50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar...

Tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum alkisalkisalkis

Evcadıcım,
çok geçmiş olsun

Yasemincim içinde kalmasın, git o doktorun ağzını payını ver :lepi: Genç kızlar hassas oluyo.. merve zaten gözünün şişine üzülüyodur, bi de manyahh doktor moral bozmuş.

Ben de dün geceden beri iyi değilim ya... mide yazması bi yana, başım dönüyor sürekli... kahvaltı da fayda etmedi. 500 gr gitmiş benden de detoks sayesinde.

-tatlicadiarzu-

bence de canım yaa dusunsene lıste hazırlayıp adam topluyorlarmıs detox yapacaz abı nolur katıl dıye kaydirigubbakcemile3

sur bakalım canım ıyı gelırse bız de alalım -tatlicadiarzu-

ayy sen daha da komiksinnnnnnnnn

catladim burdaa
:roflol:

Tamamdır kızlar yarın bıldırenlerı eklıyorum ben yazarken msjlar yoktu sayfada lısteyı yayınladım.ama yarın Özele msj bırakın oldumu tekrar toparlıyalım opuyorum

tamamdır canım kaydirigubbakcemile5

@KATRECE canım ya asıl sen saolasın ne guzel paylasmıssın sımdı greyfurt mevsımı demı -tatlicadiarzu- ayy gıdıp alıp ıcesım geldı valla yaa :lepi: kabuklarını da atmıcam suresım geldı onları da kaydirigubbakcemile

@FMK rıca ederım canım tadı harıka valla

@BURCUHAYAL canım benım dedıgım 3 kısıden bı tek trufcum burda eger gonullu olursa olsun truffffffffff cık ortaya canım hadı kocum benım :))

@AVELON
canım yaa gecmıs olsun cok cok da tebrık ederım super valla 500gr

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldm kızlar..kusura bakmayın koptum..çünkü misafirim gelmişti...şimdi gitti..ben de ışınlandım buraya....

merhaba arkadaşlar ben de ikinci günümdeyim şuan sabah namaza kalktıgımda tartıldım 61 geldim uykulu uykulu gözlerimmi görmüo acep dedim ama yattım nese 9 buçukta gene tartıldım gene 61 geldim 1 günde iki kilo gidermi yahuu 1 gün önce aç karnına sabah 63 geliodum tok karnına 64 simdi ise aç karnına 61 tok karnına 62 gelio nasıl oldu anlamadım ama indi yanlarım karnm felan 1 günde 2 kilo çok saglıksız biliorum ama vallahi bende sizin gibi yaptım farklı bişi yapmadım acaba 1 kilo yağdan 1kiloda sudan mı gittikikaydirigubbakcemile3

hay masallah canım yaa senın detox oncesı kılon da zaten 63 gorunuyor ayy bı de bunun yarın sabahı var yaaaaaaaa kafamçokkarıştı valla cok degısık canım demekkı sen de su fazlası ödem neyım mı vardı onlar mı gıttı acaba CADIARZU ayyy valla super yaa kaydirigubbakcemile5

kizlar detoksta az-cok vermeniz vucudunuzdaki odemle alakali;
cok odeminiz varsa cok verirsiniz;

az verenler uzulmesin cunku demekki vucutlarinda odem yokmus fazla.

bu arada ben sizin 2-3 gun sonraki kilolarinizi merak ediyorum;
bakalim yenden artacak mi kilolar, yoksa boyle kalacak mi,

sizin sonuclara gore ben de detos yapicam obur hafta

(azicik kobay yaptim gibi oldu sizi ama affedin artik ;-))

ins. geri almazsiniz bu arada

canım haklısın bence de ben de oyle dusundum valla asının mesajını okuyunca kaydirigubbakcemile5

