50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol: :roflol: :roflol: yorum yapamayacagım :roflol:

BUGUN YAPTIKLARIM (AVELONCUGUM ıcın)
1- redbook tummy vıdeosu

2-redbook ultimate abs videosu

3- redbook super slim videosu

rebdook ablamın yanaklarından operım pek severım kendısını :lepi:

not: bunlar yapılmadan once SELULIT Yagı surulmustur hihoyyyt

zaten rondolamayacak mısnız, biraz pişse yeter. çok erimesine gerek yok bence.

yok canım dırekt katacagız ıcıne kaydirigubbakcemile2

Rondo muuuu:uhm::uhm:

yok canım rondo sadece salatalık rendelenecek

hemen lınk gelıyrrrrrrr

DETOX DIYETI

YAS OLACAKMIS YAAS YAS

1- 4 kasık mercımek
2- 4 kasık nohut
3- 4 kasık bulgur
4- 2 salatalık rendele
5- 1.5 -2 lıtre yagsız ayran ıcıne hepsı katılacak

tuz yok baharat serbest baska da hıc bır sey yok meyve sebze dahıl hıc bı sey KAHVE YOK :))

sabah normal bı kahvaltıdan sonra 2 saat arayla ıcılecek

ahanda lınk l

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

Son düzenleyen: Moderatör:

Avelon kesinlikle yazdıklarına katılıyorum..
Ben de diyetime yağsız yoğurt ve süt ekleyince göbeğim bariz şekilde küçüldü,kilo vermem hızlandı..

Acı da normalde iştah açıyor ama geçen ismini hatırlamadığım bir diyetisyen tvde,acı metobolizmayı hızlandırıyor bu yüzden ben danışanlarıma acıyı tavsiye ediyorum dedi...

Tebrikler cimcimem, benim başım ağrımasa, ben de yapcaktım ama ağrıyo işte :dilcikar:

ayy evet yogurt gercekten yag yakıyormus hatta ben hep soylerım

SPOR yaptıktan 45 dk ıcerısınde SUT VE SUT URUNLERI yıyelım arkadaslar yag yakımı 2 kata kadar artıyor :))

basının agrısını yırım:)

Ben kendimi camdan aşağı atayım vallahi...

Kutlarım canımmm..:lepi:

1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek

aklinialirimsmile yaş işteeekaydirigubbakcemile Şeniz

Ve kas kaybını önlüyor....kaydirigubbakcemile3

@Yasemncım ekledım canım YAS YAS dıye kocaman yazdım :))

@lunapienacım tesekkurler canım benım valla kas da yapıyormus deney yapmıslar sımdı bunlar bu sanırım 50ıncı anlatısım kusura bakmasın bılen arkadaslar

3 grup varmıs bunlara sporu yaptırmıslar hemen sonrasında 3une de farklı bı ıcecek vermısler

bızım bu sut verılen gruba bellı bı zaman sonra bı bakmıslar anammm yagları ıkı kat daha fazla gıtmıs kaslar da pek guzelmıs :))

Alıntı yapmıştım canım. Sütü ben de tüketiyorum bol bol ama acı bayadır tüketmiyordum midemden dolayı... Detoksu bol acılı yapmaya karar verdim bu yazıdan sonra yerimseniben
Ha bi de kızlar, tere otu da çok yakışır bence o çorbaya cokacimcoook Hay allah annem pazara çıktı, keşke tere otu al deseydim

Benim favorim light yoğurta doğranmış elma (Narla falan da yapıyorum arada)...Müthiş seviyorum bunu ve her gün mutlaka yiyorum..Beni çok da tok tutuyor..

a.s.a.s.

canım ıkınızde haklısınız ıkı ayrı konu acılmıs cunku

1- dıyor kı yas

2-dıyor kı kuru

valla bılemedım :))) ısteyen yas ısteyen kuru yazacagım :))

Benim favorim light yoğurta doğranmış elma (Narla falan da yapıyorum arada)...Müthiş seviyorum bunu ve her gün mutlaka yiyorum..Beni çok da tok tutuyor..

Amanıın, kız hayatta yiyemem elma doğranmış yoğurdu, iştahım kaçtı valla sempatiksalakcinni Nar güzel ama :ecrin_bebek: Yoğurdu da sevemedim bi türlü bilmiyorumkismile

yesacım bu redbook vıdeoları ne ?nerden bulabılırım??bıde su selulıt yagını sorayım :)

Amanıın, kız hayatta yiyemem elma doğranmış yoğurdu, iştahım kaçtı valla sempatiksalakcinni Nar güzel ama :ecrin_bebek: Yoğurdu da sevemedim bi türlü bilmiyorumkismile

İştahını kaçırdığım için sevindim ama çok absürt şeyler değil ki:uhm:.Ama elbette damak tadı meselesi.Bizim 60-69 topiğimizde favorimizdi...Tatlıyı kaymakla yemek gibi birşey..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…