Hoşgeldin gözde.. erkek arkadaşın fitken kesinlikle sen de ona ayak uydurmalısın. Motivasyonun kaynağı bu kadar sağlamken kilo vereceğine inanıyorum
Annamadım ki canım.. ben de sabaha yaparım dedim de baksana herkes 1 gün önceden hazırlanıyor... toplamda ne kadar sürüyor ki haşlama süresi... Yemek yapmasını bilmem de pekBi de kızlar az evvel farkettim... kırmızı mercimek kullanmayacak mıyız?
Bugün de amma çok soru soruyorum Şeniz
hoşbuldkktam bilmiyorum cnm en fazla 1.63 tür olsa olsa
bnde öyle umuyorum bşka çıkar yol yokk.. çıkan göbeğimi saklamaktann sıkıldmm artk cnm.. inş öyle olur
tatlım sık kullanmıyorum ama kullanabilrsn demişti dytsyen...
adet dönemimde kullanıyorum ben...
yemekten yarım saat önce 2 bardak suyla içiyorum
lunammm benim bitenemm..
maşallah sana maşallah...
aha yeşil mercimek bulamadım yaa..mercimek yerine bulgurdan katsam olmamı
masallah canimm nasil bi diyet uyguladin spor olarak ne yaptin tatlimm
Annamadım ki canım.. ben de sabaha yaparım dedim de baksana herkes 1 gün önceden hazırlanıyor... toplamda ne kadar sürüyor ki haşlama süresi... Yemek yapmasını bilmem de pekBi de kızlar az evvel farkettim... kırmızı mercimek kullanmayacak mıyız?
Bugün de amma çok soru soruyorum Şeniz
canim acaba antidepresanla bi etkilesim gosterirmi?hala diyetisyene gidiomusun tatlim>?tek bunumu onermisti tatlim istahini kesmismihydi?
Anneme havale edeyim ben de bu işi o zaman bayanssulusmile Hepsini aynı yerde haşlamayı düşünmüştüm ama neyse hallolur...Canım hazır olsun elımızın altında dıye yapıyorlardır annem benım cok becerıklı mahıretlı mahararetlı demek ıstıyorum oldugundan dolabımızda haslanmıs yesıl mercımegımızde mevctu nohutumuz da -tatlicadiarzu- bulgur da zaten 10dk surmez
ama kırmızı mercımek valla bılemedım bilmiyorumkismile
ıyıymıs canım 1.63 e 50 olmak ıstıyorsun 53 bıle kurtarır tabıı ama vucut seklıne de baglı hadı verelım canım kıloları sıkılasalım guzelleselım hobaaaaaa
annem de antidepresan kullanıyor..biz sormuştuk kullanblr demişti...
zaten içeriğinde antidepresanla etkileşime geçecek bir şey olduğunu sanmam...eczacıya da danışabilrsn...
Anneme havale edeyim ben de bu işi o zaman bayanssulusmile Hepsini aynı yerde haşlamayı düşünmüştüm ama neyse hallolur...
Canım ya yeşilmiş cidden... ben bunca zamandır kırmızı mercimek hayal ediyordum :gitme:
sorunn daha çok göbekk güzel güzel şeyler giymek istiyorumm ama engel oluyodüz hesap yapıym dedim ben direk 50.. evet gitsin şu kilolarr sıkılaşalmm güzelleşelimm cici cici elbiselerimizi giyinelimm :teytey:
Doğru biliyorsun canım... Ben de bi önceki yapayım, hepsini birlikte mi haşladın sen??Kırmızı mercimek yok diye biliyorum,öyle bir şey yazmıyor...
Bu arada yiyeceğin saate kadar yetiştirebilirsen sabah yap canım,ne farkeder..Yalnız soğuk ayrana katacağın için ,haşladıklarını biraz soğumaya bırak bence..
Canım ya 85 liyim ben de, ama hayatımda ilk kez bu yaz gördüm altmışlı kiloları, bu yaşta sabit kiloma ulaşmak istiyorum... çaktırmadan psikolojik baskı yane yerimsenibenaveloncum daha kac yasındasın sen yaa nasıl yazmıssın ole ıcım acıdı :))) ısın yası ılerledıkce falan :)))
bı de ben 87lıyım 22 gosterıyor bu sıte benı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?