çay-tarçın-süt karışımı yapan bir cafe var burda, çok güzel oluyor bence deneyebiliriz evde de..
ben de alıştım galiba ya, hem acıkmıyorum hem midem rahat.ama tatlı isteğim geçmek bilmiyor. düşünmemeye çalışıyorum. bir de çok sık tuvalete gidiyorum yaaasempatiksalakcinni
normal çaymı bitki çayımıı beni pek çekmedii:))
sütü zorla içiyom zaten kaydirigubbakcemile
Ben de ondan alıp öyle yapayım o zaman, başka sebze de koyuluyor mu?
büssürü çeşidi var sanırım meywe de koyuluyo hatta çilek bile baya dayanıyomuş ..
önceden salatasını hazırlayıp akşam çıkarıp sosunu döküp yiyenide duymuştum :hulya:
evet canim;
hercesit yaprakli sebzeyi koyabilirsin icine.
roka, kivircik, hepsi tazecik kaliyor icinde. carrefour, koctas larda pilastik olanlari 12-15 tl civarinda var
normal çayla yapıyorlar, ben de öyle demiştim ilk duyunca ama hoşuma gitti içince.
ben de süt sevmezdim linguistcim ama son zamanlarda bir korku oluştu içimde kemik erimesi olucam diye..içmek lazım
peppercım baya bi pahalı ama dimi yada bana mı öle geldi sempatiksalakcinni
okulda bi ark. satıyoduda bana gel kıs sana çeyiz lazımdır dediydi bi baktımda katoloğa aklım gitti dedim her bişiim tamaam bi tupperım kaldıydı :roflol: ama çok cici şeyler wardı bebişler için mama kaşığı kasesi falan :kedi:
Geçen ablam bir kutu gösterdi bak bu plastik gibi gözüken kutuya 60 tl verdim hiç te kullanmadım dedi:) Eğer oysa çok yer kaplıyor dolapta, ama aslında iyi bir şey, ucuzunu bulursam alırım da o kadar para vermem, çünkü alıp alıp kullanmadığım o kadar çok şey var ki:S yarın bir bakayım koçtaşa:)
canim bayag pahali,
belli bikac urun icin paraya kiyilabilir;
ben
1- bu salata kurutucudan cok memnunum
2- mini sef diye bi urun var, sogan dograyici;
robotun kucucugunu dusunun bir de lektriksiz; sogani icine atip, kapagini kapatip donduruyorsunuz, kup kup dpgruyor soganlari, genelde esimin eline veriyorum 30 sn suruyor dogramasi; 1 sogan icin koca robotu ac, kirlet, sonra yika;
sogan dogramayi hic sevmem de , gozlerim cok sulanir benim; rahat ettim..
3- zeytinyagligi; -- genelde z.yagliklar hep akitir, bunu ki hic akitmiyor.
ben de bunlar var, ceyizime almistim.
simdi bir de peynirligini almak istiyorum, o da olursa tamam olacak
canım benm etrafımda hiç yapan kmse yok yaa..cnm tupper urunleri avon gibi,
temsilciler araciligiyla satiliyor.
birazda pahali ama pilastikten saglikliymis diyorlar.
koctas vs. yerlerde pilastik olan benzerleri de var benim kurutucumun;
sebze kurutucu diye geciyor.
pilastilk bir kap dusun; icinde suzgeci var; yikadigin sebzeleri icine koyuyorsun;
kapagibi kapatiyorsun, elinle kapagindaki pervaneyi ceviriyorsun;
o sekilde sebzeler kupkuru oluyor;
kapagini kapatip saklayinca da hic curumuyor
çay-tarçın-süt karışımı yapan bir cafe var burda, çok güzeloluyor bence deneyebiliriz evde de..
ben de alıştım galiba ya, hem acıkmıyorum hem midem rahat.ama tatlı isteğim geçmek bilmiyor. düşünmemeye çalışıyorum. bir de çok sık tuvalete gidiyorum yaaasempatiksalakcinni
kullanışlı ve pratik olduktan sonra verdiğin paraya değer sanırımki sende memnunsun baya aklımızda olsun ceyizimizde de bulunsun hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
Kız yoğurdun kaymağı sevilmez mi cokacimcoook (ev yapımı olacak ama cokacimcoook )ah cnm sorma bende o yüzden içmeye çalışıyorum ya zaten ....yoğurt süt fazla aram yoktu ama yağsız olunca dayanabiliyorum kaymağı rahatsız ediyo beni(
bi denemek lazım o zaman o çayıda sempatiksalakcinni
Kız ben de soğan doğramayı hiç sevmem elden kokusu çıkmıyor diye... Erkek arkadaşıma doğratıyordum ben de kaydirigubbakcemile3 Allahtan annesinin yanında soğan doğramak zorunda kalmadım yerimsenibencanim bayag pahali,
belli bikac urun icin paraya kiyilabilir;
ben
1- bu salata kurutucudan cok memnunum
2- mini sef diye bi urun var, sogan dograyici;
robotun kucucugunu dusunun bir de lektriksiz; sogani icine atip, kapagini kapatip donduruyorsunuz, kup kup dpgruyor soganlari, genelde esimin eline veriyorum 30 sn suruyor dogramasi; 1 sogan icin koca robotu ac, kirlet, sonra yika;
sogan dogramayi hic sevmem de , gozlerim cok sulanir benim; rahat ettim..
3- zeytinyagligi; -- genelde z.yagliklar hep akitir, bunu ki hic akitmiyor.
ben de bunlar var, ceyizime almistim.
simdi bir de peynirligini almak istiyorum, o da olursa tamam olacak
lingum haklısın canım...bn mutfak eşyalarında paraya pek acımam...
yemeye içmeye de acımam..
giyime verdiğime de acımam..
ben aslında paraya acımamkaydirigubbakcemile3
neyse bulursak alalım da bulunsunkaydirigubbakcemile3
Kız yoğurdun kaymağı sevilmez mi cokacimcoook (ev yapımı olacak ama cokacimcoook )
Kız ben de soğan doğramayı hiç sevmem elden kokusu çıkmıyor diye... Erkek arkadaşıma doğratıyordum ben de kaydirigubbakcemile3 Allahtan annesinin yanında soğan doğramak zorunda kalmadım yerimseniben
Peynirlik nasıl bişi canım? Bi de sınavın hangi gün saat kaçta??
Kız ben de soğan doğramayı hiç sevmem elden kokusu çıkmıyor diye... Erkek arkadaşıma doğratıyordum ben de kaydirigubbakcemile3 Allahtan annesinin yanında soğan doğramak zorunda kalmadım yerimseniben
datlum yemeğe içmeye kıyafete bende acımam ama bekar olunca vede yalnız yaşayınca ölee ahım şahım şeyler almıyom şimdilik ewe ama ilerde olmasını isterim tabii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hatta almakla kalmayıp temsilciliğini falandamı yapsakkine :))) satış yapan kişiler zaten çok pahalı olduğundan ürünleri geliş fiyatına veriyolar fakat satış yaptıkça onlara eşantiyon malzemeler gönderiyomuş ark. öle dediydi delikafadulden
Kız yoğurdun kaymağı sevilmez mi cokacimcoook (ev yapımı olacak ama cokacimcoook )
linguist , evcadisi canlarim ozellikle mini sefi cok tavsiye ederim;
internette sahibinden.com da falan da belki vardir tupperware urunleri..
tantitonide de guzel seyler oluyor .. bakabilirsin canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?