50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim coookkk sagol,
ne guzel moral verdin bana.

haklisin, simdilik kilo almadan gecireyim su donemi, sinavdan sonra hiz veririm kilo verme calismalarina.

optum kocamann

Hızlı kilo vermek için 3 ana 1 ara öğün yeterlidir: Yavaş yürümek gerekir
.

Bunlar pek inandırıcı gelmedi çünkü herkesin yağ yakma nabzı var o zaman öylesine yapılan spor olmayan yürüyüşler daha çok verdiriyor ki öyle bişiyle de karşılaşmadım

Bi de ben hayatta kahvaltıdan sonra öğleni bekleyemem öğlen yedikten sonra da akşamı aklım hep midemde olur mutlaka bişiyler yemek lazım aradı

hem bilimsel olarak da kan şekerini düşürmemek lazım ki kilo veresin hadi 3 saatte 1 ye diyo e o zaman benim ana öğünlerim saat00 te bitiyo bu hesaba göre bi de 19 da ara öğünümü yapıcam bitti mi yani ???

Ölürüm ben yahu boshayallersmile

Ara öğünü bilmiyorum da şu yavaş yürüme bana da mantıksız geldi.
Ben de yürüşe çıkmıştım erken dönüş yapmak zorunda kaldım, regl oldum çünkü.
Kızlar bir şey sorucam insan regl olduğunda mı regl olmadan önce mi daha şişkin olur?

olmana sevindim canım olmadan önce ve olduğunda şiş gibi oluyor insan 2-3 güne ancak indiğini hissediyor

ara öğünleri bilmem ama
hızlı yürümek değilmiş asıl kilo verdiren
tempolu yürürken adını soyadını söyleyebilecek kadar hızlı. yani adını söyleyemeyecek kadar hızlı yürüyorsan yağlar yakılmıyomuş. bana da diyetisyen demişti.

haftada bir kilo vermek en normali diyorlar...
ben onu versem havalara uçardım...
bir ayda dört kilo olurdu ve rejimimi sonlardırırıdım...
ama malesef...

gözün aydın şekerim......valla ben 2 sindede şişkin oluyorum.... ama daha çok olmadan önce. her yerim ağrıyor

haftada bir kilo vermek en normali diyorlar...
ben onu versem havalara uçardım...
bir ayda dört kilo olurdu ve rejimimi sonlardırırıdım...
ama malesef...

offf aynen yaaaaa.

kilo vermek coooookkk zormus kizlar neden boyle kafamçokkarıştı

sunu okumustum kizlar;

1 kilo vermek icin 7000 kalori yakmak lazimmis.

yani gunde 200 kalori yakcak spor yapsak ; 300 kalori de yediklerimizden tasarruf etsek;

gunde 500*14 gun= 7000 kalori eder.

yani 14 gunde 1 kiloyu ancak bu sekilde verebiliriz..

hergun spor yapamadigimiza gore bu sure 20 gune kadar uzarr

olmana sevindim canım olmadan önce ve olduğunda şiş gibi oluyor insan 2-3 güne ancak indiğini hissediyor

ben de reglin 2 gun oncesinden siskinlik basliyor, 2 gun sonrasina kadar da suruyor.
toplam 8 gun sis geziyorum yani..

gözün aydın şekerim......valla ben 2 sindede şişkin oluyorum.... ama daha çok olmadan önce. her yerim ağrıyor

Bu durumda bebeklerim ben yarın tartının gösterdiğinden daha zayıf olabilirim değil mi? Fazla çıkarsam üzülmeyeyim değil mi? bilmiyorumkismile
gamyoncuiremsu

scyllacim hamile degilsin demek ki..
uzuldun mu sevindin mi sekerim bu duruma ??

Bebek için pek uygun bir zaman değildi, eşim askere gidecek, benim okul-sınavlar falan.
Ama bir yandan da çocukları çok sevdiğimdem içim kıpırdamıştı heyecanlanmıştım.

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama doğru zamanda olması daha hayırlı olur diye düşünüyorum.
1-1.5 sene sonra artık inşallah :)

canım yazıyı okumdım içeriği ne bilmem ama ben de en fazla 3 saatte bir yiyorum,genelde iki saati geçmiyor, ana öğünler arası ikişer ara,akşam yemeğinden sonra spor ve bir ara daha yapıyorum. o zaman baya iyi geliyor. 6 öğün de kesmiyor beni. gece 10 a kadar yiyorum. bazen daha da geç saatlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…