50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize tatlı uykular canlarımboshayallersmile
Biran önce uyuyayım da sabah olsun,kahvaltı edeyimkaydirigubbakcemile2

lunapienacım neyse ıyı barı agrın falan yok canım umarım yarına daha ıyı olur canım benım :)

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

Anam evinde otursan bile,cengaverlik falan bırakmıyorlar insanda vallahiguclubacismileakannehir..
Bu gün bizim burada pazar vardı.Pazarımızında gerçekten mükemmel bir balıkcısı var..Salı oldumu herkes pazara gider,balıkları alır..Mahalle,dolayısı ile bizim site salı günü balık kokusundan geçilmez:sinifsinif:.
Bu gün de aynı şey oldu tabii.Camlar,kapılar kapalı olsa bile dışarıda o kadar yoğun bir koku varki oturduğun yerden alıyorsun..:sinifsinif:akannehir
Soğuk ayran aşımı içerkenesempatiksalakcinni başımı duvarlara vurasım geldi:1shok:.
Salı-çarşamba kararını alırken bu önemli noktayı nasıl unuttum yaaa,bütün akşam söylendim durdum kendime...lmaz:

Bayıldım size yaa..opuyorumnanaktan

yesa inşallah canım...darısı ona

luna canım bu yaz yersin artık az da olsa..

Aslında hedef kilom 53'tü..Yazın başıma gelecekleri bildiğimden:icecream: 3 kilocuk da avans alayım dedim...:CüvCüv:

Saol canım önerin için opuyorumnanaktan Demekki kuru koymak daha iyi oluyormuş malzemeyi... öyle daha çok oluyo :)) Tatlı rüyalar

bide bize cadı diyooo sempatiksalakcinni
Avelon kim, ben tanmıyorum o yüzden üstüme alınmam valla ona hitap ederseniz lülülülülülü

luna ben de açım biliyo musun...hem de çok..
ama yarın kahvaltıya kadr sabredeblrm..

hepinize tatlı uykular canlarımboshayallersmile
Biran önce uyuyayım da sabah olsun,kahvaltı edeyimkaydirigubbakcemile2

ben de açım:a015:

Evvet saat ilerledikçe karnı acıkanların sayısı artıyor...aklinialirimsmile

luna amma güldüm yaa....

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…