50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklaaaar Şeniz Şeniz

akşam yatarken sirkeli su
sabah kalkınca sirkeli su
yarım saat sonra 1 bardak soğuk bir bardak ılık su
yarım saat sonra
yarım dilim ekmek
bir parça peynir

bunu kahvaltı saymıyorum sempatiksalakcinniçünkü ebruyla tv 8 de plates yapıcam:lepi:

belim 73, 80 den düştü
göbek de 82
baya büyük bir yağ kütlesi var, kalçadan yukarıya bişey sarmışım gibi,aksine kalçamda da bişey yok, bacaklar taş gibi kas.

aynen yaa beni bu simitler öldürecek önden göbek çok yok ama simitlerden ölçüler hep yüksek hep yüksek

valla hiç düzenli ip atlayan birini tanımıyorum yasemincimkaydirigubbakcemile3

mutlaka işe yarıyordur ama..sonuçta kardiyo...yediklerini yaktırır anında..zemuszemus

Canım ip atlama kardiyo değil yani yağ yakmıyor karbonhidratlarını yakıyorsun çoğunlukla...

Sarkmaların yanında kollar için damble çalışmak vücudu dik tutuyor kızlar 1-2 gün çalışsan bile farkı farkediyorsunuz kamburunuz düzeliyo valla (benim çok vardı oturunca çökerdim bi süre sonra öne doğru eğim verirdim :)))

gunaydin tatlı cadılar...

pazartesilerden nefret ediyorum :)

ben daha yeni katılmıstım aranıza, haftasonu ailem geldi yedirdiler icirdiler bol bol o yuzden diyete bugun basladıgımı farzediyorum olar mı? söz size çok uslu bir öğrenci olucambilmiyorumkismile

Spor salonunda onu öne doğru eğilerek yapmam gerektiğini söylemişlerdi bana bi de öyle dene istersen cnm ben faydasını görmüştüm bi de 40-50 taneden sonra anlıyosun dönebildiğin kadar dön zorlamadan sağa sola salınma gibi...şakkıdı

canim ben zaten diyet yapiyorum; zayiflama amacli almadim bu cayi;
vucudumda ki fazla suyu atsin diye aldim.

bu yazilarda anlamadim; 5. sinif bitki diyor; ne demek 5. sinif; bitki bitkidir bence-- illa ki bir faydasi vardir.

hic olmazsa icindeki yesil cay ve kekik biseylere fayda eder diye dusunuyorum.

sen gida muhendisisin? sen ne diyorsun??

Canlar günaydın ...

Sabah yine korka korka yumurta yedim olan oldu yine midem ağrıyo yaaaa (bi insan bi hatayı 1 kere yapar di mi hıh çek şimdi sensewitch akşama kadar (((

Neyse dün yediklerimi yazıyim ben

10:00 2 bardak su & yaklaşık 9-10 km yürüdüm (interval koşu ile)

11:30 2 bardak su + 1 çkaşığı bal
12:00 1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı bal
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak yeşil çay (aktardan kendim alıp demledim miss gibi 
1.5 dilim tulum peyniri

14:00 – 17:00 3 ü bir arada neskafe 1 adet + 1 kuşburnu çayı şekersiz 5-6 tane etiform bisküvi
(mecburen böyle oldu dışarıdaydım yemek hazırlanamadı )

17:30 2 kaşık kıymalı taze fasulye
2 kaşık tavuk haşlama
1 çatal pilav
bolca yeşil salata
3-4 kaşık yoğurt

19:30 şekersiz neskafe

21:00 iç bacak 50 X 6 set
mide 15 X 4 set
alt karın 30 X 5 set
simitler 40 X 3 set
karın 10 X 4 set

21:30 light süt 1 çay bardağı 3 kayısı

22:30 detoks içeceğimden 3 bardak

1-2 litre su içmişimdir vitamini mi de aldım...

Son düzenleme:

Elbet faydası var ama kullanırken dikkat et bikaç kişidi çok kötü sivilce yapmış
ben de alıcaktım bi araştırıyim dedim eczacı bi bayan da yazmış orada ben de kullanıyorum ama hepsini ayrı ayrı diye yazmış... mesela biberiye içine limon sıkarak içiyorum falan...

Ben sivilce olayına takıldım ondan oku dediydim. Kullanırsın baktın sivilce başladı o zaman çaydan olduğunu anlarsın bırakırsın diye..bayanssulusmile

bugun sabah bı dılım kepek ekmegı lor peynırı yedımm
gelelim düne dun sucuk yedım bı dılım ekmek yanında ama az yedım aksam uzerıde kofte yedım 4 tane bu aralar ara ogun fln yapamadım hıc evde degıldım pek ama bugunden ıtıbaren dıyetıme uyucam yenıden

bu sabah 5 zeytin iki dilim ekmek 3 4 çatal peynir azcık recel azcık da cikolata hemen iki tatlı kaşıgı kadar
ara öğünde yarım kase yoğurt yemeyi düşünüyorum yine midem allakbullak olmaya başladı
bu arada hepinize günaydınnn

dun

sabah ,
kepek ekmegi bitki cayi, y.zeytin peynir

ogle
tavuklu tost
limonlu yesil salata

spordan sonra
yarim bardak sut,
yarim acibadem kurabiyesi

ara
1 dilim keek ekmegi, kasar , bitki cayi

aksam
3 ad. kofte, 1 parca tavuk (mangalda)
yarim bardak kola ***** (olmadi ama)
1 dilim kepek ekmegi

ara
cay..
1-2 catal peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…