50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sınav stresiyle birleştiği için olmuş olabilir
bir dahaki menstruasyon döneminde hala şikayetin olursa
bi kadın doğum uzmanına görün bence

canım cok gecmıs olsun neden oldu kı acaba oyle ben de her ay mutlaka majezık ıcerım valla yoksa cok fena kaydirigubbakcemile

olurum olmasına da siz benim koçluğuma dayanabilirmisiniz bilmiyorum
gamyoncuiremsu
sana

koça bak artıst mı ne -tatlicadiarzu-

rapor : 1 kase çorbadan yenilmiştir.

ohhhh mısss ben de bırazdan ınsallah ıkıncıyı yıyeyım delikafadulden

Katrececim sabah aç karnı daha doğru diyolar..

alkisalkisalkis

saol dalsinya

hoşbuldum spatz

truf canım az kaldı ama inşallah geri almam kiloları....

bu arada pepper geçmiş olsun...

verdiğin güzel bilgiler için teşekkürler katrece. o zaman topikcek greyfurtla haşır neşir olalım şimdi dekaydirigubbakcemile5

rica ederim canım .ben de sizlerden çov sey ögrendim bu zamana dek.greyfurt yiyeceğimizde-içeceğimizde hap ile ilgili uyarıya aman dikkat edelim.

dogru diyosun aslında canım öyle daha dogru sonuç verir ama ben sabah soyunmaya üseniyom o yüzdne gece yatmadan önce piyamalarımı giyeceğimde tartılıveriyorum:)

ay ben o kokuyu biliyorum galiba.. selülit ve yağ yakması için kullandım yağlar arasında biberiye yagı-kekik-susam yağı falan da vardı acayipti onlar ya. bide yakıcı oldukları için çok kasındırıyodu.o yüzden içine bugday yağı çilek yagı -portakal yagı falan koyuyordum hem kokusunu biraz hafifetiyordu.

yalnız yağlar tüylenme yapıyo ya. ben o yüzden geri duruyodum biraz ama simdi inceleyim sonra lazer e girerim diye rahatlatıyorum içimi

Son düzenleme:
Teşekkürler yesacım cadıcım

Sana teşekkürler trufcum , merak ettim valla koçluğunu :))

EvCadıcım
koçluğun için teşekkürler :)

naber fıstıklar,nasıl geçiyor gününüz?? biraz göz attım da iyi kilo verenler var,tebrik ederim.
liste yayınlanmadı değil mi,gözüme çarpmadı da.

koç kim oldu bu arada...

artıst truf koc oldu kaydirigubbakcemile3

canım haklısın sanırım tuylenme yapıyor gıbı ama ne yapalım artık ben de kol altıma yaptırdım da lazer super valla ama ust bacak suruyorum bu yagları oraya da lazer yaptırmam bıtmez cunku akannehir

valla koku benı rahatsız etmıyor ben alıskınım zamanında sarımsak özü yagı almıstım hem de yurtta sacıma surmustum ayy aklıma geldıkce gulerım yaa kaydirigubbakcemile3 o nasıl bı gundu olee kaydirigubbakcemile3

liste yayınlanmış canım..ben de şimdi eski sayfaları gezerken gördüm chemescmsenağlama burnum çok fena yaaaaaasenağlama

sınav stresiyle birleştiği için olmuş olabilir
bir dahaki menstruasyon döneminde hala şikayetin olursa
bi kadın doğum uzmanına görün bence

cnm dedigin gibi stres etkiledi herhalde.

yesa az once ne bicim alinti yapmisim ya;

simdi duzelttim.

ben de majezik icerim canim;
esim getirdi gece hemen ictim; 15 dk da tesir ediyor , cok etkili.

ama diyorum ya, bu hic yasamadigim bir agriydi :-(( cok korktum.
esim de korktu yazik, sabahtan beri kac kere aradi askim yaaaaa

nilufert; nikals; katrece; klik

merhaba arkadaslar;

bu hafta fazla aktif degilim; tanisamadik dogru durust.

tanistigima memnun oldum hepinizle
)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…