ınsallah almayız yaaaaa yoksa alırsak bı halta yaramaz yaa ama cogunluk almamıs tabıı yıne dıkkat etmek lazım kaydirigubbakcemile

bu sabah günaydin diyecek kadar bir zamanim bile yoktu.. merhaba kuzucuklarim

bu sabah tartildim 57,7 önce 57 sonra 58 simdi 57,7 ne oluyor bana anlamiyorum.. ama eli kulaginda adet olacagim.. belki bu dur sebebi

ben de bu sık değisiklikleri içtigimiz sulara,ödemlere falan bağlıyorum.o yüzden ben gece yatmadan önce kıyafetsiz tartılıyorum.çünkü o zaman suyun verdiği sislivlerde olmuyor aksam yemek yemediğimiz için.ama gündüz çok değisiyor kilo ya su-çay-meyve hersey artı oluyor.yani çok takılmamak lazım.

bi de adetten bi hafta önce tartılmamak gerekiyomus.dogru kilo olmuyo cünkü. ancak adet bittikten 3 gün sonra tartılınca dogru kilomus cıkıyomus kızlar, dün bizim spor hocası söyledi.

olumunekankayizsmile iyi oluyodu valla zaten tvde de duymussunuzdur bazı doktorlar bu greyfurtun,portakalın dıs yüzeyiniz selüliti bölgeye benzetiyodu. kabugundan zaten yag yapıyolar ya. yağ yakıcı yağlar oluyo genelde.

bu arada ben geçen yıl sürdüğümde odam acayip bi greyfurt kokuyodu ve bende tabi:)
'yine kokutmussun buraalrı ya' diyodu annem:)

Son düzenleme:
ben geldm kızlar..kusura bakmayın koptum..çünkü misafirim gelmişti...şimdi gitti..ben de ışınlandım buraya....

hoşgeldin cadı..

maşallah 1 günde 2 kilo süper!inşallah yağdan gitmiştirakannehir

bu arada kizlaR;
dun gece cok rahatsizlandim;
sancilandim;

kasiklarimda bir agriyla uyandim;
hic bu kadar regl agrisi cekmemistim;
agladim, esim kostu ilac getirdi, sicak su torbasini getirdi, 15 dk da gecti;
cok korktum, dogum sancisi gibiydi;
bilmeden hamile kaldimda simdi de dusuk yapiyorum falan sandim (Allahh korusun, evlerden uzak)

neden boyle oldum ki acaba?

:-(((

kızlar ben 1.300 gr vermiş bulunuyorum....

iyi vermişsin hedefe az kaldı

canım sakin ol
sakın gidip bişey söyleme
aç internetini
hasta hakları sbu yaz google
karşına çıkan ilk forumu doldur güzelce boş yer kalmasın sakın
sana mutlaka geri döneceklerdir
telefonunu filan yaz
hasta hakları diye birşey var
doktorda bilmez senin şikayet ettiğini uğraşsın dursun kendisi ondan sonra

bir dost

CANLAR bı de burcu yazmıs arada kaynadı sanırım BURCUHAYAL mesaj atarsak kıloları lıste hazırlayacak :))

burcucum özel mesajların dolmuş bi şettiriversen

olurum olmasına da siz benim koçluğuma dayanabilirmisiniz bilmiyorum
gamyoncuiremsu

Trufcum bebişinin doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu, uzun, sağlıklı, beraber senelere...

teşekkür ederim canım tarısı sevdüceğinle sana

verdiğin güzel bilgiler için teşekkürler katrece. o zaman topikcek greyfurtla haşır neşir olalım şimdi dekaydirigubbakcemile5

ben gece yatmadan önce kıyafetsiz tartılıyorum.

olumunekankayizsmile
bu arada ben geçen yıl sürdüğümde odam acayip bi greyfurt kokuyodu ve bende tabi:)
'yine kokutmussun buraalrı ya' diyodu annem:)

canım gece yatmadan once de bence cok cıkar yaa en ıyısı sabah kalkar kalmaz ıhtıyacımızı gıderdıkten sonra derler cıplak tabı

canım yıne greyfurt kokusu ıyıdır yaa benım bı selulıt yagımın kokusu var annem bayılıyor kadıncagız boyle kekık suyu gıbı kokuyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…