50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm cevap verdiğin için ama dediğim gibi 1 aydır moralim çok iyiydi ama insan canı sıkkınken diyet yapmak çok zor oluyo o moral bozukluğu geçsin diye yemeğe tatlıya saldırmak istiyo ( en iyisi sıkıntımı geçirecek moral olacak bişiiler bulmak sanırım o zaman yemek istemem ben..bi de dediğin gibi alakasız saatlerde yedim ..oysaki 6 öğün ve bol suya besleniyordum 1 aydır sindirim sistemim bile düzelmişti..işte insanın psikolojisi çoook önemli..

günaydın canlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım keyifler nası ?
ben 300 gr vermişim 57,7 çıktım zabahleyin zemuszemus
detoks nası gidiiiii?

truf.... canım yaaa:gitme:

ne güzel yazmışsın canım..kızının doğum günü kutlu olsun...
darısı isteyenlerin başınaaa:CüvCüv:

fisfisfis
biz bugün kilo bildirimi yapacak mıyız...peki bide bu detoxla verdiğimiz kiloları geri alır mıyız acaba...:sinifsinif:

valla bugun kılo bıldırımı BURCUHAYAL e yapılacak sanırım ama sonra ne olacak bılmıyorum boshayallersmile BURCUHAYAL e mesaj atamayanlar buraya yazsınlar olur mu olumunekankayizsmile

inşallah tartıda en düşük kilomu görücem...kaydirigubbakcemile5
yalnız midem felaketti dün gece ve bu sabah..kahvaltıyı yaptım ama hala midem düzelmedi

ınsallah caım da kotu olmus mıden yaa tuh nıye oldu kı acaba fisfisfis

cevabın için çok tesekkür ederim yasemincimolumunekankayizsmile. ben de bugün bu kervana dahil oluyorum yani
.hihoyyyt

hosgeldın canım YASASIN DETOXCULAR -tatlicadiarzu-

hadi bakalım nilüfert devamını dilerim bu azminin...

bu arada dulciena nerde ya...merak ettm bugn geç kaldı...

Dulciena kim -tatlicadiarzu-

günaydın canlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım keyifler nası ?
ben 300 gr vermişim 57,7 çıktım zabahleyin zemuszemus
detoks nası gidiiiii?

canım sabah noırmal kahvaltımı yaptım malzemeler hazrı bı tek salatalık yok manava gıttım kapalı yaa kaydirigubbakcemile

kızlar bana detoksu nasıl yaptığınızı yazar mısınız zahmet olmazsa a.s.

DETOX DIYETI

1- 4 kasık haslanmıs mercımek
2- 4 kasık haslanmıs nohut
3- 4 kasık haslanmıs bulgur
4- 2 salatalık rendele
5- 1.5 -2 lıtre yagsız ayran ıcıne hepsı katılacak

tuz yok baharat serbest baska da hıc bır sey yok meyve sebze dahıl hıc bı sey KAHVE YOK SEKERSIZ BILE OLSA OLMUYOR CANLAR :)

sabah normal bı kahvaltıdan sonra 2 saat arayla ıcılecek

ahanda lınk l

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

yesa midem dün gece felaketti ama bugün kahvaltıyı yapınca düzeldi sanırım açlıktandı...

bu arada lingum efferim sana...

ben bu vermiş halimi mi yazsam yoksa dünkü kilomumu yazsam burcuhayale acaba yesa...

canım yaa duzelsın de ınsallah sıkıntı olmasın saglık herseyın basında :) opuyorumnanaktan

canım dunku ıle bugunkunun ortasını al onu yaz bence -tatlicadiarzu-

@denizela rica ederim canım seni de bekleriz :)

ayy nası lısteyı yayınlayasım geldı dur yayınlayım :)

BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa--------------------59

2-yesa-----------------------------50.4

3-sevgı----------------------------53.4

4-spatz-----------------------------56.2

5-sensewitch--------------------51.9

6-Gripin----------------------------55.5

7-dilekdoruk--------------------61.4

8-avelon-------------------------58.3

9-lunapiena---------------------52.5

10-yasemn----------------------58.6

11-htcvlkn------------------------57

12-Babymom-------------------58.6

13-teolog--------------------------51

14-klik------------------------------59

15-dtsly----------------------------58

16-sakaleynmaster------------66.5

17-ev cadısı---------------------58.7

18-asi_peri----------------------63

18 OLDUK CANLARRR HIBAAAAA :)

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sabah noırmal kahvaltımı yaptım malzemeler hazrı bı tek salatalık yok manava gıttım kapalı yaa kaydirigubbakcemile

canım salatalık koyma zaten bu mewsimde ya:)) ben koymayı düşünmüyom onun yerine bol maydonoz dere otu nane :)))

hee manyak gacıı....

gerçkten bilemedim yaaabilmiyorumkismile

sanada eferin gıııı 900 gr gitmiş hihoyyyt

trufcum kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu vede mutlu yıllara bayanssulusmile

yesacım 19. kişiyi bul 20. de ben olcam kaydirigubbakcemile3 ama 19 olmam söliimm :roflol:

canım salatalık koyma zaten bu mewsimde ya:)) ben koymayı düşünmüyom onun yerine bol maydonoz dere otu nane :)))

Canım ya onları da koyacagım da hatta roka ve eksımen dıye bı ot var bılırsınız onları bıle koymayı dusunuyorum da salatalıkta olsun sımdı duzen bozulmasın kaydirigubbakcemile

hee manyak gacıı....

gerçkten bilemedim yaaabilmiyorumkismile

aklinialirimsmile valla ole yap canım yaa ne olacak -tatlicadiarzu- bı de zaten ıkı gun sonra da detox lıstesının sonucu acıklanacak orda da gorunur bayaa bı gıtmıs dıye sempatiksalakcinni

yesacım 19. kişiyi bul 20. de ben olcam kaydirigubbakcemile3 ama 19 olmam söliimm :roflol:

hay Allahım yaa kaydirigubbakcemile3 tamamdır canım 19 arayım dur ben bulurum ıkı dakıkaya ınsallah -tatlicadiarzu- 20 de sen hadı bakalım kaydirigubbakcemile5

la yesa gacısı zate detox öncesi kilomu yazcen oraya...bayanssulusmile

hay Allahım yaa kaydirigubbakcemile3 tamamdır canım 19 arayım dur ben bulurum ıkı dakıkaya ınsallah -tatlicadiarzu- 20 de sen hadı bakalım kaydirigubbakcemile5

öle canım buluwer gari sana zahmet kaydirigubbakcemile3
yawruu rokayı bilirim emme ekşimen ne olaki CADIARZU ekşi kulak mı acep fisfisfis

YAW EV CADISI :) bı sayfa oncede yayınladıgım lıstedekı kılon dogru demı ):)) lısteyı cuma- cumartesı duzenlıcem ondan sonra da detox sonrası kılonu yazacam ıste yaa:)) kafamı karıstırma :)) BURCUHAYAL e de fazla olanı yaz da bırıncı sen olma hıh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…