50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bi kez daha soruyorum.. Bu detoksun etkili olması için tarifdeki kadar içmek zorunda mıyız çorbayı?????

evet canım benım ıc ıcebıldıgın kadar en az 1.5 lıtre kaydirigubbakcemile2

anammm bızım nasıl olacak acaba bilmiyorumkismile

ama 2 günde 2lt olmicak mı toplam Dulcineacigim ?

yok canım tek gun 2 lıtre denmıs ama 1.5 -2 lıtre arasında bıseyler tam ıdeal bence sempatiksalakcinni

kizlar merhabaa size kahve getirdimm

prensesçim bugün canımın en çok çektiği şeylerden biri türk kahvesiydi,şöyle bol köpüklüsünden
Yarın detox bitince ilk işim bu olacak:dance:
İkincic sıradada dürüm çekti canım çok,koklamakla yetindim artık napalım:sm_confused:

evet canım yaaaaaaaaaa klava: gelıyor oklava klava:

ben bitirdim çorbamı 2 lt yoktu ama 1.5 vardır...2 ltre su 3 fincan da btki çayı içtim...efferim banaa

hay masallahhhhhh afferın valla :teytey:

Sağol canımcım.Benim de ayranla pek aram yoktu o yüzden böyle oldu galiba...
Eh artık yola koyulduk,geri dönmek yakışmaz bana..lmaz:

neyse bu mesajla kurtarmıssın canım benım durmak yok yola devam -tatlicadiarzu- :lepi: zemuszemus

canim benimmm bari sanal olarak idare et haayatimm detoks bitince kopuklusunden icersin istersen kendi ellerimle yaparim tatliskomaa opuyorumnanaktan

kizlar bu aarada bugun bi saat yurudum
60 dakika bisiklet cevirdim
bide antidepresan kullaniodum ya 75 mg dan 37.5 a dustum.
umarim cok yanetki yasamam biraz hassasiyetim oldu bugunn yoksunluk belirtileri ama alisirim bi kac gune insalla

ay yesacım valla tartılmamak için zor tutuyorum kendimi,verdimmi acaba bugüneyvahedigeldismile perşembe tartılcaz dimi biz,yoksa yarın akşammı?

la yasemin gacısı...ne uğraşıon la sen benle...ben bugün btn bün burdaydım enercim tükendi...az da diğer gacılar yazsın

ayy kıyamam ben sana acanım benimŞeniz
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Kız esas cadı sensin valla.. Senin nickini tontiş cadı yapalım mı kaydirigubbakcemile3
he bak olur vallaa değiştiremmi kıııkaydirigubbakcemile3 ciddenlülülülülülü

umarim cok yanetki yasamam biraz hassasiyetim oldu bugunn yoksunluk belirtileri ama alisirim bi kac gune insalla

canım hoşgeldin sevindim ilacın azalmış:lepi:

evet canım yarında normal kahvaltı ama normal kahvaltıdan kasıt

1 yumurta
1dılım ekmek
bol yesıllık falan

recel neyım yok -tatlicadiarzu-

ben 1 dlm kepekli ekmek
1 üçgen light peynir ve 1 tatşı kaşığı reçelle yaptım cnm kahvaltımı herhalde normal yapıcaktık..kimse neden öyle yaptın demedikaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile

hoşgeldin yesa cım keyfin iyi dir inşallah yarına yol yorgunuyum dfalan dinlememyerimseniben

hosbulduk canım benım pek yorgunum basımda agrıyor ama hazırlıklar tamamdır sabah bı yogurt almaya gıdecegım en yagsızından dıgerlerı hazır bekleyın bızı bız gelıyoruzz DETOXCULAR -tatlicadiarzu-

datlım ne güzel haber bu...mlg düştüyse..annem de kullanıyor ondan biliyorum...
inşallah daha da düşer tamamen biterkaydirigubbakcemile5

ahhh gülüüüümmm darıldın mı bizee....kıyamam ben sana...
sakın allah askına öyle şey mi olur...
açlık başımıza vurdu zaar....
Şeniz

bitanemm sende kusurama bakma nolur bugun benimde antidepresan iyice dustu boyle hassasiyetim hat safhada tatlimmm insallah onbesgun sonra arinmis olcam insallah su antidepresandan kurtulcam insalla istahimda eski haline donuce
sizinde isiniz zor detox diyetiyle allah yardimciniz olsun hayatim

Ya ne dürümü ya senağlama Kilo alma topiğine gitcem valla :gitme: Yazık sana canım, kokusu varken imkansız dayanamazdım aklinialirimsmile
kusura bakmayin sizi dusunerek getirmistimm dayak yemedigim kaldi
Aaaa olur mu canım benim... bu neskafecilere iyi örnek oluyorsun Şeniz
Maşallah canım, hava kötü falan dinlemiyon opuyorumnanaktan
Oh oh.. yakında 0 mgr olacak o ilaç denen şey kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…