50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya aşağıda neden kaç kişinin şuan topikte olduğu yazmıyor kaldrıldı mı ki..
bu arada avelon yeni nickin hayırlı olsun...
Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan Diğeri aceleyle uydurulmuş bana ait olmayan bişiydi.. ama dulcinea yı severek koydum :asigim: Bugün çok sevdiğim şarkısını dinlerken dulcinea (don kişotun aşkısı) ne kadar güzel bi isim diye düşünüyordum. Nick arayışım aklıma gelince hemen editöre mesaj attım, hemencecik değişti kaydirigubbakcemile2 Acaip sevindirik oldum opuyorumnanaktan

güle güle kullan cnm kaydirigubbakcemile5

kiz ben de resmi resmi konusuyorum; bir yandan da dusunuyorum bu kimdi diye,

bir de sey dusundum, ne cok dedim sevgilisi smmm sinavina giren varmis bu topikte

:roflol:

Ben de mi değiştirsem acaba benimkide aceleye geldi

cnm ben dereotu maydonozu haftasonu yikayip, ayiklayip;
tupperware kurutucum var, onda kurutuyorum ve yine onun icinde sakliyorum;
15 gun bile dursa curumuyor o zaman;

Ben de pazardan alırım 2-3 demet..Hemen hepsini ayıklar bir güzel yıkarım.Suyunu biraz süzdürdükten sonra ince ince (isteğe bağlı tabi) doğrar,buz dolabı poşetine koyar,doğru derin dondurucuya yollarım..

Kullanacağım zaman istediğim kadar tabağa çıkarırım ve bir kaç dakika içinde çözülür ve tadından hiçbir şey kaybetmez...kaydirigubbakcemile3

kızlar merabaaa detoks dıyetı yalan oldu benım...dayımı kaybettım dun

Ah canım Allah sabırlar versin,başın sağolsun..

Eee biz sana nasıl bu isimle hitap edeceğiz..Ayşe aniden fatma olursa,ayşeye hemen fatma diyebilir mi insan..bilmiyorumkismile

güle güle kullan cnm kaydirigubbakcemile5
Saol canım :)
kiz ben de resmi resmi konusuyorum; bir yandan da dusunuyorum bu kimdi diye,

bir de sey dusundum, ne cok dedim sevgilisi smmm sinavina giren varmis bu topikte

:roflol:
:)) Senin resmiyetin bilem sıcak kanlı, demek ki yenilere bi tavrın yok :)

Ben de mi değiştirsem acaba benimkide aceleye geldi
Değiştir canım, tek yapman gereken 1 mesaj atmak (zaten senin adın çok zor yazılıyo :) )
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/17428-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html

ben de değiştirmiştim nickimi baya zorluk çektim kmse tanıyamadı fln...
o zaman allahtan
kişisel rütbemde kıskanılacak hatun yazıyodu ordan bildiler...

allah kolaylık versin avelonum..

Kızlar bırakın kabı,tası,tencereyi ya hu detox nasıl gidiyor,hiç bahsetmiyorsunuz...
Ben 3. kaseyi içemedim,gözüm bile görmek istemiyor bu ayranı..Fazla geldi daha şimdiden..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…