Kızlar bırakın kabı,tası,tencereyi ya hu detox nasıl gidiyor,hiç bahsetmiyorsunuz...
Ben 3. kaseyi içemedim,gözüm bile görmek istemiyor bu ayranı..Fazla geldi daha şimdiden..:1no2:
Canım düşünmemeye çalış şimdilik..boş durma, sürekli bişilerle uğraşİyi şeyler düşünmeye çalış. Bizi oku mesela, kafan dağılır.
ben cikiyorum kizlaR;
optum hepinizi; detoksunuzda basarilaR;
Allah muvaffak etsin; yarin 2 ser kilo dusmus olursunuz insallahhh
ama 2 cok hasta olmayin sonra;
1 olsun)))
Canım zaten arkadaşlarımı hepsi burda... daha 1 ay bilem oldu buraya yazalı :ecrin_bebek: Ben size öğretirim düzelte düzelte :)ben de değiştirmiştim nickimi baya zorluk çektim kmse tanıyamadı fln...
o zaman allahtan
kişisel rütbemde kıskanılacak hatun yazıyodu ordan bildiler...
allah kolaylık versin dulcineam..
Ben zaten iki öğün yiyorum genelde, koca bi tencere çorbayı nasıl yiyem kahvaltıdan sonra :uhm: Suyu 1 lt koyacağım ben sanırsam.. belki de direkt yoğurtla yaparım CADIARZUKızlar bırakın kabı,tası,tencereyi ya hu detox nasıl gidiyor,hiç bahsetmiyorsunuz...
Ben 3. kaseyi içemedim,gözüm bile görmek istemiyor bu ayranı..Fazla geldi daha şimdiden..:1no2:
Ayyy saol peppermintcim benim kaydirigubbakcemile3 Örnek alın pepperi kızlar boshayallersmilehakkaten dulciena ya alismak zor olacak ama alistik bile hadi , senin guzel hatirin icin ;-)))
bizi oku derkenkaydirigubbakcemile3
eğlenceliyik onu mu diyusunkaydirigubbakcemile3
ben sana dulciena değil de başka bişi desem olmamı
Değiştir canım, tek yapman gereken 1 mesaj atmak (zaten senin adın çok zor yazılıyo :) )
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/17428-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html
Öyle canım ya, geçen gün ben de ağlamaklıydım da yesa cimcimesi kendime getirdiydi boshayallersmile Onun dışında burada olmayınca çok keyifsiz oluyorum ben gün içinde olumunekankayizsmile
Gönderdim:)
bende zabahtan beri zırlıyodum ama buraya gelince kafam dağıldı biraz iyki varsınız canlarım a.s.
Eski nicki demedikçe olur cadıcım kaydirigubbakcemile5
Ayyyy merak ettim valla :sm_cool: kaydirigubbakcemile3 Benim hemen değişmişti ama tabi önceden araştırdım yoktu dulcinea yı kullanan.
linguist hoşgeldin, nerelerdesin , merak ettik. kayboldun birden...
ne olmuş canım sana ,öğlen böyle değildin sanki?? nick değişmiş.
Diğeri aceleyle uydurulmuş bana ait olmayan bişiydi.. ama dulcinea yı severek koydum :asigim: Bugün çok sevdiğim şarkısını dinlerken dulcinea (don kişotun aşkısı) ne kadar güzel bi isim diye düşünüyordum. Nick arayışım aklıma gelince hemen editöre mesaj attım, hemencecik değişti kaydirigubbakcemile2 Acaip sevindirik oldum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?