kuru yaş her ikisi de...:gitme:
dytsyenm kilo korumaya geçti de...aklinialirimsmile
Cnm nasıl bir koruma programı azcık özet geçer misin bize normal diyetten ne farkı var? öğünlerle mi oynuyo???
heeee baktım kızlar durdu fırsattan istifade okiiim dedimm hemde kociş içerde uyuyor klavyenin sesine uyanmasın şincikkaydirigubbakcemile3
ayy sense öldürdü beni gülmektennsempatiksalakcinni
naneleri arıyomuş:roflol: çorbadaa bende dereotunu yakalamkla uğraşıyom:roflol:
Valla aradım ama eve gelince ne kadar az koyduğumu anladım içine ayranın sadece sulu caık içmişim resmen evde içini arttırınca doydum yaa... Merdivenleri çıkamıycak hale gelmiştim. Anneciiimmmm :)
ben verınce nasıl verıyorum bılıyomusun mesela hayatımda rejım yapmadım bıraz ıradesızımdır tek kılolu oldugum donem hamılelıgımdı 58 le baslasım 80 le gırdım 8 ayda 56 oldum ve asla rejım yada kısma olmadı sadece calısıyodum kosturmadan oldu bırde 22 yasındaydım ondan sanırım bu senede 54 e dustum oda moral bozuklugu sıkıntıdan oldu ben hep boyle verrıyorum 2 ay cok sıkıntılı bır donem gecırdım hıc bırsey canım ıstemedı bırde bekarken 49 olmustum oda aşk derdınden Allah dert vermesınde benım vermem boyle oluyor ama sımdı zayıf olmadıgım halde zayıf gorunuyorum o kurtarıyor benı
bugun ne gıydın topıgınde var resımlerım
Aşk maşk nafile iştahım açıldım mı dur noktam yok malesef ama kapalıysa da 1 gün bişiy yemesem de olur resmen aramam
neskafe versinler bana 2 gündür ayrıyım kahvecağızımdan :gitme:
ha bır yontemım vardı bılmeden yaptıgım bır yontem 4 ay boyunca kuş gıbı yedım ama yarım saate bır atıstırdım onun etkısı cok oldu 1 sımıdı saat 8 de yemeye balardım oglene kadar oglen cok az yarım porsıyoun yerdım ogleden sonra yıne cok sık ama az atıstırırdım aksamda cok az yerdım bebısım oldugu ıcın hemde calıstıgım ıcın aksam atıstırmaya fırsatım olmazdı boyle kılo vermıstım hemde 4 ayda
Ben de bu yönetimi kendiliğinden okul zamanında geliştirmiştim. 1 poğaça sabahtan akşama kadar yenir mi yaa :) ama çoookk işe yaramıştı bi de herşeyi yiyodum abur cubur falan da zaten herşeyi yiyebilecek olmanın düşüncesi ile daha rahat kilo veriyosun şeker kaydirigubbakcemile5
bazı insanlar çok şanslı oluyor,kilolu olsalar bile orantılı oluyorlar,acayip durmuyor.ben o şanslı insanlardan değilim maalesef,hafif balık etli olmak isterdim ama çok ilginç bir fiziğim var. mesela evcadısı 68 kiloyken de hoşmuş.hiç öyle olmadım,şimdi bile göbüşüm var gayet orantısızım,spor desen o da var,ama zayıflamayınca,yani kilo vermeyince belim göbeğim gitmiyor. beni biraz motive etsenize kızlar, canım sıkılıyor. keşke kalçam filan olsaydı,arkada görmezdim,gözümün önünde olup moralimi bozmazdı.
Canım aynı durum bende de var ama en azından sen daha kolay ve yiyerek kilo verebiliyosun opuyorumnanaktan benim vücudum bırakmıyo...
Göbek sorunu benim de aynı ama mekik çekiyo musun cnm bence çekmiyosan tam zamanıdır azcık salmışsa hemen toparlar tam olarak gitmese de rahatsız etmemeye başlar ama göbek için mekik şart bence eğer vücut yapısı olarak göbeksiz biri değilsen (değilim aklinialirimsmile )
Zamanla olucak canım napalım bizim vücut yapımız bu ama önemli olan sağlıklı olmak
Mekik çekmiyosan mutlaka denemelisin bence yapıyorsan da sayısını arttırmalısın diye düşünüyorum tatlım...:sinifsinif:
Selamolumunekankayizsmile
evet oKurKen o Kadar çoK gülüyorum Ki bazı cvplarınızda, alıntılayıp yorum yapmamaK içib zor tutuyorum Kendimi.burası gerçeKten stres attırıyor insana.insAlllah beni de tez zamanda benirsersiniz arKidislerimkaydirigubbakcemile5
yapsana tatlım yorumunu ohaoldumsmile
he he çok tehlikeli görünüyorlarrcokacimcoook :jeyyar:
kesinlikle katılıyorum yirim ben onları yirim bu detoks üzerine hapır hupurrr sositososito
fırının kapağını açarsan kek söneeeerrrr şakkıdı
a.s
heee,sevindim o zaman :) bende kıskanmıştımm.
Herkes farklı verir tabi tatlım herkese yarayan yaramayan kilo aldıran verdiren şey farklı...
Metabolizmalar farklı...:hulya: