Soğanı bilmiyom da, yağlı hamur işleri o yüzden oluyo tontişkom kaydirigubbakcemile3ee doğru soğanı herkesin midesi kaldırmaz hazımsızlık gibi bişey olurboshayallersmile
Canım benim midem çok başa bela bi mide malesef boshayallersmile Kuru baklagil de çok tüketmediğimden nasıl bi etkisi olur bilemiyorum.dokunmaz yaa..neden dokunsun...zemuszemus
lingum nerdesin sen yaaabilmiyorumkismile
dokunmaz yaa..neden dokunsun...zemuszemus
inş. işe yarar canım kaydirigubbakcemile5geçmiş olsun canım ilk olarak kendini topla zaten
işe yararsa her ay uygulamayı düşünüyoruz:hulya:
:1hug: Canım ya moralini yüksek tut. Bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyorum ben de... Bu kilo muhabbet ve burası çok iyi geliyor. Burası olmasa şu dönemlerde kafayı yerdim herhalde.
Hep şunu düşün: akşamları istediğimiz kadar görüşebiliriz... Sen de gidersin kıbrısa maddi imkanlar el verdikçe kaydirigubbakcemile5
Soğanı bilmiyom da, yağlı hamur işleri o yüzden oluyo tontişkom kaydirigubbakcemile3
Canım benim midem çok başa bela bi mide malesef boshayallersmile Kuru baklagil de çok tüketmediğimden nasıl bi etkisi olur bilemiyorum.
canım kıyamam sanaa....lingum üzülme datlım...
şimdi brz senle kaldı ya sen ondan ayrı kalamzsın gibi geliyor...
kıyamadım sana...
neyin var bu arada geçmiş olsun ben de hastayım yatıyorum evde...
canım kıyamam sanaa....lingum üzülme datlım...
şimdi brz senle kaldı ya sen ondan ayrı kalamzsın gibi geliyor...
kıyamadım sana...
neyin var bu arada geçmiş olsun ben de hastayım yatıyorum evde...
Soğanı bilmiyom da, yağlı hamur işleri o yüzden oluyo
tontişkom kaydirigubbakcemile3
yaaa sen bana tontişim tontişin diye diye tontiş oldummmlülülülülülü
Canım benim midem çok başa bela bi mide malesef boshayallersmile Kuru baklagil de çok tüketmediğimden nasıl bi etkisi olur bilemiyorum.
çorbanın içine nane de koymuştum ben güzel bi aroma olmuş...
nane koymakta bi sorun yoktur herhalde
çorbanın içine nane de koymuştum ben güzel bi aroma olmuş...
Canım zaten ne kadar uzak olabilir ki merkeze, hepsini de ayarlarsınız kaydirigubbakcemile3 En zor dönem acemilikti, o geride kaldı işte kaydirigubbakcemile2 Akşam 5 ten sonra her bi vaktini sana ayırır rahat rahat :lepi: Şimdi biz hiç görüşemiyoruz, akşamları arıyo bi tek.. o da zaten yorgunluk günün stresi birikmiş oluyo boshayallersmile Onu düzeltmekle uraşıyom...haklısın cnm burası cidden iyi geliyo banada gırgır şamata derken geçip gidiyo günler :enbuyukkk:
inş. kuzum ayarlayabilirsen yaz tatilinde düşünüyoruz zaten.. ama bulunduğu yer köymüş eski rum ewlerini misafirhane yapmışlar sanırım ulaşım falanda zormuş merkezde bi yer olaydı kalmam falan daha kolay olurdu nese bunları o zaman düşünürüs artık
Ben de zaten dokuncanı sanmıyom canım. Nohutlar suda cokacimcoookbenimki de hasasstır ama ağır bişi değil gerçkten yaa...ben içtim gitti bişi olmadı ama:hulya:
İstediği baharatı koyabilirsin canımçorbanın içine nane de koymuştum ben güzel bi aroma olmuş...
ewet cnm aynen öyle tez zamanda biter umarım bu askerlik sağ salim herkesler yuwasına döner :gitme:
sanada geçmiş olsun canm benim ... ben üşütmüşüm midemde kötüydü anam baya bi çeşit yapmış cuma cumartesi çok yidim sanırım baya bi kötü oldu midem sonrada hep bulantı falan işte anlatmiim :1ninca:
senin nen war kuzum Şeniz
Lunapienacım çok zorlama mideni
yok kııı detox çorbası...dün hasta olacağımı bilmiyodum kiş ben:gitme:hasta olduğun içinmi yaptığın çorbamı ???
nane iyidir yaaa hiç farketmezboshayallersmile
şu ayranlı detoxtan bahsediyonus sanırım..bende yapmıştım onu nane,maydonoz ve de dere otu koymuştum cidden güzel olmuştu sorun olcanı sanmam sonuçta ödem attırır die düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
Canım zaten ne kadar uzak olabilir ki merkeze, hepsini de ayarlarsınız kaydirigubbakcemile3 En zor dönem acemilikti, o geride kaldı işte kaydirigubbakcemile2 Akşam 5 ten sonra her bi vaktini sana ayırır rahat rahat :lepi: Şimdi biz hiç görüşemiyoruz, akşamları arıyo bi tek.. o da zaten yorgunluk günün stresi birikmiş oluyo boshayallersmile Onu düzeltmekle uraşıyom...
Öyle işte canım, olumlu bakmaya çalış kaydirigubbakcemile5
Ben de zaten dokuncanı sanmıyom canım. Nohutlar suda cokacimcoook
Yasemin avatarına ben de bayıldım:roflol:..Ama sanki artık oynamıyor ekranda..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?