aaaa hakikatten kafamçokkarıştıDulcinea bak karıştırdı bizi yesa...Gerçekten isimlerimiz birbirini çağrıştırıyor galiba...kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmile Tatlı rüyalar cimcimemıyı geceler canım ben de kactım yarın gorusuurzz
detoxculara sevgıler :lepi: :lepi: bı de dulcinea şakkıdı
:icecream:aaaa hakikatten kafamçokkarıştı
banada değiştir kullanıcı adını tontiş cadı mı ne olsun diyooolülülülülülü
bayanssulusmile Tatlı rüyalar cimcimem
:icecream:
uykum gelsn hadi yaa...
hepinize tatlı uykular canlarımboshayallersmile
Biran önce uyuyayım da sabah olsun,kahvaltı edeyimkaydirigubbakcemile2
lunapienacım neyse ıyı barı agrın falan yok canım umarım yarına daha ıyı olur canım benım :)
canlar siz siz olun güzel yemekler kokan yerlerden uzak durun ve çorbanızın bol taneli olmasına dikkat edin ama zaten akşama doğru alışırsınız,iştahınızda düzene girer.Bunlar benim size naçizane önerilerim. Ben ortaya kodum alan alıır almayan yolda kalırdelikafadulden hayde gazanız mübarek ola cengaver yiğitler:sm_cool:
yesa inşallah canım...darısı ona
luna canım bu yaz yersin artık az da olsa..
luna ben de açım biliyo musun...hem de çok..
ama yarın kahvaltıya kadr sabredeblrm..
ben de açım:a015:
iyi geceler tatlımolumunekankayizsmilekızlar iyi geceler öptüm canlar sizi opuyorumnanaktan
Saol canım önerin için opuyorumnanaktan Demekki kuru koymak daha iyi oluyormuş malzemeyi... öyle daha çok oluyo :)) Tatlı rüyalarcanlar siz siz olun güzel yemekler kokan yerlerden uzak durun ve çorbanızın bol taneli olmasına dikkat edin ama zaten akşama doğru alışırsınız,iştahınızda düzene girer.Bunlar benim size naçizane önerilerim. Ben ortaya kodum alan alıır almayan yolda kalırdelikafadulden hayde gazanız mübarek ola cengaver yiğitler:sm_cool:
Avelon kim, ben tanmıyorum o yüzden üstüme alınmam valla ona hitap ederseniz lülülülülülübide bize cadı diyooo sempatiksalakcinni
kızlar iyi geceler öptüm canlar sizi opuyorumnanaktan
luna ben de açım biliyo musun...hem de çok..
ama yarın kahvaltıya kadr sabredeblrm..
ben de açım:a015:
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3luna amma güldüm yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?