50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu sabah günaydin diyecek kadar bir zamanim bile yoktu.. merhaba kuzucuklarim

bu sabah tartildim 57,7 önce 57 sonra 58 simdi 57,7 ne oluyor bana anlamiyorum.. ama eli kulaginda adet olacagim.. belki bu dur sebebi

-tatlicadiarzu-

bence de canım yaa dusunsene lıste hazırlayıp adam topluyorlarmıs detox yapacaz abı nolur katıl dıye kaydirigubbakcemile3

sur bakalım canım ıyı gelırse bız de alalım -tatlicadiarzu-

ayy düşünemiyomm vallaaaaa :roflol: :roflol:

:roflol:delikafadulden ayy ne kadar komik olurdu...

tamam canım işe yararsa söylerim size de..ya ben ölçülerimi bilmiyorum da bi ölçsem önce iyi olcak. cehaletimi mazur görün de mezurayı nerden alabilirim?

lunape den 800gr gıttı canım tebrık edıyor basarılarının devamını dılıyoruz :teytey:

boyle tuhafıyecıler gıbı dukkanlardan olabılır mı canım acaba ıp yun falan satan yerlerden sositososito

bu sabah günaydin diyecek kadar bir zamanim bile yoktu.. merhaba kuzucuklarim

bu sabah tartildim 57,7 önce 57 sonra 58 simdi 57,7 ne oluyor bana anlamiyorum.. ama eli kulaginda adet olacagim.. belki bu dur sebebi

gunyadın canım benım bence kesın odur canım sebebı bı de BURCUHAYAL e kılonu atabılırsen mesaj olarak super olur şakkıdı

:roflol:delikafadulden ayy ne kadar komik olurdu...

tamam canım işe yararsa söylerim size de..ya ben ölçülerimi bilmiyorum da bi ölçsem önce iyi olcak. cehaletimi mazur görün de mezurayı nerden alabilirim?

iğne iplik düğme satan yerlerde canım yada her bi ıvır zıvırın satıldığı yerler var oralarda bulabilirsin

selam burcucum ben detoztayım bikaç kişi kaldık yarın tartılayım diyorum olurmu acaba

sürpriz olsun diyorum:lepi: kendimce

aaa ben soylemıstım burcuya kılomu ama 50.3 demıstım hem de ben napıyım detox sonrası kılom yarın sabah mı soylesem tekrar CADIARZU kafamçokkarıştı

burcucum bugun toplasan tum kıloları yarın sabah da lısteyı yayınlasan son bı kac kısı de ekleyıp benı aveloınu yasemnı falan kaydirigubbakcemile2

burada dedoksun resimlerini eklemistiniz hangi sayfada kaldi?

hee demi amaaa

kiz 166 boya 56 olsan yeter,
fazlasini istiyorsun gibime geldi...lmaz:

iğne iplik düğme satan yerlerde canım yada her bi ıvır zıvırın satıldığı yerler var oralarda bulabilirsin

ben de öyle tahmin etmiştim,bi bakayım bakalım. sağolun kızlaropuyorumnanaktan

pepercim harikasın 1.5 kilon kalmış yaaa olumunekankayizsmile

bende şöyle bi 57 yi görsemmmm sonrasıda gelicek gibim geliyoo:lepi:

sagol canim;
insallah cabucak veririm onu da; soyle 1-2 ayda koruma uygularim.

hepimiz cabucak veririz insallah.

sen de fena gitmiyorsun?

detos yapmadin diy mi sen de benim gibi??

spatz:55,1 (1100 gram vermıŞ)
ev cadısı:57,4 (1600 gram vermıŞ)
tweety:59,1(400 gram almıŞ)
babymoon:58 (yenı)
sensewıtch:51.2(700)
klık:57,5(500 gram vermıŞ)
katrece:57 (yenı)
pepermınt:54.5 (200 gram vermıŞ)
chemes:56 (200 gram vermıŞ)
yesa:50.3 (200 gram almıŞ)
lınguıst:57.7 (300 gram vermıŞ)
truf:57.6 (500 gram vermıŞ)
scyllaa:59,1 (900 gram vermıŞ)
grıpın:54.5 (1000 gram vermıŞ)
nıklas:56.8(200 gram almıŞ)
lunapıena.51.7(800 gram vermıŞ)
burcu hayal:50.5 (aynı)

kiz 166 boya 56 olsan yeter,
fazlasini istiyorsun gibime geldi...lmaz:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

fıstıklarr ben kaçar gidip şu dr u paralayıp geleyim zaten detoxtayımmmm-tatlicadiarzu-

tamamdrı canım kasını gozunu dagıt yoksa bız de gelelım yardıma -tatlicadiarzu-

sagol canim;
insallah cabucak veririm onu da; soyle 1-2 ayda koruma uygularim.
hepimiz cabucak veririz insallah.
sen de fena gitmiyorsun?
detos yapmadin diy mi sen de benim gibi??

yaptı canım yaptı yasemncıgımın bugun 2ıncı gunu detoxda kaydirigubbakcemile

slm kızlar sükür cvplara yetisebildim bu sefer :) ama ben bu cvbı yazarken bile siz doldurursunuz :)masAllahınız var valla, tebrik ederim.ben de bekliyorum dört gözle bi sonraki detoks gününü. önce cok sıcak bi fikir olarak gelmemisti ama siz böyle verdiğiniz kiloları belirtince karar verdim bundan sonra detoksdas olacaz:)

ben de seni tebrik ederim Gripincim. valla doğru söylüyorsun benim de hiç bir şey yiyeseim gelmiyor. tartıda kendimi zayıf görmek beni yemek yemekten daha çok mutlu ediyorkaydirigubbakcemile2

aynen öyle ya insan kilo verdiğini görünce daha cok dikkat ediyo yediğine içtigine. ben kilo veremediğim zaman ipin ucunu kaçırıyorum battı balık yan gider hesabı.ama 1 kio bile verdiğimi görsem fazladan bi sey yemek resmen vicdanımı sızlatıyor:)

Son düzenleme:
Tamamdır kızlar yarın bıldırenlerı eklıyorum ben yazarken msjlar yoktu sayfada lısteyı yayınladım.ama yarın Özele msj bırakın oldumu tekrar toparlıyalım opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…