sagol canim benimm.
syclaya da satarsinnnn ;-))
Limon sürmek de işe yarıyormuş canım sanırım. Çalışınca kıyamıyorsun tabi opuyorumnanaktan
Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan Diğeri aceleyle uydurulmuş bana ait olmayan bişiydi.. ama dulcinea yı severek koydum :asigim: Bugün çok sevdiğim şarkısını dinlerken dulcinea (don kişotun aşkısı) ne kadar güzel bi isim diye düşünüyordum. Nick arayışım aklıma gelince hemen editöre mesaj attım, hemencecik değişti kaydirigubbakcemile2 Acaip sevindirik oldum opuyorumnanaktanya aşağıda neden kaç kişinin şuan topikte olduğu yazmıyor kaldrıldı mı ki..
bu arada avelon yeni nickin hayırlı olsun...
kızlar merabaaa detoks dıyetı yalan oldu benım...dayımı kaybettım dun
Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan Diğeri aceleyle uydurulmuş bana ait olmayan bişiydi.. ama dulcinea yı severek koydum :asigim: Bugün çok sevdiğim şarkısını dinlerken dulcinea (don kişotun aşkısı) ne kadar güzel bi isim diye düşünüyordum. Nick arayışım aklıma gelince hemen editöre mesaj attım, hemencecik değişti kaydirigubbakcemile2 Acaip sevindirik oldum opuyorumnanaktan
Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan Diğeri aceleyle uydurulmuş bana ait olmayan bişiydi.. ama dulcinea yı severek koydum :asigim: Bugün çok sevdiğim şarkısını dinlerken dulcinea (don kişotun aşkısı) ne kadar güzel bi isim diye düşünüyordum. Nick arayışım aklıma gelince hemen editöre mesaj attım, hemencecik değişti kaydirigubbakcemile2 Acaip sevindirik oldum opuyorumnanaktan
cnm ben dereotu maydonozu haftasonu yikayip, ayiklayip;
tupperware kurutucum var, onda kurutuyorum ve yine onun icinde sakliyorum;
15 gun bile dursa curumuyor o zaman;
Saol canım :)güle güle kullan cnm kaydirigubbakcemile5
:)) Senin resmiyetin bilem sıcak kanlı, demek ki yenilere bi tavrın yok :)kiz ben de resmi resmi konusuyorum; bir yandan da dusunuyorum bu kimdi diye,
bir de sey dusundum, ne cok dedim sevgilisi smmm sinavina giren varmis bu topikte
:roflol:
Değiştir canım, tek yapman gereken 1 mesaj atmak (zaten senin adın çok zor yazılıyo :) )Ben de mi değiştirsem acaba benimkide aceleye geldi
o zaman o kadin bayag para dokmustur tupperaaa)
dedigim gibi, plastik degil ozel bir maddedenmis bunlar.
internette de vardir cnm yaa .
sagol canim benimm.
syclaya da satarsinnnn ;-))
Eee biz sana nasıl bu isimle hitap edeceğiz..Ayşe aniden fatma olursa,ayşeye hemen fatma diyebilir mi insan..bilmiyorumkismile
sağolun cok anı oldu hala ınanamıoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?