50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

normal çaymı bitki çayımıı beni pek çekmedii:))
sütü zorla içiyom zaten kaydirigubbakcemile

normal çaymı bitki çayımıı beni pek çekmedii:))
sütü zorla içiyom zaten kaydirigubbakcemile

normal çayla yapıyorlar, ben de öyle demiştim ilk duyunca ama hoşuma gitti içince.
ben de süt sevmezdim linguistcim ama son zamanlarda bir korku oluştu içimde kemik erimesi olucam diye..içmek lazım

büssürü çeşidi var sanırım meywe de koyuluyo hatta çilek bile baya dayanıyomuş ..
önceden salatasını hazırlayıp akşam çıkarıp sosunu döküp yiyenide duymuştum :hulya:

Geçen ablam bir kutu gösterdi bak bu plastik gibi gözüken kutuya 60 tl verdim hiç te kullanmadım dedi:) Eğer oysa çok yer kaplıyor dolapta, ama aslında iyi bir şey, ucuzunu bulursam alırım da o kadar para vermem, çünkü alıp alıp kullanmadığım o kadar çok şey var ki:S yarın bir bakayım koçtaşa:)

normal çayla yapıyorlar, ben de öyle demiştim ilk duyunca ama hoşuma gitti içince.
ben de süt sevmezdim linguistcim ama son zamanlarda bir korku oluştu içimde kemik erimesi olucam diye..içmek lazım

ah cnm sorma bende o yüzden içmeye çalışıyorum ya zaten ....yoğurt süt fazla aram yoktu ama yağsız olunca dayanabiliyorum kaymağı rahatsız ediyo beni(
bi denemek lazım o zaman o çayıda sempatiksalakcinni

canim bayag pahali,

belli bikac urun icin paraya kiyilabilir;
ben
1- bu salata kurutucudan cok memnunum
2- mini sef diye bi urun var, sogan dograyici;
robotun kucucugunu dusunun bir de lektriksiz; sogani icine atip, kapagini kapatip donduruyorsunuz, kup kup dpgruyor soganlari, genelde esimin eline veriyorum 30 sn suruyor dogramasi; 1 sogan icin koca robotu ac, kirlet, sonra yika;

sogan dogramayi hic sevmem de , gozlerim cok sulanir benim; rahat ettim..

3- zeytinyagligi; -- genelde z.yagliklar hep akitir, bunu ki hic akitmiyor.

ben de bunlar var, ceyizime almistim.

simdi bir de peynirligini almak istiyorum, o da olursa tamam olacak

canim ben de slaata kurutucuyu 50 tl ye almistim.

tupper,
lenslerin bir de kalp ameliyatlarinda kalbe takilan bi maddenin yapildigi maddeden yapiliyormus,
sagliga zararli degilmis plastik gibi..

o yuzden pahaliymis diyorlar..

ama zaten bi suru plastik kap kullaniyoruz, hepsini tupper alamayacagimiza gore,
sorun yok diy mi ;-)

kullanışlı ve pratik olduktan sonra verdiğin paraya değer sanırımki sende memnunsun baya aklımızda olsun ceyizimizde de bulunsun hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

canım benm etrafımda hiç yapan kmse yok yaa..
tantitonide fln var mı acaba...

ben bi bakayım ona iyiymiş ya...teşekkr ettm

ben ingiltereden sütlü çay için çay getirmiştim..ben çok seviyorum
ama tarçınla denemdim...bi de tarçın koyayımaklinialirimsmile

kullanışlı ve pratik olduktan sonra verdiğin paraya değer sanırımki sende memnunsun baya aklımızda olsun ceyizimizde de bulunsun hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

lingum haklısın canım...bn mutfak eşyalarında paraya pek acımam...
yemeye içmeye de acımam..
giyime verdiğime de acımam..

ben aslında paraya acımamkaydirigubbakcemile3

neyse bulursak alalım da bulunsunkaydirigubbakcemile3

Kız yoğurdun kaymağı sevilmez mi cokacimcoook (ev yapımı olacak ama cokacimcoook )
Kız ben de soğan doğramayı hiç sevmem elden kokusu çıkmıyor diye... Erkek arkadaşıma doğratıyordum ben de kaydirigubbakcemile3 Allahtan annesinin yanında soğan doğramak zorunda kalmadım yerimseniben
Peynirlik nasıl bişi canım? Bi de sınavın hangi gün saat kaçta??

linguist , evcadisi canlarim ozellikle mini sefi cok tavsiye ederim;
internette sahibinden.com da falan da belki vardir tupperware urunleri..

tantitonide de guzel seyler oluyor .. bakabilirsin canim..

)))

cok hossunnn..

kullandigin zaman acmazsin canim dogru,
ama para verip bikez bile giymezsen yada kullanmazsan o esyayi o zaman aciyor insan ;-)

datlum yemeğe içmeye kıyafete bende acımam ama bekar olunca vede yalnız yaşayınca ölee ahım şahım şeyler almıyom şimdilik ewe ama ilerde olmasını isterim tabii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hatta almakla kalmayıp temsilciliğini falandamı yapsakkine :))) satış yapan kişiler zaten çok pahalı olduğundan ürünleri geliş fiyatına veriyolar fakat satış yaptıkça onlara eşantiyon malzemeler gönderiyomuş ark. öle dediydi delikafadulden

)
bi tane mini sef edin derim o zaman mutlaka ;-))

sinavin bir tanesi cumartesi saat 17.00
digeri pazar sabah 9.00
sonuncusu pazar saat 16.00 canim.

cmr.pazar sabahtan aksama tum gun suruyor normalde sinavlar,
ben dordunu gecen donem sinavlarinda gectigim icim simdi 3 tane sinava giricem..

Ben de yapıyordum aynısını eşime doğratıyordum genelde ama çoğunlukla o geldiğinde yemeğin hazır olmasını istediğimden ben doğruyorum uzun zamandır, aa bir de kokusuna ben bir çözüm buldum alakasız gelebilir ama, soğanı doğradıktan sonra elini hemen yıkama önce kağıt havluyla sil, sonra yıka, direk suya temas edince su yapıştırıyor sanki kokuyu. Sarımsakda da aynısını yap, o daha kalıcıdır ama baya bir işe yarıyor yine de.
palmolive'in koku giderici mutfak sabunu da var ama kendi kokusu bir garip:)

vaaayyy uyanik seni ;-))

sewmiyom cnm benim ya midemi bulandırıyo ne bilem :mymeka:
kıs sen ne çakalsın öleee alda barim sefgülün rahat etsin accuk lülülülülülü Şeniz

linguist , evcadisi canlarim ozellikle mini sefi cok tavsiye ederim;
internette sahibinden.com da falan da belki vardir tupperware urunleri..

tantitonide de guzel seyler oluyor .. bakabilirsin canim..

bi bakmak lasım walla saol cnm :içelim:

Kız giyime verdiğin paraya acısana :mymeka: süslü kokoş lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…