50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar, unutmadan söyleyeyim dün geç saatte de olsa sporumu yaptım :1closedeyes:
sağol şekercim okudum yinede dikkatli seçmeliymişim ayakkbıyı ama ayak bileğini sarması lazım en azından tban nası olucak birde o var tabiiiiakannehir
net gitti aniden yav sinir oldum
Canımcım çok doğru diyon, bilek olayı benim aklıma gelmemişti olumunekankayizsmile
Hergün spor yapıyoruz oklavayı da yaparız: bişi sorcam: oklava yerine kollarımı dambılla yana doğru açıp döne dursam da olur mu?

Ben zaten canım ne istiyorsa yiyorum cimcimem, bana takılırsan sen zararlı çıkarsın benden söylemesi aklinialirimsmile
Sporunu da yapmışsın efferim sana Şeniz
Yasemincim sen çaktırmadan önde gidiyon kaydirigubbakcemile5 yesaaaaaaa dikkat et bu kıza şutarafagitti
Sarkmaların yanında kollar için damble çalışmak vücudu dik tutuyor kızlar 1-2 gün çalışsan bile farkı farkediyorsunuz kamburunuz düzeliyo valla
Bunu bilmiyordum canım, bi taşla iki kuş :lepi:
dun
yarim bardak kola ***** (olmadi ama)
Peppermintcim ağzını kolaya temas ettirip yarım bardakta durabilmek de bi başarı olumunekankayizsmile
Denizcim, 59 u beklemeye gerek yok, hoşgeldin a.s.
Geri kalan hayatımıza minyatür manken olarak devam edeceğimiz için 46-47 lerde olmak istiyozzzzzzzzzz haydin hoppa kaydirigubbakcemile2
:roflol: :roflol:

İp Atlamak (125 atlama/dak) 664 İp Atlamak (70 atlama/dak) 607,5 İp Atlamak (80 atlama/dak)

kızlar bir sitede bunu buldum pek ayrıntılı değildi anlayamadım
siz anladınızmı

günaydın demek ayıp olavcak..
yeni yazabiliyorum kısalr...

sabah aç karna tartıldım.eşofmanınm vardı onu çıkartıp .51 kilo geldim...
ay çok mutlu oldum 1 kilo vermişim.
şimdi daha çok gaza geldim kendimi kasmadan hadi bakalım...

Yasemincim sen çaktırmadan önde gidiyon kaydirigubbakcemile5 yesaaaaaaa dikkat et bu kıza şutarafagitti

canımcım ben sana net açıklamayı yapıcam oklavala alkalı resimli bişey arıyorum birde misafir var direk cevap veremiyebilirim
sende bir bak istersen bir bakbilmiyorumkismile

ıp Atlamak (125 atlama/dak) 664 ıp Atlamak (70 atlama/dak) 607,5 ıp Atlamak (80 atlama/dak)

siz anladınızmı
Canım sadece ip atlamanın hızından bahsetmiş, dakikada 125 ip nasıl atlanır o da ayrı bi soru tabi

Tebrikler karalahanacım a.s. alkisalkisalkis

Son düzenleme:
canımcım ben sana net açıklamayı yapıcam oklavala alkalı resimli bişey arıyorum birde misafir var direk cevap veremiyebilirim
sende bir bak istersen bir bakbilmiyorumkismile
Gerek yok canım, hareketi anladım diye düşünüyorum sadece oklava kolumu acıtmasın diye şey ettim, biraz fazla sıkı sarılıyorum da ben kaydirigubbakcemile2

canım bence bu yorgunlugun ustune ne ıyı gıder bılıyomusun dur soylemeyım resmını gonderıyım :roflol: :roflol:
koc benı keser sıleyım de ozelden yollayım :))

Var ya kaşınıyon bence truf seni bulduğu ne yolladıysan hepsini ağzına tıkacak bak benden söylemesi guclubacismile

saoalsın canım benım yaptım valla sporumu gıtmeden de selulıt yagımı surdum bıraz kotu kokuyor umarım mıllete kokusu gıtmemıstır kaydirigubbakcemile3 pek yanıma gelmedıler bugun ama ondan mı acaba :roflol: yasemcıgım canım yaa bravoo pek guzel gecıyor gunlerın delikafadulden

Kızlaaar cimcime yesa bana da sabotaj girişimlerine başladı, 3 resmi birleştirmiş bi de cadıı Şeniz Şeniz

yok valla canım benım o truf ıcın hazırlanmıstı sırnaşık şey sana da bak dıye gonderdım yoksa sen zaten benım arkamdasın demı canım akannehir

1 senelik suyunu içmişsin rahatsın artık laelaelaelaelae

Ben de bi keresinde 14 dilim ekmek yemiştim bir oturuşta :))))

:roflol: :roflol: :roflol:

yesa, truf, sensewitch
canlarim bosuna ugrasmayin bakin 1. belli oldu,
daha 2 gun varken 1 kg vermis karalahanaaa

akannehir

yesa, truf, sensewitch
canlarim bosuna ugrasmayin bakin 1. belli oldu,
daha 2 gun varken 1 kg vermis karalahanaaa

akannehir

canım benden de gıttı yaa bu sabah pek guzel bı sey gordum 51.2 ıdım gecen carsamba (49.8den sonra) ama o kılolar herkesın de dedıgı gıbı ustume yapısmadı sanırım pek guzel bı sey dedı tartı kaydirigubbakcemile5

İp Atlamak (125 atlama/dak) 664 İp Atlamak (70 atlama/dak) 607,5 İp Atlamak (80 atlama/dak)

siz anladınızmı

tatlım ben de bakmıştım onlara atlarken ama o biraz sallamasyon gibi geldi bana başka yerde de 25 kaloriden söz ediyolar

Ben 500 ip atmanın yaklaşık 300-350 kalori anca yakıcağını düşünüyorum bilmiyorum yine de..-tatlicadiarzu-

bana akil verin kizlarrr

menumu yazayim da bir bakin;

sabah
maydonoz,
1 dilim peynir
5 ad. y.zeytin
2 dilim kepek ekmegi

ara
200 ml sut
1 ad. ceviz, 2 ad. findik

ogle
2-3 kasik tavuklu turlu yemegi
light yogurt
yarim dilim tuzsuz ekmek

ara
yanimda, 2 ad. elma, bitki cayi, 1 as. acibadem kurabiyesi ve de etimek var;
hangisini(lerini) yiyeyim????

neye iki gün var kısalr...

kilo bildirimine canim;

carsamba sabahi tartilip, burcuhayal arkadasimiza ozel mesaj atacaksin kilonu;
o da liste hazirlayacak,
kim kac kilo vermis gorecegiz;
1. kupayi kaldiracak

;-)

Düzelttim o sabotaj mesajını cimcimem zaten, sildim. Tabi destekliyorum seni ama ben de rakibim demiştim guclubacismile :smiley-cool: Birinciliği paylaşalım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…