canım valla kafama vurdu bu dıyet benım yaa delikafadulden ıyıce sasırdım ben neyse su carsamba sabahı gelsın bı de yarıs neyım yokum ben kaydirigubbakcemile hep bu truf mahvettı benı gencecık kız gıttı goz gore gore -tatlicadiarzu- :roflol:
tamam tatlım yok o gitti o geççek daqlım bak ben sorucam trufa ((tabii o bana sormassa))
vah vah gitti gencecik fidan:tomato:hihoyyyt
fıstıklar ben kaçaarr hadi iyi gecelerzemuszemus
bu arada sonunda sporumuda yaptım
önce leslie ile 3 mil yürüdüm
sonra
mekik 60 kez
ters mekik 60 kez
çapraz mekik 60 kez
ayak kaldırmaca 100 kez
bel çevirme 5 dk
kanepede ayak çekme 60 kez
bacak esnetme 60 kez
çömelme 60 kez
bacak kaldırmaca 60 kez
geri tekme 60 kez
ip atlama 200 kez
köprü hareketi 30 kez
Kızlar merhaba daha yeni geldm eve...bugün yemek yiyecek bile vaktim yoktu..çbk kraker yedim anck...birde eti formun çikolatalı bisküvisnden yedim..çok yorgunum...şimdi yatıyorum..hepinizi tek tek öpüyorum...görüşmek üzere...
kediciği öldü canım aniden ve ondan sonrada girmedibilmiyorumkismile
canım valla kafama vurdu bu dıyet benım yaa delikafadulden ıyıce sasırdım ben neyse su carsamba sabahı gelsın bı de yarıs neyım yokum ben kaydirigubbakcemile hep bu truf mahvettı benı gencecık kız gıttı goz gore gore -tatlicadiarzu- :roflol:
tamam tatlım yok o gitti o geççek daqlım bak ben sorucam trufa ((tabii o bana sormassa))
vah vah gitti gencecik fidan:tomato:hihoyyyt
Bu gün yediklerim ve içtiklerim:
Sabah:
Sirkeli ılık su
Yarım saat sonra:
2 dilim kızarmış ekmek
4 yeşil,1 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Çok az kaşar peynir.
2 kupa şekersiz çay
Ara:
1 ısırık fındıklı çikolata
Öğlen:
1 bardak yağsız süt
6 tane grisini (çok az biliyorum)
Ara:
5 tane fındık
1 tane ceviz
Akşam:
Yarım tabak makarna
Avuç içi büyüklüğünde bir parça tavuk (Tavada az yağ ile kızartılmış)
2 kupa şekersiz çay
Ara:
1 elma
Bu gün yaklaşık 2lt.su içtim
Birazdan sirkeli suyumu içip yatıcam
kızlar bugün hiç spor yapmaya halim yoktu,zaten nette mi sitede mi problem var bilmem,video yarıya kadar yükleniyor,20 dk pilates yapabildim. ama karın hareketi yaptık bu 20 dk da.bu bana bu günlük yeter.yarın da nöbetim var zaten, yatayım dinleneyim.
herkese iyi geceler,yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan
Bu gün yediklerim ve içtiklerim:
Sabah:
Sirkeli ılık su
Yarım saat sonra:
2 dilim kızarmış ekmek
4 yeşil,1 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Çok az kaşar peynir.
2 kupa şekersiz çay
Ara:
1 ısırık fındıklı çikolata
Öğlen:
1 bardak yağsız süt
6 tane grisini (çok az biliyorum)
Ara:
5 tane fındık
1 tane ceviz
Akşam:
Yarım tabak makarna
Avuç içi büyüklüğünde bir parça tavuk (Tavada az yağ ile kızartılmış)
2 kupa şekersiz çay
Ara:
1 elma
Bu gün yaklaşık 2lt.su içtim
Birazdan sirkeli suyumu içip yatıcam
canım lifli gıda almamışsın hiç,sebze ,salata, meyve. vitamin ve sindirim sistemi sorunu yaşamak istemiyorsan,sağlık için her ana öğünde sebze de yemeye dikkat etmelisin bence.
ayy tatlım pc nin başında otumaktan yemek aklıma gelmmiyo saat kuranlar var yemekiçin yaaa allahtan spora vakit buluyozhihoyyytBunları okuyunca kendimden utandım yaa...
Tatlı cadı geldin en sonunda buraya haaa...Hoşgeldina.s...
Bak söyleyeyim buranın hatunları çok hızlı.Hem kilo verme bakımından,hem de çene bakımından...olumunekankayizsmile
Anam azıcık ayrılıyorum şu makinanın başından,döndüğümde en az 15 sayfa okuyorum ya...akannehir
Anlaşılan ben çok okumaktan zayıflayacağım.Eee onun için de enerji gerekiyor sonuçta değil mi???...yerimsenibenopuyorumnanaktan
ayy tatlım pc nin başında otumaktan yemek aklıma gelmmiyo saat kuranlar var yemekiçin yaaa allahtan spora vakit buluyozhihoyyyt
bu metabolizma hızlandıran çay diyetisyen selahattin dönmez vermişti kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?