canım ama ıkı gun ust usteymıs tek gun yapılmıyormus o yuzden benımkı sayılmaz bı de meyve yenmıyormus ben meyve yedım bı de kucuk tatlı gıbı bı sey yedım bıraz sarstı da benı -tatlicadiarzu- o yuzdennnnn varım dıyorrrrrrr :lepi:
Canım bunu daha önce de düşündüydüm de, burcuyla da tek iletişim yolu bu olduğundan söylemediydim. Bugün de çok yoğundur belki diye düşündüm, ondan şey ettim :sm_confused:valla bence super fıkır hem her hafta her hafta aynı kısı yorulmamıs olur bı oncekı koc lısteyı yayınlayıp secsın yenı kocu o kocta yayınlanan lısteyı hemen kaydetsın bı yere aradakı farkı da goruruz zaten cok az kısı var sanırım koc olmayanlardan once onlar koc olsunlar sonra basa donerız artıkyıne herkes fıkrını beyan etsın de -tatlicadiarzu- cogunluk nasıl derse artık yerimseniben
Yasemincim bu diyeti kaç gün uyguladınız?? İnsanı psikopat yapar be bu :)) Okurken güldüm baya.
Kızlar burcu yoğun sanırım, listeyi haftanın koçu da oluşturabilir bundan sonra.
oyle aynen vallahi..ben de frosh alayım bu sefer bari..gerçi ben 2 3 ayda ancak bitiriyorum evde bi akşam yediğimz için...sempatiksalakcinni
evet canım yaptım yoğurtsuz olur mu:)
Gidicem de canım fazla kalmıycam bavullarımı hazırlamaya gitmiştim ben de geç kaldım kusura bakma hayatım Şeniz
valla bence super fıkır hem her hafta her hafta aynı kısı yorulmamıs olur bı oncekı koc lısteyı yayınlayıp secsın yenı kocu o kocta yayınlanan lısteyı hemen kaydetsın bı yere aradakı farkı da goruruz zaten cok az kısı var sanırım koc olmayanlardan once onlar koc olsunlar sonra basa donerız artıkyıne herkes fıkrını beyan etsın de -tatlicadiarzu- cogunluk nasıl derse artık yerimseniben
polikistik over sendromu tatlım yumurtalıklarda kist oluyo bööle
Sonuç güzelmiş bence :lepi: Sonuçta senin verecek kilon da yok ya bi de...yok canım ben yaptım geçen hafta sonu.53.9 dü cumartesi .pazartesi 52.8 oldum.... yanlız çarşamba 53.4 ü gördüm... detostun etkisini pazartesi görecem artık kilom ne olacak.....
hmmmm CADIARZU e sen bayaa yemişinnnnsırnaşık şey aman bişeycik olmasında oradaki yasemin 51 kilo 2 ci ayını yapıyoohaoldumsmile
yok canım ben yaptım geçen hafta sonu.53.9 dü cumartesi .pazartesi 52.8 oldum.... yanlız çarşamba 53.4 ü gördüm... detostun etkisini pazartesi görecem artık kilom ne olacak.....
Selam prensescim, öğle ile akşam arasında bişi yemeden 1 tabak çorba seni doyurmaz ki boshayallersmile Nutella yetmezmiş gibi bi de snickers mı yedin :mymeka: Sen spor yapıyor musun söyle bakalım aklinialirimsmile
valla super olurdu canım yaa benımkı 1 yıllık bı program bı ılkogretım okulunda asıstan olarak calısıyorum mını mını bırler calıskan ıkıler durumları ama 3-4- 5 sınıflara gırıyorum -tatlicadiarzu- eylulde geldım canım yazın donecegım Allahın ıznıyle sempatiksalakcinni de ıste cok sevdıler gıtme gıtme dıye aglasıyorlar bakacaz artık -tatlicadiarzu-
canimm al vallahi saglik bu guzelcimmmm
Canım bunu daha önce de düşündüydüm de, burcuyla da tek iletişim yolu bu olduğundan söylemediydim. Bugün de çok yoğundur belki diye düşündüm, ondan şey ettim :sm_confused:
e bence mantıklı burcunun düğün hazırlığı mı ne var birde yoğun çalışıyor zor tabiiiboshayallersmile
canimin ici sekerparemmm
bi saat yuruyus bi saatte bisiklet cevirdim kuzummm
snikers 90 kalori ufacicik biseydi gulummm
bi avuc yaban mersini yedim bayaa tok tuttu canim bu arada kizlar migrosta yabanmersini 30 tl den 20 tl ye dusmus haberiniz olsun
tüm vitaminler ve mineral supradyn alıyorum reklam olmasın
dil problemin olmadımı peki? valla ben olsam kalma imkanım varsa kalırdım biraz daha.Ne öğretiyorsun miniklere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?