Detokstan sonra bi öğle ye be canım.. yazık sana Şenizaah ah canımcım birde bana sorsenağlama yol boyunca dürümcülerin kokusunu çekeçeke gittim,kendimi eve atıp detox çorbama saldırdım dürüm niyetinekaydirigubbakcemile3 Ama valla 1.5 kilo daha vereyim 1 tane dürüm yicem.Çok iradeliyim dimi? gurur duyuyorum kendimlealkisalkisalkis
Listede de düzelt lütfen cimcimem... kaydirigubbakcemile2 Bi de artık öğren bi zahmet :1closedeyes: bayanssulusmileyarınkı detox
ben :)
yasemn
dulcinea
kizlar hepinizi cokk seviorummmmm
heeee iyi mademm napayımmm kızmayın vereliniortak
ben değil ama annem kullanıyor tatlım 16 17 senedir fln...benneyaptımki
D
Listede de düzelt lütfen cimcimem... kaydirigubbakcemile2 Bi de artık öğren bi zahmet :1closedeyes: bayanssulusmile
iyi akşamlar arkadaşlarzemuszemus
nasılsınız? kızlar nasıl gidiyo detox? Ben alıştım şuan gayet iyiyim,gündüz biraz zorlanıyo gibi olmuştum ama akşam geçti.Şimdi son çorbamıda içicem.
Sizlerin nasıl geçti,acıktınızmı?
danke bebeim sana da efferim..maşallah sen de bitirmişsn..sorun yaşayan olmadı herhalde..lunam dışında..o da mideden sorun yaşadı ama bitirdi o da çorbasını sanırım...kaydirigubbakcemile2
Yesacım hoşgeldin...Yukarıda da yazdığım üzere mideme taş oturmuş gibi ama yanmam geçti.Allahtan ağrım yok..Yarın sabah kahvaltıdan sonra mide hapı alıcam,umarım işe yarar..canım nasıl oldu mıden gerıden gelıyorum da ben bıraz ohaoldumsmile
Tabii canım öyle yapıyorum ben de..kaydirigubbakcemile3canım yaaa 1.5 ıyı sankı bı de kaseye koymadan once karıstır yoksa sadece ayran ıcıyosun hepsı altta bırıkıyor sempatiksalakcinni
minisi çıkmış gördünz mü 6lııııııııııııııı
Prensesim gelmiş hoş gelmiş Şeniz olumunekankayizsmile
İlacını azalmış çok sevindim kuzucum, biz de detoxdayız böyle hep birlikte, benim de halim kalmadı yatayım artık diyorum.
Çok öpüyorum herkesi, yarın görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan Şeniz
yarınkı detox
yasemn
avelon
lunepa (avelonun yenı nıckı ıste o da yapacakmıs hehe:)
bunlar ılk baslayanlar sanırım
bı de bugunden devam eden herkesler ınsallah :))
ev cadısı cok sevındım canım yaa yap tabıı de sahane bı lıste olsun ınsallah :))
yarınkı detox
yasemn
avelon
lunepa (avelonun yenı nıckı ıste o da yapacakmıs hehe:)
bunlar ılk baslayanlar sanırım
bı de bugunden devam eden herkesler ınsallah :))
ev cadısı cok sevındım canım yaa yap tabıı de sahane bı lıste olsun ınsallah :))
Detokstan sonra bi öğle ye be canım.. yazık sana Şeniz
Listede de düzelt lütfen cimcimem... kaydirigubbakcemile2 Bi de artık öğren bi zahmet :1closedeyes: bayanssulusmile
valla bızım topıkte artıst olmus kaydirigubbakcemile3 bırı der en pahalı nohuttan aldım kaydirigubbakcemile3 bırı der ogren ısmımı degıstır lısteyı kaydirigubbakcemile3 1 gun kaybolduk ortadan olanlara bak kaydirigubbakcemile3
kizlar hepinizi cokk seviorummmmm
canlar siz siz olun güzel yemekler kokan yerlerden uzak durun ve çorbanızın bol taneli olmasına dikkat edin ama zaten akşama doğru alışırsınız,iştahınızda düzene girer.Bunlar benim size naçizane önerilerim. Ben ortaya kodum alan alıır almayan yolda kalırdelikafadulden hayde gazanız mübarek ola cengaver yiğitler:sm_cool:
Dulcinea bak karıştırdı bizi yesa...Gerçekten isimlerimiz birbirini çağrıştırıyor galiba...kaydirigubbakcemile3
:roflol: Yaw napam, ben dulcinea olmak istiyom :asigim: Kız insanda biraz yol yorgunluğu olur, bu ne şiddet ne celal Şeniz
yesa inşallah canım...darısı ona
luna canım bu yaz yersin artık az da olsa..
Öyle canım ya, kendi açımdan bilindik bi isim olduğunu bilmesem, kıza bak lunapienayı almış çevirmiş, kendine yeni isim uydurmuş derdim :))Dulcinea bak karıştırdı bizi yesa...Gerçekten isimlerimiz birbirini çağrıştırıyor galiba...kaydirigubbakcemile3
kızlar,iyi geceler,yarın görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?