50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar;
bugun tartildim ama regl olacagim icin fazla ciktim haliyle;
dun ku kilomu yaziyorum;
54,5

200 gr verdim gecen haftaya gore..

Cnm kiloları vermek istiyosan diyeti bozmak niye?

Bozunca veremiyceğin kesin çünkü hamur işi yiyeceksin...

Bizim burada 1 hafta 100 gr. verdiğimiz bile oldu, diyet yapıp ödemden dolayı kilo alanlar da oldu ama karar verdik başaracağızzz

Diyete devam kaydirigubbakcemile... metabolizma dursa da kilo vermese de çalıştıracağız ve o kilolar gideceeeekkkkkkkk

biraz aç kalıyosun gibi geldi bana bidenizela ...

yediklerinden çok saatleri de önemli sağlıklı beslenmeliyiz en başta onun için uğraşıyoruz bazen yapamasak da (!) çünkü o düzene oturtursak bir daha kilo derdimiz olmaz diye düşünüyoruz...

1 lokma da aynı 1 tam pasta da cnm o yüzden yemeğini yiyip pastalarını çıkar yoksa üff diyim ben sana takriben 1 yıl daha burada olabilirsin derrrmişim

ben böyle durumda kesme şeker atıyorum ağzıma... ya da 1 dilim ekmek diyet kraker bulamaz mısın orada?

Bulamazsan şeker mutlaka vardır...

bu arada kılom 53.8 400gr almısım ama beslenme duzenım bozuldu malesef öbur hafta donucem tekrar eskı dıyetıme detoks yapmam lasım kılo almak ıstemıyrom

kızlar gunaydinnnna.s.

size güzel bir haber vereyim de, motive olsun detoksçular. ilk günde 0,5 kg vermişim. dün yapamıcam gibi gelmişti ama bugun verdiğimi görünce gaza geldim yine.:hooray:

trufcum kızının doğum günü kutlu olsun, allah uzun ömürler versin size hep beraber...

kızlar selam herkesee...

hasta bir evcadısı geldii...

kmler var kmler yok.

ben de 900 gr fark etmiş bugün kızlar....

günaydın arkadaşlar.bende bu sabah itibariyle detoksa başlamış bulunuyorum.sabah 8.30 da kalktım ve az peynir,1 domates,1 salatalık,1 haşlanmış yumurta ve çaydan oluşan kahvaltımı yaptım.ama evde ekmek olmadığı için ekmek yerine,annemin yaptığı minik poğaçalardan 2 tane yedim,1 dilim ekmek yerine.acaba bu detoksumu sekteye uğratır mı ?
dün akşamda bakliyatlı ayran çorbamı yaptım.biraz kavanoza doldurdum.şimdi işyerimdeyim.çorbamda yanımda kavanozumda beni bekliyor kaydirigubbakcemile2 10:30 da ilk kasemi yiyeceğim inşallah.
ya insan diyet aşamalarını burada paylaşınca daha bir şevkleniyor olumunekankayizsmile

vayy canıjm yaaaaaa super valla 500gr ne demek yaa ılk gun pek verılmez derler bı de o yuzden ılk gunden sonra tartılmayın bıle denmıs super valla :lepi:

kızlar gunaydın ne ye üzülüyorum biliyormusunuz dayımın obezıteden ölmesıne

canım yaa

kızlar selam herkesee...

hasta bir evcadısı geldii...

kmler var kmler yok.

ben de 900 gr fark etmiş bugün kızlar....

ayy o 900 gr detoxdan mı gıttı hay masallah hem de tek gunde opuyorumnanaktan:içelim:sırnaşık şeyfisfisfis olumunekankayizsmile

yesa ben de çok şaşkın ve mutluyum..
yarına 1.500 le kapatırsam bu işi aferim dicem kendime...kaydirigubbakcemile5

canım benım supersın umarım etkılemez kızlardan gelen guzel haberlerı okumussundur aman dıkkat edelım de 2 gunuk ugrasımız bosa gıtmesın :lepi: kolay gelsın gıtsın kılolar bı daha da gelmesın canım opuyorumnanaktan

yesa ben de çok şaşkın ve mutluyum..
yarına 1.500 le kapatırsam bu işi aferim dicem kendime...kaydirigubbakcemile5

canım kapatırsın yaa benım en fazla gordugum zaten 2kılo 400gr mıydı neydı ama yapan erkekmıs sanırım onlardan daha cok gıder ama yıne bayanlar kategorısınde 2 kılo gormustum ayyy ınanmıyorum yaaa en en en en dusuk kılomu gosterecek mı acaba tartı bıze :lepi: canım bugun de bozma emı aksam ıctıklerıne falan dıkkat et kuzum kaydirigubbakcemile5

biz bugün kilo bildirimi yapacak mıyız...peki bide bu detoxla verdiğimiz kiloları geri alır mıyız acaba...:sinifsinif:

inşallah tartıda en düşük kilomu görücem...kaydirigubbakcemile5

yalnız midem felaketti dün gece ve bu sabah..kahvaltıyı yaptım ama hala midem düzelmedi

canım sen yaz bilgilerini biz iletirizz

müsayit olduğun her an yazabilirsin canım kaydirigubbakcemile5

cevabın için çok tesekkür ederim yasemincimolumunekankayizsmile. ben de bugün bu kervana dahil oluyorum yani
.hihoyyyt

Son düzenleme:

aminnn... inşallah kurtuluruz şu fazlalıklarımızdan..opuyorumnanaktan

cınm walla bana da moral oldu yazdıkalrın .ben de 2,5 haftadır 1 kilo verebildim.hala göbeğim büyük belim kalın odun gibi ama yılmak yok. diyete başladığım ilk hafta çikolatayı kesememiştim hergün akşam bi tane yiyodum ama 2. hafta yavaş yavaş azalttım. bu diyetlede öncelikli amaç sağlıklı beslenmeyide alışkanlık haline getirmek. mesela böreği çok severdim. diyete başladığımdan beri hiç canım bile istemiyor.evde yeşil çay günlerdir duruyordu. 2 gündür bu diyetle yeşil çayı keşfettim içiyorum kendimi zinde hissediyorum.su daha çok içiyorum. amaşu doğruki yaş ilerledikçe metabolizma gerçekten yavaşlıyor .eskiden olsa bir gün yemesen pantolonlarım düşerdi.yalnız bu grubdaki tümarkadaşlarada çok teşekkür ederim. gerçekten motive ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…