50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Detokstan sonra bi öğle ye be canım.. yazık sana Şeniz

yarınkı detox

ben :)
yasemn
dulcinea
Listede de düzelt lütfen cimcimem... kaydirigubbakcemile2 Bi de artık öğren bi zahmet :1closedeyes: bayanssulusmile

Prensesim gelmiş hoş gelmiş Şeniz olumunekankayizsmile
İlacını azalmış çok sevindim kuzucum, biz de detoxdayız böyle hep birlikte, benim de halim kalmadı yatayım artık diyorum.

Çok öpüyorum herkesi, yarın görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan Şeniz

D
Listede de düzelt lütfen cimcimem... kaydirigubbakcemile2 Bi de artık öğren bi zahmet :1closedeyes: bayanssulusmile

valla bızım topıkte artıst olmus kaydirigubbakcemile3 bırı der en pahalı nohuttan aldım kaydirigubbakcemile3 bırı der ogren ısmımı degıstır lısteyı kaydirigubbakcemile3 1 gun kaybolduk ortadan olanlara bak kaydirigubbakcemile3

Vallahi ben açım,ne yalan söyleyeyim...Çorbayı da bitiremedim zaten,sinir oldum..

danke bebeim sana da efferim..maşallah sen de bitirmişsn..sorun yaşayan olmadı herhalde..lunam dışında..o da mideden sorun yaşadı ama bitirdi o da çorbasını sanırım...kaydirigubbakcemile2

Canımcım bitiremedim nohutlar mideme taş gibi oturdu.Ama ıkına sıkına 1lt'yi geçtim,eminim..O da bişeydir herhaldebilmiyorumkismile

canım nasıl oldu mıden gerıden gelıyorum da ben bıraz ohaoldumsmile
Yesacım hoşgeldin...Yukarıda da yazdığım üzere mideme taş oturmuş gibi ama yanmam geçti.Allahtan ağrım yok..Yarın sabah kahvaltıdan sonra mide hapı alıcam,umarım işe yarar..

canım yaaa 1.5 ıyı sankı bı de kaseye koymadan once karıstır yoksa sadece ayran ıcıyosun hepsı altta bırıkıyor sempatiksalakcinni
Tabii canım öyle yapıyorum ben de..kaydirigubbakcemile3
minisi çıkmış gördünz mü 6lııııııııııııııı

Onu görmemek mümkün mü:bbo:..İçinde 4 farklı çeşitte mini magnumlar var:icecream:...Kalorileri de yanlış hatırlamıyorsan 120-150 arasında değişiyor..benneyaptımki

Off magnum offf yazın diyetteyken ne çektirmiştin bana..senağlama

canim benimmm saolasinn tatlimmm
allah yardimcinn olsun sende detoxtaymissinn gulummm
yat dinlenn saripapatyammm cok optummmm
limonla bebikimide cok operimm canim olumunekankayizsmile

lunapienacım neyse ıyı barı agrın falan yok canım umarım yarına daha ıyı olur canım benım :)

canlar siz siz olun güzel yemekler kokan yerlerden uzak durun ve çorbanızın bol taneli olmasına dikkat edin ama zaten akşama doğru alışırsınız,iştahınızda düzene girer.Bunlar benim size naçizane önerilerim. Ben ortaya kodum alan alıır almayan yolda kalırdelikafadulden hayde gazanız mübarek ola cengaver yiğitler:sm_cool:

Detokstan sonra bi öğle ye be canım.. yazık sana Şeniz

Dulcinea bak karıştırdı bizi yesa...Gerçekten isimlerimiz birbirini çağrıştırıyor galiba...kaydirigubbakcemile3

:roflol: Yaw napam, ben dulcinea olmak istiyom :asigim: Kız insanda biraz yol yorgunluğu olur, bu ne şiddet ne celal Şeniz

canım benım tesekkurler valla onerıler ıcın olumunekankayizsmile

Dulcinea bak karıştırdı bizi yesa...Gerçekten isimlerimiz birbirini çağrıştırıyor galiba...kaydirigubbakcemile3

aaaaa dogru valla karıstırmısım kaydirigubbakcemile3

:roflol: Yaw napam, ben dulcinea olmak istiyom :asigim: Kız insanda biraz yol yorgunluğu olur, bu ne şiddet ne celal Şeniz

valla pek yorgunum gıttım gıdecegım aveloncugum kaydirigubbakcemile3

yesa inşallah canım...darısı ona

luna canım bu yaz yersin artık az da olsa..

amın canım ınsallah

bu arada 18 olduk hobaaaaaaaaaaa

BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa--------------------59

2-yesa-----------------------------50.4

3-sevgı----------------------------53.4

4-spatz-----------------------------56.2

5-sensewitch--------------------51.9

6-Gripin----------------------------55.5

7-dilekdoruk--------------------61.4

8-avelon-------------------------58.3

9-lunapiena---------------------52.5

10-yasemn----------------------58.6

11-htcvlkn------------------------57

12-Babymom-------------------58.6

13-teolog--------------------------51

14-klik------------------------------59

15-dtsly----------------------------58

16-sakaleynmaster------------66.5

17-ev cadısı---------------------58.7

18-asi_peri----------------------63

Öyle canım ya, kendi açımdan bilindik bi isim olduğunu bilmesem, kıza bak lunapienayı almış çevirmiş, kendine yeni isim uydurmuş derdim :))
Türkçe okunuşuyla okuyunca da bi garip oluy... dalsinea diye okuyun :))
Eskiden ally mcbeal diye bi dizi vardı ya, şarkısını ilk orda duymuştum taaa lisedeyken, bugün de aklıma geldi, dinlerken de bura aklıma geldi işte :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…