he he çok tehlikeli görünüyorlarrcokacimcoook :jeyyar:
kaydirigubbakcemile böyle yapmasın simdi kızlardan biri sen hiç sıvama kollarını bence:)
Katrece Tarif neyim istemem canım, satılıyosa alam diye sordum. Satılmadığı iyi olmuş, ucuz atlattık :)) İşe yararsa detoks anlatırız bi sana yerimseniben Ruseym güzel bişiye benziyormuş, gündüz gözüyle araştıralım, unutursak hatırlatırsın kaydirigubbakcemile5 Saol paylaşımın için. Bi kısmı evde gibi geldi de o yüzden yazmıştım, evde yürüyüş tarzı aktiviteler ayaktan dizkapağına kadar sorun yaşatabiliyo... Türkiyede ortalama da zaten pek uzun değil canım, topuklu giyersen aynı boya geliriz... bende de pko var. İnanmak herşeyin başı :lepi: Tekrardan hoşgeldin opuyorumnanaktan
Ayy senin işin çok zor o zaman canım :1hug:
ah evet yaa... küçükken çok yemek seçtigim için gelismemisim ya. eskisi kadar takmıyorum kafama boyumu da kilolar iste..... neyse el birliğiyle incelicez insAllah:)inanıyoruzzz;:))kaydirigubbakcemile5
ruseym i hep duyuyordum ben de ama pek oralı olmuyordum.halam baslamıs.o söyledi.yediklerine de dikkat ederek 4 kilo vermis haftada. ruseymi çorbalarına salatasına falan hep koymus ama bi kasık.
bu arada cvpların için cov tesekkür ederim canım
Teşekkürler..<bu arada aramıza hoşgeldin (Biraz geç oldu kusura bakma)..
etsf. çok tesekkür ederim ya cok saolun.sizlerleyim artık bende.
Kızlar ben var yatmak..Yarın sabah çabuk olur iyişallah..Herkese ttlı rüyalar...mirmirmirmir
fırının kapağını açarsan kek söneeeerrrr şakkıdı
evet ben de öyle düsündüğümdne denemedim ama kabardıvtan sonra acsak belki bi sey olmaz diye düsünmüstüm . ama dediğim gibi bonibonu çok atmadıktan sonra bi seycik olmuyor.
birde evde yapılan o güzel kekler kurabiyeleri onlardan çok ben yerdim artık daha az yapıyorumm:sinifsinif:
ben de misafire göre yapıyorum.yarısna indiriyorum tarifi.değilse sonra duramam yerim diye:ecrin_bebek:
öptüm bitaanemŞenizGeçmiş olsun canım, göz nezlesi gibi bişi sanırsam.
Kızlar ben de yatayım. Bu çorba uyku getirdi baya bi... İyi geceler, tatlı rüyalar, öptüüüüüüüüüüüm. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile böyle yapmasın simdi kızlardan biri sen hiç sıvama kollarını bence:)
ah evet yaa... küçükken çok yemek seçtigim için gelismemisim ya. eskisi kadar takmıyorum kafama boyumu da kilolar iste..... neyse el birliğiyle incelicez insAllah:)inanıyoruzzz;:))kaydirigubbakcemile5
ruseym i hep duyuyordum ben de ama pek oralı olmuyordum.halam baslamıs.o söyledi.yediklerine de dikkat ederek 4 kilo vermis haftada. ruseymi çorbalarına salatasına falan hep koymus ama bi kasık.
bu arada cvpların için cov tesekkür ederim canım.
evet ben de öyle düsündüğümdne denemedim ama kabardıvtan sonra acsak belki bi sey olmaz diye düsünmüstüm . ama dediğim gibi bonibonu çok atmadıktan sonra bi seycik olmuyor.
