50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülüm inşallah olur ama olmazsa da üzülme her şeyde vardır bir hayır...

inşallah evleniverrsnz tez elden:hulya:

Evcadıcım senin ticker sitesinde buçuklu kilolar olmuyor zaten canım... Ben bundan sonra her değiştiğinde güncelliyem... grafike bakıp ne halt yediğimi görmek güzel oluy..

58.7 çıktım ama..
güncellesem mi güncellemesem mi bilemedim...:hulya:

ne dicem alırken tarçın şurubu mu
aktarlarda yok mudur..şekerlemeci nerde var bilemedim deakannehir

muhakkak vardır canım markası freşh evet tarçın şrubu dicen allah korusunda ben bu kış hiç soğuk algınlığı olmadım

çeşitli çukulata ve şeker satan yerler var marka önemli çünkü bazıları çok etkisiz akannehir

tlf beklemek ne kadar kötü dimi bende arayamıyodum onun aramasını bekliyodum akannehir oluyo arada öle yanlış anlaşılmalar kuzucuk askerlik yapmıyos ama onlar kadar bizde işin içinde oluyos sinirler yıpranıyo işte :bbo: hafta sonua ne kaldı zaten bu hafta görürüsün inş. olumunekankayizsmile

içinde şeker falan yok dimi;? :uhm:

3 martda basladım canım, ama super gıdıyo suan umarım boylede devam eder. hep baslayıp bı yerden sonra bırkaıyodum hatta haftası dolmadan benım yıne elımde hamur ıslerı :) spora baslayınca psıkolojık olark da yememye basladım , hıc acıkmıyoum bıle . super oldu :)opuyorumnanaktan

hasta olup bol bol antibiyotikten iyidir

bunun adı zaten tarçın şurubu tatlı bişey zaten korkma 2 günde kilo falan aldırmaz daha enerjik olursun hattaa

tarçının kendisinde de hafif tatlımsılık war ya ben öle mi yapılıyo diye düşünmüştüm ama sanırım şekerde var

hoşgendin kuzu..
bu arada bu 3 kiloyu ne kadar sürede verdin?

3 martda basladım canım, ama super gıdıyo suan umarım boylede devam eder. hep baslayıp bı yerden sonra bırkaıyodum hatta haftası dolmadan benım yıne elımde hamur ıslerı :) spora baslayınca psıkolojık olark da yememye basladım , hıc acıkmıyoum bıle . super oldu :) ama tabı suan bukadr hızlı gıtmemın sebebı metobolızmamdan kaynaklıda olabılr, ılerde tabıkı yavaslıck kılo vermem ama suan cok ıyı :)

yoo oluyo canım...bak yaptım bilem...bayanssulusmile
Ben beceremediydim sempatiksalakcinni Şimdiki tickerımı çok sevdim ama sıkılırsam tekrar ordan şanşımı denerim yerimseniben
safinaz derken:uhm:
Sıska, cılız, sopa gibi lülülülülülü
Felaket bişi canım ya... ağlamaklı oluyo insan o vicdan azabıyla.. Evet canım zaten benim de sinirler yıprandığı için oldu, sonradan niye öyle yaptığımı söyleyince 100 kez haklısın dedi bayanssulusmile :1closedeyes: ınşallah canım opuyorumnanaktan
neeyyy çiko muuu şekerleme mii:gitme:
Canım bu yasemin safinazı sana tuzak kurmuş sanırım CADIARZU

Son düzenleme:
tarçının kendisinde de hafif tatlımsılık war ya ben öle mi yapılıyo diye düşünmüştüm ama sanırım şekerde var

bu şey evdede yapılıyormuşta ben denemedim elime yüzüme bulaştırmayayım dedim

tarçına hiç dikkat etmedim ben tatlılara çok bol atarım tatlının tadını azaltırorbilmiyorumkismile
boll derken yarım tatlı kaşığıbilmiyorumkismile

Sıska, cılız, sopa gibi lülülülülülü

hehe şu anki fotomu koyarsam anlarsın safişi tontişi ama geceye sempatiksalakcinni

Canım bu yasemin safinazı sana tuzak kurmuş sanırım CADIARZU
tuzak derkenaklinialirimsmile

daqlılar ben kaçıyom pazara gitçem yemek işim var yarının detox malzemesini ayarlıcem ooooo benim iş çok ohaoldumsmile

kızlar ben arada bakıoyorum yazılanlara arada çalışıyorum

bu arada yasemin gacısı eğer daaha kötü olursam denicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…