50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülüm blog açtım kendime bir adet onla uğraşıyorum da ben de daha yatamıcam gibiboshayallersmile

yavrum yeşil çay adamı uykusuz bırakır gündüz vaktı içeydn ya...alsanaalsanasmile

ne blogu kuzum :))) bizede adresini wercen mi kaydirigubbakcemile2
bugün atladım gün içinde içmesemde içim rahat etmicem malum gün geldi gelicek şiştimm sempatiksalakcinni öle olunca içeyim demiştim

iyi geceler herkeseee

yeni gelen ark. hoşgeldiniz aramıza......

saat 8.30 gibi yeşil çayla 2 kurabiye yedim....mideme iyi gelsin diye....((((
saat 10 da yarım armut,1 kivi yarım elma yedim 10.30 gibi bir çay bardağı süt içtim....

birazdanda yatacammm.acunu izliyorum 2. yi açıklamasını bekliyorum da

ne blogu kuzum :))) bizede adresini wercen mi kaydirigubbakcemile2
bugün atladım gün içinde içmesemde içim rahat etmicem malum gün geldi gelicek şiştimm sempatiksalakcinni öle olunca içeyim demiştim
tıkla gülüm
EvCadısı'nın Bıdıbıdılarııı...

gülüm legal mi bilmiyorum ama verdim gitti...daha yeni çok bebek blogum yalnız koymayın beni emi..yazılarımı çoğaltıcam yakın zamanda...

tşk ederiz hoş bulduk :)))

Yasemincim bu cidden işe yarıyor mu, sende ne gibi etkileri oldu :uhm:
evet canım bayağı etkili ama düzeni asla kaçırmamalısın
benim eşimin geçen sene bununla göbeği falan kalmadı ama ama hiç aksatmadan yaptı en az haftanın 5 günü
ben daha başlamadım sayılır gaçen yaparken başım döndü kafamçokkarıştıalışıncaya kadar zorlukkaydirigubbakcemile:bbo:

sağol şekercim okudum yinede dikkatli seçmeliymişim ayakkbıyı ama ayak bileğini sarması lazım en azından tban nası olucak birde o var tabiiiiakannehir
net gitti aniden yav sinir oldum

günaydın arkadaşlar, ben yine bugün çook yoğunum, birazdan çıkıcam evden ,giriş saatim belli değil,en erken akşam 8 :-( kendinize dikkat edin, sporunuzu yapın,aman ha diyeti bozmayın,şurda kilo bildirimine ne kaldı...

kahvaltı: 5 zeytin,2 dlm kepekli ekmeğe kaşarlı tost, bol maydonoz dereotu, 1 haşlanmış yumurta, 1/2 elma.

şu sopalı hareketten bahsediyorsu değil mi?? yapamadım onu,belim çok dönmüyor ki benim,zorluyorum olmuyor, hadi dönmesin de kaslarımın çalıştığını da hisssetmiyorum. yanlış mı yapıyorum acaba..

şurda çarşambaya ne kaldıki dayanırsın yesacım
çarşafa dolanmayalım sakın

dayancam canım dedım ben bı kere bırıncı benım dıyeeolumunekankayizsmile carsaf marsaf dınlemem sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

masallah canıııımmmmmm yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile arada deyım ben sana o zaman ne guzel etkı etmıs opuyorumnanaktan

Trufa özel mesajla sabotajı okuduktan sonra sana yaptıklarına şükretmek gerek Şeniz Maşallahın varmış canım. ?

canım ayıp edıon sana da takılıyım ıstersen :roflol: ya da ozel mesajla bı seyler mı gondersem -tatlicadiarzu- ya trufun adresını bılen var mı :roflol: boyle bı sepet yaptırcam da canım arkadısıma :roflol:

bugün toplamda 2,5 lt su içtim

masallah ben de 2.5 ıctım kaydirigubbakcemile2zemuszemus

iyi akşamlar kızlarrr:)))
60-69 topiğinden bi misafiriniz daha var kaydirigubbakcemile3 artık burdan dewam etmek istiyorum bende.....

oooo canlar hosgeldınız yahuuuu Allah arttırsın :teytey:

gerçi ben 60 larda olsamda 50 lerde geziniyorum ama hoşgeldiniz

yok yok aman gıtme sen bı yere canım benım senın yerın bura olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…