ben de misafire göre yapıyorum.yarısna indiriyorum tarifi.değilse sonra duramam yerim diye:ecrin_bebek:
bende yarım yaparım şu detoxu bi atlatayımda bi 10 gün sonra ancaa sonra geri falan alırım verdiğim kiloları bilmiyorumkismile
hadi öptüm canım yarın görüşürükkaydirigubbakcemile5
katrace canım sağolasın üşenmemişin bende kopyalayayım bi kere değişiklik olsun yapayım bariiisempatiksalakcinni
ellerine sağlıkk:lepi:
çok doğruuu tatlım:) uyumadan önceki parmak egzersizlerim oldu fena mı:)
afiyet olsun canım yemeden de:) kakaolu kek gibi tadı hiiiç acele etme yemek için:) saka bi yana bi seyi canın istediği anda azcık yemek, hiç yemeyip iyce özledikten sonra saldırmaktan iyidir diye düsünüyorum:)
çok doğruuu tatlım
aaaa yatçam yatçam diyom yatmıyom-tatlicadiarzu-
ben de aşık olunca heep kilo veririm iştahım kapanır,aşık olma vaktim geldi de geçti galiba biraz.hayatım sıkıcı olunca yemeğe veriyorum kendimi. hareket lazım bana.
ee biz poku yedık ozaman kaydirigubbakcemile3 aşk olayı bızı bozar dahaguclubacismile uzulmek bunalıma gırmek gerek mafoldumben Amamn Allah korusun :roflol:
kızlar gunaydinnnna.s.
size güzel bir haber vereyim de, motive olsun detoksçular. ilk günde 0,5 kg vermişim. dün yapamıcam gibi gelmişti ama bugun verdiğimi görünce gaza geldim yine.:hooray:
trufcum kızının doğum günü kutlu olsun, allah uzun ömürler versin size hep beraber...
truf.... canım yaaa:gitme:
ne güzel yazmışsın canım..kızının doğum günü kutlu olsun...
darısı isteyenlerin başınaaa:CüvCüv:
sanada eferin gıııı 900 gr gitmiş hihoyyyt
trufcum kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu vede mutlu yıllara bayanssulusmile
cnm aynen bende de var aynı sorun pko hastasıyım bir çeşit kadınsal hormon hastalığı ve metabolizman yavaşlıyo benden de 300 er gr gidiyodu her hafta deli oluyodum ama şimdi azimliyim az gitsin geri dönmesin istiyorummmmm sağlıklı yaşama devaaaaammmmmmm
evt cnm can sıkkınken yapmak çok zor o konuda truf çok başarılı herşeyi eğlenceli hale getiriyo:) sen de öyle yapabilirsin önemli olan moralini bozmamak ve kendine yatırım yapmaya devam etmek sanırım çünkü moralim bozuk diye yersn spor yapmazsan bu sefer emin ol ertesi gün moralin daha bozuk olacak ...
O yüzden ne olursa olsun bırakmak yok çünkü hayatta her an herşey mümkün öyle değil mi?a.s
Trufcım kızının doğumgünü kutlu olsun çok öğüyorum ikinizi de Şeniz opuyorumnanaktan
Selam kızlar okuduğum kadarıyla iyi gidiyor detox haaa...
Ben sabah kalkıp
1 dilim light ekmek
Biraz fazlacana yağsız tel peynir
Ufağından 1 tane salatalık
Bol tarafından çeri domates ve
Bol tarafından tatlı sivri biber
2 koca kupa da şekersiz çay içtim..
Anladığım kadarıyla çğunuz tartılmışsınız sabahleyin..
Ben tartılmadım ama kendimi çok hafif hissediyorum.(reglime çok yakın olmama rağmen)
Bu gün kilo bildirimi yapamayacağım ama ben de dün sabah 52,5 gelmiştim,bildireyim mi onu Burcuhayal'e,siz ne yapacaksınız..???
Trufcum Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..
Yavruna ve tüm yavrulara sağlıklı,uzun bir ömür diliyorum..a.s.
TÜM KİLO VEREN ARKADAŞLARI KUTLUYORRRR,SAYGIYLA ÖNLERİNDE EĞİLİYORUMMMMM:lepi:
Umarım yarın sabah ben de size güzel haberler veririm...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
canım ıkı resım ekledım gerısı bos -tatlicadiarzu-
dur senın ıcın yıne ekleyım kaydirigubbakcemile5
[img=http://i1003.hizliresim.com/2010/3/10/2614.png]
aşık olmadan da veriliyor canım,şart değil. bak 5 kilo gittiaşık olunca ne oluyorsa artık,metabolizma hızlanıyor galiba, adrenalin,heyecan...vücudu şaşırtmak gerekiyor işte metabolizmayı hızlandırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?