Doğru biliyorsun canım... Ben de bi önceki yapayım, hepsini birlikte mi haşladın sen??
Canım ya 85 liyim ben de, ama hayatımda ilk kez bu yaz gördüm altmışlı kiloları, bu yaşta sabit kiloma ulaşmak istiyorum... çaktırmadan psikolojik baskı yane yerimseniben
Genç yaşta kilo yüzünden istediğimizi giyemezsek... gelinliği tombiş tombiş giyersek, ilerleyen yıllarda kızarız kendimize diye şey ettim. Yoksa genciz güzeliz bayanssulusmile
canım kesınlıkle haklısın senın boyun kac 50 kere sormusumdur ama benımkı bı de 1.57 oldugu ıcın 60-61lı fotolarıma bakıyorum da aman aman bı daha umarım olmam oyle ınsallah :) hamıle olunca harıc de :))
hepsini birlikte mi haşladın sen??
Canım bi dönemler benim de göbişim saklanacak kadardı... ama insanın yaşı ilerledikçe kilosuna dikkat etmedikçe ancak kilo alıyor... dikkat etmeden sabit kiloda kalmak da zor artık boshayallersmile Yol yakınken gel ideal kilona düş vereliniortak
he yesaaaa ben en çok greenwhich'i severdim...orası bi başka güzel..
oraya da git..
sheakspear tiyatrosunun ordan deniz otobasına bin..greenwhiche tek vesait
fıstık gibi hamileler var,bazen görüyorum ,arkadan kadının vücuda bak taş gibi diyorum,bir dönüyor karnı burnunda
evet prensesim ben size ordan bi fotomu koyem du..
Kesinlikle canım... en önemli düşünce şu kafamda: insan bu yaşta kilo verince sarkmaz kolay kolay ama ilerleyen yaşlarda kesinlikle sarkar.haklısın canım ya,ben de 84 lüyüm, bu yaşta ne bu göbek diyorum kendi kendime,çocuk doğurmadım etmedim,bir de yaşım ilerlese ne olurum. önünü almak lazım...
Teşekkürler canım paylaşım için, evlenince benden çekeceğiniz var kaydirigubbakcemile3Ben ayrı ayrı haşladım canım.Hepsinin haşlanma süresi farklı olduğundan..
Ama düdüklüde hepsini bir arada yapan da var,öyle okumuştum...kaydirigubbakcemile3
Eve kesinlikle abur cubur sokma canım. Bi de kararlı ol bu konuda... düzenli şekilde tartıl. Zaten biz burda diyet yapmıyoruz. abartmalardan kaçıyoruz, sağlıklı beslenme ve spor yapmaya çalışıyoruz.evet öyle.. bide çevre unsurlar olunca (yemek,cips tarzı şeyler)) bakalımm irademe sahip çıkcamm umarım da demiyorm çıkcam bananeve sonradan hepimiz burdann en iyi şekildee ayrılcazz kaydirigubbakcemile5
aha bu da 68 kiloluk evcadısı..yer greenwhich green park.veee topuklu ayakkabıyla parka gitmiş ordan da 50 liraya şuanda banyoda kullandıı terlikleri almıştııı...
Evcadısı 68 kiloda dahi çok hoşsun canım :)) 41 kere maşallah :)
prensesim
avelonum
çok şebekkür ederim sizeee...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?