50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Peppermint sınavlarında başarılar diliyorum.Allah emeklerini boşa çıkamasın...

opuyorumnanaktanCanım seni ağlatan ne ise emin ol senin kadar değerli değil.Ama ağlayabilmek de inan çok yüce bir şey..Mutlaka geçecek..Dilerim en az hasarla atlatırsın bu günleri..kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldina.s.

Selam kızlar...
Sabah yazıldığı şekilde kahvaltımı yaptım...
12:30 gibi de özel ayranımı içtim...
Tadı bayağı hoşuma gitti benim ama şimdi midemde
yanma başladı..Böyle giderse işim iş vallahi...

Neyse herkese kolay gelsin...olumunekankayizsmile

hehe sabahtır arıyorum zaten:kedi:

kızlar bu arada siz üstünüzdekilerle mi tartılıyorsunuz çıkarıp mı...

ben eşofmanları çıkarınca 1 kilo eksik çıkıyorum da...guclubacismile
Çıkar canım çıkar, herbişiyi çıkar aklinialirimsmile

Kızlar benim midem hassastır ya, niye mideye dokunsun ki bu çorba???

Kız yasemin tontişi, gece gece gülmem için mi avatarı değiştirdin :)))

sabahleyin detoxçuları motive etmek için koydum gecenin bi yarısı uykunmu kaçtı seninde

canım benim boşver sen her ne olduysa at arkana kaydirigubbakcemile5

üzülsen çatlasan bazen hiçbirşey etkilemiyor gelişmeleri senden kıymetlisi yok bu en önemli kural :lepi:hayattaaaasengözlerimebaksanab

sabahleyin detoxçuları motive etmek için koydum gecenin bi yarısı uykunmu kaçtı seninde
Canım ben zaten gece kuşuyum ki :)) 4:30 da falan yattım.
gaz yapabilir canım kaydirigubbakcemile3
Gazdan bişi olmaz diye umut ediyorum.. Mesela soğan, yağlı şeyler falan dokunuyor ama o durum gazdan bağımsız bişi di mi :uhm:

Hoşgeldni kaçak ya opuyorumnanaktan Dün içimden seni geçirdim nerde bu kız diye, askere mi gittin sen de yoksa kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canım opuyorumnanaktan keşke alsalarda gitsem (
cumadan ailemin yanıma gittik ya sewdiğimlen cumartesi gecesi bi hastalandım dün dr 2 günlük rapor werdi ewdeyim yatıyom aşkım kaldı yanımda azcık ama bu sabah gitti çok kötüyüm :gitme: askere gitmeden önceki gibi oldum :çok üzgünüm:
sen nasısın datlum?

selam herkeseeee.........

saat 10 da 3 burçak bisküvi 100 ml süt içtim
saat 11.30 gibide kalan sütümü ve bir dilim güllaç yedim
saat 12.30 gibide bir kase çorba çok azda ekmek yedim

iyiyiz linguist cik sen nasılsın pek görünmüyorsun

Canım ben zaten gece kuşuyum ki :)) 4:30 da falan yattım.

Gazdan bişi olmaz diye umut ediyorum.. Mesela soğan, yağlı şeyler falan dokunuyor ama o durum gazdan bağımsız bişi di mi :uhm:

ee doğru soğanı herkesin midesi kaldırmaz hazımsızlık gibi bişey olurboshayallersmile

iyi olmaya çalışıyom işte boshayallersmile

:1hug: Canım ya moralini yüksek tut. Bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyorum ben de... Bu kilo muhabbet ve burası çok iyi geliyor. Burası olmasa şu dönemlerde kafayı yerdim herhalde.
Hep şunu düşün: akşamları istediğimiz kadar görüşebiliriz... Sen de gidersin kıbrısa maddi imkanlar el verdikçe kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…