50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kesınlıkle haklısın senın boyun kac 50 kere sormusumdur ama benımkı bı de 1.57 oldugu ıcın 60-61lı fotolarıma bakıyorum da aman aman bı daha umarım olmam oyle ınsallah :) hamıle olunca harıc de :))

he yesaaaa ben en çok greenwhich'i severdim...orası bi başka güzel..

oraya da git..

sheakspear tiyatrosunun ordan deniz otobasına bin..greenwhiche tek vesait

haklısın canım ya,ben de 84 lüyüm, bu yaşta ne bu göbek diyorum kendi kendime,çocuk doğurmadım etmedim,bir de yaşım ilerlese ne olurum. önünü almak lazım...

NEDEN OPTIFAST HERHANGİ BİR ÖĞÜNÜN
VEYA TÜM ÖĞÜNLERİN YERİNİ ALABİLİR ?
Çünkü OPTIFAST çok az kalori ile birlikte vücudumuzun ihtiyacı
olan tüm besinleri karşılar.
Bir poşet OPTIFAST ;
iki elma kadar az kalori; 100 g et veya balık, 2 yumurta veya
100 g nohut kadar protein; 275 mi tam veya yarım yağlı inek
sütü, 2,5 porsiyon peynir veya 200 g krem peynir kadar kalsiyum;
85 g çiğ mercimek, 200 g donmuş ıspanak veya 100 g midye
kadar demir; 2 portakalın suyu kadar Ç vitamini; 100 g dil balığı
kadar balık yağı içerir.
Ve bunlara ek olarak:
• Bir poşet günlük ihtiyaç duyduğumuz vitamin ve minerallerin
üçte birini içerir.
• Poşet başına en fazla protein içeren kilo kontrol amaçlı düşük
kalori diyetidir.
• İçerdiği balık yağı sayesinde, temel yağ asitlerinin sadece
öncü halleri değil, kardiovasküler hastalıklara uğrama riskini
azaltan Omega 3 gibi çok önemli türevlerini de barındırır.
OPTIFAST NELER İÇERİR?
Enerji 201 kcal/poşet
Yağlar 4,5 g/poşet
Proteinler 17,5 g kazein/poşet
Karbonhidratlar 22,5 g/poşet
Prebiyotik Lif 3,6 g inülin/poşet
Vitamin, mineral ve oligoelementler içerir.

Kilo kaybetmek ve sağlık kazanmak için hazırlanmış çok düşük kalorili bir formüldür. OPTIFAST fazla kilo ve şişmanlık sorunlarının etkili çözümüdür.

OPTIFAST'i aşağıdaki şekillerde kullanabilirsiniz:
Tek başına diyet:
• Süratle kilo kaybetmek istediğimiz durumlarda
• Günde üç veya dört poşet (Diyetisyen/Doktor tavsiyesi' kontrolünde kullanılmalıdır)
Karma diyet:
• Şişmanlık ve fazla kilo durumlarında
• Diyetlerle birlikte günde bir veya iki öğünün yerine
• Diğer öğünlerde düşük kalorili yiyecekler tercih edilmeli (sebze, meyve vb)
Kilo koruma diyeti:
• Tek başına veya karma diyet sonrasında
• Kilo koruma aşamasında
• Haftada iki kez bir veya iki öğünün yerine
Tavsiyemiz:
Günde l ,5-2 litre sıvı içiniz (su veya kalori içermeyen do; içecekler, bitki çayı vb).
Hazırlama şekli:
Poşetin tamamını 200 mi. soğuk suda bir çatal veya miksı ile kuvvetlice karıştırınız. Bekletmeden tüketiniz.
Aroma:
Çilek ve kahve.
OPTIFAST 1974'den bu yana 1.000.000'dan fazla hastada kullanılmıştır ve 80'den fazla klinik çalışmaya sahiptir.

