gülüm blog açtım kendime bir adet onla uğraşıyorum da ben de daha yatamıcam gibiboshayallersmile
yavrum yeşil çay adamı uykusuz bırakır gündüz vaktı içeydn ya...alsanaalsanasmile
Çoook doğru söylüyorsun kaydirigubbakcemile5
Ben de çıkıyorum arkadaşlar, gözleri dinlendirmek lazım :smiley-cool: İyi geceler a.s.
tıkla gülümne blogu kuzum :))) bizede adresini wercen mi kaydirigubbakcemile2
bugün atladım gün içinde içmesemde içim rahat etmicem malum gün geldi gelicek şiştimm sempatiksalakcinni öle olunca içeyim demiştim
uykusuz insanlar topluluğu.....bana 24 saat yetmiyor yaa..bi sürü işim var daha yapılcak amaa...
iyi geceler herkeseee
yeni gelen ark. hoşgeldiniz aramıza......
saat 8.30 gibi yeşil çayla 2 kurabiye yedim....mideme iyi gelsin diye....((((
saat 10 da yarım armut,1 kivi yarım elma yedim 10.30 gibi bir çay bardağı süt içtim....
birazdanda yatacammm.acunu izliyorum 2. yi açıklamasını bekliyorum da
tıkla gülüm
EvCadısı'nın Bıdıbıdılarııı...
gülüm legal mi bilmiyorum ama verdim gitti...daha yeni çok bebek blogum yalnız koymayın beni emi..yazılarımı çoğaltıcam yakın zamanda...
hayırlı uğurlu olsun canım bebişinn kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan takip ederim :)))
iyi geceler arkadaşlar, yarın görüşmek üzere...
tenk yu canum...
evet canım bayağı etkili ama düzeni asla kaçırmamalısınYasemincim bu cidden işe yarıyor mu, sende ne gibi etkileri oldu :uhm:
Canımcım basit bi spor ayakkabısı yeterli olur ama tavsiyem hafif bir koşu ayakkabısı tarzı. Evde ayakkabısız sporun etkileri burda yazıyor canım. Gripincimin de dizleri belki o yüzden zarar gördü, geçmiş olsun gripincim
evet canım bayağı etkili ama düzeni asla kaçırmamalısın
benim eşimin geçen sene bununla göbeği falan kalmadı ama ama hiç aksatmadan yaptı en az haftanın 5 günü
ben daha başlamadım sayılır gaçen yaparken başım döndü kafamçokkarıştıalışıncaya kadar zorlukkaydirigubbakcemile:bbo:
şurda çarşambaya ne kaldıki dayanırsın yesacım
çarşafa dolanmayalım sakın
ben galiba rekabete başladım bugün bana neler dedi valla
bugün hasta ziyaretine yürüyerek gidip geldim
eve geldim hemen sporumu yaptım 400 tane ip atladım
dımbıl çalıştım bugün 3 çarpı 20 10 şınavkaydirigubbakcemile2
:lepi:
Trufa özel mesajla sabotajı okuduktan sonra sana yaptıklarına şükretmek gerek Şeniz Maşallahın varmış canım. ?
bugün toplamda 2,5 lt su içtim
iyi akşamlar kızlarrr:)))
60-69 topiğinden bi misafiriniz daha var kaydirigubbakcemile3 artık burdan dewam etmek istiyorum bende.....
gerçi ben 60 larda olsamda 50 lerde geziniyorum ama hoşgeldiniz
sen 3. yemi hamile kalmak istiyorsun canım
ben boyumu 160 zannediyordum benim salak diyetisyen 157 ölçtü nasıl yaptıysa artık
ing. canım senin ne kaydirigubbakcemile5
ing. benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?