5 i biryerde cayi aldim kizlar dun.
ise yarar mi dersiniz..
odem atmaya yariyormus;
mate, kekik, yesil cay, funda , biri neydi yaaa ???
belim 73, 80 den düştü
göbek de 82
baya büyük bir yağ kütlesi var, kalçadan yukarıya bişey sarmışım gibi,aksine kalçamda da bişey yok, bacaklar taş gibi kas.
valla hiç düzenli ip atlayan birini tanımıyorum yasemincimkaydirigubbakcemile3
mutlaka işe yarıyordur ama..sonuçta kardiyo...yediklerini yaktırır anında..zemuszemus
Ben de hiçbir işe yaramamıştı o çay, bu arada senin bahsettiğin tchibodaki yağ su ölçerden aldım.
sen 3. yemi hamile kalmak istiyorsun canım
ben boyumu 160 zannediyordum benim salak diyetisyen 157 ölçtü nasıl yaptıysa artık
Yasemincime de demiştim dambıl olayını canım. Az ağırlıkla çok hareket çalışmak kolları sıkılaştırıyor kaydirigubbakcemile5 Ben 1 kilo ile çalışıyorum, max 2 kilo iyidir a.s
Not: Göbek değil göbiş varsa var :mymeka: (cidden süper olmuşsun hihoyyyt )
şu sopalı hareketten bahsediyorsu değil mi?? yapamadım onu,belim çok dönmüyor ki benim,zorluyorum olmuyor, hadi dönmesin de kaslarımın çalıştığını da hisssetmiyorum. yanlış mı yapıyorum acaba..
DİKKAT!
http://www.kadinlarkulubu.com/sifa-receteleri/211020-besi-yerde-cayi-masali.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/162842-besi-yerde-zayiflama-cayi-5.html
Okumanı tavsiye ederim cnm zararını görme...
canim ben zaten diyet yapiyorum; zayiflama amacli almadim bu cayi;
vucudumda ki fazla suyu atsin diye aldim.
bu yazilarda anlamadim; 5. sinif bitki diyor; ne demek 5. sinif; bitki bitkidir bence-- illa ki bir faydasi vardir.
hic olmazsa icindeki yesil cay ve kekik biseylere fayda eder diye dusunuyorum.
sen gida muhendisisin? sen ne diyorsun??
aaa iyi canim;
ben de almak istiyorum ondan,
kalmis midir ki acaba??
nasil cikti durumun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?