zor ama güzel be yesa, erkeklerin hayatında hiç böyle heyecanlar yok detoks botoks bilmem nehihoyyyt
göbüşüme sürcem bakalım lahana yağını işe yarıcak mı..boshayallersmile
-tatlicadiarzu-
bence de canım yaa dusunsene lıste hazırlayıp adam topluyorlarmıs detox yapacaz abı nolur katıl dıye kaydirigubbakcemile3
sur bakalım canım ıyı gelırse bız de alalım -tatlicadiarzu-
dur canım yıne ekleyım hemen :)) ayıp edıyosun detox de canımı ye :)9
[img=http://i1003.hizliresim.com/2010/3/10/2614.png]
Tamamdır kızlar yarın bıldırenlerı eklıyorum ben yazarken msjlar yoktu sayfada lısteyı yayınladım.ama yarın Özele msj bırakın oldumu tekrar toparlıyalım opuyorum
merhaba arkadaşlar ben de ikinci günümdeyim şuan sabah namaza kalktıgımda tartıldım 61 geldim uykulu uykulu gözlerimmi görmüo acep dedim ama yattım nese 9 buçukta gene tartıldım gene 61 geldim 1 günde iki kilo gidermi yahuu 1 gün önce aç karnına sabah 63 geliodum tok karnına 64 simdi ise aç karnına 61 tok karnına 62 gelio nasıl oldu anlamadım ama indi yanlarım karnm felan 1 günde 2 kilo çok saglıksız biliorum ama vallahi bende sizin gibi yaptım farklı bişi yapmadım acaba 1 kilo yağdan 1kiloda sudan mı gittikikaydirigubbakcemile3
kizlar detoksta az-cok vermeniz vucudunuzdaki odemle alakali;
cok odeminiz varsa cok verirsiniz;
az verenler uzulmesin cunku demekki vucutlarinda odem yokmus fazla.
bu arada ben sizin 2-3 gun sonraki kilolarinizi merak ediyorum;
bakalim yenden artacak mi kilolar, yoksa boyle kalacak mi,
sizin sonuclara gore ben de detos yapicam obur hafta
(azicik kobay yaptim gibi oldu sizi ama affedin artik ;-))
ins. geri almazsiniz bu arada
bu sabah günaydin diyecek kadar bir zamanim bile yoktu.. merhaba kuzucuklarim
bu sabah tartildim 57,7önce 57 sonra 58 simdi 57,7 ne oluyor bana anlamiyorum.. ama eli kulaginda adet olacagim.. belki bu dur sebebi
@KATRECE canım ya asıl sen saolasın ne guzel paylasmıssın sımdı greyfurt mevsımı demı -tatlicadiarzu- ayy gıdıp alıp ıcesım geldı valla yaa :lepi: kabuklarını da atmıcam suresım geldı onları da kaydirigubbakcemile
ben geldm kızlar..kusura bakmayın koptum..çünkü misafirim gelmişti...şimdi gitti..ben de ışınlandım buraya....
merhaba arkadaşlar ben de ikinci günümdeyim şuan sabah namaza kalktıgımda tartıldım 61 geldim uykulu uykulu gözlerimmi görmüo acep dedim ama yattım nese 9 buçukta gene tartıldım gene 61 geldim 1 günde iki kilo gidermi yahuu 1 gün önce aç karnına sabah 63 geliodum tok karnına 64 simdi ise aç karnına 61 tok karnına 62 gelio nasıl oldu anlamadım ama indi yanlarım karnm felan 1 günde 2 kilo çok saglıksız biliorum ama vallahi bende sizin gibi yaptım farklı bişi yapmadım acaba 1 kilo yağdan 1kiloda sudan mı gittikikaydirigubbakcemile3
kızlar ben 1.300 gr vermiş bulunuyorum....
anlıyom canım birde sende soğuk algınlığı muhaakkak mideyide etkilerr ayyy bide moral çok önemliii
şu an bende çok sinirlendimbenim kızz sağlık ocağına gitmişti dr bi güzel azarlamış yani patavatsızca konuşmuş ben şimdi ne yapayım o dr u Çok üzgünüm çoook
ne hakları insanı azarlamayaaa karşısındaki de bir genç kızzklava:
CANLAR bı de burcu yazmıs arada kaynadı sanırım BURCUHAYAL mesaj atarsak kıloları lıste hazırlayacak :))
tamamdır canım kaydirigubbakcemile5
@KATRECE canım ya asıl sen saolasın ne guzel paylasmıssın sımdı greyfurt mevsımı demı -tatlicadiarzu- ayy gıdıp alıp ıcesım geldı valla yaa :lepi: kabuklarını da atmıcam suresım geldı onları da kaydirigubbakcemile
@FMK rıca ederım canım tadı harıka valla
@BURCUHAYAL canım benım dedıgım 3 kısıden bı tek trufcum burda eger gonullu olursa olsun truffffffffff cık ortaya canım hadı kocum benım :))
@AVELON canım yaa gecmıs olsun cok cok da tebrık ederım super valla 500gr
Trufcum bebişinin doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu, uzun, sağlıklı, beraber senelere...
ben de bu sık değisiklikleri içtigimiz sulara,ödemlere falan bağlıyorum.o yüzden ben gece yatmadan önce kıyafetsiz tartılıyorum.çünkü o zaman suyun verdiği sislivlerde olmuyor aksam yemek yemediğimiz için.ama gündüz çok değisiyor kilo ya su-çay-meyve hersey artı oluyor.yani çok takılmamak lazım.
bi de adetten bi hafta önce tartılmamak gerekiyomus.dogru kilo olmuyo cünkü. ancak adet bittikten 3 gün sonra tartılınca dogru kilomus cıkıyomus kızlar, dün bizim spor hocası söyledi.
olumunekankayizsmile iyi oluyodu valla zaten tvde de duymussunuzdur bazı doktorlar bu greyfurtun,portakalın dıs yüzeyiniz selüliti bölgeye benzetiyodu. kabugundan zaten yag yapıyolar ya. yağ yakıcı yağlar oluyo genelde.
bu arada ben geçen yıl sürdüğümde odam acayip bi greyfurt kokuyodu ve bende tabi:)
'yine kokutmussun buraalrı ya' diyodu annem:)
ben gece yatmadan önce kıyafetsiz tartılıyorum.
olumunekankayizsmile
bu arada ben geçen yıl sürdüğümde odam acayip bi greyfurt kokuyodu ve bende tabi:)
'yine kokutmussun buraalrı ya' diyodu annem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?