Çarşamba neler yiceniz cadıı aklinialirimsmile
Çay çok mantıklı canım kaydirigubbakcemile5 teşekkürler önerin için. Sanırım bugün kahvaltıyı düzgün yapamayınca ipin ucu kaçtı...
Cadıcım sevdüceğim eskiden bi öğlen bi akşam arardı, güne iyi kötü konuşurak başlardım. Şimdi çok yoğunlar akşam arıyo sadece, çoooook kötü oluyo((
çarşamba günü dışarı çıkıcaz da o bakımdan:jeyyar:
kahvaltıyı iyi yap aman deyim..anlıyorum ben seni..çok zor oluyodur eminim ama üzülme sayılı gün geliiir geçer canım benima.s.
Bugün yediklerim:
Sabah:
Bol tarafından az yağlı peynir
6-7 tane çeri domates
4 tane yeşil zeytin
2 kupa şekersiz çay
1 dilim light ekmek
Ara:
4 kayısı
8 tane fındık
Öğlen:
Elma dilimli yoğurt
Ara:
2 tane minik tuzlu ev kurabiyesi
1 kupa şekersiz 2'si 1 arada nescafe
Akşam:
2 küçük boy haşlanmış tavuk baget
1 tane haşlanmış patates
1 dilim light ekmek
Biraz önce 1 şişe sade soda...
Romantik takılın bence :asigim:
Sağol canım benim, şu günlerde en büyük destekçim sizlersiniz... Şeniz opuyorumnanaktan Burdan önce günümü nasıl geçiriyordum bi fikrim yok valla boshayallersmile
Canım 4-4,5 ay gibi bir sürede...Yaklaşık 6 aydır da kilomu koruyorum.zemuszemus
olmazzzzzzzzzz yaaa etkıyı degıstırecek bı sey yapmayınız yahuuuuuuuu komsudan bı 4 kasık mercımek ıste yaaa ev cadısı yaa hadı goruyum senı :))
Hoşgeldin gözde.. erkek arkadaşın fitken kesinlikle sen de ona ayak uydurmalısın. Motivasyonun kaynağı bu kadar sağlamken kilo vereceğine inanıyorum kaydirigubbakcemile5bnde vermekk istiyorumm.. en son denediğimde 2 kilo falan vermiştim ama sonra malumm dayanamadım bozdumm :/
ama ama yeniden başlamakkk istiyorumm malumm yaz geliyoohmde erkek arkadaşım vücut çalışıyo şimdi o fit bir şekilde dolaşırken ben göbişli göbişli dolaşmayayım dimi
hatta şuanda koydum kafama.. şu andan itibaren tutcam kendimii dikkat etcem yediklerime .. bakıyorum şuanda yazdıklarınıza neler yapabilirimm diyee.. tavsiyelerinizz varsa alabilirimm süper olur hatta
bakalımm 56 kiloyum hedeff 50.. başarcamm (Y)
Cimcimem bi gün önceden hazırlamak şart di mi bunları :uhm:olmazzzzzzzzzz yaaa etkıyı degıstırecek bı sey yapmayınız yahuuuuuuuu komsudan bı 4 kasık mercımek ıste yaaa ev cadısı yaa hadı goruyum senı :))
prenses illa destek istiyosan ben kendi kullandığım diyetisyenimin verdiği takviyeyi söylim sana
Cravex tablet...
canım senın ılacların ne zaman bıtecek bence onlar bıttıkten sonra almayı dusun derım
avelon kuzum oyle mı yaaaaa ben oyle yapmamıstım sabahında hazırladım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?