fıstıkım, sewdiğim kasımda askerliğini bitircek inş. sonra hemen iş bulursa şubattak eş durumu tayinine yetişirirsek bahardada düğünü ediweririrs garii:)))
ama öle olmassa ki umarım olmas yaza kalır mafoldumben :gitme:
58.7 çıktım ama..
güncellesem mi güncellemesem mi bilemedim...:hulya:
ne dicem alırken tarçın şurubu mu
aktarlarda yok mudur..şekerlemeci nerde var bilemedim deakannehir
Evcadıcım senin ticker sitesinde buçuklu kilolar olmuyor zaten canım... Ben bundan sonra her değiştiğinde güncelliyem... grafike bakıp ne halt yediğimi görmek güzel oluy..
safinaz derken:uhm:Oy oy, safinazım benim Şeniz
aklinialirimsmile Sen sabah kaç çıktın cıpıldak, güncellesene ticker ını kaydirigubbakcemile2
Yok canım, kısmen benim halt yemelerim :tomato: Sen askerdeki çocuğun moralini boz, teli kapat, sonra pişman olup bekle aramasını sempatiksalakcinni Ben onu arayamıyom da...
Denetim değil de canım, bi ara basketbol muhabbetine vakit bulup arıyordu günde en az 2 sefer, şimdi bi tek akşam arıyor ve çok yorulmuş oluyor. Hiç boş bırakmıyorlar, bi de nöbetler de başladı.. bi de çarşı da toktu geçen hafta tayyip yüzünden, kamerada göremedim. Bugün iyiyim ama :lepi:
He ya daş gibin olak bayanssulusmile
Canım iş bulduktan hemen sonra :sm_confused:
muhakkak vardır canım markası freşh evet tarçın şrubu dicen allah korusunda ben bu kış hiç soğuk algınlığı olmadım
çeşitli çukulata ve şeker satan yerler var marka önemli çünkü bazıları çok etkisiz akannehir
gülüm inşallah olur ama olmazsa da üzülme her şeyde vardır bir hayır...
inşallah evleniverrsnz tez elden:hulya:[/B]
muhakkak vardır canım markası freşh evet tarçın şrubu dicen allah korusunda ben bu kış hiç soğuk algınlığı olmadım
çeşitli çukulata ve şeker satan yerler var marka önemli çünkü bazıları çok etkisiz akannehir
neeyyy çiko muuu şekerleme mii:gitme:
olmamı !!!içinde şeker falan yok dimi;? :uhm:
hasta olup bol bol antibiyotikten iyidir
bunun adı zaten tarçın şurubu tatlı bişey zaten korkma 2 günde kilo falan aldırmaz daha enerjik olursun hattaa
hoşgendin kuzu..
bu arada bu 3 kiloyu ne kadar sürede verdin?
olmamı !!!
ama diyorumya antibiyotikten on kat iyidir boshayallersmile
Ben beceremediydim sempatiksalakcinni Şimdiki tickerımı çok sevdim ama sıkılırsam tekrar ordan şanşımı denerim yerimsenibenyoo oluyo canım...bak yaptım bilem...bayanssulusmile
Sıska, cılız, sopa gibi lülülülülülüsafinaz derken:uhm:
Felaket bişi canım ya... ağlamaklı oluyo insan o vicdan azabıyla.. Evet canım zaten benim de sinirler yıprandığı için oldu, sonradan niye öyle yaptığımı söyleyince 100 kez haklısın dedi bayanssulusmile :1closedeyes: ınşallah canım opuyorumnanaktantlf beklemek ne kadar kötü dimi bende arayamıyodum onun aramasını bekliyodum akannehir oluyo arada öle yanlış anlaşılmalar kuzucuk askerlik yapmıyos ama onlar kadar bizde işin içinde oluyos sinirler yıpranıyo işte :bbo: hafta sonua ne kaldı zaten bu hafta görürüsün inş. olumunekankayizsmile
Canım bu yasemin safinazı sana tuzak kurmuş sanırım CADIARZUneeyyy çiko muuu şekerleme mii:gitme:
tarçının kendisinde de hafif tatlımsılık war ya ben öle mi yapılıyo diye düşünmüştüm ama sanırım şekerde var
tuzak derkenaklinialirimsmileSıska, cılız, sopa gibi lülülülülülü
hehe şu anki fotomu koyarsam anlarsın safişi tontişi ama geceye sempatiksalakcinni
Canım bu yasemin safinazı sana tuzak kurmuş sanırım CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?