50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam tatlım yok o gitti o geççek daqlım bak ben sorucam trufa ((tabii o bana sormassa))
vah vah gitti gencecik fidan:tomato:hihoyyyt

öğleyinki menüm ik üç kaşık bakla ezme yarım kase yeşil mercimek corbası bir kase yoğrt
ara menü bir portakal bir muz bir kivi akşamlayi,n de bir haşlanmış patates iki dilim ekmek iki üç kaşık kadar menemen:)

tamam tatlım yok o gitti o geççek daqlım bak ben sorucam trufa ((tabii o bana sormassa))

sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

fıstıklar ben kaçaarr hadi iyi gecelerzemuszemus

Iyı geceler canım benım ben de kacaro hadı gorusuruzz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bunları okuyunca kendimden utandım yaa...

Tatlı cadı geldin en sonunda buraya haaa...Hoşgeldina.s...
Bak söyleyeyim buranın hatunları çok hızlı.Hem kilo verme bakımından,hem de çene bakımından...olumunekankayizsmile
Anam azıcık ayrılıyorum şu makinanın başından,döndüğümde en az 15 sayfa okuyorum ya...akannehir
Anlaşılan ben çok okumaktan zayıflayacağım.Eee onun için de enerji gerekiyor sonuçta değil mi???...yerimsenibenopuyorumnanaktan

Bu gün yediklerim ve içtiklerim:

Sabah:
Sirkeli ılık su

Yarım saat sonra:
2 dilim kızarmış ekmek
4 yeşil,1 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Çok az kaşar peynir.
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 ısırık fındıklı çikolata

Öğlen:
1 bardak yağsız süt
6 tane grisini (çok az biliyorum)

Ara:
5 tane fındık
1 tane ceviz

Akşam:
Yarım tabak makarna
Avuç içi büyüklüğünde bir parça tavuk (Tavada az yağ ile kızartılmış)
2 kupa şekersiz çay

Ara:

1 elma

Bu gün yaklaşık 2lt.su içtim
Birazdan sirkeli suyumu içip yatıcam

Son düzenleme:
kızlar bugün hiç spor yapmaya halim yoktu,zaten nette mi sitede mi problem var bilmem,video yarıya kadar yükleniyor,20 dk pilates yapabildim. ama karın hareketi yaptık bu 20 dk da.bu bana bu günlük yeter.yarın da nöbetim var zaten, yatayım dinleneyim.
herkese iyi geceler,yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

kediciği öldü canım aniden ve ondan sonrada girmedibilmiyorumkismile

canım biliyorum da niye girmedi kaç gündür acaba diye merak ettim

ben niye seni mahvettim ya sen o resimleri bana yollarken baka baka mahvoldun

kim nereye gitti neyi niye bana souryorsunuz ben ne yaptım yaw

o bir ısırık olan fındıklı çikolatayı da yemeseydin keşke
gerisi güzel

iyi geceler
neyse 20 dk yeter artık bu akşamlık

canım lifli gıda almamışsın hiç,sebze ,salata, meyve. vitamin ve sindirim sistemi sorunu yaşamak istemiyorsan,sağlık için her ana öğünde sebze de yemeye dikkat etmelisin bence.

ayy tatlım pc nin başında otumaktan yemek aklıma gelmmiyo saat kuranlar var yemekiçin yaaa allahtan spora vakit buluyozhihoyyyt

günaydın arkadaşlar, bugün son gün, yarın kim ne yaptı belli olucak
bugünki kahvaltım:
1sb süt
kepekli ekmekle kaşarlı tost
5 zeytin
bol maydonoz

ben gidiyorum kızlar ,görüşürüz akşama. bu arada pazar günü temizlik günüm,pazar günleri pilates yapmayacağım bana yaramadı, çok yorulmuşum,dün de 13 saat dışarıdaydım,faal çalıştım. bugün yine dinlenik değilim,kendime gelemiyorum,kollarım tutmuyor. haftada bir gün vücudu dinlendirmek lazımmış meğer...

herkese günaydınlar
keyifler nasıl bakalıma.s.
umarım hepiniz iyisinizdir bayanlar
bu hafta hiç kilo verememe rağmen bugün çok mutluyum
kendimi süper hissediyorum:sm_cool:
kızım uyansın kahvaltı edip sporumu da yapınca süper ötesi olurum herhal:teytey:
bye bye opuyorumnanaktan herkese mutlu ve enerji dolu sabahlar:dance::teytey:hihoyyyt

bir günaydında benden herkese....
sabah 8 gibi kalktım 2 tane kuru erik yedim.....kahvaltıdada bir kaşarlı tost, portakal suyu 2 çeri domates bolca roka maydonoz nane yedim...yanıma ara öğünlerimi de aldım geldim okula....

günaydın
bugün geç uyandım 9 geç yani benim için
daha kahvaltı yapmadım
nee yyesemki
en iyisi chemesin kahvaltısından kopya çekiyim ben

Kızlar günaydınnn

dün yediklerimi yazıyim önce

07:00 1 bardak ılık su

08:15 1 haşlanmış yumurta
2 küp beyaz peynir
1 küçük dilim ekmek
Çooook açık çay

09:00 1 bardak yeşil çay

11:00 Light sütlü neskafe şekersiz

12:30 türlü vardı yemekte yağ içinde yüzüyodu içinden 2-3 patates 2-3 havuç yedim 6-7 çatal da yoğurt zaten keyifsiz bi konu vardı yemekte iştahım kapandı kalktım 

13:00 Dış kol 20 X 6 set

14:20 1 kase yoğurt
1 avuç müsli
3 kuru erik
3 kuru kayısı
1 incir
Hepsini doğrayıp ezerek karıştırdım

14:50 Kol 20 X 3 set
Omuz & ense 15 X 3 set
Omuz 15 X 3 set
Sırt & omuz 20 X 3 set

16:00 1 bardak yeşil çay

17:00 yarım bardak neskafe şekersiz ve 20-25 tane leblebi

19:15 2 etiform kayısılı bisküvi

30-40 dk. yürüyüş açık havada

20:30 neskafe şekersiz

22:00 1 etiform bisküvi

23:00 detoks çayı

(akşam yemeği berbattı yağ içinde yüzüyodu türlüler o yüzden yiyemedim sonra da dışarıdaydım arkadaşla kahve içmek için sözleştik o yüzden böyle anlamsız bi menü oldu senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…