nıkalscım ben senı lısteye ekledım mı :))
unuttum sanırım canım eklıyorum :)) ıcerız degıl mı:))
canım bosver trufcuguma bakma sen kaydirigubbakcemile3 ama yıne de bız de oyle olalım kaydirigubbakcemile3 valla ıcelım yaa 2 gun bakalım ne oluyor ne bıtıyor gıtsın ıste atık matık kalmasın bı sey yaa guzel olur olumunekankayizsmile
hadı yaa benım ondan pek gıtmedı demek kı 2 gun yapmak sart yanı ee oyle yapalım o zaman napalım kaydirigubbakcemile5 canım bı de gozune carptı mı hıc meyve falan yıyen gordun mu boshayallersmile
o zaman serbest dıyosun meyveler :)))
bı de sureklı tuvalete cıkardı bu benı umarım yagdan gıtmıstır :)) kı bu seferınde de oyle olur umarım ınsallah suphaneke amın:=)
Sonuç nasıl nikals????
bende de var o smitlerden nasıl kurtulucam bilmiyorum, egzersiz spor tamam ,karın çalışıyor, yanlarımı çalıştırmıyor ki hiç bir şey,tam bel cukurunun yanlarından başlıyor. nasıl çalışır ki oralar. liposakşın da yapmazlar ki bu kiloya.
4 gündür spor yapmıyorum ya hemen hamlamışım,kan ter içinde kaldım,hadi onu geçtim,kaslarım yoruldu,titriyorlar
bayadır yazmıyorum ama dıyet yapmak zor ıs az yıyorum ekmeklerı ınce dılım sayı ıle tuketıyorum bol su ıcıyorum sımdı sıcak lımonlu su ıcıyorum karnım sısmeyecek kadar yemek yıyorum vermesem bıle almıyorum hıc olmassa bayanssulusmile
Tabi kilolu olanlar da daha etkili olur doğal olarak, ama verdiğini almaman da süper.sonuç benim metabolizmamla mı alakalı bilmiyorum ama sadece 500 gr gitti
ilk tartıldığımdada 2 gün sonra tartıldığımdada aynı
ama arkadaşıma çok yaradı
ilk tartılmasında 2 kilo verdi dün tartılmış 1 kilo daha eksik çıkmış
ama onun kilosu 88 di simdi 85 olmuş
belkide çok kilolularda daha etkili
cnm meyve yok yeşil çay su çay var kahve tuz yasak sebze meyve yenmicek diyooo
Tabi kilolu olanlar da daha etkili olur doğal olarak, ama verdiğini almaman da süper.
YESAA pazartesi günü yapsak daha iyi olmaz mı, tartı gününe yetişmiş oluruz bayanssulusmile
canım ben oglen 12de basladım her ıkı saatte bı yedım corba kasesınden bıraz daha kucuk bır kase ıle
sonra 5.30 gıbı benı bı uyku halı bı halsızlık aldı neyse yatıyım dedım 6bucukta kalktım hala devamdı o halsızlık valla mecbur yedım meyve ama bence haklısın sen valla bosa gıtmesın o zaman ıcelım guzelleselım dıyorum :)))
ay inşallah halsizlik olmaz yesacım,olsada valla 2günde 1 kg vermek için değer yaa dimi amazemuszemus kararlıyım,azmettim vericem 2 kg daha:lepi:
yapmayan kalmıyor herhalde şu detoksu,herkes benden fazla kilo verecek bu hafta demek oluyor bu. ben yapamam ama:-(
sensewitch, canım elma aldım marketten pakette, ne sürmüşler böyle üzerine sanki yağ gibi,klorlu gibi bir kokusu var bunu arıtmak mümkün mü yoksa iade edicem.ne bu parafin filan mı acaba.
Çalıştığın için mi canım?
yaaa bari bi kupa şekersiz kahve içebilseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?