50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bu aarada bugun bi saat yurudum
60 dakika bisiklet cevirdim
bide antidepresan kullaniodum ya 75 mg dan 37.5 a dustum.
umarim cok yanetki yasamam biraz hassasiyetim oldu bugunn yoksunluk belirtileri ama alisirim bi kac gune insalla

alkisalkisalkis süpersin bitanem,spor harika-tam gaz devam:sm_cool:
en iyi antidepresan spor derler,onuda azaltman çok iyi olmuş çünkü kilo vermeni zorlaştırıyordur mutlaka o tarz ilaçlar. Demekki artık çok ihtiyacın kalmadı onlarahihoyyyt

biliyorum tatlım biliyorum...nasıl iştah açtığını da biliyorum...
yaşayan bilir..kısa zamanda kurtulursun canım..inanaman önemlikaydirigubbakcemile5

Ayrandan herhalde sonra geçti ama yine de birazdan kaçıcam yatağa, o nohutta tam 2 saatte pişti

ben de uyucagım canım yaa pek yorgunum bu gıdısle yarında uyuyarak gecırırım artık kaydirigubbakcemile

Bomba gibi geldin cimcimem... bugün için demiştim onu. Nohutumu hazırladım bilem yarın için kaydirigubbakcemile2

:içelim: alkısssssss sımıleysı bulamadım da :lepi:

lülülülülülü Toptan hesap yaptıydım

:tomato:

afferim dulciena...

prenses detox diyeti yapıoz..onu içemeyiz..yanlış zamanda getrdn..

afferın valla detox bırıncısı olma yolunda hızla ılerlıyosun valla ev cadısı goreyım senı de yarına yapmıcaksın degıl mı fisfisfis ıste bı kotu yanı da tek gun de pek bı sey gıtmıyormus ne gıderse ıkıncı gun gıdıyormus :1shok:

yesa gacısı beni de yazsana gız...en dayanıklı detoxcu seç beni hatta...

hemen yazdım canım zemuszemus

datlım ne güzel haber bu...mlg düştüyse..annem de kullanıyor ondan biliyorum...
inşallah daha da düşer tamamen biterkaydirigubbakcemile5

canim benim cok saollaasin ufak tefek yanetkilerini yasiorum ama dayancamm sultanim
on besgun 37.5 mg kullancam sonra sifir olcak allahin izniyleee hayatimm

yesam benimkisi ev yoğurdu 2 kere kaymağını aldım iyidir heralde

bide yeşil çaydada kafeğin var hem ben türk kahvesi diyommm:umursamaz: :dilcikar:

Ya ne dürümü ya senağlama Kilo alma topiğine gitcem valla :gitme: Yazık sana canım, kokusu varken imkansız dayanamazdım aklinialirimsmile

aah ah canımcım birde bana sorsenağlama yol boyunca dürümcülerin kokusunu çekeçeke gittim,kendimi eve atıp detox çorbama saldırdım dürüm niyetinekaydirigubbakcemile3 Ama valla 1.5 kilo daha vereyim 1 tane dürüm yicem.Çok iradeliyim dimi? gurur duyuyorum kendimlealkisalkisalkis

sorma canim basim dertteydi valla dusun spor yapmama ragmen kilo hic veremiorumm tatlimm :sinifsinif:

biliyorum tatlım biliyorum...nasıl iştah açtığını da biliyorum...
yaşayan bilir..kısa zamanda kurtulursun canım..inanaman önemlikaydirigubbakcemile5

ahh canimm benim sende kullanmismiydin yoksa?cok fena istahimi acti spor yaptigim halde kilo aldim istahima engel olmami cok zorlastirio tatlim insallah az kaldi hayirlisiyla bi kurtalayim insallahh fistigimmolumunekankayizsmile

ay yesacım valla tartılmamak için zor tutuyorum kendimi,verdimmi acaba bugüneyvahedigeldismile perşembe tartılcaz dimi biz,yoksa yarın akşammı?

aman canım aksam tartılmayın fazla bıle gosterır persembe sabah tartılın sız ınsallah bız de cuma sabahına carsamba persembe yaptıktan sonra super olacak superrrrrrrr:lepi:

yesa gacısı üstüme gelme...yarın da yicem görceksin hepinizden daha çok kilo vermiş olcem...

valla yap da canım lısteden cıkarmak zorunda kalmayım -tatlicadiarzu- alsanaalsanasmile

yesam benimkisi ev yoğurdu 2 kere kaymağını aldım iyidir heralde

bide yeşil çaydada kafeğin var hem ben türk kahvesi diyommm:umursamaz: :dilcikar:

vayyy supermıs canım yaaa bı de bı sey soracagım sacma olabılır ama lıght yogurt ıle yagsız yogurt aynı mı ben burda bulamadım yagsız yogurt yazmıyordu ustunde lıght olanını aldım kafamçokkarıştı

yok olmaz oyle YESIL CAY SERBEST ama kahve yok canım yaaaaa kırma bızı 2 guncukkkkkkkkkkk ıcmeyıver sonra 5 -10 bardak ıc bı ıcıste -tatlicadiarzu-

yesa canım yarın da devam edicem.çorbam hazır..yarın akşam belki birşeyler içebilirim..bilmiyorum...
yarınki duruma göre size bilgi veririm...

prensesım canım cok sevındım ılacları azaltmıssın darısı tamamen bırakmaya ınsallahhhhh

yarınkı detox

ben :)
yasemn
avelon
lunepa (avelonun yenı nıckı ıste o da yapacakmıs hehe:)

bunlar ılk baslayanlar sanırım

bı de bugunden devam eden herkesler ınsallah :))

ev cadısı cok sevındım canım yaa yap tabıı de sahane bı lıste olsun ınsallah :))

ahh canimm benim sende kullanmismiydin yoksa?cok fena istahimi acti spor yaptigim halde kilo aldim istahima engel olmami cok zorlastirio tatlim insallah az kaldi hayirlisiyla bi kurtalayim insallahh fistigimmolumunekankayizsmile

ben değil ama annem kullanıyor tatlım 16 17 senedir fln...benneyaptımki

[OTE=EvCadisi;12017037]yesa canım yarın da devam edicem.çorbam hazır..yarın akşam belki birşeyler içebilirim..bilmiyorum...
yarınki duruma göre size bilgi veririm...
[/QUOTE]
yaa tatlım sakın böyle bişey yapma 2 gün dayan sonra 2 saat için 2 günü çöpe atmayasın sakın

ammada manidar oldu haaaalkisalkisalkis

BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa--------------------59

2-yesa-----------------------------50.4

3-sevgı----------------------------53.4

4-spatz-----------------------------56.2

5-sensewitch--------------------51.9

6-Gripin----------------------------55.5

7-dilekdoruk--------------------61.4

8-avelon-------------------------58.3

9-lunapiena---------------------52.5

10-yasemn----------------------58.6

11-htcvlkn------------------------57

12-Babymom-------------------58.6

13-teolog--------------------------51

14-klik------------------------------59

15-dtsly----------------------------58

16-sakaleynmaster------------66

17-ev cadısı---------------------58.7

17 pehlıvan cıktı meydana hepsı de bırbırınden cengaver :)) ayy neydı bunun orjınalı :)) benımkı pek sıırsel olmadı :))

heeee iyi mademm napayımmm kızmayın vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…