50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bırakın kabı,tası,tencereyi ya hu detox nasıl gidiyor,hiç bahsetmiyorsunuz...
Ben 3. kaseyi içemedim,gözüm bile görmek istemiyor bu ayranı..Fazla geldi daha şimdiden..:1no2:

ben 3.yü içtimmm

500 ml kadr bitki çayı içtim...

1 ltre su içtim...
tuvalette geçiyor hayatım:bbo:

ben cikiyorum kizlaR;
optum hepinizi; detoksunuzda basarilaR;
Allah muvaffak etsin; yarin 2 ser kilo dusmus olursunuz insallahhh

ama 2 cok hasta olmayin sonra;
1 olsun )))

ben de değiştirmiştim nickimi baya zorluk çektim kmse tanıyamadı fln...
o zaman allahtan
kişisel rütbemde kıskanılacak hatun yazıyodu ordan bildiler...

allah kolaylık versin dulcineam..
Canım zaten arkadaşlarımı hepsi burda... daha 1 ay bilem oldu buraya yazalı :ecrin_bebek: Ben size öğretirim düzelte düzelte :)
Kızlar bırakın kabı,tası,tencereyi ya hu detox nasıl gidiyor,hiç bahsetmiyorsunuz...
Ben 3. kaseyi içemedim,gözüm bile görmek istemiyor bu ayranı..Fazla geldi daha şimdiden..:1no2:
Ben zaten iki öğün yiyorum genelde, koca bi tencere çorbayı nasıl yiyem kahvaltıdan sonra :uhm: Suyu 1 lt koyacağım ben sanırsam.. belki de direkt yoğurtla yaparım CADIARZU
hakkaten dulciena ya alismak zor olacak ama alistik bile hadi , senin guzel hatirin icin ;-)))
Ayyy saol peppermintcim benim kaydirigubbakcemile3 Örnek alın pepperi kızlar boshayallersmile

bizi oku derkenkaydirigubbakcemile3

eğlenceliyik onu mu diyusunkaydirigubbakcemile3

Öyle canım ya, geçen gün ben de ağlamaklıydım da yesa cimcimesi kendime getirdiydi boshayallersmile Onun dışında burada olmayınca çok keyifsiz oluyorum ben gün içinde olumunekankayizsmile

Öyle canım ya, geçen gün ben de ağlamaklıydım da yesa cimcimesi kendime getirdiydi boshayallersmile Onun dışında burada olmayınca çok keyifsiz oluyorum ben gün içinde olumunekankayizsmile

bende zabahtan beri zırlıyodum ama buraya gelince kafam dağıldı biraz iyki varsınız canlarım a.s.

linguist hoşgeldin, nerelerdesin , merak ettik. kayboldun birden...

hoşbuldum canım saolasın..
sefdüğümm askerde de benim 2 haftalık izni vardı cumadan onla birlikte ailemin yanına gitmiştik hafta sonuda rahatsızlandım biraz dün dr rapor werdi 2 günlük öle canım işte giremedim nete hem hastalık hemde moralim bozuktu biraz kıbrısa gidiyoda kuzucum :gitme:

ne olmuş canım sana ,öğlen böyle değildin sanki?? nick değişmiş.

Böyle işte hikayem canım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…