kizlar simdi gordum gezerken

fıstık gibi hamileler var,bazen görüyorum ,arkadan kadının vücuda bak taş gibi diyorum,bir dönüyor karnı burnunda

evet öyle.. bide çevre unsurlar olunca (yemek,cips tarzı şeyler)) bakalımm irademe sahip çıkcamm umarım da demiyorm çıkcam banane ve sonradan hepimiz burdann en iyi şekildee ayrılcazz kaydirigubbakcemile5

fıstık gibi hamileler var,bazen görüyorum ,arkadan kadının vücuda bak taş gibi diyorum,bir dönüyor karnı burnunda

ayy evet yaa sırf karnımız sısse sonra ınce dırekt duz olsa su an bıle duz degıl ama dogumdan sonra olsa kaydirigubbakcemile ıyıce sacmalıyorum durun bakalım sempatiksalakcinni saka bı yana da ben korkuyorum valla hem cok kılo alırım gıbıme gelıyor hem de vermem de zor olur gıbıme gelır cunku benım yapım kılo almaya musaıt -tatlicadiarzu-

ev cadısı tamamdrı canım ınsallah gıdeyım foto da pek guzelmıs

Cimcimem bi kaç kez ölçtüm, kendi başıma pek de doğru ölçemedim, sürekli farklı çıktı çünkü.. 1,58(+-)1 diyorum canım. Yani seninle aynı sayılırım. Ben de 61 e kadar çıktım (tok karnı 62 ) Ama sürekli ben kendimi 60 hissetmiyorum diyordum. En son erkek arkadaşımın ailesiyle foto video falan çekmiştik ... üzerimde de kalın kazak vardı.. Aralık ayında oluyor bu. Fotolara bakınca başımdan kaynar sular dökültü (( Hele o video... aman allahım. Ondan sonra 1 ay daha stres sıkıntı yüzünden yedim. Sonradan diyete başladım ve 1 ay kadar sonra da aranıza katıldım :))

ben de gobegımın fotosunu koyacaktım kaldı tuh :)))

ayyy canım yaa vlla gozumun onune getırebılıyroum haa cok garıp :)) valla cok ıyı olmus benımde cevremdekıler saolsunlar 1 kılo vereyım hıh cok guzel boyle tamamdır daha verme derler hemen 59da da bunu soyledıler 50de de :)))

Apartman içinde deprem davranışı (3-5 katlı bina)
Çok katlı apartmanlarda üst katlar alt katlara göre daha çok sallanır. Bu binalar son yıllardaki deprem yönetmeliği (1975 ve sonraki)’ne ve Fen kurallarına göre yapılmışsa çökme tehlikesi yoktur. Yapılacak davranışlar 1-2 katlı evlerdekinden farklı değildir. Ancak çok katlı yapılara deprem açısından gerekli özel davranışlarda vardır:
Yangın merdivenlerinin kapısını açık tutun.
Ortak tehlike çıkışının (koridordaki) kapısını açık tutun.
Binayı boşaltırken asansörü kullanmayın.
Asansörde iseniz bütün düğmelere basın ve durduğu ilk katta asansörden inin.
Birinci katta iseniz, kapıyı açamıyorsanız ve de zemin katta yangın çıkmışsa zemin kata yatak vb. gibi yumuşak bir şeyler attıktan sonra üstüne atlayın. Bu davranış çok katlı yapıların üst katları için geçerli değildir.

Büyük market ve mağazaların içinde deprem anında ne yapmalı?
Büyük kolonların yanında durmaya çalışın. Raflardan ve dolaplardan uzak durun.
Yangın çıkışlarına, merdivenlere ve yürüyen merdivenlere koşmayın.
Anonsları dinleyin. Mağaza güvenlik personelinin uyarı ve önerilerini yerine getirin, onlara uyun dediklerini yapın.
Satın aldığınız şeyleri bırakın ve dışarı çıkarken elleriniz boş olsun.

