spatz hayırlı olsun benim gibi dünya para verip sonra 1 hafta gidip bırakma da...
yesa tenk yu canım....
bu arada ben de dün 2 ceviz yemiştim itiraf ediyorum
yavrum öldüm la midemden..ne yapayımsempatiksalakcinni
selam kızlar
nasılsınız
bugün tartıldım 400 gr fazla çıktımohaoldumsmile
ay spor da yapsam diyet de yapsam olmuyor olmuyor olmuyor
napsam ne etsem bilmiyorum yaaaaa
delircem artıkdelikafaduldensempatiksalakcinni
detpks sonucu kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum..
dr hayatınız boyunca devam edemeyeceğiniz sporu ileride brakıcağınız sporu asla yapmayın ..bırakınca mutlaka kilo alır ve cm olarak şişersiniz dedi..diyet olarak da en az 5 öğün mutlaka hiç atlanmadan yenicek dedi..bi de diyet listesi verdi kanal d doktorum sitesinde yayınlancak liste..bir haftalık..ayrıca haftada 2 kez yani iki öğününüzde mutlaka kaçamak yapın yoksa iradeniz düşer ve diyeti bırakırsınız dedi..hastalarına mutlaka kaçamak yaptırtıyomuş :)) ayda 4 kilodan fazla verirseniz kastan zayıflarsınız yüzünüz çöker dedi..bu kadar cnm özeti :))
spatz hayırlı olsun benim gibi dünya para verip sonra 1 hafta gidip bırakma da...
yesa tenk yu canım....
bu arada ben de dün 2 ceviz yemiştim itiraf ediyorum
AYNI BEN....kaydirigubbakcemile3
saol canım çok güzel bi özet oldu gerçektenopuyorumnanaktan
en beğendiğim fikir kaçamak yapmak oldu tabi amadelikafadulden
yaa ben de çok korkuyorum başlayıp sonra pes etmekten. tembelim çünkü. ama dün pilates yapan hatunları görünce çok hoşuma gitti, heveslendim.:dance:
canım gerçekten yapması zevkli...oraya gtmesi zor geliyodu bana...o kadar işin gücün içinde..
ama sen git mutlaka azmet bence...
bu arada dün ben evde bekliyodum canım sıkkındı ya...askım zehrlenmiş yediği şeyden baan haber vermemiş..:gitme:
kara lahana ve tweety ben de oyleeydm..ancak diyetsyene gidince verebldm...
kızlar ben 1.300 gr vermiş bulunuyorum....
canım gerçekten yapması zevkli...oraya gtmesi zor geliyodu bana...o kadar işin gücün içinde..
bu arada dün ben evde bekliyodum canım sıkkındı ya...askım zehrlenmiş yediği şeyden baan haber vermemiş..:gitme:
oooooy kıyamam canım sana bak çok sıkkındın malum olmuşş:1shok:
çoook geçmiş olsuna.s.
la yasemin annıyon mu şimdi halimden...midemin yanmasından uyuyamadım ben de 2 gün...
:sm_cool:alkisalkisalkis aferin kııız cadı.Çok güzel bi duygu bu dimi? tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?