yesacım bu redbook vıdeoları ne ?nerden bulabılırım??bıde su selulıt yagını sorayım :)
İştahını kaçırdığım için sevindim ama çok absürt şeyler değil ki:uhm:.Ama elbette damak tadı meselesi.Bizim 60-69 topiğimizde favorimizdi...Tatlıyı kaymakla yemek gibi birşey..zemuszemus
Canım bende var bi sorun, kendi kendime çok kızıyorum bu konuda. Her süt ürününü severim ama bi tek yoğurdu sevemedim. Kaymağını bayıla bayıla yerim ama :kedi: Hele hazır yoğurtla aram hiç yok. Ekşi elmayla da üzerine su içmek gibi bi çocukluk mazim var, o yüzden sevmiyorum. Tatlısıni yine yiyorum arada sırada. Ne mutlu sana, afiyet bal şeker olsun kaydirigubbakcemile5
Ya pardo ama bu yaş kuru meselesine bir anlam veremiyorum...Kuru bakliyatları alıp suda haşlayacaksın,sonra ayranın içine katıp afiyetle yiyeceksin..Kuruyu katarsan nasıl yenir ki o...(Ben anlamamışım mı yoksa)bilmiyorumkismile
Haaaaa şimdi anladımyerimseniben..Ben kuru 4 kaşık ölçüp tencereye koydum..Miktar ölçme meselesi canım, kuru haliyle mi 4 kaşık, yaş haliyle mi boshayallersmile
Alakasız ama şu an İstanbulda hava turuncu renge döndü..Kesin çamur yağacak gene..:1no2:
Bulgur pilavlık bulgur dimi papatyalarım? Yoksa köftelik mi? Acaba hangisi hangisi? kafamçokkarıştı
Bulgur pilavlık bulgur dimi papatyalarım? Yoksa köftelik mi? Acaba hangisi hangisi? kafamçokkarıştı
Ben pilavlık anladım..:ecrin_bebek:
Ben o dediklerinin ayrımını dahi yapamam ki :ecrin_bebek: evde hangisi varsa o kaydirigubbakcemile5
selam kizlar;
doktora gittim;
belimde kas spazmi olmus; oturmaktan ve de stresten olur dedi doktor ;
sinav stresi yapti sanirim.
ilac verdi, bir de korse.
1 hafta spor yapma dinlen dedi;
sonra hareketler vericez dedi, bel kaslarin cok zayif dedi..
selam kizlar;
doktora gittim;
belimde kas spazmi olmus; oturmaktan ve de stresten olur dedi doktor ;
sinav stresi yapti sanirim.
ilac verdi, bir de korse.
1 hafta spor yapma dinlen dedi;
sonra hareketler vericez dedi, bel kaslarin cok zayif dedi..
ben de masabaşı çalışıyorum. hatta çoğu zaman ara öğünü unutuyorum iş yoğunluğundan. çekmecemde diyet biskuvi, süt, meyve çayı gibi şeyler bulunduruyorum, unutmassam onları yemeye çalışıyorum ara öğünlerde.
canım ac bırakırsan mıdenı her 3 saatte bı derler ya bı sey atmazsan agzına ara ogun yapmazsan yanııı mıde beyıne sınyal gonderırmıs aclık var sen su eldekılerı hemen yaga cevır de ac sefıl coluk cocuk bu ayazda kalmayalım dermıs :))) yaa:))
ben de pılavlık bulgurla yapacagım ınsallah
ee aveloncum senın derdın sırf yogurt demı ayradan bı sorunun yok
peppermıntıcıgımm gecmıs olsun dıkkat et canım bı sey kalmadı hadı sınava da ınsallah gecer bıter hayırlısıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?