50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünden nohut ıslattım bu akşam pişiricem mercimek nohut bulgur karışımımı inşallah ve yarın sabahda rejime başlıyorum(2 günlük olcak dimi )

linguist , evcadisi canlarim ozellikle mini sefi cok tavsiye ederim;
internette sahibinden.com da falan da belki vardir tupperware urunleri..

tantitonide de guzel seyler oluyor .. bakabilirsin canim..

Canım şimdi sen diyince internetten baktım da, geçen eşimin akrabalarına misafirliğe gitmiştik, hatun acaip titizdi ama zeytinyağlığı, sürahisi, kahvaltılık kaplarına falan gıcık olmuştum, ne bu böle hepsi plastik dedim, suyun ve yağın plastik kapta olması fikrinden hiç hoşlanmıyorum sanki tadı geçiyor gibime geliyor, meğer hepsi bu tupperdanmış:)

Ben nasıl hiç rastlamadım bunlara, çevremde hiç böyle şeyler satan yok, avoncu bile bulamıyorum arasam.

vaaayyy uyanik seni ;-))

zihin açıklığı versin ve de kolay gelsin sınawlarında kaydirigubbakcemile5

walla temsilci oliim bari üç beş evcadısına satsam bi o kadar avelona satsam bana da bi kaç bişi gelir dimi ama naniknanik :roflol: :roflol:

çubuk tarçın koy çok güzel oluyor...

para nedir ki köpeğe atsan yemez der babam hep opuyorumnanaktan

ayy kızlar bi yandan çalışıyorum diğer yandan arada size bakıyorum çok hoşsunuz gerçkten yaa...

tuppera bi bakcam pepperım...

abooww benim kıyafete verdiğim parayla bi ev alırdık vallah...

kıyafetten ziyade ayakkabı manyağıyım çok çift ayakkabım var

allahtan ayaklarım zayıflayınca küçülmedi..onca ayakkabıyı ne etcktm..

bu arada ben şifayı iyi kapmışım hee.burnumda akıyo

Evet canım zaten ben o tarz mutfak aletlerine bayılıyorum, oyuncak gibi geliyor bana gamyoncuiremsu Belki de yemek yapmadığım için kaydirigubbakcemile3
Yine maşallahın var, 4 tane az mı kaydirigubbakcemile3 Benim aşkım da girecek o sınavlara, o zaman başını ağrıtırız senin yerimseniben Ben şimdiden bi kez daha bol şanşlar dileyim sınavında canım, olur da cuma görmezsem seni kaydirigubbakcemile3

Limon sürmek de işe yarıyormuş canım sanırım. Çalışınca kıyamıyorsun tabi opuyorumnanaktan
sewmiyom cnm benim ya midemi bulandırıyo ne bilem :mymeka:
kıs sen ne çakalsın öleee alda barim sefgülün rahat etsin accuk lülülülülülü Şeniz
Ay ama doğrarken çok şeker oluyor :asigim:

Dünden nohut ıslattım bu akşam pişiricem mercimek nohut bulgur karışımımı inşallah ve yarın sabahda rejime başlıyorum(2 günlük olcak dimi )
Evet 2 gün kaydirigubbakcemile5

hee müşteri de buldun:hulya:

spatz benim babam da ole derdi hep...bak şimdi bole oldum..
adam beni geri koycak anamın evinekaydirigubbakcemile3

şaka bi yana savurgan da değilimdirsempatiksalakcinni

aynısından bir tane de burda var cadıcım. ayakkabılarla aramda çok özel bir ilişki var. aşık oluyorum görünce bazılarına. almazsam hasta olurum,kara sevda benimkisi sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan evde ayakkabı koycak yer kalmadım desem abartmış olmam:uhm:

hee bak bu olay babalardan ileri geliyu demek ki...ohaoldumsmile

ben ingiltereden 14 çft ayakkabı almıştım...
eyvahedigeldismile

ama napıyim ayaklarım 40 numara ondan orda dhaa çeşit var:kedi:

ya aşağıda neden kaç kişinin şuan topikte olduğu yazmıyor kaldrıldı mı ki..
bu arada avelon yeni nickin hayırlı olsun...

Örtü altında erik yetiştirilmiş kilosu 300den satışa çıkmışş...

hamile olsam kesin isterdimcokacimcoook

hee bak bu olay babalardan ileri geliyu demek ki...ohaoldumsmile

ben ingiltereden 14 çft ayakkabı almıştım...
eyvahedigeldismile

ama napıyim ayaklarım 40 numara ondan orda dhaa çeşit var:kedi:

bence babalar bize hayatta zevk aldığın şeyler için para harcamayı, o zaman paranın değeri olacağını, yoksa ne kadar değersiz olacağını söylemek istemişler. ahh babacığımı çok özledim yaaopuyorumnanaktan

o zaman o kadin bayag para dokmustur tupperaaa )

dedigim gibi, plastik degil ozel bir maddedenmis bunlar.

internette de vardir cnm yaa .

ay ben baya bi alıntı yaptım sonra hepsini karıştırdım değişik bi mesaj oldu allahtan göndermedim

canim,
cok sagoll..
senin askina da basarilarrr simdiden.
tabiki yardimci olmaya calisirim elimden geldigi kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…