Hoşgeldin prensesim ama yanında lokum yok(
Kızlar bi kez daha soruyorum.. Bu detoksun etkili olması için tarifdeki kadar içmek zorunda mıyız çorbayı?????
ben 1 kase daha içtim, gece çok acıkırsam azıcık daha içerim belki. ama büyük ihtimalle içmem. 1 lt'yi azıcık geçti yani benim toplamda 1 günde içtiğim. ya açlık filan hissetmiyor insan da, gerçekten içim bulandı aynı şeyi içmektenakannehir
ama 2 günde 2lt olmicak mı toplam Dulcineacigim ?
kizlar merhabaa size kahve getirdimm
afferim dulciena...
prenses detox diyeti yapıoz..onu içemeyiz..yanlış zamanda getrdn..
Detoxa yeni başlayacak arkadaşlardan özür diliyorum bu arada..Çok olumsuz şeyler yazıp motivasyonunuzu düşürmüyorumdur umarım..Ama hani deneyimlerimizi yazacaktık ya o bakımdan yazıyorum herşeyi...yerimseniben
ben bitirdim çorbamı 2 lt yoktu ama 1.5 vardır...2 ltre su 3 fincan da btki çayı içtim...efferim banaa
Sağol canımcım.Benim de ayranla pek aram yoktu o yüzden böyle oldu galiba...
Eh artık yola koyulduk,geri dönmek yakışmaz bana..lmaz:
prensesçim bugün canımın en çok çektiği şeylerden biri türk kahvesiydi,şöyle bol köpüklüsünden
Yarın detox bitince ilk işim bu olacak:dance:
İkincic sıradada dürüm çekti canım çok,koklamakla yetindim artık napalım:sm_confused:
BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9
Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo
1-scyllaa--------------------59
2-yesa-----------------------------50.4
3-sevgı----------------------------53.4
4-spatz-----------------------------56.2
5-sensewitch--------------------51.9
6-Gripin----------------------------55.5
7-dilekdoruk--------------------61.4
8-avelon-------------------------58.3
9-lunapiena---------------------52.5
10-yasemn----------------------58.6
11-htcvlkn------------------------57
12-Babymom-------------------58.6
13-teolog--------------------------51
14-klik------------------------------59
15-dtsly----------------------------58
16-sakaleynmaster------------66
canim benimmm bari sanal olarak idare et haayatimm detoks bitince kopuklusunden icersin istersen kendi ellerimle yaparim tatliskomaa opuyorumnanaktan
la yasemin gacısı...ne uğraşıon la sen benle...ben bugün btn bün burdaydım enercim tükendi...az da diğer gacılar yazsın
he bak olur vallaa değiştiremmi kıııkaydirigubbakcemile3 ciddenlülülülülülü:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Kız esas cadı sensin valla.. Senin nickini tontiş cadı yapalım mı kaydirigubbakcemile3
kusura bakmayin sizi dusunerek getirmistimm dayak yemedigim kaldi
kizlar bu aarada bugun bi saat yurudum
60 dakika bisiklet cevirdim
bide antidepresan kullaniodum ya 75 mg dan 37.5 a dustum.
umarim cok yanetki yasamam biraz hassasiyetim oldu bugunn yoksunluk belirtileri ama alisirim bi kac gune insalla
2 fazla gelir hayatım ben 1.5 lt yaptım 2 saat arayla birer kase diyor bitmesi mümkün değil. 20:30 da 3 kase içtim bitsin 2 kase eşim içtiği halde:S Yarın 2 şer 2şer kase içicem artık:)
Aa bu arada sabah yine normal kahvaltı yapıyoruz dimi kızlar?
ben 1 dlm kepekli ekmek
1 üçgen light peynir ve 1 tatşı kaşığı reçelle yaptım cnm kahvaltımı herhalde normal yapıcaktık..kimse neden öyle yaptın demedikaydirigubbakcemile5
hoşgeldin yesa cım keyfin iyi dir inşallah yarına yol yorgunuyum dfalan dinlememyerimseniben
kizlar bu aarada bugun bi saat yurudum
umarim cok yanetki yasamam biraz hassasiyetim oldu bugunn yoksunluk belirtileri ama alisirim bi kac gune insalla
kusura bakmayin sizi dusunerek getirmistimm dayak yemedigim kaldi
ahhh gülüüüümmm darıldın mı bizee....kıyamam ben sana...
sakın allah askına öyle şey mi olur...
açlık başımıza vurdu zaar....
Şeniz
Ya ne dürümü ya senağlama Kilo alma topiğine gitcem valla :gitme: Yazık sana canım, kokusu varken imkansız dayanamazdım aklinialirimsmileprensesçim bugün canımın en çok çektiği şeylerden biri türk kahvesiydi,şöyle bol köpüklüsünden
Yarın detox bitince ilk işim bu olacak:dance:
İkincic sıradada dürüm çekti canım çok,koklamakla yetindim artık napalım:sm_confused:
Aaaa olur mu canım benim... bu neskafecilere iyi örnek oluyorsun Şenizkusura bakmayin sizi dusunerek getirmistimm dayak yemedigim kaldi
Maşallah canım, hava kötü falan dinlemiyon opuyorumnanaktankizlar bu aarada bugun bi saat yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?