50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın ne oldu arkadaşlar size nekadar sesiz bu topic böyle

sen olmayınca böyle oluyo işte.gerçi bende diyeti bıraktım gibi.şu an 53 kiloyum ve hedef görüntüme ulaştım.artık korusam yeter.50 e düşersem çok çirkin olcam.yani bu topicin ömrü azaldı sen hamile kalınca canım

evet pembeinci ya sen olmayınca böyle oluyor,açlıktan baş ağrısı tutuyor beni ya dikkat etmem lazım 3 haftadır 55 kiloyum işlerimi ayarlayınca havuzada gidicem,elmakrom alıcam ayrıca 48 olmam lazım ya aslında pekte zayıf istemiyorum ama dahadsa zayıflamam lazım yaz gelse en azından meyve diyeti yaparız felan

Evet arkadaşlar ya neden çok sessizleşti buralar.. öğlen kurufasülye vbe turşu yedim. kahvaltıda 1/4 porsiyon menemen yemiştim. öğle yemeğinden önce beşi bir arada içtim. kahvaltıdan önce de limonlu su içmiştim. akşama da Allah kerim :) az yiyerek atlatabilirim umarım...

sizler de yazın arkadaşlar yediklerinizi ve yeme imkanı bulup da yememe direnci gösterebildiklerinizi.. çok güzel moral oluyo seninle aynı yolda olanların varlığından haberdar olmak..

Bir de arkadaşlar ben hedef kilomu 53 ten 55 e çektim. Daha zayıf olursam çirkinleşmeye başlayacağım şeklinde yorumlar aldım ailemden ve eşimden. sanırım 55 daha iyi olacak..

periliev
sizler de yazın arkadaşlar yediklerinizi ve yeme imkanı bulup da yememe direnci gösterebildiklerinizi.. çok güzel moral oluyo seninle aynı yolda olanların varlığından haberdar olmak..[/QUOTE]

Periliev ne güzel söylemiş sanırım hedef kiloya yaklaşınca bıraktı bizimkiler kendilerini.

Hihi ben de hedefimi düşürdüm :) 800 gr daha verdikten sonra ben de gidermiyim acaba. gitmem gibi geliyo ama gene de bilemiyorum. ama zaten bende bu iştah varken ben buralardan pek uzaklaşamam sositososito

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

iki gündür benim süper senin nasıl gidiyo
bu topiğe kimse gelmiyo nedense
kanı damarı pembeinciymiş demek

merhaba kızlar grip olmuşum çok kötüyüm nasıl gidiyor rejimler yarın tartınma günü nasıl umut varmı ?

slm kızlar. geçmiş olsun pembeinci. hamilelikte grip çok zordur bilirim. bol bol meyve ye ye canım. sakın ilaç kullanma çok zor durumda kalmadığın sürece.. nanede zararlıydı yalnış hatırlamıyosam hamilelikte rahim kasılmasına neden oluyomuş aklımda yalnış kalmadıysa. hani nane limon yapıcaksan aklında bulunsun sen yinede bi araştır. benim rejim yalan oldu malumunuz. daha yeni kendime gelmeye başladım. sanırım bir haftaya kadar rejimime geri dönerim...

maeves teşekkür ederim canım bol bol meyve yiyorum
senin iyi olmana sevindim canım
bari sen gel topla arkadaşları çok dağıldı burası eski arkadaşlar dönerse bellki ortalık şenlenir

kizlar ben yapamiyorum bugun erkek arkadasım kilo almişsin dedi beynimden vurulmusa döndüm 2 gün yemiorm 3. gün mutlaka bouorm piskolojim bozldu dahada almaya basladm sinirlnince saldiriorm tabiki dünyadaki tek dert bu deil bu nedirki diosunuz ama insanin icini yakio işte hic böle olmamiştim biri bedduami etti nedir anlamadmki..bnce bn veremicem artk size kolay gelsn bn cekiliorm hoscakalin ...

gunaydın kızlar....
59.3ile gune basladım...okula gidiorm gorusurz sora....

günaydın kızlar. bugün geri dönmeye karar verdim rejimime. kilomu da yazim 58.5. tartılmaya korkuyodum almışımdır diye. ama sabit kalmış. haftaya daha iyi netice alıcam inşallah. yazın giyeceğim kotların, badylerin hayalini kurarak bu kiloları vericem allahın izniyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…