linguist , evcadisi canlarim ozellikle mini sefi cok tavsiye ederim;
internette sahibinden.com da falan da belki vardir tupperware urunleri..
tantitonide de guzel seyler oluyor .. bakabilirsin canim..
)
bi tane mini sef edin derim o zaman mutlaka ;-))
sinavin bir tanesi cumartesi saat 17.00
digeri pazar sabah 9.00
sonuncusu pazar saat 16.00 canim.
cmr.pazar sabahtan aksama tum gun suruyor normalde sinavlar,
ben dordunu gecen donem sinavlarinda gectigim icim simdi 3 tane sinava giricem..
vaaayyy uyanik seni ;-))
canım benm etrafımda hiç yapan kmse yok yaa..
tantitonide fln var mı acaba...
ben bi bakayım ona iyiymiş ya...teşekkr ettm
ben ingiltereden sütlü çay için çay getirmiştim..ben çok seviyorum
ama tarçınla denemdim...bi de tarçın koyayımaklinialirimsmile
lingum haklısın canım...bn mutfak eşyalarında paraya pek acımam...
yemeye içmeye de acımam..
giyime verdiğime de acımam..
ben aslında paraya acımamkaydirigubbakcemile3
neyse bulursak alalım da bulunsunkaydirigubbakcemile3
Dünden nohut ıslattım bu akşam pişiricem mercimek nohut bulgur karışımımı inşallah ve yarın sabahda rejime başlıyorum(2 günlük olcak dimi )
Evet canım zaten ben o tarz mutfak aletlerine bayılıyorum, oyuncak gibi geliyor bana gamyoncuiremsu Belki de yemek yapmadığım için kaydirigubbakcemile3)
bi tane mini sef edin derim o zaman mutlaka ;-))
sinavin bir tanesi cumartesi saat 17.00
digeri pazar sabah 9.00
sonuncusu pazar saat 16.00 canim.
cmr.pazar sabahtan aksama tum gun suruyor normalde sinavlar,
ben dordunu gecen donem sinavlarinda gectigim icim simdi 3 tane sinava giricem..
Limon sürmek de işe yarıyormuş canım sanırım. Çalışınca kıyamıyorsun tabi opuyorumnanaktanBen de yapıyordum aynısını eşime doğratıyordum genelde ama çoğunlukla o geldiğinde yemeğin hazır olmasını istediğimden ben doğruyorum uzun zamandır, aa bir de kokusuna ben bir çözüm buldum alakasız gelebilir ama, soğanı doğradıktan sonra elini hemen yıkama önce kağıt havluyla sil, sonra yıka, direk suya temas edince su yapıştırıyor sanki kokuyu. Sarımsakda da aynısını yap, o daha kalıcıdır ama baya bir işe yarıyor yine de.
palmolive'in koku giderici mutfak sabunu da var ama kendi kokusu bir garip:)
Ay ama doğrarken çok şeker oluyor :asigim:sewmiyom cnm benim ya midemi bulandırıyo ne bilem :mymeka:
kıs sen ne çakalsın öleee alda barim sefgülün rahat etsin accuk lülülülülülü Şeniz
Evet 2 gün kaydirigubbakcemile5Dünden nohut ıslattım bu akşam pişiricem mercimek nohut bulgur karışımımı inşallah ve yarın sabahda rejime başlıyorum(2 günlük olcak dimi )
zihin açıklığı versin ve de kolay gelsin sınawlarında kaydirigubbakcemile5
walla temsilci oliim bari üç beş evcadısına satsam bi o kadar avelona satsam bana da bi kaç bişi gelir dimi ama naniknanik :roflol: :roflol:
ayy kızlar bi yandan çalışıyorum diğer yandan arada size bakıyorum çok hoşsunuz gerçkten yaa...
tuppera bi bakcam pepperım...
abooww benim kıyafete verdiğim parayla bi ev alırdık vallah...
kıyafetten ziyade ayakkabı manyağıyım çok çift ayakkabım var
allahtan ayaklarım zayıflayınca küçülmedi..onca ayakkabıyı ne etcktm..
bu arada ben şifayı iyi kapmışım hee.burnumda akıyo
aynısından bir tane de burda var cadıcım. ayakkabılarla aramda çok özel bir ilişki var. aşık oluyorum görünce bazılarına. almazsam hasta olurum,kara sevda benimkisi sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan evde ayakkabı koycak yer kalmadım desem abartmış olmam:uhm:
hee bak bu olay babalardan ileri geliyu demek ki...ohaoldumsmile
ben ingiltereden 14 çft ayakkabı almıştım...
eyvahedigeldismile
ama napıyim ayaklarım 40 numara ondan orda dhaa çeşit var:kedi:
Canım şimdi sen diyince internetten baktım da, geçen eşimin akrabalarına misafirliğe gitmiştik, hatun acaip titizdi ama zeytinyağlığı, sürahisi, kahvaltılık kaplarına falan gıcık olmuştum, ne bu böle hepsi plastik dedim, suyun ve yağın plastik kapta olması fikrinden hiç hoşlanmıyorum sanki tadı geçiyor gibime geliyor, meğer hepsi bu tupperdanmış:)
Ben nasıl hiç rastlamadım bunlara, çevremde hiç böyle şeyler satan yok, avoncu bile bulamıyorum arasam.
zihin açıklığı versin ve de kolay gelsin sınawlarında kaydirigubbakcemile5
walla temsilci oliim bari üç beş evcadısına satsam bi o kadar avelona satsam bana da bi kaç bişi gelir dimi ama naniknanik :roflol: :roflol:
bence babalar bize hayatta zevk aldığın şeyler için para harcamayı, o zaman paranın değeri olacağını, yoksa ne kadar değersiz olacağını söylemek istemişler. ahh babacığımı çok özledim yaaopuyorumnanaktan
Evet canım zaten ben o tarz mutfak aletlerine bayılıyorum, oyuncak gibi geliyor bana gamyoncuiremsu Belki de yemek yapmadığım için kaydirigubbakcemile3
Yine maşallahın var, 4 tane az mı kaydirigubbakcemile3 Benim aşkım da girecek o sınavlara, o zaman başını ağrıtırız senin yerimseniben Ben şimdiden bi kez daha bol şanşlar dileyim sınavında canım, olur da cuma görmezsem seni kaydirigubbakcemile3
Limon sürmek de işe yarıyormuş canım sanırım. Çalışınca kıyamıyorsun tabi opuyorumnanaktan
Ay ama doğrarken çok şeker oluyor :asigim:
Evet 2 gün kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?