zaten rondolamayacak mısnız, biraz pişse yeter. çok erimesine gerek yok bence.
Ama ama gripincim ben ilk geldiğimde 49,8 mi neydi kilosu boshayallersmile 51 e çıkıp çıkıp iniyor kaç haftadır, ben napam lülülülülülü O kadar kilo değiştireceğine merdivenden çıkıp çıkıp inse çoktaaan hedefine olaşmıştı :roflol:
zaten rondolamayacak mısnız, biraz pişse yeter. çok erimesine gerek yok bence.
Rondo muuuu:uhm::uhm:
Kızlar burda faydalı bilgiler var http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/352372-su-degil-yag-kaybetmek-icin-oneriler.html
Benim beğendiğim kısmı:
3-)Yoğurt ve Pulbiber:Sporcuların yoğurt ve pulbiber karışımıyla yağ yaktıklarını duymuştum doğal olarak sordum ve bu doğruymuş kızlar kırmızı biberin yağ yakıcı özelliği varmış.Buna devam edebilirsin dedi faydasını görücekmişim.Öneririm kızlar
:roflol: :roflol: :roflol: yorum yapamayacagım :roflol:
BUGUN YAPTIKLARIM (AVELONCUGUM ıcın)
1- redbook tummy vıdeosu
2-redbook ultimate abs videosu
3- redbook super slim videosu
rebdook ablamın yanaklarından operım pek severım kendısını :lepi:
not: bunlar yapılmadan once SELULIT Yagı surulmustur hihoyyyt
1- redbook tummy vıdeosu
ayy evet yogurt gercekten yag yakıyormus hatta ben hep soylerım
SPOR yaptıktan 45 dk ıcerısınde SUT VE SUT URUNLERI yıyelım arkadaslar yag yakımı 2 kata kadar artıyor :))
basının agrısını yırım:)
Avelon kesinlikle yazdıklarına katılıyorum..
Ben de diyetime yağsız yoğurt ve süt ekleyince göbeğim bariz şekilde küçüldü,kilo vermem hızlandı..
Acı da normalde iştah açıyor ama geçen ismini hatırlamadığım bir diyetisyen tvde,acı metobolizmayı hızlandırıyor bu yüzden ben danışanlarıma acıyı tavsiye ediyorum dedi...
@Yasemncım ekledım canım YAS YAS dıye kocaman yazdım :))
[/B]
@Yasemncım ekledım canım YAS YAS dıye kocaman yazdım :))
@lunapienacım tesekkurler canım benım valla kas da yapıyormus deney yapmıslar sımdı bunlar bu sanırım 50ıncı anlatısım kusura bakmasın bılen arkadaslar
3 grup varmıs bunlara sporu yaptırmıslar hemen sonrasında 3une de farklı bı ıcecek vermısler
bızım bu sut verılen gruba bellı bı zaman sonra bı bakmıslar anammm yagları ıkı kat daha fazla gıtmıs kaslar da pek guzelmıs :))
Benim favorim light yoğurta doğranmış elma (Narla falan da yapıyorum arada)...Müthiş seviyorum bunu ve her gün mutlaka yiyorum..Beni çok da tok tutuyor..
1- redbook tummy vıdeosu
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek
aklinialirimsmile yaş işteeekaydirigubbakcemile Şeniz
Amanıın, kız hayatta yiyemem elma doğranmış yoğurdu, iştahım kaçtı valla sempatiksalakcinni Nar güzel ama :ecrin_bebek: Yoğurdu da sevemedim bi türlü bilmiyorumkismile
Ben 10-15 dakika önce koydum ocağa..Bayağı yumuşamaya başlamışlar (önceden ıslatmadım)..
Ha tabii nohuta da bağlı çabuk ya da geç pişmesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?