gördünmü canım yaşşşşsempatiksalakcinni
Kız o kadar verdim linki, insan bi tıklar da bakar di mi :mymeka:
Weight Loss - Diet Ticker
Sondaki wiDOqGO tarzı absürd harfleri resmin linkinden bulabilirsin canım. Öncesi zaten standart bayanssulusmile
kuzular merhaba,hepimizin kadınlar gününü kutlu olsunzemuszemus
ya neden gün konusunda değişiklik oldu? aslında hepimiz aynı gün yapsaydık daha iyi olurdu,daha iyi gaza gelirdikolumunekankayizsmile
yesa canım süpersin valla,o kadar kaçamağa rağmen gayet iyi kilo verdinkaydirigubbakcemile5
selamlaaaropuyorumnanaktan
bugun yesa sayesınde burayada takılacagım bakalım:)
bugun su 2 gunluk detoxa baslıyorum bende bakalım neler olacak.ama bugun reglımde basladıgı ıcın 2 gun sonunda degılde reglımın bıtımınde tartılacagım.umarım işe yarar.
bu arada kadınlar gunumuz kutlu olsuuunolumunekankayizsmile
Ay ne kadar sinir bi durum, haklısın vallaYa bu yemek olayı o kadar büyümüş ki, herkes lokmaları sayıyor ben yiyince aralarında bakışmalar falan oluyor, bana özel yağ kullanılıyor çok ilginç bir durumdu yani, neredeyse aile faciası çıkacaktı şok oldum :sinifsinif:
kızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun opuyorumnanaktan
nasıl gidiyo diyetler
ben hafta sonu biraz kaçırdım sabah tartıldığımda ortaya çıkan rakamı pek beğenmedim
çarşambaya kadar 2 kat dikkatli olucam Çok üzgünüm çoook
ayrıca o guzeeeeeeeeeeeeeeeeeel yorumun ıcın kocaman opuyorum canım benım bı aveloncugumun yorumuna bak yok gerı gerı kosuyomus sempatiksalakcinni bı de senın canım benım yaakaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
canım yaa benım yarın tum gun ısım var o yuzden sız yıne ayını devam eden bı tek ben tek basıma carsamba persembe yapıyım demıstım aveloncugumla yasemcıgım de bıze de aslında carsamba persembe daha ıyı uyuyor dedıler ama bence sorun degıl lıstelerı cuma yayınlarız guzel olur :lepi:
ayrıca o guzeeeeeeeeeeeeeeeeeel yorumun ıcın kocaman opuyorum canım benım bı aveloncugumun yorumuna bak yok gerı gerı kosuyomus sempatiksalakcinni bı de senın canım benım yaakaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
Evet nikals, detoksa katılman şart olmuş senin :)) Kırma yesayı :)
ya aslında yapmak istiyorum ama ben daha geçen hafta sonu yaptım ayda 1 kere yapılacak diye yazıyo sositososito
Doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş lülülülülülü
ya aslında yapmak istiyorum ama ben daha geçen hafta sonu yaptım ayda 1 kere yapılacak diye yazıyo sositososito
ok canım,tabi zaman meseleside önemli. AA kız avelon ayıpladım vallaohaoldumsmile nereye gerigeri gidiyo kızcağız,ne güzel 50ye düştü iştealkisalkisalkis
o seni dahada gaza getirmek için söylemiştir,çok şirindir oooo:1hug:
Yahu bu nohut çok uzun zamanda haşlanmıyor mu amaKaç saat sürer acaba, evde nohut da yok yetişemem yoksa yani
ok canım,tabi zaman meseleside önemli. AA kız avelon ayıpladım vallaohaoldumsmile nereye gerigeri gidiyo kızcağız,ne güzel 50ye düştü iştealkisalkisalkis
o seni dahada gaza getirmek için söylemiştir,çok şirindir oooo:1hug:
Ben 10-15 dakika önce koydum ocağa..Bayağı yumuşamaya başlamışlar (önceden ıslatmadım)..
Ha tabii nohuta da bağlı çabuk ya da geç pişmesi....
zaten rondolamayacak mısnız, biraz pişse yeter. çok erimesine gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?