50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuru yaş her ikisi de...:gitme:

dytsyenm kilo korumaya geçti de...aklinialirimsmile

Cnm nasıl bir koruma programı azcık özet geçer misin bize normal diyetten ne farkı var? öğünlerle mi oynuyo???

Valla aradım ama eve gelince ne kadar az koyduğumu anladım içine ayranın sadece sulu caık içmişim resmen evde içini arttırınca doydum yaa... Merdivenleri çıkamıycak hale gelmiştim. Anneciiimmmm :)

Aşk maşk nafile iştahım açıldım mı dur noktam yok malesef ama kapalıysa da 1 gün bişiy yemesem de olur resmen aramam

neskafe versinler bana 2 gündür ayrıyım kahvecağızımdan :gitme:

Ben de bu yönetimi kendiliğinden okul zamanında geliştirmiştim. 1 poğaça sabahtan akşama kadar yenir mi yaa :) ama çoookk işe yaramıştı bi de herşeyi yiyodum abur cubur falan da zaten herşeyi yiyebilecek olmanın düşüncesi ile daha rahat kilo veriyosun şeker kaydirigubbakcemile5

Canım aynı durum bende de var ama en azından sen daha kolay ve yiyerek kilo verebiliyosun opuyorumnanaktan benim vücudum bırakmıyo...

Göbek sorunu benim de aynı ama mekik çekiyo musun cnm bence çekmiyosan tam zamanıdır azcık salmışsa hemen toparlar tam olarak gitmese de rahatsız etmemeye başlar ama göbek için mekik şart bence eğer vücut yapısı olarak göbeksiz biri değilsen (değilim aklinialirimsmile )

Zamanla olucak canım napalım bizim vücut yapımız bu ama önemli olan sağlıklı olmak

Mekik çekmiyosan mutlaka denemelisin bence yapıyorsan da sayısını arttırmalısın diye düşünüyorum tatlım...:sinifsinif:

yapsana tatlım yorumunu ohaoldumsmile

sense canım şöyle ki daha esnek oldu...meyvelerim artıı 1 kaç dilim ekmek arttı onun dışındaki yeme planım hemen hemen aynı...

bide kilo koruma çizelgesi var..
orda tüm tatlıdır hamburgerdir pidedir onların kaç dilim ekmeğe ya da ne kadar ete denk geldiği yazıyo..ona göre ordan hesaplayıp yiyorum...

Hımm anladım cnm matematiğe devam yani kaydirigubbakcemile3

Hımm anladım cnm matematiğe devam yani kaydirigubbakcemile3

he valla sorma...arkadaşlarım manyak mısın sen yaa lokmalarını mı sayıyosun diyolar...
ne yapayım saymazsam da kilo oluyo....:gitme:

ay hasta halimle bakkala gttm geri dönerken iğrenç bi hayvan leşi gördm sinirlerim alt üst oldu yaa:gitme:

ben de bugün basladım arkadaslar.sanırım günlük yediğim içtigim seyleri burada da paylasmam gerekiyor, di mi?

yazmaya baslıyım birlikte zayıflamanın sartlarından bir de buysa:)

canım hosgeldın sefalar getırdın hobaaaaaa :teytey: yedıgını ıctıgını yaptıgını paylas canım benım sen bılıng :lepi:

canımmm hayıllı ugullu olsun gozlerın aydın :lepi: ben de bıraz bas agrısı yaptı ama guzel gectı ılk gunum umarım bu gunum de guzel gecer ınsallah suphaneke amın:Saruboceq:

ayyy benırsenız ne demek benımsedık bıle hadı tey tey :teytey: ayy kafayı bozdum sabah sabah :tomato:

Kartace, bonibonlu kek de neymiş yahu... valla detoks metoks dinlemem gider alırım :))) ??

neyyyyyyyyyyyyyyyyyy laflara bak laflara :mymeka: dulci yawrım zaten dogru duzgun yapmadın detoxu hepsını ıcmedın 6da bıraktın bı de ustune bonıbonlu kek dıyor yahu kaydirigubbakcemile

ayyy,çok berbat bir durum.ben öyle şeyler gördüğümde unutmaya çalışırım ama inadına tam yemek yerken aklıma gelir.yiyeceğim yemek de burnumdan gelir.aslında zayıflamak içinde fena bir çözüm değil gibime geldi.aklına getireceksin o iğrenç şeyi,yemeden içmeden kesileceksin..:bbo: tabii şaka..umarım o görüntü hemen hafızanızdan silinir..

