öle canım buluwer gari sana zahmet kaydirigubbakcemile3
yawruu rokayı bilirim emme ekşimen ne olaki CADIARZU ekşi kulak mı acep fisfisfis
ben de bilemedim hangi kiloyu bildireceğiz ? yarın sabahı beklesek de detoks sonrası kilomuzu mu yazsakki burcuhayale?
canım valla degerını bıl hemen basladım arayıslara kaydirigubbakcemile5
eksımen ya da kuzu kulagı da dıyorlar demek kı sız de eksı kulak dıyosunuz sempatiksalakcinni
saol cnm benim tekli sayıları sefmem de sempatiksalakcinni
ayy kıs sen diyince kafam karıştı bizdemi zuzu kulağı diyodukta tadı ekşi oldundan ben öle dedim hernese yaw anlaşıldı ne olduğu :roflol: :roflol:
manane manane manane yesa
yarın bildiririm bak ben birinci olurum he...
neden kilo bildirimini burcuhayale yapıyoruz...bilen var mı..
tamamdır canım 20 yapacaz senı ınsallah sempatiksalakcinni
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 ellı tane ısmı var yaa neyse anlasıldı demı ben pek cok severım de zor bulunuyor kaydirigubbakcemile
yok oleeeeee lülülülülülü
selamlar.rapor veriyorum : 10 buçukta bir kase çorbamdan yedim.bir bardak da çay içtim.bu arada kilomu 59 vermiştim ama yanlışlık olmuş.9,30 da tartıldım,58 kiloyum.yani detoksa 58 kg ile başlamış oluyorum.
kızlar gunaydın ne ye üzülüyorum biliyormusunuz dayımın obezıteden ölmesıne
bu arada kılom 53.8 400gr almısım ama beslenme duzenım bozuldu malesef öbur hafta donucem tekrar eskı dıyetıme detoks yapmam lasım kılo almak ıstemıyrom
Canımmm getirmemeye çalış aklına bak biz kontrol ediyoruz kendimizi burada öğrendiklerimizi başkasına öğretmeye çalışıyoruz herkes sağlıklı olsun diyee... Sen de buradasın bak paylaşıyoruz neler yapmalıyız diye üzülme bazen olacağın önüne geçilmiyo tatlımm detoksunu da yaparsın burada olduğun sürece ipin ucu kaçmaz merak etme panik yapma ...
Ne zmn hazır hissedersen kendini o zmn yaparsın detoksunu (Yesa ya sorsam hemen başla der o ayrı da)
kıslar ben detoksu cuma-cumartesi yapcam....
derslerin yoğun olduğuu günler yapamam normalde bile dersin bitmesine yakın acayip wc ye gitme isteği doğuyo bunda düşünemiyom nolurum sempatiksalakcinni
örtmenim tuvalete git bi koşu cucuklarını bırakıp...olumunekankayizsmile
canım buraya yazarsak masallah bırdenbıre 50 sayfa bırden atladıgı ıcın burcuhayal nasıl bulsun aradan kılo bıldırımlerını sempatiksalakcinni lısteyı hazırlıyor ve de haftanın bırıncısı bellı oluyor bı de lıste sayesınde olumunekankayizsmile
tuvalete bilem gidememekten korkuyomm eyvahedigeldismile :jeyyar: bizim wc nin olduğu yerle sınıfların olduğu kısım baya bi aralı lülülülülülü delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?