50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım sık kullanmıyorum ama kullanabilrsn demişti dytsyen...
adet dönemimde kullanıyorum ben...

yemekten yarım saat önce 2 bardak suyla içiyorum

Canım hazır olsun elımızın altında dıye yapıyorlardır annem benım cok becerıklı mahıretlı mahararetlı demek ıstıyorum oldugundan dolabımızda haslanmıs yesıl mercımegımızde mevctu nohutumuz da -tatlicadiarzu- bulgur da zaten 10dk surmez

ama kırmızı mercımek valla bılemedım bilmiyorumkismile

hoşbuldkk tam bilmiyorum cnm en fazla 1.63 tür olsa olsa

ıyıymıs canım 1.63 e 50 olmak ıstıyorsun 53 bıle kurtarır tabıı ama vucut seklıne de baglı hadı verelım canım kıloları sıkılasalım guzelleselım hobaaaaaa kaydirigubbakcemile2

bnde öyle umuyorum bşka çıkar yol yokk.. çıkan göbeğimi saklamaktann sıkıldmm artk cnm.. inş öyle olur

Canım bi dönemler benim de göbişim saklanacak kadardı... ama insanın yaşı ilerledikçe kilosuna dikkat etmedikçe ancak kilo alıyor... dikkat etmeden sabit kiloda kalmak da zor artık boshayallersmile Yol yakınken gel ideal kilona düş vereliniortak

tatlım sık kullanmıyorum ama kullanabilrsn demişti dytsyen...
adet dönemimde kullanıyorum ben...

yemekten yarım saat önce 2 bardak suyla içiyorum

canim acaba antidepresanla bi etkilesim gosterirmi?hala diyetisyene gidiomusun tatlim>?tek bunumu onermisti tatlim istahini kesmismihydi?

lunammm benim bitenemm..

maşallah sana maşallah...

Canımsınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aha yeşil mercimek bulamadım yaa..mercimek yerine bulgurdan katsam olmamı

Tatlı cadı olmaz herhalde yaaa..bilmiyorumkismile

masallah canimm nasil bi diyet uyguladin spor olarak ne yaptin tatlimm

Belli bir diyet uygulamadım aslında..Malum şeyleri yedim (Bol meyve,sebze,hergün mutlaka bir porsiyon kırmızı ya da beyaz et,bol su),malum şeylerden uzak durdum (şeker,hamur işi falan.(ama ciddi ciddi uzak durdum))..Sabahları ve gece yatarken sirkeli su içtim..Akşam 6:30 'dan sonra pek bir şey yememeye özen gösterdim..

Spor olarak da yürüdüm,bazen de evde walk at home (evde yürüyüş yerine geçen egzersiz)..Ben belimden rahatsız olduğum için başka spor yapamıyorum pek..

Kırmızı mercimek yok diye biliyorum,öyle bir şey yazmıyor...

Bu arada yiyeceğin saate kadar yetiştirebilirsen sabah yap canım,ne farkeder..Yalnız soğuk ayrana katacağın için ,haşladıklarını biraz soğumaya bırak bence..

aveloncum daha kac yasındasın sen yaa nasıl yazmıssın ole ıcım acıdı :))) ısın yası ılerledıkce falan :)))

bı de ben 87lıyım 22 gosterıyor bu sıte benı:))

ayıp edıyosun evcadısı sen ıste :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yesaa benim yerime picadillyde biraz yürü...
oxford caddesindeki h&mden alışveriş yap...

ahh londra aah..
özledim be...

canim acaba antidepresanla bi etkilesim gosterirmi?hala diyetisyene gidiomusun tatlim>?tek bunumu onermisti tatlim istahini kesmismihydi?

annem de antidepresan kullanıyor..biz sormuştuk kullanblr demişti...
zaten içeriğinde antidepresanla etkileşime geçecek bir şey olduğunu sanmam...eczacıya da danışabilrsn...

Anneme havale edeyim ben de bu işi o zaman bayanssulusmile Hepsini aynı yerde haşlamayı düşünmüştüm ama neyse hallolur...
Canım ya yeşilmiş cidden... ben bunca zamandır kırmızı mercimek hayal ediyordum :gitme:

ıyıymıs canım 1.63 e 50 olmak ıstıyorsun 53 bıle kurtarır tabıı ama vucut seklıne de baglı hadı verelım canım kıloları sıkılasalım guzelleselım hobaaaaaa

sorunn daha çok göbekk güzel güzel şeyler giymek istiyorumm ama engel oluyo düz hesap yapıym dedim ben direk 50.. evet gitsin şu kilolarr sıkılaşalmm güzelleşelimm cici cici elbiselerimizi giyinelimm :teytey:

evet canım yaa anneler herseyı bılırler boshayallersmile

sorunn daha çok göbekk güzel güzel şeyler giymek istiyorumm ama engel oluyo düz hesap yapıym dedim ben direk 50.. evet gitsin şu kilolarr sıkılaşalmm güzelleşelimm cici cici elbiselerimizi giyinelimm :teytey:

:lepi: :lepi: :lepi:

merhaba ben yaklaşık 2 hafta önce hiç diyet yapmadan 2 haftada 3 kilo verdim.tabi ne bulduysam da yemedim :) sadece ilk hafta her akşam yemeğinden yaklaşık 5 dk önce 1 çorba kaşığı elma sirkesi içtim ikinci hafta 2 çorba kaşığı elma sirkesi içtim.şimdi 2 hafta mola verdim.çünkü mideye dokunuyor.Mide ağrısı yapıyor fazla uzatınca. Bu nedenle mide rahatsızlığı olanlar lütfen bu dediğimi dikkate almasınlar.Bu bir doktor tavsiyesi falan değildir.Kendi kendime icat ettim sayılır. Tv'de elma krom diye bi ilaç çıkmıştı.içeriği elma sirkesi olunca bende ucuz yollu olduğu için denemek istemiştim.Ve sizlerle paylaşmak istedim.son olarakta dediğim gibi midesinde bir problemi olanlar ltf.bu anlattıklarımı dikkate almasınlar.sonra kötü sonuçlar doğabilir bundan sorumlu olmak istemem ...

canım dırekt elma sırkesını hıc tavsıye etmıyorlar ama

sıcak su
elma sırkesı
bal

ben bı ara hergun ıcerdım gercekten de ıse yaramıstı o aralar vermıstım baya bı sen de oyle yapabılırsın

Doğru biliyorsun canım... Ben de bi önceki yapayım, hepsini birlikte mi haşladın sen??
aveloncum daha kac yasındasın sen yaa nasıl yazmıssın ole ıcım acıdı :))) ısın yası ılerledıkce falan :)))

bı de ben 87lıyım 22 gosterıyor bu sıte benı:))
Canım ya 85 liyim ben de, ama hayatımda ilk kez bu yaz gördüm altmışlı kiloları, bu yaşta sabit kiloma ulaşmak istiyorum... çaktırmadan psikolojik baskı yane yerimseniben
Genç yaşta kilo yüzünden istediğimizi giyemezsek... gelinliği tombiş tombiş giyersek, ilerleyen yıllarda kızarız kendimize diye şey ettim. Yoksa genciz güzeliz bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…