çook geçmiş olsn canm miskinlik yapalım bakalım bugün :))
canım benim de boğazımın pek tadı yok..şişecek gibi bademcikler öksürük fln ama bakalımbilmiyorumkismile
yok kııı detox çorbası...dün hasta olacağımı bilmiyodum kiş ben:gitme:
ya ne bileyim sonuçta kalsiyum fln bakliyat protein her şey...güzel bencebayanssulusmile
Hah canım şimdi oynamaya başladı...Bittim ben bu hatuna yaaa...:dance:
Geçecek canım geçecek kaydirigubbakcemile5 Şimdi yeni ayrıldığınızdan bu kadar moralsizsin, bi süre sonra kendi aranızda bi düzen oluşturacaksınız yerimsenibensaol canım umarım dediğin gibi bihal çaresi buluruz inş. çabucak geçsin günler bitsin artık ya :gitme: yaklaşık 2 ayınız kaldı dimi büyük güne kaydirigubbakcemile2 şu bi ay geçsin diğeri daha kolay olur sanırım kavuşma hayelleri planlar falan yerimseniben Şeniz
çook geçmiş olsn canm miskinlik yapalım bakalım bugün :))
tadını sewmiştim ben zaten :)
bencede pek bi tatlı sempatiksalakcinni
kızar ben faydalı diye kara buğday almıştım ama hiç denemedim bu çorbayı yaparken bulgur yerine kara buğday koyasm olurmu acep daha önce kullanan varmı ki :hulya:
Evcadısı ticker ına dikkat ettim de, gerisin geriye gitmek ister gibin bi halin var :roflol:
Geçecek canım geçecek kaydirigubbakcemile5 Şimdi yeni ayrıldığınızdan bu kadar moralsizsin, bi süre sonra kendi aranızda bi düzen oluşturacaksınız yerimseniben
68 gün kaldı canım... da şu son 1 hafta diğer günlere bedeldi boshayallersmile
Neyse boşverek... bize de istediğimiz fiziğe kavuşmak için bol bol vakit kalıyor bayanssulusmile Tontiş gelin olmayak, giydiğimiz yakışın di mi kaydirigubbakcemile5
he gülüm yattım gtttiaklinialirimsmile
canikom zaten bence buğday daha çok tok tutar kalorileri de o kadr yakın ki birbirine...sempatiksalakcinni
ne istiosan onu koy gtsnbayanssulusmile
çorbanın içine nane de koymuştum ben güzel bi aroma olmuş...
nane koymakta bi sorun yoktur herhalde
Geçecek canım geçecek kaydirigubbakcemile5 Şimdi yeni ayrıldığınızdan bu kadar moralsizsin, bi süre sonra kendi aranızda bi düzen oluşturacaksınız yerimseniben
68 gün kaldı canım... da şu son 1 hafta diğer günlere bedeldi boshayallersmile
Neyse boşverek... bize de istediğimiz fiziğe kavuşmak için bol bol vakit kalıyor bayanssulusmile Tontiş gelin olmayak, giydiğimiz yakışın di mi kaydirigubbakcemile5
:dilcikar: :dilcikar:İstediği baharatı koyabilirsin canım
Yasemincim tontişkom, avatarına bak sahibini al demişler kaydirigubbakcemile3
Yasemin avatarına ben de bayıldım:roflol:..Ama sanki artık oynamıyor ekranda..:uhm:
saol cnm.. sana nolduki tansiyonunu falan mı düşürdü tussuz oluncaKızlar bu çorba bana manyak uyku yaptı gözlerim yanıyor
lingu ev cadısı çok geçmiş olsun canlarım kendinize dikkat edin a.s.
yok gülüm yok..ben nasreddin hocanın torunuyum ole geri geri gidiyorumkaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile Sen sabah kaç çıktın cıpıldak, güncellesene ticker ını kaydirigubbakcemile2
yok gülüm yok..ben nasreddin hocanın torunuyum ole geri geri gidiyorumkaydirigubbakcemile3
Yok canım, kısmen benim halt yemelerim :tomato: Sen askerdeki çocuğun moralini boz, teli kapat, sonra pişman olup bekle aramasını sempatiksalakcinni Ben onu arayamıyom da...bunada alışırız elbet insanoğlu işte kafamçokkarıştı hayırdır canım kötü bişi yoktur umarım bilmiyorumkismile denetim olayları falanmı wardı ki :1hug:
ayy walla şöölee geri almamak üzere daş gibi olalım düğüne kadar bayanssulusmile delikafadulden
Canım iş bulduktan hemen sonra :sm_confused:bu şarkım sana avelon: gelin olmuuuuş gidiyorusuuunn...devamını bilmiyorum amalaelaelaelaelae ne zaman canım düğün kısmetse ?
canım benim de boğazımın pek tadı yok..şişecek gibi bademcikler öksürük fln ama bakalımbilmiyorumkismile
mühüm değil lingum
aynen scylaa baharatlar iyi geliyor
cidden ne zaman düğünler kızlar...
:dilcikar: :dilcikar:
aklinialirimsmile Sen sabah kaç çıktın cıpıldak, güncellesene ticker ını kaydirigubbakcemile2
Yok canım, kısmen benim halt yemelerim :tomato: Sen askerdeki çocuğun moralini boz, teli kapat, sonra pişman olup bekle aramasını sempatiksalakcinni Ben onu arayamıyom da...
Denetim değil de canım, bi ara basketbol muhabbetine vakit bulup arıyordu günde en az 2 sefer, şimdi bi tek akşam arıyor ve çok yorulmuş oluyor. Hiç boş bırakmıyorlar, bi de nöbetler de başladı.. bi de çarşı da toktu geçen hafta tayyip yüzünden, kamerada göremedim. Bugün iyiyim ama :lepi:
He ya daş gibin olak bayanssulusmile
Canım iş bulduktan hemen sonra :sm_confused:
ne dicem alırken tarçın şurubu mucanım şekerlemecilerlerde yada aktarlarda tarçın şrubu diye birşey var tatlı bişey ondan kaynar kaynar içiyorsun 2 güne bomba gibi oluyorsun
benim oğlanın bademcikleri aslaaa antibiyotiksiz iyileşmezdi vallaha ne ateş bırakıyo nede grrbin etkilerini
turp gibim oluyo insan:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?