50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gördünmü canım yaşşşşsempatiksalakcinni

anam yas mı kuru mu bence farketmez yaw o kadar sankı ama farkedebılır de heheh sempatiksalakcinni

Kız o kadar verdim linki, insan bi tıklar da bakar di mi :mymeka:
Weight Loss - Diet Ticker
Sondaki wiDOqGO tarzı absürd harfleri resmin linkinden bulabilirsin canım. Öncesi zaten standart bayanssulusmile

aaaaaaaa valla da benım sayfam kaydirigubbakcemile3 elıne koluna saglık canım da ben yapmıs bulundum artık olumunekankayizsmile

canım yaa benım yarın tum gun ısım var o yuzden sız yıne ayını devam eden bı tek ben tek basıma carsamba persembe yapıyım demıstım aveloncugumla yasemcıgım de bıze de aslında carsamba persembe daha ıyı uyuyor dedıler ama bence sorun degıl lıstelerı cuma yayınlarız guzel olur :lepi:

ayrıca o guzeeeeeeeeeeeeeeeeeel yorumun ıcın kocaman opuyorum canım benım bı aveloncugumun yorumuna bak yok gerı gerı kosuyomus sempatiksalakcinni bı de senın canım benım yaakaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

aman da aman aman da aman kımler gelmıs kımler gelmıs hobaaaaaaaaaaaa:teytey:

canım ben senı lısteye ekledım yaa dur en basa senı yazıyım kaydirigubbakcemile3

Ay ne kadar sinir bi durum, haklısın valla

kızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun opuyorumnanaktan
nasıl gidiyo diyetler
ben hafta sonu biraz kaçırdım sabah tartıldığımda ortaya çıkan rakamı pek beğenmedim
çarşambaya kadar 2 kat dikkatli olucam Çok üzgünüm çoook

BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa--------------------59

2-yesa-----------------------------50.4

3-sevgı----------------------------53.4

4-spatz-----------------------------56.2

5-sensewitch--------------------51.9

6-Gripin----------------------------55.5

7-dilekdoruk--------------------61.4

8-avelon-------------------------58.3

9-lunapiena---------------------52.5

10-yasemn----------------------58.6

11-htcvlkn------------------------57

12-Babymom-------------------58.6

13-teolog--------------------------51

14-klik------------------------------59

15-dtsly----------------------------58

15 OLDUK CANLARRR YOK MU ARTTIRAN :))

nıkalscım detoxa gel canım benım :lepi:

Doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş lülülülülülü

ok canım,tabi zaman meseleside önemli. AA kız avelon ayıpladım vallaohaoldumsmile nereye gerigeri gidiyo kızcağız,ne güzel 50ye düştü iştealkisalkisalkis
o seni dahada gaza getirmek için söylemiştir,çok şirindir oooo:1hug:

Evet nikals, detoksa katılman şart olmuş senin :)) Kırma yesayı :)

:lepi: olumunekankayizsmile
ya aslında yapmak istiyorum ama ben daha geçen hafta sonu yaptım ayda 1 kere yapılacak diye yazıyo sositososito

hımm o zaman sen bı dahakı sefere daha ıyı olur cnaım benım tek gun mu ıkı gun mu yapmıstın harfı harfıne uydun mu sonuc neydı acabaopuyorumnanaktan

Doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş lülülülülülü

laelaelaelaelae :dilcikar: olumunekankayizsmile

bayanssulusmile
ben de ayıpladım valla kaydirigubbakcemile ne guzel gıdıom ıste hatta en az 49.7 gormustum hıh boshayallersmile trufcumla yarıs yaparken neyse bu konuyu kapatalım bayanssulusmile ınsallah ulassam 47ye pek guzel olacak cunku kac ay olacak yaa boshayallersmile

@dtslycım evet canım benım gıdecek bı daha da gelmıcek ınsallah bu arada carsamba gunlerı BURCUHAYAL e kılomuzu mesaj atıyoruz canım (hala oyleyse:)

bı de gun ıcerısınde yedıklerını yaptıklarını paylasırsan super olur :)

Yahu bu nohut çok uzun zamanda haşlanmıyor mu ama Kaç saat sürer acaba, evde nohut da yok yetişemem yoksa yani

Ben 10-15 dakika önce koydum ocağa..Bayağı yumuşamaya başlamışlar (önceden ıslatmadım)..
Ha tabii nohuta da bağlı çabuk ya da geç pişmesi....

Ama ama gripincim ben ilk geldiğimde 49,8 mi neydi kilosu boshayallersmile 51 e çıkıp çıkıp iniyor kaç haftadır, ben napam lülülülülülü O kadar kilo değiştireceğine merdivenden çıkıp çıkıp inse çoktaaan hedefine olaşmıştı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…