ış merkezlerinde ve sokakta deprem anında ne yapmalı?
En Tehlikeli şeyler dökülen, kırılmış cam parçaları, ilan levhalarıdır. Bunlar düşebilir. Açıkta duran kahve, hafif içki satan (parayla çalışan) makineler, ilan levhaları ve direkleri devrilebilir.
Buralardan uzaklaşın. Başınızı koruyun. Geniş açık alanlara gidin ya da güvenliğinden kuşku duymadığınız yapı varsa içeri girin.
Geniş bir yol varsa ve trafik yoğun değilse yolun ortasındaki refuje kaçın ve orada durun.
Satış makinelerden, reklam levhalarından ve bahçe duvarlarından uzak durun.
Elleriniz boşsa başınıza koyun ve koruyun. Eğer çanta, paket ve torba varsa başınıza koyun. Hiçbir şey yoksa ellerinizi kullanın.
Yolun kenarında ağaçlar varsa altına girip durun.

Dere ve ırmak kenarında deprem anında ne yapmalı?
Yerin sesini ve titreşimlerini dinleyin ve izleyin.
Eğer dağlık bir arazide dik yamaçları olan küçük bir vadideyseniz yamaçlardan toprakkayması ya da kaya düşmesi olabilir. Dikkatli olun.
Nehrin kaynak tarafında baraj varsa yıkılabilir ve bir su baskını olabilir, hemen nehre dik yönde yüksek yerlere çıkmaya başlayın.
Hemen yükseklere çıkın.

Deniz kenarı ve rıhtımda deprem anında ne yapmalı?
Küçük bir depremde bile Tsunami olabilir. Hemen yüksek yerlere doğru gidilmelidir.
Deniz yanında yalıyar biçiminde yüksek bir yamaç varsa hemen yüksek yerlere doğru gidin.
Tsunami’nin ilk dalgası geldikten sonra tehlikenin geçtiğini sanmayın bazen ikinci dalga ilk dalgadan daha büyük olabilir.
Radyodan Tsunami haberlerini dinleyip gerekenleri yapın.

Metro içerisinde
Raflara konulmuş eşyalar düşebilir. Başınızı kollayın ve koruyun, ellerinizle direklere ve tutunacak yerlere sıkıca tutunun.

haklısın canım ya,ben de 84 lüyüm, bu yaşta ne bu göbek diyorum kendi kendime,çocuk doğurmadım etmedim,bir de yaşım ilerlese ne olurum. önünü almak lazım...
Kesinlikle canım... en önemli düşünce şu kafamda: insan bu yaşta kilo verince sarkmaz kolay kolay ama ilerleyen yaşlarda kesinlikle sarkar.
Ben ayrı ayrı haşladım canım.Hepsinin haşlanma süresi farklı olduğundan..
Ama düdüklüde hepsini bir arada yapan da var,öyle okumuştum...kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler canım paylaşım için, evlenince benden çekeceğiniz var kaydirigubbakcemile3
evet öyle.. bide çevre unsurlar olunca (yemek,cips tarzı şeyler)) bakalımm irademe sahip çıkcamm umarım da demiyorm çıkcam banane ve sonradan hepimiz burdann en iyi şekildee ayrılcazz kaydirigubbakcemile5
Eve kesinlikle abur cubur sokma canım. Bi de kararlı ol bu konuda... düzenli şekilde tartıl. Zaten biz burda diyet yapmıyoruz. abartmalardan kaçıyoruz, sağlıklı beslenme ve spor yapmaya çalışıyoruz.

aha bu da 68 kiloluk evcadısı..yer greenwhich green park.veee topuklu ayakkabıyla parka gitmiş ordan da 50 liraya şuanda banyoda kullandıı terlikleri almıştııı...

aha bu da 68 kiloluk evcadısı..yer greenwhich green park.veee topuklu ayakkabıyla parka gitmiş ordan da 50 liraya şuanda banyoda kullandıı terlikleri almıştııı...

canim benim ne guzel cikmissinn masallahh tatlimm
ama kilolu durmuosun fistik gibi cikmisin masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…