50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin de cuman mübarek olsun, herkesin olsun :)
bol su iç şeker leblebi. şişkinliği vücuttan en iyi su atıyo ..

günaydın kızlar hayırlı cumalar
dr geldim erken geldim bebiş iyi 8 haftalık olmuş bir problem yok çok şükür çok mutlu oldum

çok sevindim canım.inşallah sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırsın bebişi kucağına.ama gerçekten topic çok sesizleşmiş.açıkçası ben artık karbonhidrat diyeti bölümüne takılıyorum.çünkü 2.5 kilo verdim sayesinde

samimikız teşekkür ederim canım
Kilo vermiş olman çok güzel diğer arkadaşlarda bir yerlere takılıyor gibi gözüküyor

teşekkürler samimi kız bendede sorun aynı göbek yok ama basenler beni deli ediyo karbonhidrat diyetinede bakıyorum bugünlerde başlamak istiyorum bir ya allah diyip başlıyabilsem gerisi gelecekte önemli olan başlayabilmek işte ama oda olacak yakında sizin güzel haberlerinizle birlikte:içelim:

az önce korkunç bişi yaptım :1shok: birsürü kek,poğaça ve mercimekli köfte yedim. ama neden vicdan azabı değil de mutluluk hissediyorum delikafadulden

:roflol: :roflol: periliev ben tartıya çıknca görcem sendeki pişmanlığı birde birsürü yemiş klava:

bugün doktorda tarındım kaç kilo geldim biliyormusunuz normalde 54 kiloyum işyerimizde hassas tartı var onunla tartınıyorum doktorda 51 çıktım kafam karıştı dr bunu baz alalım dedi 1 günde 3 kilo verdim :dance:

hamile olmak hızlı kilo verdiriyomuş arkadaşlar. yeni bi yöntem bu. amerikalı bilim adamları tarfından onaylanmış :CüvCüv:

hyaırlı günler kızlar bende aranıza katılmak istiyorum öyle pek diyet programına uyamıyorum ama yeme düzenim hiç yok 59 kiloyum boyum 1.60 nasıl 50 kilo olabilirim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hyaırlı günler kızlar bende aranıza katılmak istiyorum öyle pek diyet programına uyamıyorum ama yeme düzenim hiç yok 59 kiloyum boyum 1.60 nasıl 50 kilo olabilirim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin gelinlikçi nilberakaydirigubbakcemile3 tatlım önce karar vereceksin zayıflamaya sonra dadiyet uygulayacaksın sporla destekliyeceksin o zaman 50 kilo olursunkaydirigubbakcemile2:lepi:

missdefne' ye aynen katılıyorum.. kararlılık, diyet ve spor kesinlikle beraber...

bakarsın yalnız bırakmayız seni pembeinci

hoşgeldin gelinlikçi nilberakaydirigubbakcemile3 tatlım önce karar vereceksin zayıflamaya sonra dadiyet uygulayacaksın sporla destekliyeceksin o zaman 50 kilo olursunkaydirigubbakcemile2:lepi:

teşekkür ederim canım benim kaydirigubbakcemile3
şimdi ben sabah kahvaltısı yapamıyorum kaç senedir bu böyle çalıştığımdan dolayı öğlen yemeğini yiyebiliyorum akşam çok nadirdir yemek yediğim gece yemek yeme gibi bir alışkanlığım hiç olmamıştır ama çikolata düşkünüyümdür nerdeyse 1 aydır çikolata yemiyorum 60 kiloydum yemediğim için 1 kilo vermişim :roflol::roflol: ecznede çalıştığım için ben hareketli değilim bilgisayarda benim işim oturuyorum sürekli evde hareketsizim benim spor yapabilme gibi bir vaktim pek olmuyor işten yorgun argın geliyorum. ekmek yememem gerekiyor şeker almamam gerekiyor artık şeker almayacam tatlandırıcı kullanayım diyorum hiç kullanmadım hiç olmazsa şeker alımım azalmış olur

Bende kilo vermeye çalışıyorum kızlar..

Boyum 1.62 şuan kilom 56, 57 dim aslında bir kilo verdim..

Sporada başlamıştım ama 2 haftadır gidemedim gitseydim belki vermiştim 3 kilomu.

Bende 52 kilo olayım yeter.Sigarayı bıraktım 1.5 yıl oldu 49 kilodan 57 kiloya çıktım

Çok dikkat ediyorum amahihoyyyt

pembeinci çok sevindim senin adına dijital tartılar genelde yanlış tartar doğru olan dr daki demekki 51 le hamilesin çok güzel ya
ben şu sıralar hiç bi topiğe zamn bulamıyom kardeşim gitçek onunla zamn geçiriyom bgnde ona yiyecek pasta börek sarma fln yaptık annemle
bende şu günlerde diyet kalmadı gene gel onları yap ve yeme

myocean teşekkür ederim canım 51 görünce bende şaşırdım ama çok sevindim. yerimseniben
Canım ya arada kaçamak oluyor boşver keşke bende bulsam bende yesem yerken sorun yokta yaparken midem bulanıyor yani armut piş ağzıma düş modumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…