kızlar günaydinnn...
benden 900 gr gitmiş. bence hiç fena degil. şimdi asıl iş bunu korumak tabi. ama karnımdaki şişkinlik azaldı, kendimi daha hafif hissediyorum. bu bile değer bence...
kız aveloncum pardon dulcineacım valla bu kadar emeğin sonu şu 1 kiloyu verdim ya öyle kolay kolay yemem dürümleri künefelerilmaz:.Dün saldırırım sandımdı yemeklere ama insan sonucunu alınca kıyamıyo geri almaya o kiloyu valla:1closedeyes:
kızlar ben 1.300 gr vermiş bulunuyorum....
wallahi bravo.tebrikler kızlar bundan sonra nasıl yeme programı yapcaksınız
günaydın kızlar doktorum programını izleyin dr çok güzel anlatıyo zayıflama olayını..
kadının biri yaptığı yanlış diyet sonucu mide salgılarını bitirmiş senelerdir sadeece 1 öğün yiyebiliyomuş..yanlış diyet sonucu
kızlar ben 1.300 gr vermiş bulunuyorum....
günaydın arkadaşlarımmm.bende şimdi tartıldım.500 gr vermişim.din 58 idim bugün 57,5 olmuşumm.valla şoktayım yani,daha bir gün yaptım ve yarım kilo verdim.e bugünde yapıcam inşallah 57 ye düşücem.acaba diyorum bu detoks en fazla kaç gün yapılır?yapmışken 55 e gelene kadar yapsam.birde dün akşam dayanamaayıp bir neskafe içmiştim.demekki etkilememiş.soruma cevap veren olursa sevinirim.
günaydın arkadaşlarımmm.bende şimdi tartıldım.500 gr vermişim.din 58 idim bugün 57,5 olmuşumm.valla şoktayım yani,daha bir gün yaptım ve yarım kilo verdim.e bugünde yapıcam inşallah 57 ye düşücem.acaba diyorum bu detoks en fazla kaç gün yapılır?yapmışken 55 e gelene kadar yapsam.birde dün akşam dayanamaayıp bir neskafe içmiştim.demekki etkilememiş.soruma cevap veren olursa sevinirim.
yaa ev cadısı bir günde 1,300 vermiş de ben niye sadece 500 gr vermişimmmm? aynı şeyleri yapmadık mı ki??
ben bir günde değil canım 2 günde verdim..benimki dün bitti..
Günaydın kızlar, trufcum sofrayla yaktın beni sabah sabah, hepsini sen mi yaptın bunları mükemmel sofraymış, ay canım çekti çok fena. havuçlu truf da yapılmış bakıyorum:)
Ay o yukarıdaki çörekler neyli öyle cokacimcoook
Ben sabah tartıldım ve 59.1 geldim dünle aynıyım ne yazık kidetox ben de çok bir işe yaramadı
yavrunu doğum günü kutlu olsun yeni yaşı hayırlı olsun...
da detox sonrası cuk oturan bir resim eklemişsin be yavru.....
kız aveloncum pardon dulcineacım valla bu kadar emeğin sonu şu 1 kiloyu verdim ya öyle kolay kolay yemem dürümleri künefelerilmaz:.Dün saldırırım sandımdı yemeklere ama insan sonucunu alınca kıyamaıyo geri almaya o kiloyu valla:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?