50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydinnn...

benden 900 gr gitmiş. bence hiç fena degil. şimdi asıl iş bunu korumak tabi. ama karnımdaki şişkinlik azaldı, kendimi daha hafif hissediyorum. bu bile değer bence...

canım evet yaa şişkinlik kalmıyo insanda gerçekten.O bile yeter. Tebrik ediyorum bu arada senidealkisalkisalkis

ben de seni tebrik ederim Gripincim. valla doğru söylüyorsun benim de hiç bir şey yiyeseim gelmiyor. tartıda kendimi zayıf görmek beni yemek yemekten daha çok mutlu ediyorkaydirigubbakcemile2

günaydın kzlarr .birkaçınızı okudum detoksunuz olumlu sonuçlar vermiş walla çok sevindim. ben debugün sabah çıktım tartıya 56,3 ü gördüm aman bi mutlu oldum bi oldum.hatta sezon sonu 40 beden bi kaban almıştım.niye 38 almamışım diyede pek bi üzüldüm.walla pantolonum kalmadı doğru düzgün ama yok almıcam ayy pek bi mutluyum bugün

günaydın kızlar doktorum programını izleyin dr çok güzel anlatıyo zayıflama olayını..
kadının biri yaptığı yanlış diyet sonucu mide salgılarını bitirmiş senelerdir sadeece 1 öğün yiyebiliyomuş..yanlış diyet sonucu

ayy çok korkunçfisfisfis

ben çok merak ediyordum o programı ama işte olduğum için izleyemiyorum. bi özetlerseniz çok makbule geçer gacılaropuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlarımmm.bende şimdi tartıldım.500 gr vermişim.din 58 idim bugün 57,5 olmuşumm.valla şoktayım yani,daha bir gün yaptım ve yarım kilo verdim.e bugünde yapıcam inşallah 57 ye düşücem.acaba diyorum bu detoks en fazla kaç gün yapılır?yapmışken 55 e gelene kadar yapsam.birde dün akşam dayanamaayıp bir neskafe içmiştim.demekki etkilememiş.soruma cevap veren olursa sevinirim.

yapma bence klickcim. çok zayıf düşer bünyen. hem de yavaşlatır metabolizmanı. normal diyete devam et sen, sebzeli, yoğurtlu, salatalı...bir ay sonra yine yaparsın.

bu arada itiraf ediyorum. ben de kahve içtim kahvaltılarda. ama yarımşar kupa...

yaa ev cadısı bir günde 1,300 vermiş de ben niye sadece 500 gr vermişimmmm? aynı şeyleri yapmadık mı ki??

bencede kesinlikle yapma.

arkadaşlar benim ilk çorbamın vakti geldi.10,30 da içicem ilk kaseyi.valla bugün daha bir lezzetli gelecek bu çorba banaa.allahh bu detoksu icat edenden,burada bizimle paylaşandan razııı olsuunnnnn.
bu arada peki bu detoksa ne kadar aralıklarla yapılırmı bilen varmı ? mesela ben bir daha yapmak istesem ne zaman yapabiliyorum ?

günaydın canım. z.sarma ve cevizli çöreği teyzem yaptı. geri kalanını ben yaptım. havuçlu hem de fındıklı oldu. inan hiç canının çekesi değil. hepsi çok kötü olmuş. kimse yemedi. hepsi duruyo öylece. hiç canın çekmesin hiç. ayrıca zamanla gider gitmedi diye yemeye verme kendini olurmu scylacım. olumunekankayizsmile

yavrunu doğum günü kutlu olsun yeni yaşı hayırlı olsun...
da detox sonrası cuk oturan bir resim eklemişsin be yavru.....

ama canım şey ben ne yaptım ki
sadece dünkü yediklerimi fotoğrafladım. aklinialirimsmile

kızlar zamanla gider merak etmeyin etkisini gösterir 1-2 gün daha sabredin aman ha

kızlar bugun sesiniz çıkmıyor hiç, detoks yordu mu sizi yoksaohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…