ayyy gitmiyo aklımdan yaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:

Ben sabah tartıldım ve 59.1 geldim dünle aynıyım ne yazık ki detox ben de çok bir işe yaramadı

canım 2ıncı gunundu demı senın yanı 2 gunluk yaptın CADIARZU

canım kesın regl ıle alakalı bır durum regl bıtsın bence gıtmıs kılonu dogru kılonu goreceksın :lepi: bı de sen de ıkı gun yaptın demı canım

günaydın kızlar benden de 1.800 gitmiş , akşam kaçak yaptım ama dayanamadım kuru incir yedim

GÜNAYDIN Allahıımm tam 1 kilo gitmiş,şükürler olsunsositososito 54.5 im şuan.

benden 900 gr gitmiş. bence hiç fena degil. şimdi asıl iş bunu korumak tabi. ama karnımdaki şişkinlik azaldı, kendimi daha hafif hissediyorum. bu bile değer bence...

CANLARIM yaaaaaaaaaaaaaaaa valla supersınız hepınızle gurur duyuyorum :lepi: demıstım ben super olacak dıyee -tatlicadiarzu-

TRUFCUM hay masallah o sofra ney ya cok bakmamaya calıstım ama valla cok sahane akannehir tabıı bızım lıste kadar sahane olamaz da -tatlicadiarzu-

canım haftada 2 kere fln pilates yapıyorum ve yürümeye çalışıyorum her yere ama genel olarak hareketim çok değil...alsanaalsanasmile

vereliniortak o bile yeter. ben de dün spor salonlarını gezdim, bilgi aldım bi kaç yer hakkında. özellikle biri çok içime sindi. tertemiz, aletleri yeni ve son model, hoca eşliğinde programlı çalışılıyor, duşlari, soyunma odaları güzel, saunası var. haftada 3 gün pilates var, onun dışında da aletlerden istediğin şekilde faydalanıyorsun. haftaya başlamak istiyorum kısmetse.bu yaz hiç olmadığım kadar ince ve fit bi hatun olmak istiyorumhihoyyyt

kızlar ben 1.300 gr vermiş bulunuyorum....

hay masallah yuru be canım be kım tutar kaydirigubbakcemile5

canım daha ılk gun yarın sabahkı kılonu yazmayı unutma emı kaydirigubbakcemile5 sımdıden tebrık edeyım ılk gunden etkısını gosterdı hadı yarına daha guzel sonuclar ınsallah :lepi:

yaa ev cadısı bir günde 1,300 vermiş de ben niye sadece 500 gr vermişimmmm? aynı şeyleri yapmadık mı ki??

canım onun 2.gunu kaydirigubbakcemile5

ayda 1 canımm kaydirigubbakcemile

la yesa senden kaç gitti

suprızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -tatlicadiarzu- ama sunu soyleyım tartıda gordugum en dusuk kıloyu gordum hehehe kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 :lepi:

bı de bunun yarın sabahı var hihoyyyt

ama ben hıc kacamak yapmadım portakalmıs kahveymıs ıncırmıs :mymeka: hıc bısı yok harfı harfıne uydum valla vereliniortak

ben de hemen raporumu vereyım

sabah kahvaltı
1 yumurta
1 domates
bol yesıllık
ekmek

DETOX corbam hazırlandı

sımdı de yarım saatlıgıne yokum spor yapacagım :))

ayy çok korkunçfisfisfis

ben çok merak ediyordum o programı ama işte olduğum için izleyemiyorum. bi özetlerseniz çok makbule geçer gacılaropuyorumnanaktan

detpks sonucu kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum..
dr hayatınız boyunca devam edemeyeceğiniz sporu ileride brakıcağınız sporu asla yapmayın ..bırakınca mutlaka kilo alır ve cm olarak şişersiniz dedi..diyet olarak da en az 5 öğün mutlaka hiç atlanmadan yenicek dedi..bi de diyet listesi verdi kanal d doktorum sitesinde yayınlancak liste..bir haftalık..ayrıca haftada 2 kez yani iki öğününüzde mutlaka kaçamak yapın yoksa iradeniz düşer ve diyeti bırakırsınız dedi..hastalarına mutlaka kaçamak yaptırtıyomuş :)) ayda 4 kilodan fazla verirseniz kastan zayıflarsınız yüzünüz çöker dedi..bu kadar cnm özeti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…