50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım, göz nezlesi gibi bişi sanırsam.

Kızlar ben de yatayım. Bu çorba uyku getirdi baya bi... İyi geceler, tatlı rüyalar, öptüüüüüüüüüüüm. opuyorumnanaktan
öptüm bitaanemŞeniz

bende yatıyorum artıkııınn herkese iyi geceleeeerryerimseniben

katrace canım sağolasın üşenmemişin bende kopyalayayım bi kere değişiklik olsun yapayım bariiisempatiksalakcinni

ellerine sağlıkk:lepi:

:) uyumadan önceki parmak egzersizlerim oldu fena mı:)

afiyet olsun canım yemeden de:) kakaolu kek gibi tadı hiiiç acele etme yemek için:) saka bi yana bi seyi canın istediği anda azcık yemek, hiç yemeyip iyce özledikten sonra saldırmaktan iyidir diye düsünüyorum:)

hadi Alllah rahatlık versinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok doğruuu tatlım

aaaa yatçam yatçam diyom yatmıyom-tatlicadiarzu-

ben de aşık olunca heep kilo veririm iştahım kapanır,aşık olma vaktim geldi de geçti galiba biraz.hayatım sıkıcı olunca yemeğe veriyorum kendimi. hareket lazım bana.

ee biz poku yedık ozaman kaydirigubbakcemile3 aşk olayı bızı bozar dahaguclubacismile uzulmek bunalıma gırmek gerek mafoldumben Amamn Allah korusun :roflol:

ee biz poku yedık ozaman kaydirigubbakcemile3 aşk olayı bızı bozar dahaguclubacismile uzulmek bunalıma gırmek gerek mafoldumben Amamn Allah korusun :roflol:

aşık olmadan da veriliyor canım,şart değil. bak 5 kilo gitti aşık olunca ne oluyorsa artık,metabolizma hızlanıyor galiba, adrenalin,heyecan...vücudu şaşırtmak gerekiyor işte metabolizmayı hızlandırmak için

truf.... canım yaaa:gitme:

ne güzel yazmışsın canım..kızının doğum günü kutlu olsun...
darısı isteyenlerin başınaaa:CüvCüv:

sanada eferin gıııı 900 gr gitmiş hihoyyyt

trufcum kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu vede mutlu yıllara bayanssulusmile

Trufcım kızının doğumgünü kutlu olsun çok öğüyorum ikinizi de Şeniz opuyorumnanaktan

umarım güzel haberler verirsin
sen de çoluğunla çocuğunla güzel mi güzel seneler geçirirsin inşallllaah

canım ıkı resım ekledım gerısı bos -tatlicadiarzu-

dur senın ıcın yıne ekleyım kaydirigubbakcemile5

[img=http://i1003.hizliresim.com/2010/3/10/2614.png]

yesa birazdan sana bi resim göstericem dudağın uçuklayacak.

aşk her zaman lazım. aşkkk. aşk imiş her ne varsa alemde, gerisi de vesaire (düğün davetiyemize yazmıştık)

trufun yedikleri...

hepsinden 1 er tane yediğimi düşünürsek (inşallah öyledir de )
2 gündür doğru dürüst birşey yiyemediğimi düşünürsek koşturmaktan ve yoğunluktan. ancak dengeler cokacimcoook

Son düzenleme:
ve.. totalde 600gr vermiş olarak tamamladım detoxu sabah 58.0 cıktım tartıda tickerimida hemen duzelttim... mutluyumm ama sanırım uzun bi sure ayran cacık nohuıt ve turevlerini gormek istemiycem :))

Günaydın kızlar, trufcum sofrayla yaktın beni sabah sabah, hepsini sen mi yaptın bunları mükemmel sofraymış, ay canım çekti çok fena. havuçlu truf da yapılmış bakıyorum:)
Ay o yukarıdaki çörekler neyli öyle cokacimcoook

Ben sabah tartıldım ve 59.1 geldim dünle aynıyım ne yazık ki detox ben de çok bir işe yaramadı

Ben de 800 gram vermişim..51.7 olmuşum...

Beklediğimden az ama gene de birşeydir diyorum ve avunuyorum...yerimseniben

günydın bende bişey fark etmedi aynı kilodayım 66.5 ama dün en son 6 da içtim ve 7.5 gibi de 1 kase çorba 3 kepekli diyet bisküvi yedim yani tam olmadı birde adet öncesi dönemdeyim bakarsınız adet son rası iki kilo birden iner...umudum bu yoksa adetten sonra tam uygulayacağım..

yavrunu doğum günü kutlu olsun yeni yaşı hayırlı olsun...
da detox sonrası cuk oturan bir resim eklemişsin be yavru.....

GÜNAYDIN ARKADAŞLARIMzemuszemus
çook mutluyum çok hemdekaydirigubbakcemile2 sabah aç karna ve giysisiz tartıldım. Allahıımm tam 1 kilo gitmiş,şükürler olsunsositososito 54.5 im şuan. Hadi bakalım detoxçular göreyim hepinizi,pesetmeyin sabredin yarın görün verdiğiniz gramları veya inşallah kiloları:lepi: herşeye değer valla yaayerimseniben

kızlar günaydinnn...

benden 900 gr gitmiş. bence hiç fena degil. şimdi asıl iş bunu korumak tabi. ama karnımdaki şişkinlik azaldı, kendimi daha hafif hissediyorum. bu bile değer bence...

kız aveloncum pardon dulcineacım valla bu kadar emeğin sonu şu 1 kiloyu verdim ya öyle kolay kolay yemem dürümleri künefeleri lmaz:.Dün saldırırım sandımdı yemeklere ama insan sonucunu alınca kıyamıyo geri almaya o kiloyu valla:1closedeyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…