50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya pardo ama bu yaş kuru meselesine bir anlam veremiyorum...Kuru bakliyatları alıp suda haşlayacaksın,sonra ayranın içine katıp afiyetle yiyeceksin..Kuruyu katarsan nasıl yenir ki o...(Ben anlamamışım mı yoksa)bilmiyorumkismile

yesacım bu redbook vıdeoları ne ?nerden bulabılırım??bıde su selulıt yagını sorayım :)

canım hemen lınk vereyım google yazarsan da cıkar zaten

Redbook Tummy & Thighs

Redbook Tummy & Thighs

Redbook Super Slim Down

bı de 8 mınute abs

8 minute legs

arms

falan dıye de vıdeolar var bı ara onları yapıyordum sımdı bunları yapıyorum canım yıne google a yazarsan bunları ılk cıkan vıdeolar

selulıt yagını da aktardan aldım canım gece yatmadan suruyorum bı de spor hareket oncesı falan

bı de selulıt sabunum vardı ama o su an yanımda degıl kaydirigubbakcemile2

İştahını kaçırdığım için sevindim ama çok absürt şeyler değil ki:uhm:.Ama elbette damak tadı meselesi.Bizim 60-69 topiğimizde favorimizdi...Tatlıyı kaymakla yemek gibi birşey..zemuszemus

Canım bende var bi sorun, kendi kendime çok kızıyorum bu konuda. Her süt ürününü severim ama bi tek yoğurdu sevemedim. Kaymağını bayıla bayıla yerim ama :kedi: Hele hazır yoğurtla aram hiç yok. Ekşi elmayla da üzerine su içmek gibi bi çocukluk mazim var, o yüzden sevmiyorum. Tatlısıni yine yiyorum arada sırada. Ne mutlu sana, afiyet bal şeker olsun kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Miktar ölçme meselesi canım, kuru haliyle mi 4 kaşık, yaş haliyle mi boshayallersmile

Bulgur pilavlık bulgur dimi papatyalarım? Yoksa köftelik mi? Acaba hangisi hangisi? kafamçokkarıştı

selam kizlar;

doktora gittim;

belimde kas spazmi olmus; oturmaktan ve de stresten olur dedi doktor ;

sinav stresi yapti sanirim.

ilac verdi, bir de korse.
1 hafta spor yapma dinlen dedi;
sonra hareketler vericez dedi, bel kaslarin cok zayif dedi..

Çok geçmiş olsun..Acil şifalar diliyorum...a.s.

Çok geçmiş olsun canım Şeniz

peki ara öğün şartmı . yemesek olmuyormu?

canım ac bırakırsan mıdenı her 3 saatte bı derler ya bı sey atmazsan agzına ara ogun yapmazsan yanııı mıde beyıne sınyal gonderırmıs aclık var sen su eldekılerı hemen yaga cevır de ac sefıl coluk cocuk bu ayazda kalmayalım dermıs :))) yaa:))

ben de pılavlık bulgurla yapacagım ınsallah

ee aveloncum senın derdın sırf yogurt demı ayrandan bı sorunun yok

peppermıntıcıgımm gecmıs olsun dıkkat et canım bı sey kalmadı hadı sınava da ınsallah gecer bıter hayırlısıyla:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya, bu detoks çok iyiymiş de kahve olmaması beni bozar fisfisfis

Birkaç saat kahve içmeyeyim vücudum alarm verir, beynimin durduğunu hissederim.

Ama bir dahaki hafta sonuna denerim ben de, hafta içi sizinle yapmak isterdim ama iki saat arayla çorbayı tüketme olanağım yok, okulda oluyorum. Kahveyi de artık kafeinsizlikten delirdiğimde içerim, az biraz kaçamakla da olsa detoksu denemek istiyorum.

Gerçi yeşil çayı da çok severim, onda da kafein var ama kahvenin yerini hiçbir şey tutamaz :sm_confused:

Son düzenleme:

:teytey: aç sefil çoluk çocuk bu ayazda kalmayalım mı dermiş :roflol:
ay çok alemsin yesacım ya,ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. sen beni güldürdün allah da seni gülsürsün...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…