50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eee detoxcular malzemeler haşlandımı bakiiimmm..Ben bulguru haşlıyorum şimdi.Diğerlerini daha önce halletmiştim...

çarşamba günü dışarı çıkıcaz da o bakımdan:jeyyar:

kahvaltıyı iyi yap aman deyim..anlıyorum ben seni..çok zor oluyodur eminim ama üzülme sayılı gün geliiir geçer canım benima.s.

Bugün yediklerim:

Sabah:
Bol tarafından az yağlı peynir
6-7 tane çeri domates
4 tane yeşil zeytin
2 kupa şekersiz çay
1 dilim light ekmek

Ara:
4 kayısı
8 tane fındık

Öğlen:
Elma dilimli yoğurt

Ara:
2 tane minik tuzlu ev kurabiyesi
1 kupa şekersiz 2'si 1 arada nescafe

Akşam:
2 küçük boy haşlanmış tavuk baget
1 tane haşlanmış patates
1 dilim light ekmek

Biraz önce 1 şişe sade soda...

çarşamba günü dışarı çıkıcaz da o bakımdan:jeyyar:

kahvaltıyı iyi yap aman deyim..anlıyorum ben seni..çok zor oluyodur eminim ama üzülme sayılı gün geliiir geçer canım benima.s.

Romantik takılın bence :asigim:
Sağol canım benim, şu günlerde en büyük destekçim sizlersiniz... Şeniz opuyorumnanaktan Burdan önce günümü nasıl geçiriyordum bi fikrim yok valla boshayallersmile

lunammm benim bitenemm..

maşallah sana maşallah...

Romantik takılın bence :asigim:
Sağol canım benim, şu günlerde en büyük destekçim sizlersiniz... Şeniz opuyorumnanaktan Burdan önce günümü nasıl geçiriyordum bi fikrim yok valla boshayallersmile

hihihihi...

pek romantik takılamıyuz yaa...nedense çene çalmaktan...sempatiksalakcinni

bnde vermekk istiyorumm.. en son denediğimde 2 kilo falan vermiştim ama sonra malumm dayanamadım bozdumm :/

ama ama yeniden başlamakkk istiyorumm malumm yaz geliyoo hmde erkek arkadaşım vücut çalışıyo şimdi o fit bir şekilde dolaşırken ben göbişli göbişli dolaşmayayım dimi

hatta şuanda koydum kafama.. şu andan itibaren tutcam kendimii dikkat etcem yediklerime .. bakıyorum şuanda yazdıklarınıza neler yapabilirimm diyee.. tavsiyelerinizz varsa alabilirimm süper olur hatta

bakalımm 56 kiloyum hedeff 50.. başarcamm (Y)

olmazzzzzzzzzz yaaa etkıyı degıstırecek bı sey yapmayınız yahuuuuuuuu komsudan bı 4 kasık mercımek ıste yaaa ev cadısı yaa hadı goruyum senı :))

Hoşgeldin gözde.. erkek arkadaşın fitken kesinlikle sen de ona ayak uydurmalısın. Motivasyonun kaynağı bu kadar sağlamken kilo vereceğine inanıyorum kaydirigubbakcemile5

olmazzzzzzzzzz yaaa etkıyı degıstırecek bı sey yapmayınız yahuuuuuuuu komsudan bı 4 kasık mercımek ıste yaaa ev cadısı yaa hadı goruyum senı :))
Cimcimem bi gün önceden hazırlamak şart di mi bunları :uhm:

canım senın ılacların ne zaman bıtecek bence onlar bıttıkten sonra almayı dusun derım

avelon kuzum oyle mı yaaaaa ben oyle yapmamıstım sabahında hazırladım ???

prenses illa destek istiyosan ben kendi kullandığım diyetisyenimin verdiği takviyeyi söylim sana

Cravex tablet...

canım senın ılacların ne zaman bıtecek bence onlar bıttıkten sonra almayı dusun derım

avelon kuzum oyle mı yaaaaa ben oyle yapmamıstım sabahında hazırladım ???

Annamadım ki canım.. ben de sabaha yaparım dedim de baksana herkes 1 gün önceden hazırlanıyor... toplamda ne kadar sürüyor ki haşlama süresi... Yemek yapmasını bilmem de pek Bi de kızlar az evvel farkettim... kırmızı mercimek kullanmayacak mıyız?
Bugün de amma çok soru soruyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…