa dikkat et bu kıza şutarafagitti
:
Kızlaaar cimcime yesa bana da sabotaj girişimlerine başladı, 3 resmi birleştirmiş bi de cadıı Şeniz Şeniz
1 senelik suyunu içmişsin rahatsın artık laelaelaelaelae
Ben de bi keresinde 14 dilim ekmek yemiştim bir oturuşta :))))
günaydın demek ayıp olavcak..
yeni yazabiliyorum kısalr...
sabah aç karna tartıldım.eşofmanınm vardı onu çıkartıp .51 kilo geldim...
ay çok mutlu oldum 1 kilo vermişim.
şimdi daha çok gaza geldim kendimi kasmadan hadi bakalım...
Var ya kaşınıyon bence truf seni bulduğu ne yolladıysan hepsini ağzına tıkacak bak benden söylemesi guclubacismile
yesa, truf, sensewitch
canlarim bosuna ugrasmayin bakin 1. belli oldu,
daha 2 gun varken 1 kg vermis karalahanaaa
akannehir
İp Atlamak (125 atlama/dak) 664 İp Atlamak (70 atlama/dak) 607,5 İp Atlamak (80 atlama/dak)
kızlar bir sitede bunu buldum pek ayrıntılı değildi anlayamadım
siz anladınızmı
yesa, truf, sensewitch
canlarim bosuna ugrasmayin bakin 1. belli oldu,
daha 2 gun varken 1 kg vermis karalahanaaa
akannehir
günaydın demek ayıp olavcak..
yeni yazabiliyorum kısalr...
sabah aç karna tartıldım.eşofmanınm vardı onu çıkartıp .51 kilo geldim...
ay çok mutlu oldum 1 kilo vermişim.
şimdi daha çok gaza geldim kendimi kasmadan hadi bakalım...
neye iki gün var kısalr...
neye iki gün var kısalr...
bişi sorcam: oklava yerine kollarımı dambılla yana doğru açıp döne dursam da olur mu? :
Düzelttim o sabotaj mesajını cimcimem zaten, sildim. Tabi destekliyorum seni ama ben de rakibim demiştim guclubacismile :smiley-cool: Birinciliği paylaşalım kaydirigubbakcemile5saoalsın canım benım yaptım valla sporumu gıtmeden de selulıt yagımı surdum bıraz kotu kokuyor umarım mıllete kokusu gıtmemıstır kaydirigubbakcemile3 pek yanıma gelmedıler bugun ama ondan mı acaba :roflol: yasemcıgım canım yaa bravoo pek guzel gecıyor gunlerın delikafadulden
yok valla canım benım o truf ıcın hazırlanmıstı sırnaşık şey sana da bak dıye gonderdım yoksa sen zaten benım arkamdasın demı canım akannehir
:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?