-tatlicadiarzu-
bence de canım yaa dusunsene lıste hazırlayıp adam topluyorlarmıs detox yapacaz abı nolur katıl dıye kaydirigubbakcemile3
sur bakalım canım ıyı gelırse bız de alalım -tatlicadiarzu-
:roflol:delikafadulden ayy ne kadar komik olurdu...
tamam canım işe yararsa söylerim size de..ya ben ölçülerimi bilmiyorum da bi ölçsem önce iyi olcak. cehaletimi mazur görün de mezurayı nerden alabilirim?
bu sabah günaydin diyecek kadar bir zamanim bile yoktu.. merhaba kuzucuklarim
bu sabah tartildim 57,7önce 57 sonra 58 simdi 57,7 ne oluyor bana anlamiyorum.. ama eli kulaginda adet olacagim.. belki bu dur sebebi
:roflol:delikafadulden ayy ne kadar komik olurdu...
tamam canım işe yararsa söylerim size de..ya ben ölçülerimi bilmiyorum da bi ölçsem önce iyi olcak. cehaletimi mazur görün de mezurayı nerden alabilirim?
bana gelen bıldırımlerden sonra listeyi yapıyorum
bana gelen bıldırımlerden sonra listeyi yapıyorum
selam burcucum ben detoztayım bikaç kişi kaldık yarın tartılayım diyorum olurmu acaba
sürpriz olsun diyorum:lepi: kendimce
aaa ben soylemıstım burcuya kılomu ama 50.3 demıstım hem de ben napıyım detox sonrası kılom yarın sabah mı soylesem tekrar CADIARZU kafamçokkarıştı
burcucum bugun toplasan tum kıloları yarın sabah da lısteyı yayınlasan son bı kac kısı de ekleyıp benı aveloınu yasemnı falan kaydirigubbakcemile2
burada dedoksun resimlerini eklemistiniz hangi sayfada kaldi?
kızlar benim var bi 8-9 kilocuğum sağolsun yapıştı doğumlardan sonra bırakmıyo...
şimdi artık emzirmeyi kestim nerden başlamam gerekiyo..
şu an 1.66 boya 59 kiloyum... 50 olsam yeter fazlasını istemem...-tatlicadiarzu-
lunape den 800gr gıttı canım tebrık edıyor basarılarının devamını dılıyoruz :teytey:
boyle tuhafıyecıler gıbı dukkanlardan olabılır mı canım acaba ıp yun falan satan yerlerden sositososito
iğne iplik düğme satan yerlerde canım yada her bi ıvır zıvırın satıldığı yerler var oralarda bulabilirsin
pepercim harikasın 1.5 kilon kalmış yaaa olumunekankayizsmile
bende şöyle bi 57 yi görsemmmm sonrasıda gelicek gibim geliyoo:lepi:
kiz 166 boya 56 olsan yeter,
fazlasini istiyorsun gibime geldi...lmaz:
fıstıklarr ben kaçar gidip şu dr u paralayıp geleyim zaten detoxtayımmmm-tatlicadiarzu-
sagol canim;
insallah cabucak veririm onu da; soyle 1-2 ayda koruma uygularim.
hepimiz cabucak veririz insallah.
sen de fena gitmiyorsun?
detos yapmadin diy mi sen de benim gibi??
