1.57 canım arada 10 farktan 47 oluyum dıyorum :lepi:
selulıtlerım var( o gıderse ıc bacagım cok fena o duzelırse bı de gobegım gıder bole dumduz olursa baska da bı sey ıstemem -tatlicadiarzu-
anam raporumu vereyım
3 vıdeomu da yaptım
1-redbook tummy
2-redbook abs
3-redbook slim
not: videolardan once selulıt yagı surulmustur
elımde corbam ohhh mıssssssssss kaydirigubbakcemile5
su an ayni kilodayiz,
hadi bakalim; kim daha once vercek 1,5 kiloyu.;-))
ama ben henuz detoks yapmadim,
+ sinavim var; + regliyim;
1 hafta umut yok yani benden.
merhaba kızlar
ne güzel detoks yapanlar gayet güzel sonuçlar almışlar bende neden işe yaramadı anlamıyorum
kaçamak filanda yapmamıştım
neyse darısı başıma artık
bu hafta 200 gr geri aldım
durum pek iç açıcı değil
bu sefer kaçtım kızlar
spor spor spor vakti
bye bye
kaydirigubbakcemile2
he bide benim boyum 1.63 53 mü olmam lazım yani
of bende 4 5 kilo fazlam var diyodum
5+2=7
7 kilo vermem lazım yani kızlar ay ay ben gidip delirim biraz
ayy ben de sınır oldum o doktora azarlamak ne demek yaa alsanaalsanasmile
saat birde gidicem o sağlık ocağına bakalım nasıl azarlanıyo görsün
mervenin gözleri balon gibi oldu saman nezlesimi bilmemeyvahedigeldismile
göz dr yarına randevu verdi
e bugün okulada gitmeyince rapor için sağlık ocağına gitti
neymiş her önün gelene raporr verilirmiymiş kötükedihüso
tamam vermede kızım annensiz olmaz de karşındakıni ne zannediyorsunn:mymeka:
canım yaa cok gecmıs olsun gıt kır kafasını gozunu sempatiksalakcinni zaten sinirliyim detox yapıoyorum de bi dekaydirigubbakcemile3
canım yaa ben tartılmak istemiyom bugün bu hafta olmassa benim kalıcak bu tartı işi:1shok:
canım ben de dun sabah gondermıstım kılomu yazım 50.3 cıkmıstım gecen haftaya gore almıs bıle gorunebılırım 50.1 demıstım gecen hafta ama bu sabah daha da azdı sempatiksalakcinni ayy ne bılıyım bu hafta karısık su detox lıstesındekı kıloma gore duzenlerım artık cızelgemı de olumunekankayizsmile
heh 10 farksa iyi, ben de kızcaktım çok zayıf olmaya çalışsaydınaklinialirimsmile
selulit yağı bende de var, işe yarıyor mu hiç ?
bir de dün aktardan mersin yağı ve lahana yağı aldım, kk'da okumuştum bi işe yarıyorlardı ama neydi unuttum :roflol:
yok canım benım yaa valla 10 fark bı olsun baska bı sey ıstemem bı de su dedıklerım ıste Şeniz yoksa ben de kızıyorum 10 farktan fazla olanlara kaydirigubbakcemile
valla azalma var canım gıbı ama ne bılyıım selulıt sabını da kullandım bı ara sımdı bu bı de spor neyım de var hepsı bırden sanırım ama yıne de tamamen gecmedıler hala yaza gecseler barıı akannehir
mersın yagı lahana yagı neye yarıyomus acaba yaa sengözlerimebaksanab
sen eskiden yapmıştın dimi canım gerimi aldın yoksa hiçmi veremedin
bizim şu an vermemiz çokta önemli değil önemli olan geri almamak ben regliyi atlattım içim biraz rahat o yönden yerimseniben
merhaba kızlar
ne güzel detoks yapanlar gayet güzel sonuçlar almışlar bende neden işe yaramadı anlamıyorum
kaçamak filanda yapmamıştım
neyse darısı başıma artık
bu hafta 200 gr geri aldım
durum pek iç açıcı değil
yok canım benım yaa valla 10 fark bı olsun baska bı sey ıstemem bı de su dedıklerım ıste Şeniz yoksa ben de kızıyorum 10 farktan fazla olanlara kaydirigubbakcemile
valla azalma var canım gıbı ama ne bılyıım selulıt sabını da kullandım bı ara sımdı bu bı de spor neyım de var hepsı bırden sanırım ama yıne de tamamen gecmedıler hala yaza gecseler barıı akannehir
mersın yagı lahana yagı neye yarıyomus acaba yaa sengözlerimebaksanab
canım tek gun mu yapmıstın acaba kaydirigubbakcemile2
bı de yasemcıgım de soylemıs de gercekten tekrar aldıktan sonra bı halta yaramaz onemlı olan almamak ınsallah kaydirigubbakcemile
tam emin değilim ama galiba mersin yağı memişleri büyütüyo, lahana yağı da yağ yakıyordu. amannn ya ne zor şey kadın olmak :enbuyukkk:
olur mu 2 gün yaptım ama bendeki etkisi bu bilmiyorumkismile
ayy ne guzel soylemıssın valla canım yaaa boshayallersmile memıslerım yerınde benım ama yag yakan ıyıymıs zaten lahananın her bı sey var sanırım yok suyunu ıcenler kapsulunu ıcenler kendısını yıyenler o kesın yag yakıp zayıflatıyordur ohaoldumsmile
zor ama güzel be yesa, erkeklerin hayatında hiç böyle heyecanlar yok detoks botoks bilmem nehihoyyyt
göbüşüme sürcem bakalım lahana yağını işe yarıcak mı..boshayallersmile
Denizela ve yasemin kutlamalarınız için teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu-
bence de canım yaa dusunsene lıste hazırlayıp adam topluyorlarmıs detox yapacaz abı nolur katıl dıye kaydirigubbakcemile3
sur bakalım canım ıyı gelırse bız de alalım -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?