50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

LISTELERIN LISTESI KRAL LISTE DETOX KATILACAKLARIN LISTESI

1-scyllaa

2-yesa

3-sevgı

4-spatz

5-sensewitch

6-Gripin

7-dilekdoruk

8-avelon

9-lunapiena

10-yasemn

SULECIM ne dersın ekleyelım mı senı de canım benım aklinialirimsmile

hmmmm CADIARZU e sen bayaa yemişinnnnsırnaşık şey aman bişeycik olmasında oradaki yasemin 51 kilo 2 ci ayını yapıyoohaoldumsmile

Son düzenleme:
yok canım ben yaptım geçen hafta sonu.53.9 dü cumartesi .pazartesi 52.8 oldum.... yanlız çarşamba 53.4 ü gördüm... detostun etkisini pazartesi görecem artık kilom ne olacak.....

Canım bunu daha önce de düşündüydüm de, burcuyla da tek iletişim yolu bu olduğundan söylemediydim. Bugün de çok yoğundur belki diye düşündüm, ondan şey ettim :sm_confused:

Yasemincim bu diyeti kaç gün uyguladınız?? İnsanı psikopat yapar be bu :)) Okurken güldüm baya.
Kızlar burcu yoğun sanırım, listeyi haftanın koçu da oluşturabilir bundan sonra.

yok tatlım ben yaptım sadece 3 gün ama düzen şart eee kirazda yok domatesin sonu hep sorunnnnkafamçokkarıştı

evet canım yaptım yoğurtsuz olur mu:)

Gidicem de canım fazla kalmıycam bavullarımı hazırlamaya gitmiştim ben de geç kaldım kusura bakma hayatım Şeniz

ohh afiyet seker olsunnn guzelcimm
fazla kalma canimm gozumuz yolda kalmasin saripapatyam

e bence mantıklı burcunun düğün hazırlığı mı ne var birde yoğun çalışıyor zor tabiiiboshayallersmile

hmmmm CADIARZU e sen bayaa yemişinnnnsırnaşık şey aman bişeycik olmasında oradaki yasemin 51 kilo 2 ci ayını yapıyoohaoldumsmile

evet bıraz oyle olmus -tatlicadiarzu- yazınca anladım valla kafamçokkarıştı yaa bı sey olmaz yaa baktık olmuyor bozarız napalım sempatiksalakcinni

yok canım ben yaptım geçen hafta sonu.53.9 dü cumartesi .pazartesi 52.8 oldum.... yanlız çarşamba 53.4 ü gördüm... detostun etkisini pazartesi görecem artık kilom ne olacak.....

ooo gızlı gızlı mı yaptın sulecım yaa delikafadulden valla bravo umarım ıyı olur darısı bızlere artıkk kaydirigubbakcemile

Selam prensescim, öğle ile akşam arasında bişi yemeden 1 tabak çorba seni doyurmaz ki boshayallersmile Nutella yetmezmiş gibi bi de snickers mı yedin :mymeka: Sen spor yapıyor musun söyle bakalım aklinialirimsmile

canimin ici sekerparemmm
bi saat yuruyus bi saatte bisiklet cevirdim kuzummm
snikers 90 kalori ufacicik biseydi gulummm
bi avuc yaban mersini yedim bayaa tok tuttu canim bu arada kizlar migrosta yabanmersini 30 tl den 20 tl ye dusmus haberiniz olsun

dil problemin olmadımı peki? valla ben olsam kalma imkanım varsa kalırdım biraz daha.Ne öğretiyorsun miniklere?

Canım bunu daha önce de düşündüydüm de, burcuyla da tek iletişim yolu bu olduğundan söylemediydim. Bugün de çok yoğundur belki diye düşündüm, ondan şey ettim :sm_confused:

e bence mantıklı burcunun düğün hazırlığı mı ne var birde yoğun çalışıyor zor tabiiiboshayallersmile

canlar o zaman oyle yapalım ama o hafta secılen koc mutlaka lısteyı kaydetsın bı yere sonrakı hafta sıkıntı yasanmasın boshayallersmile

canimin ici sekerparemmm
bi saat yuruyus bi saatte bisiklet cevirdim kuzummm
snikers 90 kalori ufacicik biseydi gulummm
bi avuc yaban mersini yedim bayaa tok tuttu canim bu arada kizlar migrosta yabanmersini 30 tl den 20 tl ye dusmus haberiniz olsun

vaaavvv süpersin bi bakarım migrosa olumunekankayizsmile

dil problemin olmadımı peki? valla ben olsam kalma imkanım varsa kalırdım biraz daha.Ne öğretiyorsun miniklere?

yok canım ıng ogrt mezunuyum ben zaten dıl de sorun yok ama keske ımkanım olsa ben de kalırım yok valla boshayallersmile canım zaten orda ılkogretımde yardımcı ogretmen dıye bı sey var gercek ogretmenle derse gırıp her bı seye yardım eden ben de onlardan bırı oldum degısık bı sıstem onun dısında turkish clubim vardi bı ara o da pek guzeldı olumunekankayizsmile

heee gizli gizli oldu biraz deniyim bir dedim.işe yarıyormu.???? yaparken ben çok rahattım.gayet doyurucu. beni hiç rahatsız etmedi....ama görecez bakalım ne kaybettik.1 hafta kilomu koruyabilirsem yaklaşık olarak etkili bir detos diyecem. kilo vermede....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…