50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma yaa benim de en büyük korkum kahvesizlik bu detoksda. ben çorbanın içine bi kaşık nescafe atsam olmaz mı :roflol:

Canım geçmiş olsun.. ama neyse ki daha ciddi bi problem yokmuş opuyorumnanaktan
ee aveloncum senın derdın sırf yogurt demı ayradan bı sorunun yok
Yoğurda göre aram daha iyi ayranla cimcimem yerimseniben

evet canım ya burda da cok konustuk da o yuzden KAHVE yok dıye buyuk yazmıstım bı dahakıne beklerız ınsallah artık

:teytey: aç sefil çoluk çocuk bu ayazda kalmayalım mı dermiş :roflol:
ay çok alemsin yesacım ya,ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. sen beni güldürdün allah da seni gülsürsün...a.s.

ayy canımm hepımızı hepımızı ınsallahopuyorumnanaktan

sorma yaa benim de en büyük korkum kahvesizlik bu detoksda. ben çorbanın içine bi kaşık nescafe atsam olmaz mı :roflol:

valla sahane bı lıste olacak o sahane lısteyı bozacak bı sey yapın keserım haaaaaaaaa sempatiksalakcinni :roflol: nescafe atacakmıs yaww :roflol:

Yoğurda göre aram daha iyi ayranla cimcimem yerimseniben

ıyı barı canım benım o zaman ne dıyoruz ıcelımmmmmmm :içelim:

kizlar oncelikle kadinlar gunumuz kutlu olsun fistiklar
bugun sabah ikidilim tam bugday ekmek
keci peyniri
zeytin cay \
disarda bi saaat yurudum
canim sicak cikolata istedi naneli ondan ictim donerkende yurudum ama:))

Kafeinli içecekler yasak, yeşil çay sınırsız denmiş ama onda da kafein var. Ondan sınırsız içeceğime arada iki fincan şekersiz kahve içsem noooolur yani, değil miaklinialirimsmile

Ama ben tuttum bu detoksu, kahveli mahveli, yapıcam haftaya. Bütün faydalı etkilerini yok edecek değil ya iki fincan kahve..

twister kullanmak beli inceltiyomuş. Alıcaktım sonra dedim ki iş yerinde dönen koltuk varken ne gerek var ellerinizi ve üst vucudunuzu masaya sabitleyin alt vücudunuzla dönün. twister etkisi aklinialirimsmile

evet canım ya burda da cok konustuk da o yuzden KAHVE yok dıye buyuk yazmıstım bı dahakıne beklerız ınsallah artık

Hepiniz hafta içi mi yapacaksınız? İş yerinde iki saatte bir zor olmayacak mı?

Aslında bir taraftan da ayda bir kez iki gün dayanılır da diyorum, ama bilmiyorum...

twister kullanmak beli inceltiyomuş. Alıcaktım sonra dedim ki iş yerinde dönen koltuk varken ne gerek var ellerinizi ve üst vucudunuzu masaya sabitleyin alt vücudunuzla dönün. twister etkisi aklinialirimsmile

hastayım biz kadın milletinin pratik zekasına

hemen başlıyorum oldugum yerde dönmeye :teytey:

canım bu haftalık hafta ıcı de sonradan yıne yapılır o zaman hafta sonuna denk getırmeye calısırız artık talebe gore :))

e peki kilo verebildinmi nikalscim?

Sonuç,sonuç,sonuççççç!!!!!?????

kızlar kusura bakmayın
malum pazartesi yoğunluğu işler birikti
fırsat bulup bakamadım
ben detoksu yaptığımda sadece ve sadece 500gr gitti
benim metabolizmamla alakalı olabilir bu durum
ama bugün itibariyle yani tam bir hafta sonra yine eski kilomdayım
benim için detoks etkisi buraya kadarmış mafoldumben
tabi benimde truf gibi kutlamaları birazcık abartmış olmamın eminim konuyla alakası yoktur sempatiksalakcinni

mesai bitti. Evdeyim simdi.. havalar buz gibi günes var ama soguk havayi isitmaya yetmiyor.. uykum geldi yemek yedikten sonra :) bir saat sonra yedigimi hazmetikten sonra spor salonuna gitmeyi düsünüyorum mp3 sarki atmam gerek baska türlü steperin üzerinde vakti gecmez..

kizlar ben dun sabah tartildim;
54.5 geldim;
200 gr vermisim bu hafta

ancak carsamba regl olacagimdan buyuk ihtimal siserim ve de fazla cikarim;
napsam kilo bildirimini simdiden mi yapsam ???

ne dersiniz??

selam,
canim yenisin galiba,
hosgeldin.

Amanıın, kız hayatta yiyemem elma doğranmış yoğurdu, iştahım kaçtı valla sempatiksalakcinni Nar güzel ama :ecrin_bebek: Yoğurdu da sevemedim bi türlü bilmiyorumkismile

canım hala yiyemiyomusun yoğurt? ama olmuyooolmaz: diyetin ve sağlıklı beslenmenin olmazsa olmazlarındandır.bence zorlada olsa 2 günde 1 bile ye bir kase

hadi yaa,demek çok işe yaramadı ama bende mutlaka yaramalı,yaramak zorundaeyvahedigeldismile çünkü ona güvenerek şu son 2 gündür biraz gevşettim diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…