kizlar bu aarada bugun bi saat yurudum
60 dakika bisiklet cevirdim
bide antidepresan kullaniodum ya 75 mg dan 37.5 a dustum.
umarim cok yanetki yasamam biraz hassasiyetim oldu bugunn yoksunluk belirtileri ama alisirim bi kac gune insalla
canım hoşgeldin sevindim ilacın azalmış:lepi:
bitanemm sende kusurama bakma nolur bugun benimde antidepresan iyice dustu boyle hassasiyetim hat safhada tatlimmm insallah onbesgun sonra arinmis olcam insallah su antidepresandan kurtulcam insalla istahimda eski haline donuce
sizinde isiniz zor detox diyetiyle allah yardimciniz olsun hayatim
Ayrandan herhalde sonra geçti ama yine de birazdan kaçıcam yatağa, o nohutta tam 2 saatte pişti
Bomba gibi geldin cimcimem... bugün için demiştim onu. Nohutumu hazırladım bilem yarın için kaydirigubbakcemile2
lülülülülülü Toptan hesap yaptıydım
afferim dulciena...
prenses detox diyeti yapıoz..onu içemeyiz..yanlış zamanda getrdn..
yesa gacısı beni de yazsana gız...en dayanıklı detoxcu seç beni hatta...
datlım ne güzel haber bu...mlg düştüyse..annem de kullanıyor ondan biliyorum...
inşallah daha da düşer tamamen biterkaydirigubbakcemile5
evet canım yarında normal kahvaltı ama normal kahvaltıdan kasıt
1 yumurta
1dılım ekmek
bol yesıllık falan
recel neyım yok -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile
hosbulduk canım benım pek yorgunum basımda agrıyor ama hazırlıklar tamamdır sabah bı yogurt almaya gıdecegım en yagsızından dıgerlerı hazır bekleyın bızı bız gelıyoruzz DETOXCULAR -tatlicadiarzu-
Ya ne dürümü ya senağlama Kilo alma topiğine gitcem valla :gitme: Yazık sana canım, kokusu varken imkansız dayanamazdım aklinialirimsmile
alkisalkisalkis süpersin bitanem,spor harika-tam gaz devam:sm_cool:
en iyi antidepresan spor derler,onuda azaltman çok iyi olmuş çünkü kilo vermeni zorlaştırıyordur mutlaka o tarz ilaçlar. Demekki artık çok ihtiyacın kalmadı onlarahihoyyyt
biliyorum tatlım biliyorum...nasıl iştah açtığını da biliyorum...
yaşayan bilir..kısa zamanda kurtulursun canım..inanaman önemlikaydirigubbakcemile5
ay yesacım valla tartılmamak için zor tutuyorum kendimi,verdimmi acaba bugüneyvahedigeldismile perşembe tartılcaz dimi biz,yoksa yarın akşammı?
yesa gacısı üstüme gelme...yarın da yicem görceksin hepinizden daha çok kilo vermiş olcem...
yesam benimkisi ev yoğurdu 2 kere kaymağını aldım iyidir heralde
bide yeşil çaydada kafeğin var hem ben türk kahvesi diyommm:umursamaz: :dilcikar:
ahh canimm benim sende kullanmismiydin yoksa?cok fena istahimi acti spor yaptigim halde kilo aldim istahima engel olmami cok zorlastirio tatlim insallah az kaldi hayirlisiyla bi kurtalayim insallahh fistigimmolumunekankayizsmile
vayyy supermıs canım yaaa bı de bı sey soracagım sacma olabılır ama lıght yogurt ıle yagsız yogurt aynı mı ben burda bulamadım yagsız yogurt yazmıyordu ustunde lıght olanını aldım kafamçokkarıştı
iyi yapmışsın yaa yağsız yoğurt bende görmedimyerimseniben
yok olmaz oyle YESIL CAY SERBEST ama kahve yok canım yaaaaa kırma bızı 2 guncukkkkkkkkkkk ıcmeyıver sonra 5 -10 bardak ıc bı ıcıste -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?