50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heh 10 farksa iyi, ben de kızcaktım çok zayıf olmaya çalışsaydınaklinialirimsmile

selulit yağı bende de var, işe yarıyor mu hiç ?

bir de dün aktardan mersin yağı ve lahana yağı aldım, kk'da okumuştum bi işe yarıyorlardı ama neydi unuttum :roflol:

su an ayni kilodayiz,
hadi bakalim; kim daha once vercek 1,5 kiloyu.;-))

ama ben henuz detoks yapmadim,

+ sinavim var; + regliyim;
1 hafta umut yok yani benden.

pepercim harikasın 1.5 kilon kalmış yaaa olumunekankayizsmile

bende şöyle bi 57 yi görsemmmm sonrasıda gelicek gibim geliyoo:lepi:

merhaba kızlar
ne güzel detoks yapanlar gayet güzel sonuçlar almışlar bende neden işe yaramadı anlamıyorum
kaçamak filanda yapmamıştım
neyse darısı başıma artık
bu hafta 200 gr geri aldım
durum pek iç açıcı değil

kızlar benim var bi 8-9 kilocuğum sağolsun yapıştı doğumlardan sonra bırakmıyo...
şimdi artık emzirmeyi kestim nerden başlamam gerekiyo..
şu an 1.66 boya 59 kiloyum... 50 olsam yeter fazlasını istemem...-tatlicadiarzu-

hangi detoks bana da gösterir misiniz.. ben de iki bebe var rahat gezemiyorum forumu...

sabah kahvaltıda 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına domates peynir koyup sandviç yaptım onu yedim yanındada bitki çayı
ara öğün olarak 1 grissini bol su içtim
kaç gündür tuvalet problemim vardı bugün tuvalete çıkabildimöğlen ızgara tavuk ve yoğurt yiycem
ara öğün olarak meyve ve 2 tane yulaflı form bisküvisi yemeyi düşünüyorum
akşamda çorba ve yağsız pişmiş mantar

sen eskiden yapmıştın dimi canım gerimi aldın yoksa hiçmi veremedin

bizim şu an vermemiz çokta önemli değil önemli olan geri almamak ben regliyi atlattım içim biraz rahat o yönden yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 ne bılıyım canım yaa bıraz aynakı durusla falan da alakalı bence kısının mutlu olmasıyla falan fılan fesman kaydirigubbakcemile2

sen eskiden yapmıştın dimi canım gerimi aldın yoksa hiçmi veremedin

bizim şu an vermemiz çokta önemli değil önemli olan geri almamak ben regliyi atlattım içim biraz rahat o yönden yerimseniben

ben zaten detoksla 500 gr verebilmiştim 200 gr nı geri aldım
anlamadım gitti
bi bana garezi var herhalde bu detoksun klava:

canım tek gun mu yapmıstın acaba kaydirigubbakcemile2

bı de yasemcıgım de soylemıs de gercekten tekrar aldıktan sonra bı halta yaramaz onemlı olan almamak ınsallah kaydirigubbakcemile

tam emin değilim ama galiba mersin yağı memişleri büyütüyo, lahana yağı da yağ yakıyordu. amannn ya ne zor şey kadın olmak :enbuyukkk:

tam emin değilim ama galiba mersin yağı memişleri büyütüyo, lahana yağı da yağ yakıyordu. amannn ya ne zor şey kadın olmak :enbuyukkk:

ayy ne guzel soylemıssın valla canım yaaa boshayallersmile memıslerım yerınde benım ama yag yakan ıyıymıs zaten lahananın her bı sey var sanırım yok suyunu ıcenler kapsulunu ıcenler kendısını yıyenler o kesın yag yakıp zayıflatıyordur ohaoldumsmile

zor ama güzel be yesa, erkeklerin hayatında hiç böyle heyecanlar yok detoks botoks bilmem nehihoyyyt

göbüşüme sürcem bakalım lahana yağını işe yarıcak mı..boshayallersmile

-tatlicadiarzu-
zor ama güzel be yesa, erkeklerin hayatında hiç böyle heyecanlar yok detoks botoks bilmem nehihoyyyt

göbüşüme sürcem bakalım lahana yağını işe yarıcak mı..boshayallersmile

bence de canım yaa dusunsene lıste hazırlayıp adam topluyorlarmıs detox yapacaz abı nolur katıl dıye kaydirigubbakcemile3

sur bakalım canım ıyı gelırse bız de alalım -tatlicadiarzu-

-tatlicadiarzu-

bence de canım yaa dusunsene lıste hazırlayıp adam topluyorlarmıs detox yapacaz abı nolur katıl dıye kaydirigubbakcemile3

sur bakalım canım ıyı gelırse bız de alalım -tatlicadiarzu-

:roflol:delikafadulden ayy ne kadar komik olurdu...

tamam canım işe yararsa söylerim size de..ya ben ölçülerimi bilmiyorum da bi ölçsem önce iyi olcak. cehaletimi mazur görün de mezurayı nerden alabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…