kız aveloncum pardon dulcineacım valla bu kadar emeğin sonu şu 1 kiloyu verdim ya öyle kolay kolay yemem dürümleri künefelerilmaz:.Dün saldırırım sandımdı yemeklere ama insan sonucunu alınca kıyamıyo geri almaya o kiloyu valla:1closedeyes:
ben de seni tebrik ederim Gripincim. valla doğru söylüyorsun benim de hiç bir şey yiyeseim gelmiyor. tartıda kendimi zayıf görmek beni yemek yemekten daha çok mutlu ediyorkaydirigubbakcemile2
yapsana tatlım yorumunu ohaoldumsmile
]bu sefer yetstim, daha önce yetisemediğim için ancak okumaya zaman bulabiliyordum.siz kızlar çok hızlısınız :):)
canım hosgeldın sefalar getırdın hobaaaaaa :teytey: yedıgını ıctıgını yaptıgını paylas canım benım sen bılıng :lepi:
ayyy benırsenız ne demek benımsedık bıle hadı tey tey :teytey: ayy kafayı bozdum sabah sabah :tomato:
hos buldum kızlar çok saolun ya. buranın yerlisi gibi hissettirdiniz bana kendimi:) gerçi öyeyim zati, giris yapmadım fazla ama ben nerdeyse her pc açısımda burdaydım:) burdaki bilgiler benim çok isime yaradı.paylasım yapanlardan yorum yapanlardan Allah razı olsun.hem eğlendirici hem eğitici burası:)
selulit yağı bende de var, işe yarıyor mu hiç ?
bir de dün aktardan mersin yağı ve lahana yağı aldım, kk'da okumuştum bi işe yarıyorlardı ama neydi unuttum :roflol:
göbüşüme sürcem bakalım lahana yağını işe yarıcak mı..boshayallersmile
mersın yagı lahana yagı neye yarıyomus acaba yaa sengözlerimebaksanab
kızlar ben bahardan yaza kadar olan aylarda greyfurt tüketmeye gayret ettim. nette okumustum .suyu selülite iyi geliyomus. suyunu sıktım içtim. ama dikkat etmek gerekiyo greyfurt tüketiminde.hap kullandıgın zaman içmek çok tehlikei.hapın etkisini artırıyormusi bas dönmeleriyle baslayan sonu daha tehlikeli boyutlara ulasan zehirlenmelere falan yol açıyomus. hap attığım vakitlerde içmedim ama onun dısında suyunu sıktım içtim.kabuklarını da atmadım.bi güzel sürdüm basenlerime, göbeğime hatta popoma:) sonrada sera streçle kapladım(tayt üstüne sera kaplamak daha sağlıklıymıs, sera terletince o ter geri deriye dönmesin diye)yürüyüs yapmadan önce
greyfurtun içiyle dıs yüzeyiyle bi güzel masa yaptım. ama iyi masaj yaptım ha:) kan dolasımı baslıyodu resmen kıpkırmızı yapıncaya kadar yapıyordum.sonrada yürüyodum hızlı tempoda.acayip terletiyodu.yürüyüsten geldiketn sonra da streçleri çıkarıyordum ve yeniden ovuyordum kanımın dolastıgı o bölgeleri.
greyfurttan sıkıldıgım zamanlarda da su marankinin selüit için tavsiye etitği yağlardan sürdüm streçledim. sanki azaldılar selülitlerim.su an kilo almadna dolayı çataklarım olustu bacaklarıma bakınca çataklar çarpıyo gözüme,önceden selültler de çarpardı.ise yaradı biraz yani
.bi de bu yağları yengem kullandıktan sonra demisti ki, hiç bi seyel inceltemediğim basenelrim bunlarla 3 cm falan inceldi demisti.
ben de havaalrın ısınmasını bekliyorum o yağardan kullanmak için tekrar. simdi düzneli yapamam diye eteliyorum cünkü bayagı bi kokusu oldugu için sürdükten yürüdükten sonra mutlaka dus gerekiyo, simdi düzneli dus alamıyorum her gün.ama dusla mükemlle sonuc veriyordu yağ sürdüğün yerleri keseleyince kızarıncaya kadar bayagı bi faydası olmustu incelmeye.
bi de bu yağları sürerken avuç içerinizi birbirine sürterek ısıtın.daha faydalı oluyomus ısıtınca.
ben su an normal vücüt kremime gliserin varıstırdım spora gitmeden önce göbeğime sürüyorum.daha fazla ter atmama yardımcı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?