:roflol: :roflol: :lepi:Haa kocişin de çok şanslı bir adam..Vallahi yazamadan edemedim...:sm_cool:
Eve kesinlikle abur cubur sokma canım. Bi de kararlı ol bu konuda... düzenli şekilde tartıl. Zaten biz burda diyet yapmıyoruz. abartmalardan kaçıyoruz, sağlıklı beslenme ve spor yapmaya çalışıyoruz.
haklısın canım ya,ben de 84 lüyüm, bu yaşta ne bu göbek diyorum kendi kendime,çocuk doğurmadım etmedim,bir de yaşım ilerlese ne olurum. önünü almak lazım...
fıstık gibi hamileler var,bazen görüyorum ,arkadan kadının vücuda bak taş gibi diyorum,bir dönüyor karnı burnunda
aha bu da 68 kiloluk evcadısı..yer greenwhich green park.veee topuklu ayakkabıyla parka gitmiş ordan da 50 liraya şuanda banyoda kullandıı terlikleri almıştııı...
Evcadısı cidden 68 kiloda dahi fiziğin bu kadar güzelken 59 altı kiloda olup napcan. 50 kiloda hele... çirkin olursun kız.
Okulla birlikte olmuyor cidden, haklısın. Elinden geleni yap ama.. çünkü çok fazla bi fazlan yok :))öyle.. bide okul olmasa süper olcak ama :/
ay teşekkr ederim yaaaopuyorumnanaktanSen cadı olamazsın yaaa...Değiştir şu niciki...lmaz:kaydirigubbakcemile3
Şimdiki halini de az çok hatırlıyorum..Allah nazarlardan saklasın seni.....
şimdi 59 canım..orda sen üstümdekinden öyle görüyosun..:hulya:evcadısı,gerçekten hiç 68 kilo gibi durmuyorsun,çok hoş görünüyorsun. şimdi kaç kiloydun??
opuyorumnanaktan teşekkr ederim datlım...ayyy masallah pek guzelmıssın canım yaa sımdı de guzellsındır de :)))
hehee....söyleyin kızlar duysun duysun.....:kedi:Haa kocişin de çok şanslı bir adam..Vallahi yazamadan edemedim...:sm_cool:
50 kilo ütopik bebeğim...orda amaç 50 yi görüp 55e motive olmak:gitme:Evcadısı cidden 68 kiloda dahi fiziğin bu kadar güzelken 59 altı kiloda olup napcan. 50 kiloda hele... çirkin olursun kız.
opuyorumnanaktan:roflol: :roflol: :lepi:
aynı yaştayız hangi ay benim 16 mart
ben de öyle olacağımı zannederdim hep ama hiçte umduğum gibi olmadı
yüzün pek bi güzelmiş canım
fiziğinde düzgün
manken olacak herhal
trufcum benim de eylül 28
bugünkü sefil ben
sabah 9
yarım paket etiform bisküvi
3-4 küçük dilim tulum peyniri
ara 10,30
50 gr activia
1/2 armut
öğle
küçük bir parça et
4 yemek kaşığı makarna
akşam
yine küçük bir parça et çıkmıştı ve pişmemişti yemedim
2 kaşık pirinç pilavı
1/2 domates
1/4 biber
5 zeytin
1/6 salatalık
1,5 lt su içebildim
1 kupa şekersiz yeşil çay
şimdi de acıktım ve gözlerim kapanıyo
büyük bir yeşil elma ve yanında 50 gr yoğurt yiyebilirmiyim koçum :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?