50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız cadıııı hala inanamıyorum beni de dahil ettiğine bu olaya aklinialirimsmile Şeniz

cnm meyve yok yeşil çay su çay var kahve tuz yasak sebze meyve yenmicek diyooo

Sonuç nasıl nikals????

sonuç benim metabolizmamla mı alakalı bilmiyorum ama sadece 500 gr gitti
ilk tartıldığımdada 2 gün sonra tartıldığımdada aynı
ama arkadaşıma çok yaradı
ilk tartılmasında 2 kilo verdi dün tartılmış 1 kilo daha eksik çıkmış
ama onun kilosu 88 di simdi 85 olmuş
belkide çok kilolularda daha etkili

cnm sağa sola eğilerek çalışıyo bi de dik durup bacağını kaldırabildiğin kadar yana kaldırıp bırakuıyosun en az 20 kere ama uzun süre yapman lazım gitmiyolar :1no2:

aynen bel oyuğumdan öne doğru geliyolar acil durumlar için depo şeklinde

süpersin ... biraz da hareket akşam da atıştırmazsan oldu bu iş

Tabi kilolu olanlar da daha etkili olur doğal olarak, ama verdiğini almaman da süper.

YESAA pazartesi günü yapsak daha iyi olmaz mı, tartı gününe yetişmiş oluruz bayanssulusmile

Tabi kilolu olanlar da daha etkili olur doğal olarak, ama verdiğini almaman da süper.

YESAA pazartesi günü yapsak daha iyi olmaz mı, tartı gününe yetişmiş oluruz bayanssulusmile

yapmayan kalmıyor herhalde şu detoksu,herkes benden fazla kilo verecek bu hafta demek oluyor bu. ben yapamam ama:-(

ay inşallah halsizlik olmaz yesacım,olsada valla 2günde 1 kg vermek için değer yaa dimi amazemuszemus kararlıyım,azmettim vericem 2 kg daha:lepi:

sensewitch, canım elma aldım marketten pakette, ne sürmüşler böyle üzerine sanki yağ gibi,klorlu gibi bir kokusu var bunu arıtmak mümkün mü yoksa iade edicem.ne bu parafin filan mı acaba.

evet cnm mumlama yapıyolar hatta bazılarında gıda boyası ile yapıyolar (inşallah gıda boyası ile) soğuk hava ürünü olduklarından dayansınlar diye böylelikle 6 ay yğksek nemde taş gibi kalıyo ürün

canlarım meyve sebze yıkama sıvıları satılıyo şimdilerde marketlerde meyve asitli olanlarından kullanmanızı öneririm özellikle mumlama yapılan böyle parlak ürünlerde tarım ilaçlarını temizlemeniz de mümkün olmuyo mumun altında mikroplarla beraber tarım ilaçları hapsoluyo çünkü...

Dip not: Asla sirke kullanmayınız

Selam kızlar..

Kaç gündür giremiyorum internete..
Kilo bildirimi de yapamadım ama yarım kilo vermiş gözüküyorum tartıda..Çizelgemi haftaya kadar değiştirmeyeceğim,önümüzdeki haftaki rakamı dikkate alıcam..

Bu arada avelon geçmişi okuyamadım,sanırım detoks yapıcaksınız,hangisini peki.Şu sıralar iştahım bayağı kendini frenlemiş durumda,ben de mi yapsam bir detoks diye düşünüyorum..

Bir de kaç gündür ben de sabahları 2-3 kayısı yiyip üzerine bol su içiyorum.Müthiş bir şekilde faydasını gördüm..Genelde kilitli olan barsaklarım,bu sıralar beni çok mutlu ediyor eyıptır söylemesi..

arkadaşlar ben bu detoksu daha önce iki kez denedim ve ilk günü akşama bıraktım, tadını beğenmedim, çok zorlamama rağmen yiyemedim, açıkçası ben zayıflattığını düşünmüyorum, yani kalıcı olarak, bence geçiçidir, neyse bir yapın bakalım kalıcı olacak mı,
arkadaşlar bu haftanın listesi yayınlandı mı ben göremedim, daha doğrusu bulamadımbilmiyorumkismile

Çalıştığın için mi canım?

hem çalışıyorum hem de bana o tip şeyler pek yaramıyor,kan şekerim biraz hassas herhalde,çabuk düşer, normal yeme düzenimin yanında bir defa lahana suyuyla detoks yapayım dedim,lahana suyunu içiyorum,yemeğimi yiyorum,arkasından halsizleşiyorum,şeker hastaları için ,şekeri düzenler ,lahana suyu için diyorlar. bende değişik bir etki yarattı herhalde düşürdü. aynı şekilde zerdaçal da ,karaciğeri yeniler şekeri düzenler diyorlar. kahvaltıdan önce aldım bir kaç defa o da aynı etkiyi yarattı. hatta tarçınlı çaylar bile öyle bir etki yaratıyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…